Erg veel keuze met goede beschrijving tegen evengoede prijs. Bestellen, levering, betalen verloopt altijd erg vlot en correct. Ik ben een zeer tevreden klant.
Overzichtelijke website. Bestelling netjes verpakt geleverd. Kruiden zijn heerlijk. Heb zoutvrij gekozen en nog even de dosering wat beter onder de knie krijgen. Je merkt wel direct wat zout doet met... Näytä lisää
Dat ging raar bij mij, ik ben 50 jaar van beroep kok geweest waarvan 30 jaar met een eigen zaak. In verband met pensioen gaan in 2019 verkocht. Om af te kikken van de vele uren werk ging ik pakketten... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Van Beekum Specerijen is een familiebedrijf dat al sinds 1908 gespecialiseerd is in hoogwaardige kruiden en specerijen. We bieden ambachtelijke kruidenmixen en unieke BBQ-rubs, en leveren ook maatwerk voor de horeca. Kwaliteit, ambacht en duurzaamheid staan bij ons voorop: elke mix wordt met vakmanschap samengesteld en duurzaam geproduceerd. Dankzij ruim een eeuw ervaring, een breed assortiment en klantgerichte service kiezen klanten voor Van Beekum Specerijen als hun vertrouwde kruidenspecialist.
Morsestraat 16, 3846CW, Harderwijk, Hollanti
- 0341426526
- klantenservice@vanbeekumspecerijen.nl
- vanbeekumspecerijen.nl
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snel ontvangen m keurig verpakt
Snel ontvangen m keurig verpakt. Ori.ma kruiden
Altijd top producten en snelle correcte…
Altijd top producten en snelle correcte levering!
Sneller levering en prima producten
Erg veel keuze met goede beschrijving…
Erg veel keuze met goede beschrijving tegen evengoede prijs.
Bestellen, levering, betalen verloopt altijd erg vlot en correct.
Ik ben een zeer tevreden klant.
Super snel geleverd.
Groot aanbod en snelle levering
Groot aanbod, kwaliteit en super snelle levering
Groot assortiment voor top prijzen.
Ik heb jaren zelf in een beenhouwerij gewerkt en zoals de prijzen van het vlees de laatste tijd zijn gestegen besloten om terug thuis alles zelf beginnen te maken zoals gehaktbereidingen, Gyros, BBQ artikelen,enz...
Na lang zoeken terecht gekomen bij Van Beekum Specerijen hun website.
Groot assortiment en echt alles wat je nodig hebt voor zelf aan de slag te gaan.
Bovendien grote keuze en als particulier kan je ook kleinere hoeveelheden bestellen aan zeer democratische prijzen.
En ja niet te vergeten hun kruiden, marinades, enz... zijn gewoon zeer lekker.😉👌
Goed advies van de chat box
Goed advies van de chat box, voor het maken van worst en het darmen pakket, fijne kruiden die ik heb gekocht en niet te vergeten de snelle en goede levering.
super verzorgde levering
super verzorgde levering
en heerlijke producten
prijs kwaliteit
Prima communicatir
Prima communicatie mbt het verzendproces. Correcte product, wat tegenwoordig al een verrassing is. Enige is dat de houdbaarheidsdatum minder dan 1 jaar is, en bij gewoon gebruik is dat kort.
grilworstpakker (aanrader)
Exact wat besteld, snel en goede kwaliteit.
PROFESSIONEEL
Voor de duidelijkheid en deskundige uitleg bij een vraag.
Voor de beroeps ernst bij deze uitleg.
Voor de vriendelijkheid en behulp bij een bestelling.
En prijs / kwaliteit / eerlijkheid.
Echt een aanrader voor eerste maal klant.
Proficiat broers Van Beekum.
Betrouwbaar bedrijf
Bestelling online geplaatst en deze snel ontvangen zonder problemen.
Ik heb een pak zout gekocht en dit is…
Ik heb een pak zout gekocht en dit is nu ik geloof al de 20ste mail die ik krijg. Van Beekum staat ondertussen al in mijn spamlijst van Gmail en nu krijg ik nog een mail van Trustpilot voor een review, nou bij deze dan.
Dat waardeer ik dan wel weer zo'n reactie, dat beloon ik (van 1 naar 4 sterren).
Het verzoek voor een review kwam in een mail van 'webwinkelkeur.nl'
"Hoe beoordeel je Van Beekum Specerijen? Klik op de sterren voor het schrijven van een review op Trustpilot"
En Trustpilot maakt er dan "review zonder uitnodiging" van, en ik ben wel degelijk uitgenodigd.

Vastaus yritykseltä Van Beekum Specerijen
eenvoudig bestelproces
eenvoudig bestelproces, goede verse kruiden
Dikke 10 plus
Heerlijke kruiden. Verrassende mixen.
Snelle, nette levering.
Goede verpakt.
Dit is de tweede keer al dat ik bestel en vrienden en familie vertel ik erover.
Dikke 10 plus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.