Jeg fik lavet min cykel hos eCykler i dag, og jeg var meget tilfreds med deres service. Der var styr på tingene fra top til tå, og personalet var både professionelle og hjælpsomme. Man føler sig virke... Näytä lisää
Kom i butikken og lavede købet med det samme, selvom cyklen først skulle bruges en måned senere. Jeg fik enormt god vejledning af Søren. Prøvekørte min Winther elcykel og udskiftede sadelen med en m... Näytä lisää
Afgav bestilling telefonisk på el-batteri til Batavus el-cykel den 23/5, straks ekspederet og afsendt fra Rødovre med Post Danmark. Pakken med batteri mod- taget her i Odense efterfølgende dag 24/... Näytä lisää
Vi er Danmarks førende forhandler af premium elcykler. Vores store butik på Islev Torv i 2610 Rødovre er sprængfyldt med lækre cykler. Vort dygtige personale står klar med råd og vejledning. Største mærker vi forhandler p.t.: Gudereit / Riese & Müller / Cube / pfautec (seniorcykler med 3 hjul) / Winther / Koga / Conway / Centurion. Vi er eneforhandler af kvalitetscykler fra tyske Gudereit, og vi er meget stor Riese & Müller forhandler med et kæmpe udvalg til omgående levering. Vi er Bosch eBike experts og generalagent for Rohloff i Danmark. Vi har nok det størst udvalg af elcykler der findes i Danmark. Og et kæmpe udvalg af elcykel batterier på lager til omgående levering fragtfrit i hele landet - og oftest til den laveste pris du kan finde. Med 23 års erfaring er der ikke meget vi ikke kan klare. Prøv os!
Islevbrovej 26, 2610, Rødovre, Tanska
- 32207008
- info@ecykler.dk
- www.ecykler.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Venlig og professionel service
Har både haft købt elcykel der, og haft en anden elcykel til servicetjek (som ikke var købt der). Jeg har hver gang oplevet venlig betjening og god, reel og professionel service.

I har en nem hjemmeside
I har en nem hjemmeside. Når man ringer til jer, er der altid en venlig og hjælpsom person i den anden ende. I yder altid en god service på vores cykler.

Super god service
Super god service. Slidt rem og tandhjul. Afl kl. 13.30. Med en bøn om den kan blive klar, da jeg skulle bruge den tidligt næste morgen.
Det blev det. 🙏. Fantastisk tak.

Svære at kommunikere med
Jeg har modtaget en forkert vare og det tager alt for mange mail frem og tilbage at få svar på hvordan jeg kan returnere den.
Irriterende og langtrukkent at man ikke får et klart svar i første omgang
En dag efter en negativ trustpilotanmeldelse, får jeg så endelig svar om at det hele skulle stå på deres hjemmeside. Tænk hvis der var blevet henvist dertil fra jeg første gang efterspurgte lige netop dét!

Forståelse og hensyn
Der var fuld forståelse for at jeg kunne undgå 1,5 kilometers gåtur fra butikken og hjem og tilbage til afhentning. Så de foretog reparationen mellem 2 større reparationer.
Super service

Dejligt sardiner at handle
Dejligt sardiner at handle, god service også efter man har handlet 👏👍🏻

Fantastisk service
Kom ned for at reparere min cykel, da kæden var ødelagt.
Fik hurtigt et opkald op, hvad det ville blive og hvad det ville koste. Og 20 minutter senere var det hele fikset.
Fantastisk service hele vejen igennem og så slap jeg for at tage bussen på arbejde :-)

Reperationer
Når jeg har brug for Reperationer af min cykel er eCykler altid imødekommende, hurtig reperation, fornuftige priser og ikke mindst det er nogle fantastiske Cykkelmekkaniker i holde jer

Vastaus yritykseltä eCykler a/s
Kompetent cykelhandler og god service
Jeg købte min Riese & Müller e-bike hos Ecykler a/s og fik god vejledning inkl. prøvetur mm. Det gik også fint da jeg skulle købe ekstra tilbehør og igennem en reklamation af sædet. Servicen er også gennemført efter planen. Min manglende en stjerne skyldes, at mekaniker har sat min Cane Creek sadelpind omvendt efter ombytning af sædet samt at jeg fik skrabet en lille smule maling af efter de har pumpet mere luft i min forgaffel.

Den var.gu 🤙
Har altid fået en perfekt og god…
Har altid fået en perfekt og god betjening og en god service
Kan varmt anbefale værksted og butik

Vastaus yritykseltä eCykler a/s
Dejlig el-cykel butik med god vejledning til køb.
Stor butik fyldt med elektriske kvalitets cykler. Behagelig og grundig betjening, med god tid til at prøve forskellige modeller, justere på styr mm, så jeg kan undgå hovedpine.
🙂 Tak for jer !

Vastaus yritykseltä eCykler a/s
OGSÅ FOR JYDER, EN GOD HANDEL.
Super god og kompetent vejledning.
Og behagelige samtaler.

Vastaus yritykseltä eCykler a/s
Havde lige det jeg manglede
Havde lige det jeg manglede. Til en bedre pris end andre.