Equuscura Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Meget useriøst firma, hvor kontakt oplysningerne ikke virker. Nummeret du kan ringe til ml 9-17 hver dag eksisterer ikke. 1-2 dages leveringstid passer heller ikke. Gratis fragt over 399kr. Passer hel... Näytä lisää

Måske et godt produkt, men det finder jeg ikke ud af, for sprayflasken/emballagen er ubrugelig den kan ikke sprøjte og det er et virkeligt underligt design… her skulle man nok bare have valgt et afprø... Näytä lisää

Hvis du er træt af at spilde penge på produkter der ikke virker... så prøv Equus Cura! Equus Cura er blevet vores faste leverandør af plejeprodukter til heste. Vi startede med at bruge produktet "... Näytä lisää

Jeg vil gerne anmelde produktet PREVENT – Mod muk og sur stråle hos heste. Jeg synes ikke produktet er effektivt. Jeg synes det meste af produktet ligger på gulvet efter brug. Derudover virker... Näytä lisää

1. Hevostarvikeliike

Equus Cura producerer effektive plejeprodukter til heste. Vores produkter er udviklet og produceret i Danmark, efter de danske høje standarder.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Innamorata

Ho ordinato da loro dall'Italia e i prodotti sono arrivati in 4 giorni, super efficienti. Si vede la cura che è stata messa nell'impacchettare i prodotti. Adoro i loro prodotti e ho acquistato tutta la gamma, mi trovo davvero benissimo.

29. marraskuuta 2022

Jeg tilmeldte min søn

Jeg tilmeldte min søn, min veninde og mig til Ukraine ridtet. Vi betalte den 31 marts og ordre nummer er 6830.
Første april skrev Equus CURA at rosetterne vil blive sendt ud i den rækkefølge ordrerne kom ind.
Den 10 april skrev Equus CURA igen på Facebook. Ordre 6632 til 6767 var nu sendt og resten ville blive sendt snart.
Begivenheden sludrede den 22 april. Vi har stadig ikke fået rosetterne. Min autist søn er så skuffet.
Jeg har skrevet over Messenger, uden svar. På Facebook kan Jeg se, en anden også har spurgt om der er sendt rosetter ud, hun har ikke fået svar.
Jeg har forståelse for at det trækker ud, hvis der ikke var trykt rosetter nok, men så ville det være dejligt, hvis de skrev, hvornår man kan forvente at få dem.

21. huhtikuuta 2022

Der er stadig restordre

Der er stadig restordre så handlen ikke afsluttet…

14. lokakuuta 2021
Equuscura-logo

Vastaus yritykseltä Equuscura

Hej Britta.

Af hvad jeg kan se, så er din ordre afsluttet i det du har fået dit startnummer. Præmien for deltagelsen sendes først efterfølgende, og som oplyst er der desværre leveringstid på rosetterne. Vores leverandør arbejder så hurtigt de kan.

Hvis du ønsker dine penge retur for din deltagelse og donation til Støt Brysterne, så send mig gerne en mail.

Mvh Louise
Equus Cura

Langsom levering

Syntes det er frækt at bede om anmeldelse, når varen ikke engang er modtaget. Så nu kan man håbe at varen snart dukker op, nu der er gået ti dage siden den blev bestilt.

Og nej har ikke modtaget et start nummer!

5. lokakuuta 2021
Equuscura-logo

Vastaus yritykseltä Equuscura

Hej Kathja.
Tak for din feedback. Jeg kan se at din ordre er en online tilmelding til vores Lyserøde Ridt. Det er altså en online vare du har bestilt, og jeg kan se i mit system at du bør have modtaget dit startnummer?

Jeg formoder din anmeldelse skyldes at du endnu ikke har modtaget din "præmie/roset" for din deltagelse? Men da ridtet endnu ikke er afsluttet, sender vi fortsat løbende præmierne ud.

Send mig en mail til info@equuscura.dk hvis du ønsker at annullere din ordre og modtaget pengene retur.

Mvh Louise
Equus Cura

Super gode produktert

Jeg modtog en MUSCLE og en CURA NO1
Jeg har aldrig set så flot en indpakning. Den kom I en flot kasse- med hjemmelevering, lagt ned med noget flot pynt på siden, hvor der medfulgte lækre godbidder.
Der var gjort meget ud af kassen! Og produkternes indpakning
Lidt bedømmelse af MUSCLE:
Jeg har haft gode resultater efter brug af denne! Den er super lækker og selvom jeg bruger den hver dag i store mængder, så er den stadig næsten fyldt
CURA NO1
Det her produkt var bare VILDT lækkert! Jeg prøvede det på ben der skulle være hvide - og det blev de bestemt. Det samme i halen- bedste shampoo jeg har brugt
PREVENT
Vi valgte at købe PREVENT, som har gjort noget super godt mod sur stråle på min store hest! Det fungere også mod mug, og har hjulpet meget

Mange tak ☺️ - det hele er på ønskelisten!

17. huhtikuuta 2021

Jeg kan varmt anbefale Equus Cura

Jeg kan varmt anbefale Equus Cura, deres produkter er fantastiske og jeg bruger ikke andet til mine heste. Der er altid god service og hurtig levering. Samtidig er produkterne effektive samt skånsomme og bedst af alt til en overkommelig pris.

2. syyskuuta 2020