De avond voor de afspraak kregen we mail dat de afspraak niet door ging, dus moesten we weer een datum plannen en vrijhouden. De monteur kwam de tweede keer wel, keurig op tijd. Nette service. Onverw... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Monteur kwam kundig over, had zich ingelezen over de vorige controles en was daarbij op nalatigheid gestuit, nl dat in 2024 een monteur bij de controle iets beschadigd had, dit onderdeel zou best... Näytä lisää
Ongelooflijk onaardig personeel. We zijn al jaren klant met een huurboiler. Nu we echter problemen hebben met de boiler wordt er niet meegewerkt. Het wordt een kastje naar de muur verhaal, personeel b... Näytä lisää
Na het vervangen door Stedin van de electriciteitsmeters in mijn appartementengebouw op 9 juli, bleek dat de slimme meter niet werkte. Door het warme weer al die tijd had ik het nog niet eens in de g... Näytä lisää
Bij Eneco in Huis draait alles om warmte in huis. We helpen klanten om hun woning comfortabel en energiezuinig te verwarmen. Van installatie en onderhoud tot service bij storingen: onze monteurs zorgen dat cv-ketels, warmtepompen en boilers veilig en betrouwbaar werken. Als zelfstandige dochteronderneming van Eneco werken we elke dag bij klanten thuis aan betrouwbare en duurzamere warmte. Dat vraagt om vakmanschap, service en slim advies. Zo helpen we klanten vooruit én dragen we bij aan de energietransitie.
Molenbaan 17, 2908 LL, Capelle aan den IJssel, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Ik krijg wegens teveel berekend een bedrag terug. Inmiddels zeker 8 keer gebeld en 2 maanden verder. Het schijnt een probleem te zijn om teveel betaald geld terug te storten. Volgens de medewerkers is er een probleem in t systeem. Innen van geld kan wel, terugbetaling lukt niet. Zeeeeer slecht en raad dit bedrijf zeker niet aan. Je wordt aan het lijntje gehouden maar er gebeurt niets!!!!!!!!@@@

Vastaus yritykseltä Eneco in Huis
Tot 2 keer toe een halve dag vrij moeten nemen voor een afspraak voor CV onderhoud. De eerste middag thuis gewacht, om 17:00 geprobeerd contact op te nemen maar jullie waren in geen velden of wegen te bereiken. Vervolgens een nieuwe afspraak gemaakt en daar tevens een een dag van te voren een sms bevestiging van gehad. Drie keer raden? Wederom geen monteur gezien. Julie gebeld, een ondankbaarbare dame aan de telefoon, die vertelde doodleuk dat er geen afspraak ingepland stond, hoe dan? Met de vraag een supervisor te spreken gaven jullie uiteraard geen gehoor. Verteld het contract te willen cancelen waar de dame vervolgens op zegt “u heeft 30 dagen opzegtermijn” pardon? Jullie komen jullie afspraken niet na. Vervolgens twee e-mails gestuurd maar ook daar wederom geen antwoord op. Echt misselijkmakend hoe jullie met klanten omgaan. Word geen klant bij Eneco in Huis. Zonde van je geld.

Vastaus yritykseltä Eneco in Huis
Monteur was er op tijd en heeft alles netjes achtergelaten.
The response time was good and the technicians came and replaced the boiler in time as promised.
Kudos to the team.
Ik mis een duidelijke omschrijving van de jaarlijkse controle werkzaamheden, het is nu deksel open en weer dicht klaar! Lijkt me ook zeer deprimerend voor de monteur, aan de buiten unit wordt helemaal geen aandacht aan geschonken

Vastaus yritykseltä Eneco in Huis
Behulpzame monteur die naast het reguliere onderhoud ook nog een een lekkende waterafvoer heeft gerepareerd.
goed bezoek geweest betreft controle en reparatie cv ketel
Goede monteur.
Zeer nette werker.
Erg beleefd
De monteur die kwam heeft precies uitgelegd wat hij ging doen, tips gegeven over besparingen van gasverbruik. Al met al een heel prettige ervaring.
Flexibele afspraak kunnen maken en een vriendelijke en deskundige mensen op bezoek gehad.
Prima onderhoudsbeurt gehad. Monteur was keurig op tijd, heel vriendelijk en werkte netjes.
De monteur was zeer kundig en netjes

Vastaus yritykseltä Eneco in Huis
snelle afhandeling, sympathieke monteur, werkzaamheden prima uitgevoerd

Vastaus yritykseltä Eneco in Huis
Dit jaar kwamen er op twee verschillende dagen Eneco in Huis twee monteurs. 1 monteur voor de cv ketel onderhoud en 1 monteur voor het onderhoud hybride warmtepomp. Het zou makkelijker zijn als er op 1 dag 1 monteur zou komen die alles in 1 keer oplost.

Vastaus yritykseltä Eneco in Huis
Dat er proactief om de 2 jaar een afspraak gemaakt voor onderhoud.
Zo is inplannen van de werkzaamheden efficiënt en kan men de kosten laag houden

Vastaus yritykseltä Eneco in Huis
Door de hitte hebben ze sneller gewerkt dan normaal. Dat is te zien aan de uitwerking, die er afgeraffeld uitziet en het probleem dat nog steeds niet is opgelost.

Vastaus yritykseltä Eneco in Huis
The workers were very friendly and efficient. After having 2 other sets of guys come to fix/upgrade/repair the flue with no sucess, they were wonderful and fixed it very quickly and easily.

Vastaus yritykseltä Eneco in Huis
Eén ster is nog teveel. Ik heb bij Eneco een onderhoudsabonnement aangevraagd en zit sindsdien in een eindeloos toelatingstraject. De ervaringen zijn ronduit slecht.
Het begon al bij de eerste afspraak: de monteur kwam simpelweg niet opdagen, zonder enige vorm van bericht. Sindsdien zijn er inmiddels vier bezoeken geweest (waaronder één met twee monteurs tegelijk) en bij elk bezoek komt er weer een 'nieuw' gebrek naar voren dat ze de vorige keer over het hoofd hebben gezien.
Wat ik als zeer storend ervaar, is de inefficiëntie en de opeenstapeling van kosten. Het voelt alsof ik betaal voor het leerproces van de monteurs. Nadat ik al diverse kosten heb gemaakt voor onderhoud, werd ik bij het laatste bezoek plotseling geconfronteerd met een nieuwe offerte van ruim € 660 voor het vervangen van de rookgasafvoer. Het is onbegrijpelijk dat dit niet tijdens de eerste uitgebreide inspectie is geconstateerd.
De kosten voor een ketel uit 2018 lopen hierdoor enorm op, terwijl ik bij een juiste eerste diagnose een heel andere keuze had gemaakt. De klantenservice toont nul empathie en wijst enkel naar de kleine lettertjes. Mijn advies: bezint eer ge begint aan een onderhoudsabonnement bij Eneco, want voor een professionele en betrouwbare service hoef je hier niet te zijn. Ik ben er inmiddels wel klaar mee.