Jeg fik lavet min cykel hos eCykler i dag, og jeg var meget tilfreds med deres service. Der var styr på tingene fra top til tå, og personalet var både professionelle og hjælpsomme. Man føler sig virke... Näytä lisää

Kom i butikken og lavede købet med det samme, selvom cyklen først skulle bruges en måned senere. Jeg fik enormt god vejledning af Søren. Prøvekørte min Winther elcykel og udskiftede sadelen med en m... Näytä lisää

Afgav bestilling telefonisk på el-batteri til Batavus el-cykel den 23/5, straks ekspederet og afsendt fra Rødovre med Post Danmark. Pakken med batteri mod- taget her i Odense efterfølgende dag 24/... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike

Vi er Danmarks førende forhandler af premium elcykler. Vores store butik på Islev Torv i 2610 Rødovre er sprængfyldt med lækre cykler. Vort dygtige personale står klar med råd og vejledning. Største mærker vi forhandler p.t.: Gudereit / Riese & Müller / Cube / pfautec (seniorcykler med 3 hjul) / Winther / Koga / Conway / Centurion. Vi er eneforhandler af kvalitetscykler fra tyske Gudereit, og vi er meget stor Riese & Müller forhandler med et kæmpe udvalg til omgående levering. Vi er Bosch eBike experts og generalagent for Rohloff i Danmark. Vi har nok det størst udvalg af elcykler der findes i Danmark. Og et kæmpe udvalg af elcykel batterier på lager til omgående levering fragtfrit i hele landet - og oftest til den laveste pris du kan finde. Med 23 års erfaring er der ikke meget vi ikke kan klare. Prøv os!

4,7

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä eCykler a/s

Hej Daniel. Mange tak for at dele din positive oplevelse her. Det betyder meget for os. VH Torben, eCykler

Venlig og professionel service

Har både haft købt elcykel der, og haft en anden elcykel til servicetjek (som ikke var købt der). Jeg har hver gang oplevet venlig betjening og god, reel og professionel service.

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä eCykler a/s

Hej Martin. Det er vi meget glade for at høre og taknemmelige for at du tager tid til at dele det her. VH Torben, eCykler

I har en nem hjemmeside

I har en nem hjemmeside. Når man ringer til jer, er der altid en venlig og hjælpsom person i den anden ende. I yder altid en god service på vores cykler.

13. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä eCykler a/s

Hej Maria. Tak fordi du tog tid til at dele din gode oplevelse. Det betyder meget for os. Vh Torben, eCykler

Super god service

Super god service. Slidt rem og tandhjul. Afl kl. 13.30. Med en bøn om den kan blive klar, da jeg skulle bruge den tidligt næste morgen.
Det blev det. 🙏. Fantastisk tak.

6. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä eCykler a/s

Hej Gitte. Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du hurtigt kunne komme op på cyklen igen. Vh Torben, eCykler

Svære at kommunikere med

Jeg har modtaget en forkert vare og det tager alt for mange mail frem og tilbage at få svar på hvordan jeg kan returnere den.
Irriterende og langtrukkent at man ikke får et klart svar i første omgang

En dag efter en negativ trustpilotanmeldelse, får jeg så endelig svar om at det hele skulle stå på deres hjemmeside. Tænk hvis der var blevet henvist dertil fra jeg første gang efterspurgte lige netop dét!

17. marraskuuta 2025

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse og din feedback. Jeg er ked af at høre, at du oplevede processen som langsom og besværlig.

Jeg vil gerne korrigere indtrykket i din anmeldelse vedrørende den "forkerte vare". Du har oplyst, at batteriet ikke passede til din cykel. Det er dog vigtigt at præcisere, at det var det batteri, du selv bestilte. Vi sendte altså den vare, som din ordre specificerede.

Som udgangspunkt tager vi ikke batterier retur (jf. vores Salgsbetingelser, §14.5). Da du oplyste, at batteriet var helt ubrugt, tilbød vi dig alligevel en særordning om returnering for at hjælpe dig.

Dette tilbud blev givet d. 25. november. Du vendte først tilbage den 3. december – en pause på 8 dage, som forlængede den samlede sagsbehandlingstid.

Du skriver, at det tager for mange mails at få svar på, hvordan du returnerer varen.

Vi har svaret på alle dine henvendelser hurtigt:

24. nov. kl. 10.42 (Svartid: 1 time og 13 min.)

25. nov. kl. 14.57 (Svartid: 2 min.)

25. nov. kl. 17.15 (Svartid: 2 min.)

3. dec. kl. 08.03 (Svartid: 32 min.)

Al den nødvendige information (om returprocedure, fravær af formular og krav om selv at afholde fragten) er tydeligt beskrevet i vores Salgsbetingelser, som du accepterede ved købet. Vi har svaret hurtigt på de spørgsmål, du efterfølgende havde.

For at kunne behandle din returnering og refundere pengene, afventer vi fortsat, at du sender batteriet retur i overensstemmelse med vores aftale.

Med venlig hilsen Torben, eCykler a/s

Forståelse og hensyn

Der var fuld forståelse for at jeg kunne undgå 1,5 kilometers gåtur fra butikken og hjem og tilbage til afhentning. Så de foretog reparationen mellem 2 større reparationer.
Super service

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä eCykler a/s

Hej Vagn. Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe og rigtig glade for din positive feedback 😊 Vh Torben, eCykler

Dejligt sardiner at handle

Dejligt sardiner at handle, god service også efter man har handlet 👏👍🏻

24. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä eCykler a/s

Hej Erling. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for os. VH Torben, eCykler

Fantastisk service

Kom ned for at reparere min cykel, da kæden var ødelagt.

Fik hurtigt et opkald op, hvad det ville blive og hvad det ville koste. Og 20 minutter senere var det hele fikset.

Fantastisk service hele vejen igennem og så slap jeg for at tage bussen på arbejde :-)

19. marraskuuta 2025

Hej Christian. Mange tak for at dele din oplevelse her. VH Torben, eCykler

Reperationer

Når jeg har brug for Reperationer af min cykel er eCykler altid imødekommende, hurtig reperation, fornuftige priser og ikke mindst det er nogle fantastiske Cykkelmekkaniker i holde jer

19. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä eCykler a/s

Hej Jørgen. Mange tak for de pæne ord her hvor andre kan se dem. VH Torben, eCykler

Fin oplevelse

Fin oplevelse, ingen problemer med at bytte fejlkøbt cykelbatteri.

7. marraskuuta 2025

Hej Hans. Mange tak for anerkendelsen og de fine 5 stjerner. VH Torben, eCykler

Kompetent cykelhandler og god service

Jeg købte min Riese & Müller e-bike hos Ecykler a/s og fik god vejledning inkl. prøvetur mm. Det gik også fint da jeg skulle købe ekstra tilbehør og igennem en reklamation af sædet. Servicen er også gennemført efter planen. Min manglende en stjerne skyldes, at mekaniker har sat min Cane Creek sadelpind omvendt efter ombytning af sædet samt at jeg fik skrabet en lille smule maling af efter de har pumpet mere luft i min forgaffel.

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä eCykler a/s

Hej Peng Li, Tak for din anmeldelse. Fejl sker, men det her virker ret pinligt. Så jeg må bare beklage på firmaets vegne og takke for de fire stjerner. Jeg håber og ved vi kan gøre det bedre næste gang du lægger vejen forbi. Vh Torben, eCykler

Har altid fået en perfekt og god…

Har altid fået en perfekt og god betjening og en god service
Kan varmt anbefale værksted og butik

22. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä eCykler a/s

Mange tak for at dele din anbefaling her. Det betyder meget for os. VH Torben, eCykler

Dejlig el-cykel butik med god vejledning til køb.

Stor butik fyldt med elektriske kvalitets cykler. Behagelig og grundig betjening, med god tid til at prøve forskellige modeller, justere på styr mm, så jeg kan undgå hovedpine.
🙂 Tak for jer !

12. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä eCykler a/s

Hej Ane. Tak fordi du tog dig tiden til at dele en positiv oplevelse du har haft. Det er vi meget glade for. Vh Torben, eCykler

OGSÅ FOR JYDER, EN GOD HANDEL.

Super god og kompetent vejledning.
Og behagelige samtaler.

9. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä eCykler a/s

Hej Lars. Tak for den pæne anmeldelse. Vi håber I bliver galde for Jeres lækre nye cykler. Vh Torben, eCykler