De planning is helemaal volgens afspraak verlopen en er is netjes en goed gewerkt.Het enige minpuntje is dat ik beter geïnformeerd had willen zijn over de plek van de verdeler. Hij zit voor mij wel op... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Super ervaring afspraken worden netjes nagekomen en het werk netjes en volgens afspraak uitgevoerd gewoon top.Alle medewerkers vriendelijk en netjes. Nu alleen nog benieuwd of we in de winter lekkere... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Projectbegeleider en planning was goed bereikbaar en professioneel. De uitvoering verliep volgens planning. De kosten van Faber alleen is goed te behappen. Maar daar kan nog een Murprotec (tegen ga... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Faber. Al het personeel waarmee we contact hebben gehad was top! Duidelijk uitleg van zeer vriendelijk personeel. Wij konden niet de gehele vloer voor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vervang, verwarm en verduurzaam jouw houten ondervloer met de unieke Faber Comfortvloer. De Faber Comfortvloer is dé duurzaamste oplossing voor vloerrenovatie. Wij gaan verder dan met traditioneel schuimbeton kan. Vooruitgang zit verankerd in ons DNA, daarom blijven we continu innoveren. Zo komen we altijd tot de optimale oplossing en dat is te zien in de Faber Comfortvloer.
Yrityksen kirjoittama

Produktieweg 52, 2382 PD, Zoeterwoude, Hollanti

Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Mijn ervaring met Faber is dubbel. Het product, schuimbeton en anhydriet dekvloer, is prima. Dat zal bij een ander bedrijf net zo goed zijn. De mannen die dit komen doen zijn professioneel en ze laten de boel netjes achter.
Anderzijds heb ik bij Faber in communicatie en planning een slechte ervaring gehad.
De contactpersoon die bij mij thuis is geweest heb ik nooit meer gezien. Deze persoon zou mij wel helpen en zaken laten zien wanneer de sloop gedaan was. Telefonisch niet te bereiken. Werkvoorbereidingsbezoek was gepland om 7:30 ik werd om 8:30 gebeld dat deze persoon ziek was. De invaller was er 2 uur later. Deze persoon was wel heel aardig en goed bereikbaar later.
Omdat ik een ruimte wilde ondervullen zouden er 2 stortingen plaatsvinden om zakken te voorkomen. Dit is zonder enig overleg naar 1 storting omgezet. Uiteindelijk is dit gaan zakken en heb ik zelf gaten opgevuld met cement.
Planning is ronduit slecht. Ik heb 3 x moeten bellen en 2x per mail moeten aangeven dat 2e pinksterdag geen werkdag is. Uiteindelijk is de maatvoering en folie samen met storten gegaan.
Contact met de planning is een onaangename ervaring. Ik heb een telefoon nummer gevraagd van mijn contactpersoon. Hij gaf aan dat ik dat kon vragen aan het bedrijf. Deze kreeg ik niet zonder slag of stoot en de opmerking van P, " jij bepaald niks, wij bepalen wat er gebeurd" heeft mij toch doen aanzetten tot een advies dat hij iets aardiger met klanten mag communiceren.
Waarom ik voor Faber gekozen heb is het contact en het helpende karakter wat ik thuis gehad heb met de eerste contactpersoon. Dit fijne vertrouwde gevoel heb ik nooit gehad tijdens mijn verbouwing. Veel geld voor beton wat er nu prima bij ligt. Maar ga niet voor een goed contact en een vertrouwd gevoel tijdens je werkzaamheden.
Fijn dat ik tijdens een gesprek aan heb kunnen geven wat niet fijn is verlopen. Geen oplossing maar wel een luisterend oor bij de juiste partij. Bedankt.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Er was goede communicatie. Alles verliep volgens afspraak en er is goed meegedacht

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Duidelijke communicatie, vriendelijke en vakbekwaam personeel met oog voor detail.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Goede communicatie ook met de andere partijen.
En een mooi resultaat!

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Goede voorbereiding door Gijs. Duidelijke aanwijzingen wat er moest gebeuren.
Schuimbeton geheel volgens afspraak gestort.
Vloerverwarming volgens afspraak gelegd. Alleen is niet in iedere hoek de kantband goed in de hoek gedrukt waardoor er in sommige hoeken een kier zit. Maar dat lost de tegelzetter op.
Dekvloer volgens afspraak gestort.
Samengevat een succesvol project door vakmensen uitgevoerd.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Vanaf de duidelijke offerte alle afspraken nagekomen, prettig uitvoerend personeel.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Allereerst ging het mis met schuimbeton storten 2xipv 1x. Terwijl 1x verteld was door de werkvoorbereider. Erg slecht gecontroleerd door de werkvoorbereider. Waardoor wij met extra kosten kwamen. Die hebben maar bemiddeleld om ervan af te zijn. Daarnaast is de gietvloer slecht tegen de muur aan gestort waardoor ik als klant in de problemen kwam met de vloeren man. Alleen maar vinger wijzen. Daar ben ik helemaal niks mee geholpen. Telefonisch word er beloofd terug bellen alleen dat gebeurd ook niet. Meerdere malen voorgekomen.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Faber hield ons in de voorbereiding goed op de hoogte van de planning en voorafgaand aan de werkzaamheden werden we nog gebeld met juiste aankomsttijd van het team. Op locatie is alles netjes geplaatst/gestort en aangesloten. Al met al dus een erg fijne ervaring.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
wij zijn zeer tevreden metde vloer
we zijn prima voorgelicht hoe het werk gedaan zou worden en de planning

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Goed contact met de klant. Wel iets fout gegaan maar hierover goed contact gehouden.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Goede voorlichting. Komen afspraken hee goed na . En werken erg netjes . Een bedrijf om aan te bevelen

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Alles goed geregeld, nemen goed contact met je op, mooie vloer neergelegd helemaal tevreden

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Goede no nonsens, eerlijke communicatie. Kloppende offerte, goede begeleiding en suggesties tijdens het proces. Bereid tot antwoorden vragen en meedenken in oplossingen bij problemen. Geen dwangmatige verkoop praatjes maar duidelijke uitleg over elke stap zodat je zelf kunt bepalen wat je zelf en wat de vakmensen van Faber doen. De mensen die de vloer komen storten denken mee en werken netjes.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Top firma, we zijn zeer tevreden
Alle werkzaamheden werden vooraf goed gecommuniceerd en ook netjes uitgevoerd
Nauwlijks rommel wat je wel zou verwachten bij zo een klus

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
De vloer en vloer verwarming liggen er erg netjes bij. We zijn vanaf het begin tot het einde mee genomen in het proces en duidelijk geïnformeerd. Daarnaast was het erg fijn om snel geholpen te worden bij vrageb

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Goed werkt afgeleverd van zowel schuimbeton als dekvloer en vloerverwarming! De communicatie in planning kan alleen nog wat beter. Verder top!

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Goede ervaring met de firma Faber. Hebben me goed geadviseerd en komen eerst even langs voor een orienterend gesprek. Daarna via planning na uitvoering wat allemaal volgens afspraak verlopen is. Je kan duidelijk merken dat men veel ervaring heeft met het leveren van vloeren en alles wat daarbij komt kijken.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer
Alle medewerkers van Faber hebben uitstekend geholpen tijdens alle stappen in het proces. Van offerte tot laatste factuur. Zeer vakbekwaam, behulpzaam en vriendelijk. Zeer tevreden!