Jammer dat mijn artikel niet op voorraad was, hierdoor iets langer moeten wachten. Hier is overigens goed over gecommuniceerd en levering is goed verlopen.
Kabel goot binnen gekregen lichte krasjes. Maar voldoet Ik was verbaasd dat electroshop contact opzocht zonder dat ik direct een klacht had gedaan. En heb netjes vervangende gootjes binnen gekr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik hab niet gedacht dat het op voorraad was, wilde het eerst op Amazon bestellen maar deze was duurder en de levertijd was vele malen langer, vandaag besteld en de andere dag in huis,
Ik kreeg van PostNL bericht dat het pakket retour gezonden werdt omdat het beschadigd zou zijn. Contact opgenomen en meteen is het bestelde opnieuw toegezonden. Top gedaan.
- Elektroniikkatukku
- ja myös
- Elektroniikkakomponentit
- Rakennuslaitteiden toimittaja
- Rakennustarvikkeet
- Valaisinliike
Yrityksen kirjoittama
Elektroshop.nl is een webwinkel die sinds 1997 online elektromaterialen en verlichtingsproducten aanbiedt aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Het bedrijf is ontstaan uit een elektrotechnisch installatiebedrijf dat is opgericht in 1985. Door de combinatie van het in het verleden werken in de praktijk en de online wereld, weet Elektroshop.nl de juiste producten tegen de juiste prijzen aan te bieden en positioneert Elektroshop.nl zich als een sterke speler in de markt van de online elektrotechnische detailhandel.
Elektroshop.nl - Kennis van licht & techniek
Yrityksen kirjoittama

- Professioneel advies door 50 jaar elektra ervaring
- Jarenlang heeft elektroshop.nl praktijkopdrachten uitgevoerd voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Hierdoor weet Elektroshop.nl exact hoe producten werken en geïnstalleerd dienen te worden. Sinds 14 juli 1997 is Elektroshop.nl zich gaan focussen op het online verkopen van elektromaterialen en verlichtingsproducten via internet. De combinatie van het, in het verleden werken in de praktijk en de online wereld, maakt dat Elektroshop.nl de juiste producten tegen de juiste prijzen weet aan te bieden.
- Ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige producten
- Elektroshop.nl heeft een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige elektromaterialen en verlichtingsproducten. Is een product niet vindbaar op onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wellicht is het product wel beschikbaar maar is de vraag dermate klein dat wij het product niet in ons assortiment hebben opgenomen.
- 1-2 werkdagen levertijd
- Door beheer van eigen magazijn beschikt Elektroshop.nl over een grote voorraad elektromaterialen en verlichtingsproducten. Hierdoor is Elektroshop.nl in staat om bestellingen binnen 1-2 werkdagen te bezorgen.
Kievitsven 98, 5249 JK, Rosmalen, Hollanti

Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
De Bestelling was snel gedaan
De Bestelling was snel gedaan en ook zou het de volgende dag geleverd worden alleen post nl leverde het pas 2 dagen later.
Snelle levering!
Delivered very quickly and right in the…
Delivered very quickly and right in the middle of the heatwave so I was grateful for this … awesome aircon
Product nog maar kort in gebruik
Product nog maar kort in gebruik, dus of dat beklijft moet nog blijken. De bestelling en bezorging is echter uiterst vlot verlopen. Niks mis mee dus.
het was niet in voorraad
het was niet in voorraad, maar is uiteindelijk toch nog gekomen. Gelukkig zijn het 2 zendingen geworden.
Snel en goed bezorgd.
Goede service, een verkeerd product geleverd, meteen het juiste product na geleverd. Top!
Snelle en correcte levering en goede…
Snelle en correcte levering en goede prijzen. Heldere communicatie. Top
Ik doe 1 bestelling
Ik doe 1 bestelling, maar ik krijg 4 pakkjes vespreid over 1 week.
Lijkt mij veel effectiever en kosten besparend, om alles in 1 keer te vesturen, en dan gewoon een levertijd van 1 week aan te geven.
Klein elektronica spul
Ik had een bestelling geplaatst voor zwarte elektra buis met beugels. Maar ergens anders moest ik er meteen 200 beugels bij bestellen. Hier kon het gewoon per stuk. Ideaal
Goed contact en snelle levering
Goede producten, snel contact voor levering en top bezorgers!
Snel geleverd.
snelle levering
een snelle levering en het bestelde artikel voldoet aan wat we voor ogen hadden.
Pakketje in eerste instantie niet…
Pakketje in eerste instantie niet ontvangen door verkeerde bezorging post nl.
Keurig nieuwe geleverd door electroshop.nl
Kabel goot binnen gekregen lichte…
Kabel goot binnen gekregen lichte krasjes. Maar voldoet
En heb netjes vervangende gootjes binnen gekregen voor de beschadigde modellen. Dit noem ik goede klantenservice

Vastaus yritykseltä Elektroshop.nl