Jag har inte handlat på Dustin på några år, eftersom jag inte har haft behov av deras produkter. Men som tidigare konstaterar jag att de är otroligt snabba på att leverera och att de följer prisutveck... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bästa kundservicen jag har varit med om, även när posten gjorde bort sig så fixade dom det direkt. Skickade in en dator som slutade funka, och de ordnade det så att även om jag var i Norge när detta h... Näytä lisää
Jag är supernöjd med min upplevelse hos Dustin. Kundservicen var snabb, professionell och mycket lösningsorienterad. Reklamationsärendet hanterades smidigt och utan krångel, med tydlig kommunikation... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Enkel beställning och snabb leveransstart, dock dålig transportör (Postnord) som alltid skyller på att paketet inte gick att leverera! Den tidpunkten som dom hävdade att dom var här var jag på plats!... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux
Vi hjälper våra kunder att vara i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning för deras behov.Augustendalsvägen 7, 131 52, Nacka Strand, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 64 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Otrolig kundservice - produkt som skickats fel, då skickar dustin omgående ut en motsvarande fast rätt variant utan kostnad eller krångel. Ni bryr er om era kunder.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Leverans på denna dag fanns 3 personer i huset och ändå skickades denna vidare till ombud att åka bil och hämta. Borde vara förbjudit att göra så. Paket blev försenad med 5 dagar.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Bra och brett utbud av produkter. Snabb leverans. Lite för dyr fraktkostnad, relaterat priset för varan, för att vara 100% nöjd kund.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Enkel beställning av MacBook Air. Datorn var levererad på mindre än 24h. Allt perfekt hanterat och till ett mycket bra pris.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Snabb leverans. Bra kundtjänst. Som vanligt. Har varit en nöjd kund hos Dustin i många år...

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
När det gäller garantier så tar Dustin inget ansvar utan hänvisar till leverantören i detta fall Zyxel.
Krångligt att få hjälp när man bara skickas vidare.
//Mikael.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Den mjukvara (Microsoft Office Buisness Standard) accepterades inte vid installationen. Kontakt togs med Dustin som lovade att lösa problemet, men inget svar har kommit från dom

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Brett sortiment och snabb leverans

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Smidig beställning, bra urval av produkter att välja på.
Hyfsat snabb leverans

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Kunden är inte i fokus. Ej snabbfotade. Fortsättning följer.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Jag är mycket besviken på min upplevelse med Dustin. De säljer produkter på sin webbplats som i själva verket inte finns i lager om ens till försäljning. När jag kontaktade deras kundtjänst för att ifrågasätta detta, fick jag bara svaret att de inte vet när produkten kommer in från leverantören. Produkten släpptes för första gången 2016. Finns det en ny release? Finns den i ett nyligen uppköpt lager? Har man avstått från att uppdatera sitt register?Detta är enligt min mening vilseledande och oprofessionellt.
Enligt konsumentköplagen (1990:932) ska ett företag kunna leverera varan inom den tid som utlovats vid köpet. Har ingen specifik leveranstid avtalats, ska leverans ske “utan onödigt dröjsmål” – normalt sett inom 30 dagar (3 § och 9 § konsumentköplagen). Om leveransen uteblir inom rimlig tid har konsumenten rätt att häva köpet och kräva pengarna tillbaka (13–14 §§).
Dessutom innebär lagen om distansavtal (2005:59) att företag ska lämna tydlig information om varans tillgänglighet innan köp. Att sälja en vara som inte finns i lager – utan att upplysa om detta – kan anses som vilseledande marknadsföring enligt marknadsföringslagen.
Sammanfattningsvis: Dustin brister i både transparens och ansvar. Som kund förväntar man sig att en vara som är till salu också finns tillgänglig – eller att det tydligt framgår om så inte är fallet. Jag kommer tänka mig för noga innan jag handlar här igen.