Ik heb er een nogal uitgebreide en helaas ook prijzige douane cursus gevolgd, maar die was beneden de maat. Iedere week weer die stotterende en niet uit zijn woorden komende leraar die ook vaak... Näytä lisää
De cursus was helder en duidelijk en heeft ons echt wel wat doen inzien wat wij tot recent verkeerd deden met exporteren obv de verkeerde Incoterms. Van zoveel mogelijk op basis van Ex works ve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De opleiding was inhoudelijk erg goed, ieder aspect van alle douaneregelingen werd goed onderbouwd. De schema's die we daarbij kregen helpen daarbij, en ik gebrruik ze ook nog tijdens mijn werk. Ik... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Jij wilt gewoon je werk doen Jou daarbij helpen, daar staan wij voor. Dat doen we met grootschalig kennisdelen en hindernissen wegnemen. En dat samen met 10.000+ leden die actief zijn in logistiek of internationale handel. Onze leden zijn heel verschillend. Van de grootste chipmachinefabrikant van de wereld, tot een bedrijf dat internationaal bijen verstuurt voor de bestuiving van gewassen. We helpen elkaar met kennis, lobby en innovatieve producten en diensten.
Signaalrood 60, 2718 SG Zoetermeer, Zoetermeer, Hollanti
- 079 346 7346
- service@evofenedex.nl
- www.evofenedex.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Locatie en trainer waren prima
Locatie en trainer waren prima, inhoud van de lesstof kwam soms niet overeen met het huiswerk. Inhoud werd tijdens de les prima uitgelegd en elke va=raag kon worden beantwoord.
Ik heb veel geleerd en dat kan ik nu goed in praktijk brengen.
Fantastische leraren. Slechte uitwerkingen.
De leraren zijn goed, maar het materiaal is niet up to date en verschilt vaak. Wij hadden elke les andere vragen of andere details in onze uitwerkingen dan de leraar had gekregen. Voor een opleiding van dit kaliber en dit bedrag vind ik dat niet goed geregeld. Ook waren de vragen op het examen gek ingedeeld waardoor je vaak op en neer moest in het examen voor details die je nodig had voor de huidige vraag. Soms opende verklaringen ook niet op het examen.

Vastaus yritykseltä evofenedex
Duidelijk, en zeker aan te bevelen
Dit was mijn eerste herhalingstraining voor ADR Veiligheidsadviseur via Evofenedex en is prima bevallen.
Duidelijke uitleg (incl. een beetje humor), alles is prima doorgelopen.
Laatste dag nog een paar oefenexamens gedaan samen, waardoor je goed voorbereid het examen in kan.

Vastaus yritykseltä evofenedex
Een zeer goede leraar met duidelijke…
Een zeer goede leraar met duidelijke schema's en lesstof.
Er kwamen vragen in mijn examen dat ik…
Er kwamen vragen in mijn examen dat ik niet in mijn cursus hebt gedaan

Prima opleiding, uitstekende cursusleider
De opleiding zelf steekt prima in elkaar. Duidelijke informatie vooraf en weten wat je te wachten staat. Structureel zit de opleiding goed in elkaar. De cursus opleider is echt een aanwinst. Legt heel goed uit, wanneer het niet begrepen wordt probeert hij het in een andere vorm te vertellen zodat het alsnog begrepen kan worden.

veel te weinig tijd
de tijden om de examens in te maken is veels te kort, er is minstens 30 minuten extra nodig om alles te kunnen lezen, op te zoeken en te berekenen.

Vastaus yritykseltä evofenedex
De Vakopleiding Declarant was heel goed.
Pluim voor EVOFENEDEX!
Dit was mijn 2e training als Veiligheidsadviseur ADR & wederom was de training prima verzorgd. Locatie in centrum Eindhoven nabij (bus)station is perfect. Net zoals de vorige trainer, slaagde deze trainer erin de stof goed over te brengen met veel verstand van zaken.
Prima training over een draak van een document
De trainer was erg goed ingelezen en betrok alle partijen op een goede manier. Het online gedeelte was niet erg sterk en zaten wat fouten in, maar dit werd wel gecompenseerd door de fysieke lessen.
Goeie leraren waar veel aandacht werd…
Goeie leraren waar veel aandacht werd besteedt aan het lesstof
ADR-veiligheidsadviseur
Ik heb nu 6 maal de ADR-veiligheidsadviseurs(herhalings)opleiding gevolgd, steeds een andere docent maar steeds een topdocent

Vastaus yritykseltä evofenedex
In 1x kunnen slagen voor vakdiploma…
In 1x kunnen slagen voor vakdiploma Douane Declarant. Al zijn de examens met 2u toch soort van krap. Uiteindelijk wel de examens binnen de gestelde tijd kunnen doen, maar dit heeft wel invloed gehad op het uiteindelijke cijfer. Vanwege de tijdsdruk heb ik toch minder aandacht per vraag kunnen besteden. Maar verder goed en netjes verzorgd
Very good course
The teacher was very knowledgeable. And provided very good insights in various topics.
Questions were more than welcome, so that real time challenges could be discussed and potentially solutioned.
The course is suitable for beginners and offers a very good introduction to customs related matters.
By attending and fulfilling your homework obligations you are on a good track to pass the final exam.
I really enjoyed this experience as I was also able to hear input from other participants regarding respective topics.
vertalen van douanewetgeving naar je werk
de toch wel droge stof werd op een voor een leek te begrijpen manier overgebracht. geen enkele moment van verslappen van de aandacht, de dagen vlogen voorbij. heel interessant, en heb weer veel nieuwe kennis opgedaan en gelijk toegepast in mijn werk!

PGS15
Zeer uitgebreide uitleg en behandeling van de essentiele delen van de PGS 15