evofenedex Arvostelua

1 099
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb er een nogal uitgebreide en helaas ook prijzige douane cursus gevolgd, maar die was beneden de maat. Iedere week weer die stotterende en niet uit zijn woorden komende leraar die ook vaak... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De cursus was helder en duidelijk en heeft ons echt wel wat doen inzien wat wij tot recent verkeerd deden met exporteren obv de verkeerde Incoterms. Van zoveel mogelijk op basis van Ex works ve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De opleiding was inhoudelijk erg goed, ieder aspect van alle douaneregelingen werd goed onderbouwd. De schema's die we daarbij kregen helpen daarbij, en ik gebrruik ze ook nog tijdens mijn werk. Ik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De opleiding zelf steekt prima in elkaar. Duidelijke informatie vooraf en weten wat je te wachten staat. Structureel zit de opleiding goed in elkaar. De cursus opleider is echt een aanwinst. Legt heel... Näytä lisää

1. Yrityspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Jij wilt gewoon je werk doen Jou daarbij helpen, daar staan wij voor. Dat doen we met grootschalig kennisdelen en hindernissen wegnemen. En dat samen met 10.000+ leden die actief zijn in logistiek of internationale handel. Onze leden zijn heel verschillend. Van de grootste chipmachinefabrikant van de wereld, tot een bedrijf dat internationaal bijen verstuurt voor de bestuiving van gewassen. We helpen elkaar met kennis, lobby en innovatieve producten en diensten.

Hyvä

(1 099)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Veel fouten in de lesboeken en de…

Veel fouten in de lesboeken en de uitwerkingen van de casussen . Veel rumoer tijdens de examens geen terugkoppeling op vragen gesteld aan evo fenedex.

19. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä evofenedex

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je gedachten te delen. Het spijt ons dat de cursus niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen alle feedback serieus en we streven ernaar ons aanbod voortdurend te verbeteren. Als je bereid bent om ons meer details te geven zouden we dat zeer op prijs stellen. Neem contact met ons op via 079 3467 346.

Saanut 3/5 tähteä

Ik had er meer van verwacht meer…

Ik had er meer van verwacht meer oefenstof zodat we beter voorbereid zouden zijn voor het examen

24. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä evofenedex

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de oefenstof voor het examen niet voldeed aan je verwachtingen. We nemen alle opmerkingen serieus en streven ernaar om ons aanbod continue te verbeteren. We horen graag meer over je ervaring, dus als je bereid bent om met ons te praten, neem dat contact op via 079 3467 346.

Saanut 2/5 tähteä

Leuke lessen maar slechte voorbereiding op examen

Leuke manier van lesgeven helaas een slechte voorbereiding op het examen want het examen is dus multiple choice waarin we zelfs vragen kregen over onderwerpen waar we tijdens de lessen nooit wat over hebben geleerd

26. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä evofenedex

We zijn teleurgesteld te horen dat de voorbereiding op het examen niet voldeed aan de verwachtingen. We zouden graag meer horen over je ervaring, zodat we kunnen begrijpen wat er misging en hoe we het kunnen verbeteren. Neem contact met ons op via 079 3467 346.

Saanut 4/5 tähteä

Goede cursus met potentie om beter te worden

De docent was zeer kundig en beheerste de materie. Dit hielp, want dit was de eerste maal dat deze cursus werd gegeven en er mocht nog wel het een en ander worden bijgeschaafd aan het aangeleverde materiaal. Maar dit zal ongetwijfeld achteraf zijn geëvalueerd. Uiteindelijk heeft iedereen de cursus en bijbehorende test met goed gevolg afgerond.

3. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

De cursus was helder en duidelijk en…

Van zoveel mogelijk op basis van Ex works verzenden, zonder stil te staan bij de risico’s die dit meebrengen, naar nu FCA en DAP. Zeker een “eyeopener” geweest voor ons.
Inmiddels hebben wij ons systeem aangepast en worden nu de juiste Incoterms gehanteerd. Goede en duidelijke uitleg van onze trainer Alexander van Druten. Leuke discussies gehad en goede contacten opgedaan.

12. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä evofenedex

Fantastisch om te horen dat je Alexander van Druten zo waardevol vond. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan jou leerproces. We hopen je binnenkort weer bij een van onze opleidingen te zien.

Saanut 4/5 tähteä

Enigszins rommelig, maar altijd goed opgelost

Het lesmateriaal was wat rommelig en ik had in eerste instantie digitaal toegang tot het lesmateriaal van het voorgaande jaar. Ook was er miscommunicatie over het toezenden dan wel ophalen tijdens de eerste les van het fysieke lesmateriaal. Ze zijn wel altijd goed bereikbaar en behulpzaam om dit soort problemen op te lossen

24. huhtikuuta 2024

ADR veliegheidsadviseur

Inschrijving cursus en examen snel en flexibel
Advies m.b.t. boeken e.d. erg goed
Cursus helder & praktisch met goede tips en bruikbare hulpmiddelen
Goede faciliteiten: parkeren, lunch e.d.

1. huhtikuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin