Hvis du er træt af at spilde penge på produkter der ikke virker... så prøv Equus Cura! Equus Cura er blevet vores faste leverandør af plejeprodukter til heste. Vi startede med at bruge produktet "... Näytä lisää
Jeg vil gerne anmelde produktet PREVENT – Mod muk og sur stråle hos heste. Jeg synes ikke produktet er effektivt. Jeg synes det meste af produktet ligger på gulvet efter brug. Derudover virker... Näytä lisää
Equus Cura producerer effektive plejeprodukter til heste. Vores produkter er udviklet og produceret i Danmark, efter de danske høje standarder.
Risskov, 8240, Borresøvej 3, Tanska
- Info@equuscura.dk
- www.equuscura.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Meget useriøst firma
Meget useriøst firma, hvor kontakt oplysningerne ikke virker. Nummeret du kan ringe til ml 9-17 hver dag eksisterer ikke. 1-2 dages leveringstid passer heller ikke. Gratis fragt over 399kr. Passer heller ikke, da de trækker for det alligevel. På 3. Dagen måtte jeg maile og true med politianmeldelse, så blev pakken sjovt nok pakket i løbet af 10 min. Det kan jo ikke være rigtigt det skal foregå på den måde. Hvis jeg nogensinde modtager de produkter, bliver det første, eneste og sidste gang jeg handler der!!!
Lækkert produkt og hurtig levering
Gode produkter til fornuftige priser
Måske et godt produkt
Måske et godt produkt, men det finder jeg ikke ud af, for sprayflasken/emballagen er ubrugelig den kan ikke sprøjte og det er et virkeligt underligt design… her skulle man nok bare have valgt et afprøvet design istedet. Der gik meget lang tid fra jeg bestilte til varen kom.
Lang leveringstid
Jeg har lavet en bestilling d
Jeg har lavet en bestilling d. 3/12 og intet hørt siden og de svare ikke på den mail jeg sendte d. 5/12. Er normalt glad for produktet men dette useriøse firma er til grin!!
Ikke modtaget min pakke endnu
Bestilte d.13/11-25 det er nu d.21/11-25 har ikke fået en besked om at min pakke er sendt afsted og det står 2-3 dages levering når man bestiller hos dem
De svare heller ikke på min mail jeg har sendt
Super hurtig levering og prøve produkt…
Super hurtig levering og prøve produkt med i pakken🤩
Gode produkter
Gode produkter, men jeg har henvendt mig til kunde service 2 gange uden held🫠
Har bestilt en vare
Har bestilt en vare, men har ikke modtaget den endnu. Dårlig stil!
Dårlige returmuligheder
Jeg har skrevet til virksomheden, at jeg ville gøre brug af min returret, da produkter var 8 dage om at komme og jeg måtte finde på noget andet. Har intet hørt tilbage. Jeg sendte så produktet retur, men der var ingen på adressen til at tage imod, og jeg har så fået det retur igen og spildt yderlige 80 kr. Dårligere service skal man lede længe efter!
Fantastiske produkter
God hjemmeside med godt overblik over varerne. Ok hurtige til at få afsendt ordre og fantastiske produkter
Jeg ELSKER Muscle
Jeg ELSKER Muscle, jeg syntes det er et genialt produkt som bare virker. min unge hoppe kan jeg tydeligt mærke på når jeg husker at bruge produktet efter træning eller på hvile dag.
jeg er igang med at afprøve wound og jeg elsker den er på spray så man kan ramme "besværlige" steder på hesten eller hvis hesten ikke vil røres. jeg er pt. MEGET tilfreds
Super gode produkter
Jeg var godt til Freds
Jeg vil gerne anmelde produktet PREVENT…
Jeg vil gerne anmelde produktet PREVENT – Mod muk og sur stråle hos heste.
Derudover virker det, som om produktet optager fugt hvis det opbevares i stalden.
Service, levering og alt andet er i top. :)