Oma met dochter en kleindochter vandaag op bezoek geweest. Zeer slecht, niet rolstoel vriendelijk, vooraf kaarten gekocht van 80 euro maar binnenkomst nog een tientje extra bijbetalen?!! Een diere... Näytä lisää
Met enige reserve door de vele negatieve reviews toch uit nieuwschierigheid naar Blijdorp gegaan met het gezin. Wat is dat een leuke dag geworden! Normaal schrijven wij geen review, maar we willen gr... Näytä lisää
Het koste mij bijna 100euro (met kortingsbon,) om binnen te komen. Dan zou je verwachten dat er veel dieren zijn, ik kan je vertellen, ik heb stalpoten gekregen van t lopen en zoeken naar dieren, All... Näytä lisää
Weer een keer naar Blijdorp Rotterdam geweest met het gezin. We betaalden ruim 160 euro en 12,50 parkeergeld voor die verouderde troosteloze bende. Dieren onder de stress, verblijven waren rond... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Zoo of Rotterdam, with animations for children.
Om te janken
Om te janken, waarom loopt er geen personeel rond in het dierenpark?
Er moet toezicht zijn, ik heb dingen gezien waar ik niet blij van wordt.
Er moet personeel komen om de mensen in de gaten te houden, die dieren voeren.
Kinderen dagen de dieren uit, volwassenen voeren apen met koekjes, er worden planten uitgetrokken om de giraffen te voeren.
Speeltuin mag ook wel een opknap beurt, al met al van dit dure dagje werd ik niet echt blij. Doe er wat aan, blijdorp!!!, alsjeblieft let op je dieren. Sjonge jonge.
Mooi dierenpark
Mooi dierenpark, verzorgd, weinig vuil op de grond. Verharde (asfalt) paden. Prijs kwaliteit top. Prijzen eten en drinken zeer schappelijke. Enkel tip voor park proberen om de draad rond de verblijven verminderen. Is niet de mooiste oplossing voor foto's te nemen. En zoals bij elk dierenpark ramen regelmatig reinigen. Doch zeker de moeite om te bezoeken.
advies klantenservice HANG AUB OP
de klantenservice via telefoon maakt mij duidelijk dat ze geen tijd meer voor me heeft, ophangen ze heeft een lange wachtrij. weet dus nog niet hoe ik online o nul tickets kan boeken....grrrrrr
MAAR GELUKKIG HELPT HAAR COLLEGA MIJ BETER BIJ EEN 2E telefoontje....'NUL 0 tickets bestaat niet meer"... kijk daar kan ik iets mee en heeft het niets te maken met pc updaten. THKKSS 2e collega
Ontzettend veel lege hokken
Ontzettend veel lege hokken.
Veel apen zijn ook weg.
Wel een plekje waar je de hele dag zoet bent.
Jammer van de lege hokken.
Slechte dierentuin de dieren zitten in…
Slechte dierentuin de dieren zitten in veelste kleine verblijven de meesten liggen zielig in een hoekje.
Als je al dieren ziet!!!
Het een groot park maar hebben ze zulke kleine verblijven en zo weinig te zien!!! Jammer daarbij is alles met pin betalen vind ik ook jammer als je contant wilt betalen heb je pech heb je geen eten of drinken.
Alleen in het winkeltje kun je contant betalen.!! Is de laatse keer dat ik naar blijdorp ga wat een dierenbeulen
Super goed blijdorp
Ik was vandaag in blijdorp. En ik vond het zo mooi en goed. De hokken zijn ook heel ruim. Vergeleken met artis. vind ik het een hele mooi en ruime dierentuin. Ga zo door blijdorp
Zeer teleurstellend
Zeer teleurstellend. Zoveel mooiere en goedkopere dierenparken in Nederland te zien. Deze is je tijd en zeker het geld niet waard.
Teleurstellend bezoek blijdorp
Voor en tijdens de corona jarenlang een abonnement gehad en vandaag voor het eerst weer geweest maar wat een teleurstelling. 27 euro pp. en 10 euro parkeren, maar vooral lege en slecht onderhouden verblijven gezien. Zonde van het geld.
Ik ben teleurgesteld
Ik ben teleurgesteld.
Ik zag vandaag een koppeltje baardapen met een dood jong.
Het personeel had nog niks in de gaten, wist zo als ik begreep niks over de zwangerschap.
Maar de boel werd direct afgezet voor het publiek.
Er loopt een stel Hyena’s op een hondenpoep strook langs het spoor.
Een krokodil had een misvormde bek.
Speuren naar dieren is leuk…….. maar echt leuk om ook eens een dier te zien.
Je bent langer aan het wandelen dan dat er wat te doen/ te zien is.
Veel kleine dierenverblijven, achterstallig onderhoud, slecht aangegeven route, zelfs met de plattegrond.
Mijn indruk was treurig, en gaande weg heb ik me regelmatig afgevraagd wat ik daar liep te doen.
Alleen de souvenierwinkels zijn rijk vertegenwoordigd.
Even als de hap en snap gelegenheden.
Zag ook geen bedreven personeel/ dierenverzorgers.
Kids kijken daar langs heen……. maar ik vond het een oude, verlopen treurige aangelegenheid.
Hoop dat de dieren een extra appeltje of slavink krijgen van mijn duur betaalde 27 euro.
Het is meer tuin dan dier
Het is meer tuin dan dier. Veel lege hokken Amazone ruimte helemaal gesloten. Een teleurstellend geheel. Daarnaast is de horeca vèèl te duur. Als t al geopend is, want ook daarvan is veel gesloten.
Helaas een grote teleurstelling
Helaas een grote teleurstelling! Vroeger veel geweest, maar het is allemaal nogal verouderd! Lege verblijven, cafeïnevrije koffie bij de horeca is een slap aftreksel 😞.
Altijd leuk er even langs te gaan
Altijd leuk er even langs te gaan druk bezig met verbouwen
Vandaag echt super leuke dag gehad in…
Vandaag echt super leuke dag gehad in diergaarde Blijdorp! Super vriendelijk personeel achter de bar bij Oceanium! Kids vonden het helemaal leuk! En lekker patatjes gegeten bij oewanja. Totaal geen spijt van onze abonnement! Aanrader! 👍🏻
Wat mooi is,ze zijn bezig met nieuwe verblijven
Wat mooi is,ze zijn bezig met verblijven te vernieuwen,want dat was echt achteruitgegaan.Ze moeten ook meer onderhoud plegen aan bestaande verblijven bijvoorbeeld onkruid weghalen en ramen zichtbaar houden.Mis nog steeds het treintje.Maar als ze niet oppassen nemen de ratten blijdorp over en heet het binnenkort Rattendorp.vroeger zag je hier en daar een rat kan niet missen met al dat voer,maar nu heb ik meer ratten gezien dan dieren,echt bij iedere stap zag je ze,in de bosjes in de verblijven van de dieren,zelfs dode ratten.Wilde een jaarabonnement aanschaffen,maar daar zie ik nu vanaf,ben als de dood voor ratten,wel veel geld voor entree en parkeren voor helaas zoveel ongemak,kon daardoor weinig genieten van de dieren.
Als Rotterdammer huilt mijn hart…
Als Rotterdammer altijd trots geweest op Blijdorp. Maar nu niet meer. Oude deel was altijd prachtig vanaf jaren 60 en daar kwam een uitdagend nieuwdeel met oceanium bij. Maar wat een verpaupering de afgelopdn 8 jaar. Om droevig van te worden. Olifanten, leeuwen, tijgers en neushoorns gingen van ruime met gracht afgeschermde buiten verblijvdn naar zielige plekjes. Weinig wilde dietdn zoals de Wolf meer te zien. Verloederde buitenverblijfjes, waar de ratten rondrennen. Slecht onderhouden binnenverblijven op terrein. Je hoort ook geen Beest meer. Er zijn er ook niet meer zoveel. Nee, het is helaas vergane glorie en het proces lijkt onomkdeerbaar. Jammer en spijtig.....doek maar op
Entreeprijs 2 volwassenen en autootje parkeren...60 Euro!
diergaarde was leuk alleen eten was bar…
diergaarde was leuk alleen eten was bar slecht vooral bij oewanja was niet te eten.
droog brood
Bij de oude hoofd ingang chocolademelk zonder smaak leek op verwarmd water
Bijna geen dieren gezien
Bijna geen dieren gezien.
Horeca veel te duur.
Weinig keuze bij de horeca.
Verblijven slecht onderhouden en dieren zijn er haast niet.
De entreeprijs is veel te duur.
Wij raden deze dierentuin af om te bezoeken.
Wat een geweldige dierentuin!
Wat een geweldige dierentuin, zo mooi om te zien dat de dieren zoveel leefruimte hebben met veel schuilplekken en meer dan voldoende groen om zich heen. Wij vonden het een unieke ervaring!
Erg duur geworden
Intree erg duur, en ook het parkeren is weer duurder geworden, en heel vervelend dat je maar bij 1 horeca met gewoon geld kan betalen.
En hier reizen de prijzen ook de pan uit.
Erg jammer, het word voor ons onbetaalbaar!!
Toch nog QR-code
Voor de Coronaperiode bezochten wij ieder jaar Blijdorp en nu gingen wij voor het eerst sinds jaren weer. Na de helft van de dieren bekeken te hebben, wilden wij het vrolijke uitje compleet maken, door in het restaurant te gaan eten. Daar bleek je het menu alleen maar te kunnen bekijken via een QR-code. Ik heb geen telefoon waar dat mee kan, dus we zijn regelrecht naar de uitgang gelopen en we hebben de andere helft van de dieren gelaten voor wat het was. Wij zullen Blijdorp (of Deugdorp) nooit meer bezoeken. Jammer maar helaas.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.