Ergo2Work B.V. Arvostelua

1 679
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Die Website richtet sich offensichtlich an Kunden in der Schweiz. Der „28-Tage-Test“ vermittelt den Eindruck, dass man das Produkt bei Nichtgefallen problemlos zurücksenden kann. In der Realität kos... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zuerst waren wir skeptisch: Eine Webseite .at und Versand ex Niederlande. Aber wir fanden das Produkt so ansprechend, dass wir eine Bestellung abgegeben haben und nicht enttäuscht wurden. Bei Bedarf... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb de Variér Variable Balans PLUS Kniestoel met Rugleuning en ergonomische muis besteld. De kniestoel is voor mij echt een life-saver! Door mijn reuma kon ik niet langer dan 1,5 uur aaneengeslo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte service Er werd snel gereageerd op mijn prijsvraag. De levering werd ook sneller dan verwacht uitgevoerd. Ik werd daarvan op de hoogte gebracht, zodat de levering niet onverwacht sneller... Näytä lisää

1. Toimistotarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Ergo2Work is een webwinkel met een ruim assortiment aan ergonomische producten voor de computerwerkplek ter verbetering van uw werkhouding. Deze producten maken het mogelijk om comfortabel, efficiënt, en gezond te werken.

Erinomainen

(1 679)

97 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super schnelle Lieferung

Super schnelle Lieferung. Produkt top.

26. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der schnellen Lieferung und dem Produkt zufrieden sind.

Makellos geliefer.

Es wurde ohne Probleme geliefert. Top.

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Lieferung zufrieden sind.

Goede kwaliteit

22. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. Graag tot een volgende keer!

Ich bin begeistert

Die Contour-Maus war ruckzuck da und hält alles, was sie verspricht

26. heinäkuuta 2025

Super

Alles gut, gutes Produkt, Lieferung Top

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Vielen Dank für die Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie mit dem Produkt und der Lieferung zufrieden sind. Wie hoffen, Ihnen auch in Zukunft weiterhelfen zu dürfen!

Very quick service thankyou

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Thank you for your kind review. Great to hear that you were happy with our quick service. We're always here to help and look forward to assisting you again in the future.

Saanut 4/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over ons advies en snelle levering. We staan altijd voor je klaar. Veel plezier met je aankoop.

Saanut 1/5 tähteä

Op site staat vandaag bestellen

Op site staat vandaag bestellen, morgen levering. De daadwerkelijke levering was 3 weken later.

19. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je aanvullende review.

We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer je een bestelling plaatst in de verwachting dat die de volgende dag geleverd wordt, en het uiteindelijk weken duurt voordat je je product ontvangt. Dat is niet de ervaring die we willen bieden, en we bieden daarvoor nogmaals onze oprechte excuses aan.

Zoals we in onze eerdere reactie al aangaven, ging het helaas mis in onze voorraadregistratie, waardoor op de website onterecht werd aangegeven dat het product direct leverbaar was. Daarnaast ontstond er ook vertraging vanuit onze leverancier. We begrijpen dat dit je vertrouwen heeft geschaad, en dat betreuren we zeer.

Je eerdere review maakte je ervaring en feedback al duidelijk – en die nemen we serieus. We waarderen het dat je je ervaring met ons deelt, maar willen ook vriendelijk aangeven dat één review per bestelling doorgaans voldoende is. Zo houden we het overzichtelijk en kunnen we gerichter reageren en verbeteren. Voor aanvullende feedback of klachten staan we altijd open voor direct contact – op die manier kunnen we sneller en persoonlijker helpen, wat voor beide kanten prettiger is.

We hopen dat het product inmiddels in goede orde is ontvangen en naar wens is. Mocht dat niet zo zijn, of heb je nog verdere vragen, neem dan gerust contact met ons op – we helpen je graag verder.

Saanut 5/5 tähteä

Vor eine Woche bestellt, nichts mehr gehört

Vor eine Woche bestellt, und nichts mehr gehört! Auf dem Artikel im Webshop steht "Bestellt vor 15:00 Uhr, heute versandt." Fehlanzeige! Weder Sendungsnummer bekommen noch hat man auf meine Emailanfragen zum Sendungssatus reagiert.

13. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Vielen Dank für Ihr Feedback – und bitte entschuldigen Sie vielmals die Unannehmlichkeiten, die Sie erlebt haben.

Normalerweise gilt bei uns tatsächlich: Bestellt vor 15:00 Uhr – Versand noch am selben Tag. Gerade Produkte wie das Roost-Ständer-System sind bei uns in großer Stückzahl vorrätig, sodass es in der Regel zu keinerlei Verzögerungen kommt.

In Ihrem Fall ist uns jedoch leider ein interner Systemfehler unterlaufen, wodurch Ihre Bestellung nicht korrekt verarbeitet wurde. Das tut uns aufrichtig leid – dieser Fehler entspricht in keiner Weise unserem üblichen Standard.

Ebenso bedauern wir, dass Sie keine Antwort auf Ihre E-Mailanfragen erhalten haben. Wir haben unsere Postfächer sorgfältig geprüft, konnten jedoch bislang keine Nachricht von Ihnen finden. Es würde uns sehr helfen, wenn Sie uns Ihre ursprüngliche(n) Nachricht(en) noch einmal an info@ergo2work.de weiterleiten könnten – damit wir dies an unsere IT-Abteilung zur weiteren Klärung geben können.

Unsere Logistikabteilung hat soeben bestätigt, dass Ihre Bestellung inzwischen korrekt eingegangen ist und noch heute verschickt wird.

Mit freundlichen Grüßen
Ihr Team von Ergo2Work

uitstekend geholpen

uitstekend geholpen, goed meegedacht en goede spullen geleverd. vriendelijke medewerkers!

8. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten. We staan altijd voor je klaar. Veel plezier met je aankoop.

Saanut 2/5 tähteä

Tot nu toe wel wat misleidende marketing

Tot nu toe wel wat misleidend: prijs werd zonder BtW geafficheerd. In mandje wel correcte prijs. Verder zegt men volgende dag geleverd, maar 5 dagen later nog niets gehoord. Ik vind dat bedrijven hier beter eerlijk in zijn ipv zo klanten met valse beloftes te lokken. Hopelijk komt ie snel toe.

15. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je feedback. We snappen goed dat je teleurgesteld bent en waarderen het dat je de moeite hebt genomen om dit te laten weten.

Je hebt helemaal gelijk dat prijzen duidelijk en inclusief btw vermeld moeten worden. Dankzij jouw telefoontje zijn we hierop geattendeerd en hebben we dit direct doorgegeven aan onze IT-afdeling om aan te passen. Onze excuses voor de verwarring.

Wat betreft de levering: helaas bleek het product niet op voorraad te zijn, en dat is bij het lezen van de bestelbevestiging door ons over het hoofd gezien. Dat hadden we natuurlijk beter en eerder met je moeten communiceren. Zodra je ons mailde, hebben we meteen gereageerd met de juiste leverdatum.

Zoals we gecommuniceerd hebben, wordt het product op 25-7 geleverd. We hopen dat alles dan naar wens is.

Geweldige bureaustoel

Geweldige bureaustoel
Stoel dag nadien al geleverd - zit geweldig. Last in rug en schouders is beduidend minder

4. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je positieve review. Wat goed om te horen dat de bureaustoel snel geleverd werd en fijn zit. Helemaal top dat je minder last hebt van je rug en schouders – daar doen we het voor!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Goed product.

3. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product goed bevalt. We wensen je veel plezier en comfort bij het gebruik ervan.

prima ervaring

prima ervaring, goed product, goede prijs-kwaliteit verhouding

25. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je een prima ervaring had en tevreden bent over het product en de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met je aankoop.

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen. Waar ik zelf niet aan had gedacht

30. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat ons advies waardevol voor je was. Veel plezier met je aankoop.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

26. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat de levering snel en correct is verlopen. Veel plezier met je aankoop!

Een tevreden klant

Duidelijke website, makkelijk te vinden wat voor jou de beste keuzes zijn. Spoedige levering van een fijn product.

18. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vond en snel het juiste product kon vinden. We wensen je veel plezier met de aankoop.

Alles o.k.

Alles o.k., so wie es sein soll.

18. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung! Es freut uns, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit ist. Bei Fragen sind wir jederzeit gerne für Sie da.

Mit freundlichen Grüßen
Ihr Ergo2Work-Team

Saanut 4/5 tähteä

Makkelijk bestellen en snelle…

Makkelijk bestellen en snelle verzending.

12. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat de verzending snel was. We doen ons best om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Veel plezier met je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Ergo2Work is een betrouwbare partner…

Ergo2Work is een betrouwbare partner voor je goed ergonomische kantoorinrichting. Ze denken mee. Het is mogelijk om op proef te bestellen, zodat de juiste keuze gemaakt kan worden.

6. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service en aanpak waardeert. Meedenken en proefplaatsen zijn voor ons belangrijke onderdelen om samen tot de beste ergonomische oplossing te komen. Veel plezier met je aankoop!

Team Ergo2Work

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin