Elektroshop.nl Arvostelua

9 037
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Jammer dat mijn artikel niet op voorraad was, hierdoor iets langer moeten wachten. Hier is overigens goed over gecommuniceerd en levering is goed verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

Kabel goot binnen gekregen lichte krasjes. Maar voldoet Ik was verbaasd dat electroshop contact opzocht zonder dat ik direct een klacht had gedaan. En heb netjes vervangende gootjes binnen gekr... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik hab niet gedacht dat het op voorraad was, wilde het eerst op Amazon bestellen maar deze was duurder en de levertijd was vele malen langer, vandaag besteld en de andere dag in huis,

Saanut 5/5 tähteä

Ik kreeg van PostNL bericht dat het pakket retour gezonden werdt omdat het beschadigd zou zijn. Contact opgenomen en meteen is het bestelde opnieuw toegezonden. Top gedaan.

1. Elektroniikkatukku
  2. ja myös
  3. Elektroniikkakomponentit
  4. Rakennuslaitteiden toimittaja
  5. Rakennustarvikkeet
  6. Valaisinliike

Yrityksen kirjoittama

Elektroshop.nl is een webwinkel die sinds 1997 online elektromaterialen en verlichtingsproducten aanbiedt aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Het bedrijf is ontstaan uit een elektrotechnisch installatiebedrijf dat is opgericht in 1985. Door de combinatie van het in het verleden werken in de praktijk en de online wereld, weet Elektroshop.nl de juiste producten tegen de juiste prijzen aan te bieden en positioneert Elektroshop.nl zich als een sterke speler in de markt van de online elektrotechnische detailhandel.

Elektroshop.nl - Kennis van licht & techniek

Yrityksen kirjoittama

Professioneel advies door 50 jaar elektra ervaring
Jarenlang heeft elektroshop.nl praktijkopdrachten uitgevoerd voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Hierdoor weet Elektroshop.nl exact hoe producten werken en geïnstalleerd dienen te worden. Sinds 14 juli 1997 is Elektroshop.nl zich gaan focussen op het online verkopen van elektromaterialen en verlichtingsproducten via internet. De combinatie van het, in het verleden werken in de praktijk en de online wereld, maakt dat Elektroshop.nl de juiste producten tegen de juiste prijzen weet aan te bieden.
Ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige producten
Elektroshop.nl heeft een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige elektromaterialen en verlichtingsproducten. Is een product niet vindbaar op onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wellicht is het product wel beschikbaar maar is de vraag dermate klein dat wij het product niet in ons assortiment hebben opgenomen.
1-2 werkdagen levertijd
Door beheer van eigen magazijn beschikt Elektroshop.nl over een grote voorraad elektromaterialen en verlichtingsproducten. Hierdoor is Elektroshop.nl in staat om bestellingen binnen 1-2 werkdagen te bezorgen.

Promotion box for Elektroshop.nl

(9 037)

220 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Electra kabel besteld en deze was…

Electra kabel besteld en deze was zonder verpakking met 2 tie wraps en label eraan verzonden. Bij ontvangst op PostNL punt kabel met (transport?)schade ontvangen.
Contact gehad met klantenservice en die geven het volgende aan:

‘Goedemorgen,
bedankt voor uw bericht. Wij hebben de kabel goed bekeken, maar wij zien geen beschadigingen. Om die reden kunnen wij helaas geen nieuwe kabel opsturen.

Wij begrijpen dat de verpakking niet naar wens was, en nemen die feedback mee voor volgende zendingen’.

Advies, koop bij een andere partij of gewoon bij de boiwmarkt.

28. syyskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Elektroshop.nl-logo

Vastaus yritykseltä Elektroshop.nl

Bedankt voor het delen van uw ervaring, en excuses dat uw bestelling niet in goede staat bij u aankwam. Wij begrijpen goed dat het vervelend is om een kabel te ontvangen die alleen met tie wraps en een label is verzonden, en dat u daarna ook nog schade constateerde.

Op de eerste foto die wij ontvingen konden wij helaas geen beschadiging zien, en daarom hebben wij in eerste instantie geen nieuwe kabel kunnen sturen. Nadat u ons via de app meerdere foto's stuurde, was de schade voor ons wel duidelijk zichtbaar. Wij hebben u daarop dezelfde dag een nieuwe kabel vanuit ons magazijn toegestuurd, via onze eigen vervoerder, zodat deze onbeschadigd bij u aankomt.

Uw feedback over de verpakking nemen wij serieus en gebruiken wij om onze verzendwijze te verbeteren. Wij hopen dat de nieuwe kabel in goede orde bij u binnenkomt en dat wij u hiermee alsnog goed hebben kunnen helpen.

Saanut 4/5 tähteä

Niet op voorraad

24. syyskuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin