Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi adopterede sødeste smukke Malou. En to årig kvik,kælen og legesyg kattepige. Hun var fra starten tillidsfuld og med ro og kærlighed fandt hun sig hurtigt til rette og springer nu rundt i haven nyd... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Dyreværnets internater i Rødovre og Kolding hjælper hvert år med at omplacere flere tusinde kæledyr ud i nye kærlige hjem. Dyreværnets dyreambulancer, udrykningstjeneste og de mobile dyreklinikker, Frynseklinikkerne, hjælper udsatte dyr hver eneste uge. Derudover driver Dyreværnet også to velbesøgte hundepensioner. Dyreværnets motto er: Alle kæledyr i Danmark skal have et godt hjem.
Yhteystiedot
Islevdalvej 85, 2610, Rødovre, Tanska
- info@dyrevaernet.dk
- www.dyrevaernet.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Dyreværnet gør altid et fremragende…
Dyreværnet gør altid et fremragende arbejde med at finde det rigtige match, ligesom de altid er behjælpelige med gode råd og vejledning. Jeg har kun gode oplevelser med at adoptere herfra, og elsker mine små marsvin som alle helt tydeligt har haft en god tid hos Dyreværnet. De vil til hver en tid have min varmeste anbefaling, og så er det jo kun en glæde at kunne støtte deres kæmpe arbejde for at sikre dyr et godt liv.
De har været vældig søde med at finde…
De har været vældig søde med at finde det helt rigtige match og det er lykkedes over alt forventning
For 4 dage siden kørte jeg fra Jylland…
For 4 dage siden kørte jeg fra Jylland til dyreværnets internat i Rødovre for at møde en lille shih tzu dreng på næsten 6 år. De er enormt søde på internatet og gør alt for at sikre sig, at det er det rette match for både hund og ny familie. Nu er Charlie så småt ved at vænne sig til stilheden her i Jylland og han var så meget de 10 timer, det tog at få ham hjem værd!!
Efter 9 år med vores første kat
Efter 9 år med vores første kat, Rikke, fra Dyreværnet, adoptererede vi lille Panda.
Meget betryggende proces, hvor man skal forklare, hvad man kan tilbyde mis og de selv tjekker op på familien. Super info om dyret og dets krav. Dyret er vaccineret, chippet, har fået ormekur, er gennem dyrlægetjekket og vi fik foderanbefaling. Hun blev, via Dyreværnet, registreret i Katteregistret. Derfor adopterer vi kun derfra. De varmeste anbefalinger herfra og tak for jeres kæmpe arbejde - hver dag. ❤️
Professionel og dygtig organisation
I midten af januar adopterede vi en kat fra Dyreværnet. Vores kriterier var en voksen hankat, der kan være både ude og inde. På hjemmesiden fandt vi en 10 mdr. gammel sort killing. Vi fik en aftale med Dyreværnet i Rødovre og kørte ud og så katten. Vi skulle udfylde adoptionspapirer og skulle ses an. Det giver et godt indtryk. Heldigvis var katten interesseret i os og var tryg ved os med det samme. Så vi blev godkendt af både kat og Dyreværnet. Han har nu boet hos os nogle dage. Vi er meget glade for ham og kan kun give Dyreværnet vores allerbedste anbefalinger
Nyt medlem af familien
Nyt medlem af familien
8-1-2026 hentede vi med kort varsel en dejlig hund (Walther) som et nyt medlem af vores lille familie.
Han hedder nu Mikkel og går rigtig meget godt sammen med vores egen hund Mads.
I min samtale med personalet hos Dyreværnet var et af punkterne med høj prioritet for at tage hunden netop at der var en god kemi med Mads. Helt igennem en yderst professionel tilgang og helt sikkert i hunndens interesse.
Vores møde gik så godt at vi tog ham med hjem med det samme. Det var et rigtig behageligt møde, personalet var super kompetente, rolige, rigtig gode til at aflæse hundens reaktioner og med god vejledning.
Vi har fået en dejlig hvalp ind som en del af vores familie og takker Dyreværnet for at vi blev valgt som ny familie til Mikkel (Walther)
Mvh
Jakob, Christiane, Sebastian, Valther, Mads og nu Mikkel
Super ærgelig holdning til dyrevelfærd
En super øv oplevelse herfra.
Vi er et par på 26 og 32 som har prøvet 2 gange nu at søge om at adoptere en af jeres polarhunde, desværre er vi begge gange blevet afvist uden egentlig begrundelse andet end "Vi er gået videre med nogle der i forvejen har polarhunde"
Dette i sig selv er ikke noget problem men som jeg kan se på jeres opslag bruger i mere disse hunde til at sælge "abonnementer" frem for at få dem i et kærligt hjem hurtigst muligt. Jeg ser også andre der har forsøgt men som har samme kritik om lige netop hunde som i har haft siddende alt for længe.
Det skal siges at den ene hund vi ansøgte om (Sami) stadigvæk nu smides op på de sociale medier om at de mangler ansøgere en måned efter at vi blev afvist. Kan det virkelig passe at man på en måned ikke kan finde bare én egnet kandidat, eller bare noget der er bedre end et bur?
Mener i selv det er bedst for hunden at sidde i bur hele sin ungdom frem for et rigtigt hjem?
Det næste er at vi faktisk lavede en anmeldelse herpå for et par uger siden men at man faktisk fra dyreværnets side går ind og fjerner de dårlige anmeldelser, virker ekstremt uetisk når man arbejder med dyrevelfærd at man så bare fjerner det negative.
Dog nåede vi at få et svar fra jer hvor i skriver at det faktisk handlede om at finde nogen der havde haft polarhunde i deres voksenliv, hvilket jeg studser lidt over da i ikke har spurgt ind til hvornår jeg havde min?
Men jeg skal nok selv komme med svaret. Min egen gik bort for 3 år siden i November og jeg er selv 32, derfor undres jeg over hvornår man så egentlig er voksen?
Skal man helst op hvor man ikke har energi til at aktivere hunden før man er jeres "voksen"?
Det ses på trustpilot at Berna Turan også har problemer med jeres personligt farvede vilkår og manglende erfaring og etik, samt at den ekstremt uprofessionelle måde det hele bliver afviklet blot fordi der er en personlig eller økonomisk interesse i at beholde et dyr.
Nu har vi forsøgt 2 gange fordi vi egentlig hellere ville "redde" en hund men vi vælger simpelthen at købe en ny hvalp grundet måden tingene bliver gjort hos jer og måden dyrenes velfærd får et bagsæde.
Det er sku alt i alt synd for de dyr der kommer til jer og dybt kritisabelt.
/edit Dette omhandler Rødovre afdeling

Dyreværnets hundepension Kolding ♥️
Vi har brugt Dyreværnets hundepension i Kolding mange gange og kan varmt anbefale den. Nu er stedet blevet overtaget af Bonnie og hun har nogle søde og kompetente piger ansat. Vi var har to arabiske mynder, og den ene er meget speciel og sky over for fremmede. De ansatte er utrolig gode til at håndtere ham og vi føler os trygge, når vi afleverer hundene. Det er så rart at se og mærke hvordan han opbygger tillid til dem. De unge piger er dygtige og man mærker deres interesse for dyrene. Dyreværnets hundepension i Kolding er virkelig et godt sted at få passet sine hunde og det gælder også hvis man har en hund med særlige behov. Pensionen lille og overskuelig, og der er flere dejlige udendørs arealer, hvor det er muligt at løbe og komme godt op i fart.

Vastaus yritykseltä Dyreværnet
Det har været en helt igennem dejlig…
Det har været en helt igennem dejlig oplevelse at adoptere vores lille hund igennem Dyreværnet i Rødovre.
Vi er især imponerede over den måde man bliver screenet på og hvor godt der bliver passet på dyrene / at de bliver beskyttet mod nysgerrige "måske" forældre.
Desuden var det Anns fantasiske evne til at beskrive hundenes karakter, behov og adfærd, der gjorde det nemt for os, at se matchet mellem hunden og os.

Uprofessionelle
Jeg skriver denne anmeldelse for at belyse nogle alvorlige udfordringer, jeg oplevede i et adoptionsforløb hos Dyreværnet i Rødovre. Jeg håber, at min oplevelse kan være til gavn for både andre adoptanter og for hundene, som fortjener en fair og faglig proces.
Jeg var interesseret i hunden Sami, som har været på internatet usædvanligt længe for sin race og alder. Allerede ved første møde bemærkede medarbejderne flere gange, at han var “noget ganske særligt” og “ekstra speciel i forhold til de andre hunde”. De fortalte også, at de selv havde overvejet at adoptere ham, men at det ikke passede med deres arbejde og familieliv.
Jeg vil gerne tro det bedste om mennesker, men det efterlod fra starten en følelse af, at beslutningen muligvis allerede var taget – bare ikke sagt højt.
Gennem hele forløbet oplevede jeg skiftende begrundelser og nye bekymringer, der først blev nævnt, efter jeg havde opfyldt det forrige krav:
– Først var deres bekymring min anden hunds alder (9 år). Efter et perfekt møde mellem hundene blev dette ikke længere nævnt.
– Derefter skulle jeg dokumentere, at jeg måtte have to hunde. Jeg fremskaffede dokumentationen samme dag.
– Efter dette blev jeg mødt med bekymringen om, at jeg har en anden hund, selvom det var et krav fra starten.
– Senere blev det et problem, at jeg bor alene, selvom dette var kendt helt fra begyndelsen.
Under en af gåturene oplevede jeg også, at medarbejderen belønnede Sami i situationer, hvor han bed i linen, sprang voldsomt op og trak kraftigt. Dette gjorde ham mere urolig og sværere at håndtere – i kontrast til da jeg førte ham, hvor han gik roligt og fokuseret.
Det var svært ikke at undres over, hvorfor uønsket adfærd blev belønnet.
Jeg forstår godt, at medarbejdere kan knytte sig til hundene. Det er meget menneskeligt. Men det bør ikke stå i vejen for, at hunden får den bedste chance for et stabilt og kærligt hjem.
Til sidst var det simpelthen for hårdt for mig følelsesmæssigt at fortsætte. Jeg knyttede mig meget til Sami, og det var tydeligt for mig, at processen hele tiden bevægede sig mod et nej – uden at det blev sagt direkte. Derfor valgte jeg at trække mig.
Det gør mig oprigtigt ked af det, for Sami reagerede meget stærkt på mig ved alle møder, og jeg følte, at vi kunne have været et rigtig fint match.
Jeg håber inderligt, at Dyreværnet tager disse ting til efterretning. Hundene – og kommende adoptanter – fortjener klare, konsekvente og professionelle processer, uden skjulte dagsordner eller personlige bindinger, der kan stå i vejen for ærlige vurderinger.
Det, jeg beskriver, handler om noget vigtigt, for personen (Maria) som tog hånd om min sag, hun er leder, ifølge hende selv:
Den rolle hun er sat i, og hvordan hun udfører den.
Jeg oplevede:
Manglende faglighed
Skiftende begrundelser
Dårlig håndtering af hunden
Manglende gennemsigtighed
Personlig tilknytning, der farvede processen
En lederstilling, der ikke var modnet nok til ansvaret
Det er faktisk meget alvorligt:
En person med begrænset erfaring træffer beslutninger, der direkte påvirker sårbare dyr og deres fremtidige hjem.
Redigeret for svar: Tak for jeres svar.
Det, jeg kritiserer, er ikke jeres generelle adoptionspolitik, men det konkrete forløb med Maria, som stod for mine møder og vurderinger. Jeg nævner hendes navn, fordi hun var den ansvarlige medarbejder — ikke for at angribe hende som person, men for at beskrive præcist hvem der traf hvilke vurderinger i et meget afgørende forløb.
Når navne ikke må nævnes, bliver kritik af en konkret proces umulig at dokumentere.
Min kritik står ved magt:
1. Begrundelserne ændrede sig gentagne gange, efterhånden som jeg opfyldte de krav, Maria stillede.
Det skabte et indtryk af, at beslutningen reelt var taget fra start — bare ikke sagt højt.
2. Sami blev håndteret på en måde, der forstærkede uønsket adfærd, bl.a. ved at blive belønnet, når han bed i linen eller sprang op.
Dette er ikke et spørgsmål om “persag”, men om faglighed, når man vurderer en potentiel adoptant.
3. Jeg blev mødt med nye bekymringer baseret på forhold, Maria allerede kendte fra første kontakt (min anden hund, min boligtilladelse, at jeg bor alene osv.).
Det kan ikke bortforklares som almindelig procedure.
4. Samis reaktion på mig var ekstremt positiv, og han gik roligt, fint og uden problemer med mig — hvilket står i skarp kontrast til, hvordan han blev håndteret af personalet.
Det handler ikke om “hensigt”, men om praksis
Jeg anfægter ikke jeres intentioner eller værdier som organisation.
Men jeg anfægter det konkrete forløb, som efterlod mig med et indtryk af:
– manglende konsekvens
– manglende gennemsigtighed
– og at medarbejderens personlige tilknytning til hunden påvirkede processen.
Det er en reel bekymring, og er fuldt legitimt at beskrive offentligt.
Jeg ønsker intet møde.

Dyreværnet Kolding afd
Dyreværnet Kolding afd. hjalp os med at finde vores 6 årige Golden Retriver's sidste hjem... og de gjorde det hurtigt, med forståelse og præcis den empati vi som familie havde brug for...TAK for hjælpen !!

Vastaus yritykseltä Dyreværnet
Kærlig formidling af dine nye pelsvenner
Dyreværnet tager deres opgave, med at formidle dyr, kærligt og seriøst. Alle dyr får dyrelægetjek og deres nye familier bliver også talt med af flere omgange for at sikre det bedste match for begge parter. Vi har modtaget 8 marsvin de sidste 6 år. De har boet/bor her livet ud og det er en stor glæde for os at se dem trives. Varme anbefalinger herfra.
Super søde medarbejdere
Super søde medarbejdere . God vejledning. Adopterede 2 marsvin og det har kun været en god oplevelse

Vastaus yritykseltä Dyreværnet
Jeg støtter gerne Dyreværnet efter…
Jeg støtter gerne Dyreværnet efter formåen. Men jeg støtter ikke den advokat de har til at lave testemente for dem. Den sidste del af forløbet har været uden for døren. Fordi at man gerne vil have at sit testemente bliver gjort ordentligt kan man risikere at få kommentaren "er vi så på plads!". Hver gang man så snakker med dyreværnets advokat bliver det forklaret fra Dyreværnets advokat at det var ikke sådan det var ment fra den pensionerede advokat. Og selv om man har aftalt med den pensionerede advokat fra dyreværnet at man får det skrevet under når jeg har tid. Og at vedkommende ikke skal spørge mere. Så er jeg flere gange blevet prikket til skal du ikke snart have det testemente skrevet under. Sidste kommentar var er du ved at have styr på hvornår du skal til notar. Til trods for det er aftalt at vedkommende ikke skal spørge flere gange.Og nej det skal jeg ikke før jeg er helt sikker på det. Nu køre det uden om den pensionerede advokat hos Dyreværnet og direkte til Dyreværnet advokat. Ved ikke om deres pensionerede advokat bare er så penge grisk at han skubber konstant til folk så han kan få dyreværnets penge. Har da aldrig oplevet en person ligge sådan et pres på en som vedkommende gør. Så støt Dyreværnet så meget der er muligt men overvej om det er deres egen pensionerede advokat der skal bruges er mit råd efter dette forløb.

Vastaus yritykseltä Dyreværnet
Det bedste sted at få et dyr
Det bedste sted at få et dyr. Og menneskerne bag, har hjertet på det rette sted. <3
Ja Peter hedeman Pedersen Viborg Ring…
Ja Peter hedeman Pedersen Viborg Ring 60513037Ja

God oplevelse
Vi adopterede en killing fra en større dyreværnsag, og fik god info om hvilke problemer det eventuelt kunne medføre for katten. Vi valgte alligevel at adoptere ham, da vi følte os sikre på at vi kan hjælpe katten uanset hvad der skulle dukke op. Vi har fået den skøneste kat, der er så harmonisk og socialiseret fra plejefamilien, går konsekvent i kattebakken og er bare dejlig. Processen kan virke lidt bøvlet, med at man skal derud, skrive ansøgning og vente nogle dage. Men det er ok, og sikrer nok i sidste ende bare dyret, der kun får besøg 1 gang af dem der forhåbentlig skal adoptere det.
Kæmpe anbefaling
Vi hentede vores lille nye bedste ven Gilbert - før kaldet München hos dyreværnet i Kolding i midt Juli.
Oplevelsen var super god, vi fik pasningsguide med og det hele. Det eneste var at de i starten gav mig det forkerte hamster med så vi måtte vende om efter 2 min i bil - men det grinte vi bare lidt af - dog lidt trist at skulle aflevere det andet hamster tilbage.. hvis jeg havde plads at jeg taget dem alle!🥹
Alle dyrene virkede til at have det super godt derude og ejeren var flink.
Jeg kan kun anbefale dyreværnet til at adoptere dit næste kæledyr hos hvis i overvejer det - fordi alle dyr har fortjent et godt hjem
Tak for at passe på Gilbert indtil vi kunne tage ham til os
Vi har fået en kanin fra Dyreværnet og…
Vi har fået en kanin fra Dyreværnet og jeg kan kun anbefale at man får sine kæledyr herfra. De er super professionelle og du får ikke bare et dyr med hjem, for de sikrer sig at det er et godt match før man sender dyr ud til nye hjem. Dyret er desuden undersøgt grundigt i alle ender, både fysisk og personlighed. Så man ved hvad man får. Så lad være med at støtte dyrefabrikker, adopter hellere en af alle de snuder der er efterladt i stedet, der er både voksne og unger, alt efter hvad man drømmer om at få, og hvad der passer ind i ens liv.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.