Adopterede den sødeste hund fra internatet i Århus. Blev kun mødt med tålmodighed, hjælp og viden, både før under og efter. Stor tak og anbefaling her fra
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Tusind tak for en god oplevelse. Lige fra bestilling modtagelse og afhentning mødte jeg kun et positivt og imødekommende personale. Dejligt I skriver en lille dagsrapport om hvornår og hvor længe I er... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dyrenes beskyttelse på Bornholm er fantastisk! Vi fik tid og ro til at bestemme os for hvilke katte vi skulle have, men også svar på vores spørgsmål og historier om dem vi var interesseret i. Katten... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi blev godt modtaget og fik god tid til at finde en sød kat, og til at være sammen med den, så vi kunne se, om den virkede tryg ved os. Selve adoptionen var gnidningsfri og professionel, - der var... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Dyrenes Beskyttelse er der for alle dyr. Hver dag redder vi svigtede dyr og giver dem en ny chance i livet. Vi kæmper for at skabe bedre vilkår for millioner af dyr i landbruget, og vi arbejder for at synliggøre den store sociale værdi, dyr bidrager med i samfundet. Vi er Danmarks førerende dyrevelfærdsorganisation med mere end 140 års erfaring i at hjælpe dyr i nød og sikre dem de bedst mulige betingelser. Vi er en del af dit lokalområde, hvor vi gennem et stærkt netværk af frivillige, internater og vildtplejestationer hele tiden arbejder for at hjælpe dyr.
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Støt et god formål og hjælp et dyr i nød
Vi havde en rigtig god oplevelse med at adoptere en kat fra Dyrenes Beskyttelse. Personalet har sørget for, at katten og vi var et match og hjalp med at ordne alle de praktiske ting ift. adoptionen.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Virkeligt godt for min hund
Virkeligt godt for min hund. Den havde nogle fine dage

Dårlig/uprofessionel håndtering
Dårlig oplevelse i forbindelse med fund af en krageunge der var røget på jorden i forbindelse med det havde været blæsevejr.
Jeg syntes den havde fortjente at have været kommet forbi en vildt plejestation, da det var en fugl der bestemt kunne være blevet genudsat - så naturligvis tænke jeg at det jo måtte være dyrenes beskyttelse jeg skulle ringe til.
Hende der tog telefonen på 1812 var hjælpsom, dog kunne jeg tydeligt mærke på ham der afhentede den, at han mest af alt syntes det var spild af tid at ulejlige sig for en krageunge, så jeg havde godt på fornemmelsen hvad han ville gøre ved den... men han tog den trods alt med og sagde: den skal vi nok tage os godt af.
Så syntes jeg ærligt talt det er dybt uprofessionelt og dårligt håndteret, at min mor kan stå og kigger ud af vinduet og ser på at manden ikke er nået mere end 5 meter fra min dør, da han nonchalant afliver den midt i min indkørsel....bevares, han har vel fået et anstændigt tillæg for at rykke ud på en lørdag og så blev det jo en hurtigt klaret opgave.
Selv er jeg jæger og har ikke et problem med aflivning, hvilket jeg selv kunne have stået for, hvis det var den eneste løsning, men det var ikke derfor jeg valgte at ringe til 1812....et er at man vælger at stikke en hvid løgn, og ikke gider at gøre sig de store ulejligheder over en krage, men at være så uprofessionel som i det tilfælde her - det er bare dårlig stil og en dårlig oplevelse, hvilket ikke giver en lyst til at ringe til dyrenes beskyttelse en anden gang.

Fin formidling
Bornholms Internat har været imødekommende og seriøse i forbindelse med vores adoption af en ny hund i familien.

Sådan
Sådan! Efterspurgt klar melding omkring anbefaling af økologisk landbrug i 30 år.. mht Dyremishandlingen og forgiftning i afgrøder og vand..

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Alt var godt fra start til slut.
Alt var godt fra start til slut.
Vi havde vores ældre kat i pension i 1 uge i maj 2026.. Kun store anbefalinger herfra!!
Vi valgte stedet, da vi samtidigt med en pasning gerne vil støtte så god en forening og hjælpe dyr i nød. Tak til jer for jeres kæmpe indsats ved dyreinternat Århus💪🏼😍

Personalet er bare fantastiske
Personalet er bare fantastiske , og vi får altid en glad hund med hjem.

Professionelt og trygt.
Det er 3 gang vores 2 Kelpier har været i pension hos Fyns internat i Ejby.
Ved ankomst var vores hunde synligt glade med logrende haler, de blev positivt modtaget og meget professionelt håndteret. Vi var helt trygge ved at aflevere og fortsætte vores mål.
Ved afhentning blev vi igen mødt af de gladeste hunde. Vi blev orienteret om forløbet, der atter var gået rigtigt fint. Det varmede os meget at der var blevet taget særligt hensyn til vores ældre tæve, hun havde ikke lyst til de lange gåture, men havde i stedet for fået masser af kæl og opmærksomhed. Vores unge han var blevet godt stimuleret og motioneret.
Vi kan varmt anbefale Fyns internat, hvor vi hver gang er mødt af et meget professionelt team og imødekommende personale, der virkelig er obs på hundenes ve og vel i en tryg atmosfære.

Omsorgsfulde og venlige mennesker
Omsorgsfulde og venlige mennesker , der gjorde at min lille , meget forkælede hund, var glad og tilfreds , både da vi afleverede og hentede hende .
Mine bedste anbefalinger til dette internat.

Oplevelse med personale og forhold på Fyns Internat
Jeg ønsker at gøre opmærksom på en dårlig oplevelse på Fyns Internat.
Vi besøgte internatet, fordi vi gerne ville kigge på kaniner med henblik på at finde en ven til vores to nuværende kaniner og muligvis adoptere en. Allerede fra starten gjorde vi klart opmærksom på, at vi var seriøst interesserede i at tage en kanin med hjem, og vi fortalte også om de forhold, vi kunne tilbyde, samt hvordan vores kaniner bor hos os.
Desværre oplevede vi personalet som meget afvisende og ikke særlig venlige i deres måde at tale til os på. Vi fik at vide, at vi ikke måtte kigge på kaninerne, og at det kun var personer med et fremtidigt hjem klar, der kunne se dem — selvom vi netop kom med ønsket om at adoptere og give en kanin et godt hjem.
Samtidig syntes vi, ud fra det vi kunne se gennem vinduerne, at forholdene ikke virkede særlig gode eller indbydende.
Jeg skriver ikke dette for at skabe problemer, men fordi oplevelsen gjorde os kede af det og skuffede. Vi kom med gode intentioner og et oprigtigt ønske om at adoptere et dyr.

De er bare de bedste :-)
De er bare de bedste :-)
Vi afleverede for første gang efter en flytning, og alt gik som smurt. Vi fik en glad hund hjem, og hunden fik så mange søde ord med.

En stor tak
Vi har for anden gang adopteret en kat hos Dyrenes Beskyttelse Tingskoven. Vi har fået den sødeste femårige kat, der tydeligt trives, og som vi ved har haft den bedste pasning på internatet.
Tak til jer for det kæmpe arbejde, som I udfører - hver dag, året rundt.

Amazing experience
Extremely serious and thorough adoption process 🤩
We could really feel that the dog’s well being comes first and that the match needs to be a perfect one.
We were so lucky to be able to adopt Musse, the most cuddly dog ever.
Thank you for your availability, advice and help adding a new member to our family 🐾🐾💕

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Tak for at passe vores hund
Vi er altid meget glade for, at I passer vores hund Simba. Han bliver taget godt imod af søde mennesker, og han virker helt rolig og afslappet, når vi henter ham.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Søde medarbejdere der tog imod ved…
Søde medarbejdere der tog imod ved aflevering og afhentning - God og behagelig betjening

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Altid super venlig og smilende …
Altid super venlig og smilende personale og meget meget professionelle. Dejligt sted og vores hunde er altid glade for at komme der.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Vi havde vores 9 måneder gamle hund…
Vi havde vores 9 måneder gamle hund Smilla i pension hos Dyrenes Beskyttelse i Roskilde en dag, og vi er så glade og trygge ved oplevelsen. Personalet var utrolig søde, omsorgsfulde og gode ved Smilla. Man kunne virkelig mærke, at de elsker dyr og tager sig godt af dem. Kæmpe anbefaling herfra 🐶

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
En yderst tilfreds opsynsmands oplevelse.
Behageligt personale med dyrets bedste i fokus. Jeg har adopteret en moderat kompliceret hund på 6 mdr. som bærer tydeligt præg af at der har været et yderst kompetent personale på hende i den tid hun har været på internatet.
Efter et døgns tid hos mig er hun faldet mere til ro end jeg har turde håbe på. Og jeg føler allerede jeg har fået den helt rigtige følgesvend til både fritid og job.
5 stjerner til stedet og alle der har været involveret i håndteringen af Kvik❤️

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
God oplevelse med adoption af marsvine
Jeg adopterede to marsvine fra Brande dyreinternat. Jeg har kun positivt at sige. Personalet var super søde, og gav sig god tid, da jeg var på besøg for at se marsvinene.

Dejlige Hamster Bo
Min datter og jeg har adopteret Hamsteret BO.
Meget tryg og imødekommende møde og fremvisning af hamstere.
Utrolig søde og rare personaler som hjalp på alle de måder de kunne. Vi er vilde med Bo og han har fået en central plads i vores lille hjem i Glostrup.
Kan varmt anbefale at adoptere fra Roskilde.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.