Oma met dochter en kleindochter vandaag op bezoek geweest. Zeer slecht, niet rolstoel vriendelijk, vooraf kaarten gekocht van 80 euro maar binnenkomst nog een tientje extra bijbetalen?!! Een diere... Näytä lisää
Met enige reserve door de vele negatieve reviews toch uit nieuwschierigheid naar Blijdorp gegaan met het gezin. Wat is dat een leuke dag geworden! Normaal schrijven wij geen review, maar we willen gr... Näytä lisää
Het koste mij bijna 100euro (met kortingsbon,) om binnen te komen. Dan zou je verwachten dat er veel dieren zijn, ik kan je vertellen, ik heb stalpoten gekregen van t lopen en zoeken naar dieren, All... Näytä lisää
Weer een keer naar Blijdorp Rotterdam geweest met het gezin. We betaalden ruim 160 euro en 12,50 parkeergeld voor die verouderde troosteloze bende. Dieren onder de stress, verblijven waren rond... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Zoo of Rotterdam, with animations for children.
Kleine verblijven, lege verblijven, hartverscheurende situatie met de tijger
Kleine verblijven, sommige verblijven zijn leeg. Ze zijn heel trots op hun komodovaraan, maar de komodovaraan die ze hebben is hartstikke klein en heeft overigens ook een heel klein terrarium, dus stel je hier niks bij voor. En ze hebben een tijger die recent zijn maatje is verloren, die tijger loopt nu alleen maar te brullen en te ijsberen voor het raam (super gestrest), echt hart verscheurend. Ik snap dat de dierentuin dit niet zomaar kan veranderen. Maar sluit het verblijf dan af voor bezoekers zodat de tijger in rust kan rouwen.
Verder vind ik het wel een positief punt dat er veel verschillende dierensoorten zijn en er is een heel tof vogel verblijf, met hele mooie grote roofvogels, waar je een soort van naar binnen kunt en je dus in hun hok staat.
Veel leegstaande terraria, onhygiënisch sanitair
Jammer dat er veel leegstaande terraria zijn.. De sanitaire ruimten waren niet schoon en er was een penetrante lucht.
Een paar jaar geleden was het veel beter. Hopelijk zorgt het plaatsen van een review voor verbetering.
Woke onzin
Elk jaar hier geweest met veel plezier en altijd leuk erg genoten. Alleen toen ik naar de toilet wilde was alles gemengd, deze nieuwe woke onzin en ook dat je niet meer met Cash kan betalen maar alleen pin zorgen ervoor dat ik hier hoogstwaarschijnlijk nooit meer kom.
Te duur, weinig dieren
Veel te weinig dieren gezien, veel verblijven gewoon leeg, veel te dure entree €23 pp met korting, wij zeggen tegen elkaar €18 naar mensen kijken en €5 dieren 🤣wij bevelen dit dierenpark niet aan.
Teleurstelling
Volkomen aanfluiting, is niets meer te zien….gaat hard achteruit.
Valt tegen elke jaar wordt het minder…
Valt tegen elke jaar wordt het minder een hoop lege verblijven en ook verblijven waar het onkruid zo hoog (bij de hyena's) en onverzorgd eruit ziet, vieze ramen bij de zeehonden je ziet niks. Je betaald best veel entree voor zo weinig.
Gaat hard achteruit en prijzen te hoog.
Waarom gaat deze dierentuin zo hard achteruit. Ik schok me dood van Oceanië. Alle lagere dieren zoals anemonen zijn weg. Deze dierentuin is veel te duur en de prijs niet waard. Personeel bij ingang behoorlijk onbeschoft. Jammer maar ik kom niet meer. Misschien nieuwe directie.
zo word je vanzelf wel een dikkerd!
jl 28 mei was ik in blijdorp met mijn familie. Peeltuin was super maar weinig dieren gezien(niet zo erg). Wat ik wel heel erg vond was de catering in de dierentuinAlleen maar ongezond snackvoedsel en snoep en ijsjes. Een broodje gezond was zeer ongezond! Veel vet en koolhydraten! Misschien een idee om een fruitkraampje neer te zetten en echt goede en gezonde broodjes! Wat een afknapper in 2023!
Mooie en schone dierentuin
Ik heb abonnement mooie tuin veel dieren alleen te weinig toiletten te ver verspreid.
leuke dierentuin
ik heb een abonnement genomen op blijdorp omdat wij dit een fijn en groot dierenpark vinden die voor ons ook in de buurt is.
veel verschillende soorte dieren te vinden en een mooi aquarium waar je kleine maar ook grote vissen in ziet.
als blijdorp de mogelijkheid heeft zou ik wel bruine beren, en panda beren erbij willen in het park.
speelgelegenheden voor de kinderen zijn erg leuk en divers. en ook verspreid door het park te vinden net als de horeca gelegenheden.
Prachtige dierentuin
Prachtige dierentuin
Alleen jammer dat je alleen met pin kunt betalen in dit park
Voor mijn een goede reden om hier niet voor een tweede keer naar toe te gaan
Ik kom er alleen nog maar om in de…
Ik kom er alleen nog maar om in de Rivièra hal te zitten bij de indoor karper vijver met de losvliegende vogels omdat ik dit vroeger met mn zoontje deed 25 jaar terug. Jeugd sentiment dus😊. Minder vogels dan vroeger helaas! Verder vind ik er echt niks meer aan, ook omdat ik toch moeite mee heb dat dieren zo ingetuind worden, vooral de grotere en wilde dieren. Er bekruipt me dan toch het gevoel van medeleven voor die beesten. Heel dubbel.
Dierentuin oké horeca slecht
Ik wilde eigenlijk geen review schrijven want de dierentuin verdient beter, maar ik was in het restaurant en daar moet je met een app bestellen en gelijk betalen, niks mis mee maar dan raken ze je briefje kwijt en zie je dat iedereen om je heen zijn eten krijgt en jij niet dus ga maar eens vragen daarna duurt het nog een half uur dus nog maar eens vragen, het antwoord ja het komt er binnen 10 minuten aan. Het is dat je al betaald hebt anders ga je weg
ik heb al vele jaren een abonnement
ik heb al vele jaren een abonnement, maar helaas is het kopen van een kaartje voor je partners via ad of andere sites altijd veel goedkoper.\
voel me opgelicht.
Leuk park maar slechte medewerkers
Leuk groot park. Maar de frietjes waren niet gaar. De mevrouw die de frietjes maakte keek zo levenloos uit haar ogen dat ik er zwaar chagrijnig van werd. Ze deed alles met een hand op slakkentempo. Twee andere jonge medewerkers waren lachend met zijn 2e theezakjes aan het bijvullen en gingen niet aan de kant toen ik daar om vroeg. Zonde.
Een héél mooi park
Een héél mooi park, alleen ivm de voedertijden lopende de gehele dag waren er weinig dieren te zien! Dat moest mij even van het hart!!
Ik ben abonnementhouder en vind…
Ik ben abonnementhouder en vind Blijdorp een geweldige dierentuin. Het is wel heel jammer dat bijna alle eetgelegenheden om 5 uur al dicht zijn. Omdat we een stuk moeten rijden is het juist een moment om wat te eten en dan naar huis te rijden.
Vanddag 21-07-2022 met mijn…
Vanddag 21-07-2022 met mijn kleinkinderen naar Blijdorp. Entree en parkeren, € 85,00 Jammer dat het over de dag regelmatig regende, maar goed dat is niet anders. Alleen wilden we rond het middag uur graag een restaurant bezoeken om wat te eten, helaas moesten we vaststellen dat de restaurants in de diverse delen dicht waren. Menukaarten stonden buiten maar er was niemand tie toegang gaf. Uiteindelijk maar een aardappelwokkel genomen om toch maar wat te kunnen eten. Aan het einde van de dag weer richting hoofduitgang en hier waren wel eet gelegenheid open, maar om nu vanuit de andere kant van het park weer naar de hoofdingang te moeten gaan om te eten, lijkt mij toch een beetje te veel gevraagd. De kinderen hebben wel genoten van alle dieren en vissen, maar waren zwaar teleurgesteld dat er geen eten te koop was. dus wel de volledige toegangsprijs betalen maar verder kun je er niet eten, Kwalitatief Uiterst Teleurstellend toch wel. Dit moet echt anders, want zo zal de animo echt minder worden.
Ik was vandaag in blijdorp ik kom er…
Ik was vandaag in blijdorp ik kom er erg graag, maar ik heb 1 opmerking ik vind het jammer dat je in de cafetaria, s niet een "gewoon "kroketje kan bestellen die is dan vegetarisch maar ik ben niet vegetarisch maar als ik een kroketje wil, heb ik niet echt de keus. De bezoeker zou gewoon moeten kiezen. Wel of niet vegetarisch
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.