J'ai acheté le lit boxspring, il y a 5 ans, avec un oreiller ergonomique, idéal pour ma nuque opérée. Avec le temps , l'oreiller devenait inefficace et avec la canicule, il était assez chaud, j'ai op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
J'avais besoin de changer mon matelas en latex de plus de 15 ans. L'installation du nouveau matelas a nécessité l'aide d'une personne professionnelle. Il est lourd. Mais pour mon dos j'ai senti une di... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ces nouveau matelas Emma remplacent le modèle précédent de la même marque. Grande facilité lors de la commande et des modalités de paiement. Livraison rapide et colis pratique. Très peu d'odeur lors d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
A fuir absolument ! J'ai commandé 2 matelas 80 x 200 Au bout de quelques semaines j'ai demandé un retour. Par mail on m'a répondu que les 100 jours n'étant pas encore arrivé à échéance je dev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vanaf 379€ | Gratis levering en gratis retour ✓ 10 jaar garantie ✓ 100 nachten proefslapen ✓ Geld-terug-garantie ➤ Bestel nu online!
Geld-terug-garantie ✓ Gratis retour ✓ Beste van de Test - Test Aankoop ✓ 10 jaar garantie op matrassen ✓
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snelle en correcte levering.
Ik kocht een topper omdat mijn originele matras te hard voor me was en de topper is echt een goede oplossing! De topper maakt dat ik beter slaap. Mijn matras voelt nu niet meer te hard aan.

Vastaus yritykseltä Emma Matras BE
Wij zouden afgelopen vrijdag ons bed in ontvangst moeten krijgen. Nadat we lastminute een bericht kregen van het bezorgbedrijf dat ze niet meer kwamen, nam Emma Sleep 0 verantwoording hiervoor. Ons oude bed was natuurlijk al uit elkaar gehaald en is er verlof genomen om thuis te zijn voor de levering. Ook is er een aanhanger gehuurd om ons oude bed de dag erna aan iemand anders te kunnen geven. Hier zijn dus ook extra kosten voor gemaakt. Ons oude bed kon namelijk niet weg, omdat het nieuwe bed niet meer zou komen. Na Emma Sleep gebeld te hebben gaven zij meteen aan ons nergens mee te kunnen helpen. 0 verantwoording dus, terwijl zij DynaLogic kiezen als bezorgbedrijf. Zij willen geen contact opnemen met het bezorgbedrijf, en dat terwijl het bijna onmogelijk wordt gemaakt om zelf het bezorgbedrijf te kunnen contacteren. Nadat het bed maandag dan eindelijk is bezorgd word deze niet in elkaar gezet, en dat terwijl dit erg duidelijk op de website staat. Nadat we Emma Sleep hiervoor hebben gebeld namen zij weer geen verantwoordelijkheid hiervoor. Ze zouden ons terug bellen met een update, maar die is nooit gekomen. Na DynaLogic weer te hebben gesproken zouden zij tussen 17:00 en 18:00 weer bij ons op de stoep staan om ons bed in elkaar te zetten. Pas om 20:00 stonden zij eindelijk een keer bij ons op de stoep, maar het bed hadden wij onderhand zelf al in elkaar gezet. Daarbij ook nog eens dat er veel schroefjes en boutjes miste bij onze bestelling. Deze hebben wij zelf nog moeten halen bij de bouwmarkt. Ik ga nooit meer iets bestellen bij Emma Sleep en ik raad het niemand aan!!!!
Je me suis laisser seduire par "test achat" leur opinions sur la qualite de votre marque et bien je les trouves la qualite mediocre pour le prix
(799€) du fait que il 'y avait 1 promo 399€ je disait wauw pour le prix de depart ils doivent etre bien j'en n'ai pris 2 .mais enfants ne sont pas content ils voulait leur ancien matlas
Je suis plus satisfait de ikea leur matlas qualite prix top (399€)

Vastaus yritykseltä Emma Matras BE
De matras is in orde, maar de eerste bestelling moest terug opgehaald worden. Dit loopt niet vlot. Tijdslot is tussen 8u en 22u, en de ophaling werd tot 2x toe geannuleerd. 3de keer, goede keer. 3 keer verlof moeten nemen voor de ophaling.

Vastaus yritykseltä Emma Matras BE
Ik ben totnutoe dik tevreden over mijn nieuwe matras. Ik slaap vaster en heb geen rugpijn meer wanneer ik opsta. Ook over de bezorging ben ik dik tevreden. De mannen droegen de matras zelfs naar binnen. Heel fijn!

Vastaus yritykseltä Emma Matras BE
Netjes en op tijd geleverd.
Goede kwaliteit!
Minder rugpijn 's morgens.

Vastaus yritykseltä Emma Matras BE
Nieuwe matras voor de kinderen, zij zijn super tevreden over de nieuwe matras en slapen heerlijk.

Vastaus yritykseltä Emma Matras BE
Bon matelas mais un peu trop mou et en même temps quand je dors sur le côté j ai mal aux hanches.

Vastaus yritykseltä Emma Matras BE
Een super topper matras gekocht bij . ik heb al super geslapen en ik kan blijven liggen nu . want ik ben nog aan t kijken nog een kop kussen te bestellen bij Emma . Alles super gegaan met t leveren ,Echt een aanrader 👌🏻👌🏻👌🏻👍🏻👍🏻10/10

Vastaus yritykseltä Emma Matras BE
Very happy with the communication and product.

Vastaus yritykseltä Emma Matras BE
J'avais déjà acheté la panoplie complète, matelas, protège matelas, couette et oreillers. Ici repris une deuxième couette, tjs aussi satisfaite, qualité, prix et livraison rapide (quand bpost ne fait pas grève). Que du positif...

Vastaus yritykseltä Emma Matras BE
Topper is heel goed, ideaal om je te harde matras wat zachter te maken en zo drukpunten aan schouder en heupweg toenemen en beter ondersteuning voor rug. Echt heel goed voelbaar en top
Al 2x een afspraak voor retour. 2x enkele matras maar was niet goed. Reeds een dubbele gekocht bij emma.
Best! Vandaag speciaal een dag verlof genomen. De ganse dag gewacht. Matrassen al 2 x naar beneden gesleurd en klaargezet.
Tracking van chauffeur waarop het uur steeds later werd. Het is nu 21u22 en juist bericht gekregen dat ze niet meer komen.
Zeer ontevreden. Ik wil de matrassen uit mijn weg en mijn geld terug.
En nu???

Bon matelas je trouve
Pour l'instant rien à dire
Bonne sensation et j'ai reçu 2 bons oreiller gratuit qui sont bien souples et confortable.
Pour l'instant tout vas bien.
Merci

Vastaus yritykseltä Emma Matras BE
Wij hebben in januari een bed besteld dat begin april had moeten geleverd worden. Als we de bestel-nr nvoeren op de website wordt de bestelling niet gevonden. Als we bellen om de status te vragen van de bestelling weigeren ze te antwoorden. Als je belt en antwoordt op de vraag of het gesprek mag opgenomen worden en antwoordt nee leggen ze gewoon af. Bel je terug en geef je toestemming willen ze gewoon niet antwoorden omdat je niet kan bewijzen dat het uw bestelling is???? Ook al geef je bestel nr, adres , email van de bestelling , tijd van de bestelling omdat dat 'private informatie is. Ze willen zelfs geen email sturen met de status naar het email adres van de bestelling. Dit is ongelooflijk. Wij willen nu ons geld terug.