Banner for Faber Comfortvloer

Faber Comfortvloer Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super ervaring afspraken worden netjes nagekomen en het werk netjes en volgens afspraak uitgevoerd gewoon top.Alle medewerkers vriendelijk en netjes. Nu alleen nog benieuwd of we in de winter lekkere... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Projectbegeleider en planning was goed bereikbaar en professioneel. De uitvoering verliep volgens planning. De kosten van Faber alleen is goed te behappen. Maar daar kan nog een Murprotec (tegen ga... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Faber. Al het personeel waarmee we contact hebben gehad was top! Duidelijk uitleg van zeer vriendelijk personeel. Wij konden niet de gehele vloer voor... Näytä lisää

1. Eristeurakoitsija
  2. Betonituotteet toimittaja
  3. Eristetoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Vervang, verwarm en verduurzaam jouw houten ondervloer met de unieke Faber Comfortvloer. De Faber Comfortvloer is dé duurzaamste oplossing voor vloerrenovatie. Wij gaan verder dan met traditioneel schuimbeton kan. Vooruitgang zit verankerd in ons DNA, daarom blijven we continu innoveren. Zo komen we altijd tot de optimale oplossing en dat is te zien in de Faber Comfortvloer.

Bespaar energie, verhoog comfort

Yrityksen kirjoittama

Een toekomstbestendige woning met perfect geïsoleerde ondervloer.
Bij Faber Comfortvloer ontzorgen we je volledig en garanderen we de beste isolatie voor jouw woning. Met hoogwaardig schuimbeton, snelle levering, ruim 50 jaar ervaring en uitstekende service zorgen we voor een comfortabel en duurzaam resultaat.

Promotion box for Faber Comfortvloer

Vloerisolatie met schuimbeton.

Bereken vrijblijvend jouw prijs via onze rekentool op de website!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

82 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super ervaring …

Nu alleen nog benieuwd of we in de winter lekkere warme voeten hebben dankzij de Comfortvloer.

13. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Dankjewel voor deze mooie review! 🤩 Wat tof om te lezen dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen.

We wensen jullie veel warmte en comfort toe, ook voor in de koude winterdagen 😉 Mochten jullie nog vragen hebben, nu of in de toekomst, stel ze gerust. We helpen graag.

Nog een heel fijne dag!

Afspraak is afspraak

De planning is helemaal volgens afspraak verlopen en er is netjes en goed gewerkt.Het enige minpuntje is dat ik beter geïnformeerd had willen zijn over de plek van de verdeler. Hij zit voor mij wel op een mooie plek maar voor een beter verwarmings resultaat had er een andere plek gekozen moeten worden. Maar dit kon helaas niet meer gewijzigd worden.

13. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Wat fijn om te horen dat er goed en netjes werk is geleverd 😊 Top dat je de tijd genomen hebt om je ervaring met ons te delen. We willen je bedanken voor de feedback over de verdeler, Hier leren we van en gaan we zeker hier intern bespreken. We wensen je nog heel veel plezier van jullie nieuwe Faber Comfortvloer en succes met de rest van de verbouwing.
Mocht je nog iets willen weten, nu of in de toekomst, neem gerust contact op. Team Faber helpt je graag!

Saanut 4/5 tähteä

Schuimbeton van Faber is een mooi product, maar er komt meer bij.

De kosten van Faber alleen is goed te behappen. Maar daar kan nog een Murprotec (tegen gaan opkruipend vocht) en aannemerskosten (ivm vereist loodgieterswerk) bijkomen waardoor totaalkosten 3x zo prijzig wordt.
Je zult zelf als projectleider, planner en inkoper moeten fungeren om deze 3 partijen op elkaar af te stemmen.

28. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Dank voor deze uitgebreide review! Fijn om te horen dat u onze begeleiding, planning en uitvoering als prettig heeft ervaren. Het klopt inderdaad dat een vloerrenovatie vaak meer vraagt dan thans de vloer. We waarderen je feedback over het totale traject en nemen deze zeker mee. Fijn weekend!

Mooie strakke vloer.

De vloer ligt er, na wat aanpassingen, nu strak in. We zijn heel tevreden hoe het allemaal is gegaan en opgelost. Hele goede service van Faber 👍.

15. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen 😊 Dat waarderen we enorm! Goed om te lezen dat de vloer er goed strak in ligt en dat het allemaal goed is gegaan. Mocht je nog vragen hebben over de Faber Comfortvloer, nu of in de toekomst, neem gerust contact op. Team Faber helpt graag!

Nog een heel fijne dag 👋

Saanut 5/5 tähteä

Er komen verschillende mensen langs en…

Er komen verschillende mensen langs en aldaar kwamen ze op de afgesproken tijd. Er werd netjes en snel gewerkt. Een klein probleem werd snel en adequaat opgelost zodat de planning niet in gevaar kwam. Medewerkers waren vriendelijk en gaven goede informatie.

9. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Bedankt voor deze mooie review! 🙌 Super dat je de tijd genomen hebt om je ervaring te delen, dat waarderen we enorm. We zijn blij om te lezen dat de planning goed verlopen is en dat de werkzaamheden netjes zijn uitgevoerd. Mocht je nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden, team Faber helpt graag!

Nog een heel fijne dag en veel plezier van jullie gloednieuwe Faber Comfortvloer ☀️

Helemaal top

Duidelijke offerte, goede planning. Blijven betrokken bij het project. Vloer ligt er keurig in.

26. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Wat een mooie review 🤩 Heel tof dat je de tijd genomen hebt om je ervaring te delen, dat waarderen we enorm! Super om te horen dat het project helemaal naar wens is verlopen. Mochten er nu of in de toekomst nog vragen zijn, stel ze gerust. We helpen graag 😊

Alvast een heel fijn weekend en nog veel succes met de verbouwing!

Goede communicatie

Goede communicatie, op tijd. En werken netjes.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Hartelijk dank voor deze mooie review! 😊Wat fijn om te lezen dat de werkzaamheden naar wens zijn verlopen. Geweldig dat jullie de tijd hebben genomen om jullie ervaring met ons te delen, dat waarderen we enorm!

We wensen jullie veel succes met de rest van de verbouwing. Mochten er nog vragen zijn, dan weten jullie ons natuurlijk te vinden. We helpen jullie graag verder! 🙌

Tipperdetop

Duidelijk, snel, meedenkend en netjes.
Zorg er Alleen voor dat je niet de muren afmaakt en dan laat storten. Maar dat was geen punt voor mij. Dus ik vind prima.

26. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Bedankt voor deze mooie review!🤩Wat fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen. Super dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, dat waarderen we enorm!
Mocht je tijdens de verdere verbouwing nog vragen hebben over de Faber Comfortvloer, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Nog een hele fijne dag en veel succes met de rest van de verbouwing!

Saanut 3/5 tähteä

Ze houden zich aan hun afspraken.

Ze houden zich aan hun afspraken.
Overleg kan beter.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over het nakomen van de afspraken. Tegelijkertijd vinden we het jammer om te lezen dat het overleg beter had gekund. Heldere communicatie en goede afstemming vinden wij namelijk erg belangrijk.

We nemen feedback serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht u openstaan voor een toelichting, dan komen we graag met u in contact om beter te begrijpen waar het overleg volgens u tekortschiet. Zo kunnen we hiervan leren en onze werkwijze waar nodig verder aanscherpen.

Met vriendelijke groeten,

Saanut 5/5 tähteä

Bedrijf straalt vakmanschap uit.

Ik ben tevreden. Medewerkers zijn vriendelijk en werken zeer netjes. Het was een hele klus, maar het resultaat is een mooie nieuwe vloer. Ik heb er alle vertrouwen in dat het inderdaad veel comfort geeft.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Dankjewel voor het delen van jullie ervaring, dat waarderen we enorm! 😊 Fijn om te lezen dat we jullie goed hebben kunnen helpen met deze klus.
We wensen jullie veel plezier met de nieuwe vloer en heel veel succes met de rest van de verbouwing. Mochten jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen jullie graag!

Saanut 5/5 tähteä

Fijn bedrijf om mee te werken

Ik was goed van tevoren geïnformeerd over het gehele proces en wat van mij verwacht werd.
Latere vragen werden deskundig beantwoord.
Zijn super blij met de vloer.

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze mooie review te schrijven, dat wordt enorm gewaardeerd! 🙌 We zijn blij om te lezen dat het project naar wens is verlopen, en dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat. We wensen jullie nog heel veel plezier van de vloer en veel succes met de rest van de verbouwing. Mochten jullie ooit nog vragen hebben, nu of in de toekomst, neem gerust contact op. Team Faber helpt jullie graag.

Perfecte uitvoering

Perfecte uitvoering; planning en afstemming goed

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Bedankt voor deze mooie review! 🤩 Heel blij om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe Faber Comfortvloer en veel succes met de rest van de verbouwing!

Alles in een pakket

Hele duidelijke afspraken gemaakt voor schuimbeton, vloerverwarming en deklaag. Alle afspraken werden punctueel opgevolgd. Had goed contact met de planner, die ons elke keer op de hoogte hield over de volgende stappen. Ook kleine probleempjes werden snel opgelost. Een alles in een pakket wat we zeker aanbevelen. Faber, bedankt

28. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Heel erg bedankt voor deze mooie review! 😊 Wat leuk om te lezen. We delen je review natuurlijk met het hele team. Heel veel woonplezier met jullie nieuwe Faber Comfortvloer! Hebben jullie nu of in de toekomst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag.

Goede schuimbeton

Goede schuimbeton, vloerverwarming en topvloer laten leggen.
De communicatie en begeleiding in de voorbereiding was uitstekend.

21. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Bedankt voor deze mooie review 😊Hartstikke fijn dat het project naar wens is verlopen! Mochten jullie nog vragen hebben over de vloer of het schuimbeton, neem dan gerust contact op. We helpen graag! Nog een heel fijne dag en veel plezier van de nieuwe Faber Comfortvloer!

Saanut 5/5 tähteä

Top bedrijf met vakkundig personeel

Wij konden niet de gehele vloer voorzien van schuimbeton waardoor we deels voor een broodjes vloer hebben gekozen. Het was wel stressen toen we deze vloer moesten opvullen met een laagje beton, om de vloerverwarming erop te kunnen leggen. Mocht je voor dezelfde keuze staan, regel op tijd een betonwagen.

20. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Wat een fantastische review! 🤩 Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n mooie ervaring hebben gehad met de Faber Comfortvloer. Hartelijk dank dat jullie de tijd hebben genomen om deze review te schrijven. Dat waarderen we enorm!
Mochten jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen jullie graag😊

Nog een hele fijne dag gewenst en wie weet tot een volgende keer!

Goede en duidelijke communicatie

Goede en duidelijke communicatie

27. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Bedankt voor het delen van deze mooie review 🤩 We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
Nog een hele fijne dag gewenst! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Saanut 5/5 tähteä

Faber werd mij aangeraden door een buurman/aannemer

Faber werd mij aangeraden door een buurman. Van Faber heb ik goede adviezen gekregen voor de voorbereiding. Als je vragen hebt zijn ze ook goed bereikbaar. Het is een zeer fijne samenwerking geweest.
Wij hebben nu een fijne vloer met vloerverwarming.

12. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Bedankt voor het delen van deze mooie review! 🤩 Fijn om te lezen dat het project goed is verlopen en je tevreden bent over onze samenwerking. Voor vragen kan je ons natuurlijk altijd bellen. We helpen graag!

Voor nu wensen we je nog een heel fijne avond en natuurlijk heel veel plezier met de nieuwe Faber Comfortvloer!

Saanut 5/5 tähteä

Flexibel en met vast contactpersoon

Wat ik heel prettig vind is dat de werk voorbereider die komt inmeten voor de offerte ook het contact persoon blijft gedurende de hele periode tot de dekvloer gestort is.
Ik kon m appen voor vragen of met een foto, van werd ik snel terug gebeld of geappt.
Er is ook veel flexibiliteit om dingen zelf uit te voeren, met daarbij constant de hulp van jouw contactpersoon bij Faber. Eenmaal klaar voor het beton is het zo gestort allemaal.

14. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Bedankt voor het delen van deze mooie review 🤩 We zullen deze doorgeven aan onze collega's van de werkvoorbereiding. Fijn dat het allemaal gelukt is en we je goed hebben kunnen helpen. We wensen je heel veel plezier van de nieuwe Faber Comfortvloer en nog een heel prettige dag!

Mocht je nog een keer ergens vragen over hebben, neem gerust contact op. Team Faber staat voor je klaar.

Werkte goed en netjes

Kwamen hun afspraken na.
Lieten alles netjes achter.
Ook een goede voorbereiding.

14. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Faber Comfortvloer

Bedankt voor het delen van deze mooie review! 🤩 Fijn om te horen dat we goed hebben kunnen helpen. We wensen jullie nog veel plezier van de nieuwe vloer, en mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen graag!

Team Faber

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin