Wederom prachtige locaties die wij zelf nooit gevonden zouden hebben. Italië is nog steeds een geweldig land en nog veel om te ontdekken, super aardige zeer behulpzame mensen op onze vakantie dit jaar... Näytä lisää
De reis die we gemaakt hebben voldeed helemaal aan onze vraag. Geweldige reis, met uitstekende lokaties. Enotria denkt mee in oplossingen. Biedt goede alternatieven als aan bepaalde wensen niet ka... Näytä lisää
Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!
Klaprozenweg 75 C, unit 2.06, 1032 LG, Amsterdam, Hollanti
- +31 (0)20 7798338
- info@enotria.nl; info@reizeninitalie.nl
- www.enotria.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Prachtige wandeling tussen de veldbloemen…
We hebben een prachtige wandeltocht gemaakt in Calabrie, waarbij onze bagage vervoerd werd en we warm werden ontvangen in elk dorpje. Ook hebben we goed en overdadig gegeten en gedronken. Een verborgen parel, deze sentiero del’inglese.

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Persoonlijke service en net dat stukje extra
Onze ervaring is zo goed door de persoonlijke benadering en net dat beetje extra aandacht. Toen we bijvoorbeeld onze huurauto moesten ophalen, bracht Francesca (medewerker Enotria) ons persoonlijk naar de plek waar de auto stond. In ons huisje ontbrak de wifi code. Dat komt morgen wel, zei ik. Maar nee hoor: Francesca was al aan de telefoon om de code op te vragen. Kortom: net dat stukje meer service dan noodzakelijk

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Zaterdag teruggekomen van de heerlijke…
Zaterdag teruggekomen van de heerlijke vakantie in Sicilie! Alles was top en fantastisch!

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
De mensen achter de schermen van…
De mensen achter de schermen van Enotria zijn meer dan behulpzaam. Ze denken mee, en gaan heel ver in hun service. Ik ben erg blij met ze en kan ze voor de volle 100% aan te raden om te boeken, wat ik dan ook graag voor mijn klanten doe.

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Enotria heeft ons een perfecte…
Enotria heeft ons een perfecte aangeboden locatie bezorgd middels vlotte kundige communicatie met de aanbieder in Italie; dit icm duidelijke informatie na aanhoren van onze wensen/eisen. Goede prijsstelling en reisadviezen.

Vriendelijk en betrouwbaar
Reisbureau was makkelijk bereikbaar via whatsapp en reageert snel op hulpvragen. Vriendelijk en betrouwbaar. Alles goed geregeld.

Sicilië 👌
Geweldige villa op loopafstand van het strand. Met auto erbij, wat wel een must is, fantastische plaatsen bezocht. Echt een aanrader!!!!
Enotria heeft ons positief verrast!
Enotria maakt waar wat ze zeggen. Onze vakantie inclusief de uitstapjes zijn keurig geregeld. Ook werden er nog alternatieven aangeboden. Ook de administratie van de boeking met een eigen boekingsomgeving was duidelijk en overzichtelijk. Kortom blij verrast door Enotria, wat voor ons de eerste kennismaking was, dus best spannend.
Wat een ontzettend fijn vriendelijk en…
Wat een ontzettend fijn vriendelijk en goed team.
De aangeboden reis was perfect afgestemd op onze wensen, en ze overtroffen de verwachtingen.
Ook de begeleiding nadat we geboekt hadden was perfect!
Uitstekende keuzemogelijkheden
Uitstekende keuzemogelijkheden, flexibele invulling van de reis mogelijk. Snelle reactie op vragen
Snelle adequate en vriendelijke…
Snelle adequate en vriendelijke communicatie, duidelijk inzicht in boekingen en bijbehorende vouchers en mooie vakantiehuizen
Goede service en snelle reacties op…
Goede service en snelle reacties op vragen vanuit ons. Gezien grote onzekerheden op Schiphol had dat misschien iets meer vanuit Enotria zelf mogen komen.
Enthousiaste en professionele Italiëkenners
Wederom goede ervaring: alles top geregeld, korte lijnen en persoonlijke service. Vriendelijke en enthousiaste benadering ondanks drukte.
Mooie verzorgde en complete reis met…
Mooie verzorgde en complete reis met mooie tips.
Goede service, mooie verblijf locaties en snel met reageren. Top ervaring
Duidelijke en snelle communicatie en…
Duidelijke en snelle communicatie en vooral meer dan tevreden over de accomodaties!
onze vakantie ervaring
Een goed verzorgde reis met prima accomodaties.
We hebben het prima naar onze zin gehad.
De autoverhuur via "maggiore" was niet het niveau dat Enotria waardig is
vr.gr. Agnes en Ad
Mooie ervaringen rijker na weekje Val di Sole
We hadden vrij laat een verzoek gedaan voor de actieve reis in Val di Sole. Snel kregen we een bevestiging dat het allemaal was gelukt met een mooi digitaal overzicht van ale activiteiten en routebeschrijvingen. We verbleven in Maso Fior di Bosco, een prachtig opgeknapt hotel met gastvrije eigenaren en heerlijk eten. Val di Sole is een mooi dal, met voor elk wat wils. Naast het aangeboden programma zijn we nog met een kabelbaan naar 3000 meter hoogte gegaan en hebben in het dal Val di Sole gepicknickt aan de rivier.
Goedendag
Goedendag, we hebben weer genoten van de prachtige accommodaties die jullie ons hebben geadviseerd .
Bedankt.