Ik ben helemaal niet thuis in dit soort winkels, via internet kwam ik hier terecht. Voor een act in ons koor had ik wat spullen nodig, en hier besteld. Laat ik voorop stellen dat ik geen haast met... Näytä lisää
Heb outfit besteld voor de toppers. Op maandag besteld zou volgende dag geleverd worden. Helaas dinsdag niet binnengekomen. Track en trace DhL moest nog aangeleverd worden. App gestuurd en gebeld en z... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In Oeteldonk zelf al veel winkels afgelopen voor deze specifieke wanten (vingerloze handschoenen en met een flap als want voor als t echt koud is). Jaren terug een keer ergens gekocht, maar zoals... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik moest voor de turnclub 9 kostuums bestellen. Ze hadden die zeker in voorraad en alles is op tijd geleverd. De kostuums zijn een zeer degelijke kwaliteit en de prijs/kwaliteitverhouding is super.... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De veruit grootste webwinkel in carnavalskleding, feestkostuums & carnavalspakken: Bel voor groepskortingen! Snelle levering. Bel: 077-8200208
Winkelveldstraat 20, 5916NX, Venlo, Hollanti
- 077-8200208
- info@e-carnavalskleding.nl
- www.e-carnavalskleding.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle bezorging
Snelle bezorging, netjes ingepakt.
Artikelen zijn zoals afgebeeld.

Top!
Besteld en de volgende dag alles keurig verpakt binnen gekregen
Helemaal top!

Vlotte levering en klantvriendelijk
Vlotte levering en klantvriendelijk
Reserveringsnummer NLOR33347533202

Toppers!
Fijne duidelijke site, snel geregeld, snel verzorgd bezorgd.
Toppers!

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.
Snelle levering en prima hoeden
Snelle levering en prima hoeden. Heel blij mee :-)

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.
Het was makkelijk om te bestellen, zeker!!
Het was makkelijk om te bestellen
En het bezorgen was super snel
Kunnen de kinderen in mijn klas mooi mee spelen

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.
Snelle levering, goeie prijs kwaliteit verhouding! Zeker een aanrader om hier te bestellen

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.
De producten zijn precies hetzelfde als…
De producten zijn precies hetzelfde als op de webshop/ site
De kleuren zijn mooi en ook de levering was erg snel en goed

Beerpong ballen
Was opzoek naar pingpongballen voor een cadeau. Bij e-carnavalskleding deze beerpong ballen gevonden. Superleuke kleurtjes en ze stuiteren als een malle, dus ik denk zéker geschikt voor beerpong

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.
netjes verpakt in een gesloten
netjes verpakt in een gesloten verpakking inhoud van zijn bestelling is zeer goed zoon is er zeer blij mee

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.
Hele snelle en goeie bezorging
Hele snelle en goeie bezorging! Het was snel binnen en dat is super fijn als je het snel nodig hebt, ga zo door en tot de volgende keer!

Een vlotte bestelling
Een vlotte bestelling. Dag erna bezorgd waardoor de kinderen van school direct goed in het thema konden spelen. Een minnetje... Het astronautenpak geeft veel glitter af. Maar de kinderen zijn onder de indruk van de sterrenstof die ze dan meenemen😉😉

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.
Snelle levering, produkt voldoet aan de verwachting.

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.
Heel snelle verzending en product…
Heel snelle verzending en product precies zoals verwacht. Top!

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.
Carnaval al geslaagd door E carnaval
Zeer behulpzaam geweest en zeer fijn geholpen.
Mooie kledung
Kunnen anderen nog van leren.
Hopenlijk volgend jaar weer mooie kleding bij jullie te vinden
Bedankt
Monique Boss

Goed ontvangen.
Goed ontvangen.
Duidelijke communicatie over levering.

Hele snelle levering

Gee pakket ontvangen
Een pakket besteld, er wordt aangegeven dat deze geleverd is. Elke keer moest het contact vanuit mij komen, er is een onderzoek gestart en de conclusie is dat het mijn eigen schuld is dat het pakket kwijt is geraakt? 150 eu verder en helemaal niks ontvangen, nooit wat bestellen hier!

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.
Snelle levering en product voldoet aan…
Snelle levering en product voldoet aan verwachting