Bema Shopping B.V. Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heb outfit besteld voor de toppers. Op maandag besteld zou volgende dag geleverd worden. Helaas dinsdag niet binnengekomen. Track en trace DhL moest nog aangeleverd worden. App gestuurd en gebeld en z... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In Oeteldonk zelf al veel winkels afgelopen voor deze specifieke wanten (vingerloze handschoenen en met een flap als want voor als t echt koud is). Jaren terug een keer ergens gekocht, maar zoals... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik moest voor de turnclub 9 kostuums bestellen. Ze hadden die zeker in voorraad en alles is op tijd geleverd. De kostuums zijn een zeer degelijke kwaliteit en de prijs/kwaliteitverhouding is super.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een vlotte bestelling. Dag erna bezorgd waardoor de kinderen van school direct goed in het thema konden spelen. Een minnetje... Het astronautenpak geeft veel glitter af. Maar de kinderen zijn onder de... Näytä lisää

1. Juhlatarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

De veruit grootste webwinkel in carnavalskleding, feestkostuums & carnavalspakken: Bel voor groepskortingen! Snelle levering. Bel: 077-8200208

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

perfect snel optijd bezorgd

4. lokakuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling snel en op tijd is bezorgd. Graag tot een volgende keer! 😊

Snel geregeld

Snel geregeld, ook met afhalen. Goede kwaliteit.

29. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat alles snel geregeld was, ook het afhalen, en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Graag tot een volgende keer! 😊

goed prijskwaliteitverhouding

goed prijskwaliteitverhouding. netjes verzonden

30. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat het bestelproces prettig verliep en je bestelling snel is geleverd. Veel plezier met je aankoop! 🎉

goede strips

strips werkte perfect voor mijn hoed

30. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Dank voor de leuke beoordeling. Fijn dat de hoedenverkleiners goed werken. Tot een volgende keer.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte levering

Levering kwam 2 dagen later aan dan wat er op de site beloofd werd waardoor ik het niet meer kon dragen naar mijn feest

16. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Wat vervelend om te horen dat je bestelling pas twee dagen later is geleverd en daardoor niet meer op tijd was voor je feest. Onze excuses hiervoor. We zoeken graag uit wat er met de levering is misgegaan. Zou je ons je ordernummer kunnen sturen? Dan kunnen we dit verder onderzoeken.

Carnavalskleding: een aanrader;)

Prijs/kwaliteit: ok
Vlotte service, zelfs bij nabestellingen.

13. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en onze vlotte service, ook bij de nabestellingen. Veel plezier met de carnavalskleding! 🎉

Fijn bestelproces

Fijn bestelproces. Snel geleverd.

11. syyskuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Netjes

Duidelijke communicatie, op tijd geleverd, spullen zien er netjes uit.

10. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat onze communicatie duidelijk was, je bestelling op tijd is geleverd en de artikelen netjes zijn aangekomen. Graag tot een volgende keer!

snelle verzending

snelle verzending, snel geregeld, super leuk met deze artikelen zeer geslaagd feestje

10. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je enthousiaste beoordeling! Fijn dat alles snel geregeld en verzonden was. Geweldig om te horen dat de artikelen zo leuk waren en hebben bijgedragen aan een zeer geslaagd feestje! 🎉

Alles is prima!

Alles is prima!

6. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat alles prima is verlopen. Graag tot een volgende keer! 😊

Helemaal top

Precies wat ik zocht en snelle levering perfect gewoon

5. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je precies hebt gevonden wat je zocht en dat de levering snel verliep. Perfect om te horen!

De keuze was reuze

De keuze was reuze. De levering snel en op de vooraf aangegeven tijd. Ik ben heel tevreden.

3. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent over onze ruime keuze en dat je bestelling snel en volgens de aangegeven levertijd is bezorgd. Graag tot een volgende keer!

snel en oke afgehalndeld

gekregen wat het moest zijn , kwam goed overeen en snelle afhandeling

31. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je mooie review, Richard! Fijn om te horen dat alles goed overeenkwam met je verwachtingen en dat de bestelling snel is afgehandeld. Veel plezier met je aankoop! 🎉

Cowboyhoed

Cowboyhoed: helemaal prima, paste perfect, snel geleverd en niet duur. Top.

27. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je leuke review! 🤠 Fijn om te horen dat de cowboyhoed perfect paste, snel geleverd werd en ook nog eens goed geprijsd was. Veel plezier ermee!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, keurig verpakt!
Chapeau!

26. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je mooie beoordeling! 🎉

Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en keurig verpakt bij je is aangekomen. Daar worden wij blij van!

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Top ervaring

Top ervaring, top product.

21. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je mooie review! 🎉 Super om te horen dat je zo tevreden bent over zowel je ervaring als het product. Veel plezier ermee!

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product. Als t zo blijft dan op naar 5 sterren.

18. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je mooie beoordeling! 😊

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met het product. We gaan natuurlijk ons best doen om die 5e ster de volgende keer ook te verdienen! 🎉

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Prima product

Prima product, snel geleverd. Alles conform verwachting

11. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Bema Shopping B.V.

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het product helemaal aan de verwachtingen voldeed en snel bij je is geleverd. Veel plezier ermee! 🎉

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin