SUPER SERVICE og LEVERING HELT I TOP! Har købt en drypfri oliven-oliekande i stål, hvor kvaliteten og design stemmer helt overens med beskrivelsen. Olien er samtidig beskyttet for lys. Oliven... Näytä lisää
Visionen bag Gastrotools har siden begyndelsen været at løfte dine gastronomiske oplevelser og bidrage til glæden ved at udforske og eksperimentere i køkkenet. Men tanken er også, at dit køkkenværktøj skal være til at betale. Vi har ingen mellemled, som skal tjene penge, og derfor kan vi tilbyde en exceptionel kvalitet til lavere priser end køkkenværktøj i samme klasse. Vores udvalg af køkkenværktøj er skåret helt ind til benet. Vi udbyder et smalt sortiment af køkkenværktøj i et tidsløst og elegant design. køkkenværktøj du kan have glæde af resten af livet.
Baggesensgade 4C, 2. sal, 2200, København N, Tanska
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Meget proffessionel og personlig udførelse af min ordre.
Alt virkede og blev udført meget hurtigt

Vastaus yritykseltä Gastrotools
Fik tilsendt 2 5-ply pander rigtig hurtigt. Desværre var der en fejl med begge pander, da stålet nok havde en fejl i produktionen. Jeg skrev en mail, som blev besvaret hurtigt og Gastrotools tilbød at sende 2 nye pander, uden at jeg skulle til at bøvle med at sende de gamle tilbage.
Alt i alt en hurtig, venlig og løsningsorienteret behandling fra kundeservice. Og så er panderne fantastiske 🤩

Vastaus yritykseltä Gastrotools
Jeg bestilte et stegepandesæt hvor 2 af panderne slog sig allerede efter første gang, selvom at jeg have gjort som anvis, skriver til kundeservice, de var super hjælpsomme og flinke, og sende med det samme 2 ny pander.. helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem..

Vastaus yritykseltä Gastrotools
Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Jeg havde lidt problemer med min ordre, hvor der manglede en bradepande. Jeg talte med Oscar, der med det samme sende en ny pande til mig. Tak for hjælpen og en
Fantastisk service. Hvis trustpilot gav 12 stjerner skulle I have dem.

Vastaus yritykseltä Gastrotools
Stegepander af meget høj kvalitet. Havde brug for kundeservice, og fik hurtig og professionel hjælp.

Vastaus yritykseltä Gastrotools
SUPER SERVICE og LEVERING HELT I TOP!
Oliven-olie kanden fungerer perfekt og er samtidig inspirerende som en god gaveide. Har allerede købt
x-antal til dette formål.
Selve indpakning/beskyttelse af varen samt levering skal Gastrotools have stor ros for.
Hvis du/I skal købe nye køkkenting via nettet kan jeg varmt anbefale Gastrotools hjemmeside, hvor du samtidig finder spændende madopskrifter, guides og stories/beskrivelser.

Perfekt og hurtigt
Lige klargjort panden så glæder os til at bruge den

Vastaus yritykseltä Gastrotools
Fantastiske produkter og hurtigt levering

Vastaus yritykseltä Gastrotools
Fantastisk behandling, og super hjælpsomme. Tak for god behandling.

Vastaus yritykseltä Gastrotools
Hurtig levering og virkelig god vejledning i brug af produktet, som vi modtog på mail, samme dag som pakken ankom.

Vastaus yritykseltä Gastrotools
Jeg har købt en stor og en lille pande samt en wok pandel da jeg syntedes det skulle være slut med teflon og plastik i maden. Jeg har keramiske kogeplader og jeg kæmper med at få mine nye pander til at virke. Jeg har gjort alt hvad der bliver anbefalet mht opvarmning af pande og brug af fedtstof med højt kogepunkt men jeg kæmper med belægninger på panden. Den store pande (28 cm tror jeg) er har slået sig meget selvom jeg har været meget forsigtig med at lade den køle ned inden jeg vaskede den, den lille pande har slået sig lidt og Wok'en er stadig flad i bunden. Jeg mistænker at mit problem skyldes mine keramiske kogeplader - jeg tror produktet er godt, men det virker ikke for mig - jeg fortryder mit køb.

Vastaus yritykseltä Gastrotools
Jeg har haft en god oplevelse med at handle her, og hurtig og effektiv levering, det var en gave som de blev meget glade for

Vastaus yritykseltä Gastrotools
Det er lidt vanskeligt at få opbygget overfladen på stegepanden

Vastaus yritykseltä Gastrotools
Jeg er stadig ved at lære min nye pande at kende, men indtil videre er alt godt 🩷

Vastaus yritykseltä Gastrotools
Hurtig levering - god kvalitet i varerne.
Kan kun anbefales!