Banner for Eva Trio

Eva Trio Arvostelua 1 589

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Veldig god service. Vi var så glad i denne kaffekanna. Da vi fikk reservedelene tenkte vi at nå blir det varm kaffe igjen. Det ble ikke det, kaffen ble lunken etter en halv time i kanna, så her b... Näytä lisää

Super hurtig levering til udlandet hvilket var så dejligt da det er svært at undvære hjemmebagt rugbrød Bestilte torsdag og modtog formene tirsdag - WOW Det har jeg aldrig prøvet før det tager nor... Näytä lisää

Jeg er stor tilhænger af Eva Trio som jeg har haft i mange mange år (og det kan hverken ses eller mærkes på mine Eva Trio gryder og pander). Jeg bestilte en ny pande (manglede den størrelse) og alt gi... Näytä lisää

Gode pander, men lidt plads til forbedring Jeg er generelt tilfreds med panderne fra Eva Solo. De fungerer godt i hverdagen og virker som en fin kvalitet, men jeg havde forventet en lidt bedre holdba... Näytä lisää

1. Keittiötarvikkeet
  2. Posliiniesinekauppa
  3. Sisustusliike
  4. Kalustevalmistaja
  5. Rautakauppa

Eva Trio A/S was established over 100 years ago. Today, the company is managed and owned the fourth generation of the founder’s family. Good design is at the heart of everything we do. Good design which is a positive experience for consumers, both functionally and visually. For us, design is a combination of aesthetics, functionality and the choice of materials. We work exclusively with designers who excel at what they do. As a result, together with our designers we have, over the years, been awarded more than 200 international design prizes, including iF Product Design Awards, Good Design Awards, Red Dot Design Awards and the Designpreis. However, we never rest on our laurels; in fact, we go out of our way to launch new products every six months in the form of both a spring collection and an autumn collection.

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

2 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Tak for hurtig + effektiv…

Tak for hurtig + effektiv betjening/afsendelsen af køb.
Tillige lever varen 100% op til forventning.

15. huhtikuuta 2026

Hej Jette

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede både hurtig og effektiv betjening, og at varen lever op til dine forventninger.

kvalitet mycket bra

15. huhtikuuta 2026

Hej Kenth

Tack för din recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten.

Vi hoppas få hälsa dig välkommen igen.

Med vänliga hälsningar

forventninger indfriet.

med fem stjerner er alle forventninger indfriet, derfor ikke yderlige superlativer

11. huhtikuuta 2026

Hej Henning

Tak for din anmeldelse! Det er vi glade for at høre - og vi sætter stor pris på din feedback.

Eva Trio

Produit achété neuf mais pas vraiment neuf...

Produits design, mais apparemment les produits commandés étaient à minima exposés car ils étaient plein de poussière avec des traces de doigts dans des boîtes abimées et déjà ouvertes...
Pas top pour un achat neuf à ce prix là !!

14. huhtikuuta 2026

Hi David

Thank you for sharing your experience. We’re sorry to hear about your experience and that the products did not arrive in the condition you expected. This is of course not the experience we want our customers to have.

You are very welcome to contact our customer service at order@evatrio.com, and they will be happy to assist you further and help find a solution.

Eva Trio

Hurtig levering og gode priser

Hurtig levering og gode priser. Men Eva Trio stegepanden er en stor skuffelse. Alt brænder fast og den er umulig at gøre ren.

30. maaliskuuta 2026

Hej Per

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du var tilfreds med både levering og pris. Vi er samtidig kede af at høre, at panden ikke har levet op til dine forventninger.

Hvis man går fra en type belægning, man er vant til, til en anden belægning eller en pande uden belægning, kan det godt kræve lidt tilvænning for at få det bedste resultat i brugen. Vores kundeservice kan kontaktes på order@evatrio.com og står altid klar med gode råd og vejledning, så man får mest muligt ud af sine pander.
Vi vil også gerne minde om vores 100 dages tilfredshedsgaranti, som netop er der, så man kan finde ud af, om panden passer til ens madlavningsstil.

Gode produkter

Gode produkter hurtig levering

17. huhtikuuta 2026

Hej Bente
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for produkterne og den hurtige levering. Vi håber, du kigger forbi webshoppen igen.

Fine produkter og hurtig betjening

Fine produkter og hurtig betjening

13. huhtikuuta 2026

Hej Torben
Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det er skønt at høre, at du er glad for produkterne og den hurtige betjening. Vi håber, du kigger forbi webshoppen igen.

Stegepande med god kvalitet

Stegepande med god kvalitet. Nem at bruge til madlavning og nem at gøre ren.

13. huhtikuuta 2026

Hej Sophie
Tak for din anmeldelse. Det er virkelig rart at høre, at du er glad for pandens kvalitet, og at den både er nem at lave mad med og nem at gøre ren.
Vi håber, du får stor glæde af den fremover.

Hurtig levering

Hurtig levering

10. huhtikuuta 2026

Hej Dorte

Mange tak for din henvendelse. Vi er glade for, at din ordre nåede hurtigt frem.

Nemt at bestille.

Nemt at bestille.
Hurtig levering.

10. huhtikuuta 2026

Hej AJ

Tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at både bestillingen og leveringen forløb nemt og hurtigt.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

God pande til prisen

God pande til prisen

Hej Jens

Tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med din nye pande.

Du er altid velkommen en anden gang.

Eva Trio

Godt produkt, passende pris, hurtig levering

Alt var positivt. Panden er alle tiders, prisen var passende, bestillingen var nem og leveringen hurtig og effektiv.

Hej Torben

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet, prisen og den hurtige levering og at hele købsoplevelsen var positiv.

Eva Trio

Produit conforme à ce que j'en…

Produit conforme à ce que j'en attendais, merci

Hi Laurent

Thank you for your review! We’re pleased to hear that the product met your expectations.

We hope to welcome you again.

Det gik godt

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt gik godt.

Dear Theresa

Thank you for sharing your experience with us.
We’re very sorry to hear about your experience and that both thermos jugs arrived damaged. We understand how disappointing and frustrating that must be.

You are very welcome to contact our customer service, and they will be happy to assist you further and help find a solution.

Topp

Topp kvalitet og rask forsendelse

8. huhtikuuta 2026

Hei Henning

Takk for din anmeldelse! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med kvaliteten og den raske forsendelsen.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen igjen.

Med vennlig hilsen
Eva Trio

Godt at man stadig kan få reservedele

Godt at man stadig kan få reservedele. Når nu butikken ikke længere vil sælge dem.

7. huhtikuuta 2026

Hej Karen

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du fandt den reservedel, du manglede.

TILFREDS

Det jeg havde bestilt kom hurtigt og alt var ok.

6. huhtikuuta 2026

Hej Laila

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at din bestilling kom hurtigt frem, og at alt var som det skulle være.

Du er altid meget velkommen igen.

Perfekt funktion

Perfekt funktion. Utmärkt stekpanna.

6. huhtikuuta 2026

Hej Clas

Tack så mycket för din fina recension.

Det gläder oss att höra att du är nöjd med stekpannan och att den fungerar perfekt.

Vi hoppas att få välkomna dig igen.

Vänliga hälsningar