Min erfarenhet av Diamond…
Min erfarenhet av Diamond Plastikkirurgi har förändrat mitt liv på ett mycket negativt sätt.
Jag genomgick en intimplastisk operation i tron att jag skulle få hjälp med ett besvär. I stället upplever jag att ingreppet ledde till en allvarlig och bestående skada. Enligt de bedömningar jag senare fått från andra specialistläkare saknas betydande vävnad, vilket har medfört långvariga fysiska och psykiska besvär. Jag har behövt söka vård hos flera olika kliniker och slutligen vid Karolinska Universitetssjukhuset för fortsatt utredning och bedömning.
Efter operationen har jag levt med smärta, funktionsnedsättning och en kraftigt försämrad livskvalitet. Min vardag, mitt arbete och min hälsa har påverkats under flera år.
Jag har också upplevt att processen efter ingreppet varit mycket svår. Min uppfattning är att mina farhågor och besvär inte togs på det allvar jag hade förväntat mig, vilket gjorde att jag själv fick söka vidare för att få hjälp och ytterligare medicinska bedömningar.
Jag vill dela min erfarenhet för att andra patienter ska förstå vikten av att noggrant sätta sig in i riskerna, ställa många frågor och gärna inhämta en oberoende second opinion innan de genomgår kirurgi.
Detta omdöme beskriver min personliga upplevelse som patient.