Oma met dochter en kleindochter vandaag op bezoek geweest. Zeer slecht, niet rolstoel vriendelijk, vooraf kaarten gekocht van 80 euro maar binnenkomst nog een tientje extra bijbetalen?!! Een diere... Näytä lisää
Met enige reserve door de vele negatieve reviews toch uit nieuwschierigheid naar Blijdorp gegaan met het gezin. Wat is dat een leuke dag geworden! Normaal schrijven wij geen review, maar we willen gr... Näytä lisää
Het koste mij bijna 100euro (met kortingsbon,) om binnen te komen. Dan zou je verwachten dat er veel dieren zijn, ik kan je vertellen, ik heb stalpoten gekregen van t lopen en zoeken naar dieren, All... Näytä lisää
Weer een keer naar Blijdorp Rotterdam geweest met het gezin. We betaalden ruim 160 euro en 12,50 parkeergeld voor die verouderde troosteloze bende. Dieren onder de stress, verblijven waren rond... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Zoo of Rotterdam, with animations for children.
Genoten van alle dieren ,en alles goed…
Genoten van alle dieren ,en alles goed begaanbaar.
Asociaal en respectloos behandeld
Na vele Blijdorp bezoeken ben ik vandaag geshockeerd over de manier waarop ik onbeschoft en zeer asociaal ben behandeld.
Vandaag kwam ik aan op het parkeerterrein waarbij ik naar een parkeerplaats zocht. Vluchtig zag ik dat de linkerparkeerterrein vrij vol was en ging ik er vanuit dat ik naar de andere parkeerterrein moest. Er stonden medewerkers die het parkeren reguleerden en een medewerker kwam naar me toe.
Nadat ik was gestopt en mijn raam open deed, zei hij meteen ‘ten eerste mag je je snelheid verminderen’.
Stomverbaasd vroeg ik hem wat hij bedoelde, waarop hij antwoordde ‘je reed zeker wel 50 ofzo’. Mijn antwoord daarop was ‘ten eerste ben je hier toch niet om mijn snelheid te controleren. Ten tweede reed ik max 20 en ten derde ben ik degene met de snelheidsmeter en de headup display, dus wie ben jij om te beoordelen dat ik 50 rijd??’
Hij bleef vervolgens maar over mijn snelheid discussiëren en gaf zelfs aan dat ik maar naar hem moet luisteren, dat hij bepaalt en ik maar niet zo bijdehand moet doen. Dat hij mij ook letterlijk bijdehand noemt, vind ik een zeer kwalijke zaak. Zo ga je niet om met je klanten.
Aangezien ik jonge kinderen op de achterbank had, heb ik hem aangegeven dat ik hier geen verdere discussie met hem over aanga en ik reed naar de rij die hij mij had aangewezen.
Vervolgens (nadat ik dus al begon weg te rijden naar de aangewezen rij) schreeuwde deze meneer nog naar mij dat ik maar naar hem moest luisteren en anders mijn abonnement zou laten stopzetten. Ik ben letterlijk door deze meneer gechanteerd voor het stopzetten van mijn abonnement. Werkelijk ongelofelijk… ik begrijp niet dat zulke medewerkers hier werken. Nogmaals zo ga je niet om met je klanten en zo ga je zelfs niet om met mensen. Ondanks dat hij zo tekeer ging ben ik respectvol gebleven om hier niet op dat moment met hem daar op in te gaan. Dat is andersom duidelijk niet het geval. Respect kwam duidelijk niet in zijn woordenboek voor.
Kom al jaren en vind het mooi om te…
Kom al jaren en vind het mooi om te zien dat het iedere keer weer veranderd is, zeker ten goede.
Wat ik best een zwaar min punt vind is in het restaurant de menukaart. Werkelijk niets waar wij met een groep van 6 iets konden vinden wat ons aanstond . Op hamburger pannekoek of bal gehakt na totaal geen keuze.
Misschien iets om aan te werken....
Haal nier weg dat we nooit meer komen. Nemen de volgende keer zelf eten mee.
Ik kom er graag
Ik ben sinds enkele jaren abonnementhouder en niet voor niets.
Blijdorp is een prachtige dierentuin en er is veel te zien. Natuurlijk als je in het weekend gaat dan weet je dat het superdruk is en is de ervaring een stuk minder. Dat is Blijdorp niet aan te rekenen, dat is in elke dierentuin zo.
De dieren krijgen de ruimte en toch zijn ze bijna altijd goed te zien. (en het is lastig daar een goede balans in te vinden)
Ja en nogmaals mensen, het is een dierentuin, geen kindertuin. M.a.w. de dieren krijgen de gelegenheid om hun natuurlijk gedrag te vertonen. Dat betekent wel eens dat je ze net even niet te zien krijgt.
Enige tijd geleden was Blijdorp op tv in een serie "het echte leven in de dierentuin". Ik zou het leuk vinden als deze serie een vervolg zou krijgen.
Ik heb vele dierentuinen in Nederland bezocht. Overal zijn voor en nadelen. Rhenen heeft bijv een mooi berenbos maar daar ben je zo door heen. Artis vind ik te klein opgezet, Emmen zo ruim opgezet dat je soms een verrekijker nodig hebt, Amersfoort is (inderdaad) mijns inziens een kindertuin ipv een dierentuin. Voor elke keuze is wel wat te zeggen en soms dwingen omstandigheden tot keuzes.
Ik ben in elk geval fan van Blijdorp!
27 maart
Vandaag
een fijne dag gehad bij diergaarde blijdorp. Ondanks de drukte veel dieren gezien. Echt genoten van het weer en de mooie dierentuin
Laatste keer Blijdorp
Vandaag Blijdorp met kleine kindjes. Apen: geen apen. Ergens moest er buiten iets worden schoongemaakt of zo geen idee bij welk beest. En dat doe je dan op zondagmiddag tijdens piekuren Leeuwen: geen leeuwen. Oja , uiteindelijk 1 leeuwin.Tijgers: geen tijgers. En zo was er nog meer gedoe. Parkeerticket: meerdere schermen deden t niet. Onduidelijk verhaal. En dan de parkeerkosten, €9,50 zijn jullie niet goed! Ik ga niet meer. Spijt van mijn donatie en vriend word ik niet.
Blijdorp bezocht op 28-02-2022.
Blijdorp bezocht op 28-02-2022.
Wat een slecht georganiseerde boel.
Volgens de website moesten de tickets worden besteld volgens een tijdslot dit netjes volgens de regels gedaan. Om 10.20 kwamen we aan op een al superdruk parkeerterrein, er stond voor de kassa een wachtrij van ongeveer een uur, gelukkig hadden wij al kaarten, helaas die dag hadden ze af hoc besloten, ivm de drukte, af te zien van de tijdsloten. We moesten dus met een kind van 6 en een tweeling van 2,5 in de rij. Hierover natuurlijk geklaagd tegen een steward, we moesten in de rij, hij hoopte dat hij ons zo van dienst was geweest. Niet dus. Er waren veel mensen die hier over klaagden maar zelfs mensen die een abonnement hadden en mensen die slecht ter been waren werden achter in de rij gestuurd.
Uiteindelijk waren we binnen, het park was mudvol. Personeel is niet vriendelijk of gastvrij. Veel hokken niet in gebruik.
Als je in het oceanium de looproute volgt kom je uiteindelijk bij een trap met drie treden, handig voor rolstoelgebruikers en tweelingkinderwagens. Terug lopen is geen optie daar is het te druk voor. Kortom een hoop geld kwijt voor een dag ergernis.
Voor ons geen Blijdorp meer. Er zijn mooiere en leukeren dierentuinen.
Belachelijk
Gezien de prijzen en de reviews hieronder heeft blijdorp liever geen bezoekers meer.
Bezoek 2 kinderen van 7 en 5 en twee volwassenen €85,00 en ondanks vele activiteiten buitenzijn doen ze ook mee aan de Coronawaanzin.
Jammer blijdorp, ik doe er niet aan mee. En dadelijk natuurlijk weer in de media lopen janken dat jullie geen geld hebben. GEK HE????
Slecht onderhouden. Geen mooie dierentuin
Slecht onderhouden. Geen bijzondere dieren. Meer een vogelpark. Toiletten liggen enorm ver uit elkaar. Personeel is te lui om advies te willen geven over de dieren. De dame achter de kassa was een zeer onbeschoft persoon. Deze dierentuin kunnen ze beter dichtgooien erg jammer want jaren geleden was het wel een mooie dierentuin
Goede oplossing geboden
Zeer goede oplossing geboden door Diergaarde Blijdorp! Wij konden vanwege omstandigheden niet op de datum van reserveren gaan en wilde deze verplaatsen. Dit was echter via de ANWB niet mogelijk en via Diergaarde Blijdorp wel! Zij hadden zoveel respect en toonden veel begrip! TOP!!
Ik vind het tegenvallen dat Diergaarde…
Ik vind het tegenvallen dat Diergaarde Blijdorp mee doet met de test maatschappij. Zo zorgen ze ervoor dat er een tweedeling in de maatschappij ontstaat. Alleen als je getest bent, ben je welkom. Aangezien ik me niet wil laten testen ben ik dus niet welkom. Goed om te weten. Ik ben een oma van 10 kleinkinderen, die altijd graag naar een dierentuin gaan. Maar Diergaarde Blijdorp zal ik niet meer bezoeken.
Te duur (19,50) voor wat er is…
Te duur (19,50) voor wat er nog te zien is aan dieren. Veel dieren lopen rondjes door te weinig ruimte. In alle binnen ruimtes houden mensen geen 1,5 meter, ze staan overal stil en als je netjes wacht, halen ze je wel in. Maar hier treft de dierentuin geen blaam.
Viel mij tegen, voorlopig de laatste keer geweest.
Mooie ervaring!
Gisteren gegaan met 3 volwassene en 2 kinderen, heel prettig en leuk. Beetje druk in het aquarium maar het andere plekken waren wel buiten en veilig, etc. Aardige medewerkers, steun de dierentuin, gewoon gaan!
Mooie dierentuin met mooie aquarium
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.