Diamondplastikkirurgi Arvostelua

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Min erfarenhet av Diamond…

Min erfarenhet av Diamond Plastikkirurgi har förändrat mitt liv på ett mycket negativt sätt.
Jag genomgick en intimplastisk operation i tron att jag skulle få hjälp med ett besvär. I stället upplever jag att ingreppet ledde till en allvarlig och bestående skada. Enligt de bedömningar jag senare fått från andra specialistläkare saknas betydande vävnad, vilket har medfört långvariga fysiska och psykiska besvär. Jag har behövt söka vård hos flera olika kliniker och slutligen vid Karolinska Universitetssjukhuset för fortsatt utredning och bedömning.
Efter operationen har jag levt med smärta, funktionsnedsättning och en kraftigt försämrad livskvalitet. Min vardag, mitt arbete och min hälsa har påverkats under flera år.
Jag har också upplevt att processen efter ingreppet varit mycket svår. Min uppfattning är att mina farhågor och besvär inte togs på det allvar jag hade förväntat mig, vilket gjorde att jag själv fick söka vidare för att få hjälp och ytterligare medicinska bedömningar.
Jag vill dela min erfarenhet för att andra patienter ska förstå vikten av att noggrant sätta sig in i riskerna, ställa många frågor och gärna inhämta en oberoende second opinion innan de genomgår kirurgi.
Detta omdöme beskriver min personliga upplevelse som patient.

8. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Denna klinik förstörde mitt ansikte…

Denna klinik förstörde mitt ansikte genom felplacerade ingrepp och utförde detaljer under operationen som jag inte hade godkänt (vilket framgår i journalen). Kliniken och dess ansvariga har sedan vägrat ta ansvar för skadan de orsakat, de svarar inte längre vid kontakt och de har försökt tysta mina recensioner genom att hota med advokater (som för övrigt inte heller svarar). Jag har anmält ärendet till IVO, Folksam, Patientnämnden och Konsumentverket. Det finns en uppsjö av patienter som fått betydligt allvarligare skador på grund av denna klinik och jag rekommenderar att man går med i gruppen Plastikskadad på Facebook för att läsa om våra erfarenheter, samt se bilder och screen shots från konversationer med kliniken och dess kirurger. Jag tänker inte tystas och jag kräver att kliniken tar ansvar för att skadan/deformationen på mitt ansikte åtgärdas.

1. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Chris Janbaz ägare och kirurg för…

Chris Janbaz ägare och kirurg för diamond plastikkirurgi stympade mitt underliv. Jag driver sedan dess gruppen plastikskadad på Facebook vilken ni mer än gärna får ansöka om medlemskap i. Många misslyckade operatonsberättelser förekommer i gruppen om just denna klinik. Kliniken har dessutom för vana att radera negativa recensioner och även blockera de missnöjda patienter som talar om sina erfarenheter i det offentliga ögat.för att på så vis ge ett sken av goda meriter. Även på deras Facebook sida har kliniken valt att ta bort funktionen att lämna recensioner då flertalet negativa omdömen kommit till. Kliniken har för vana att även tidigare då bara visa goda recensioner då detta uppdagades innan recensionsmöjligheten togs bort. Exempelvis 16 recensioner men visas bara 3.

4. helmikuuta 2025

Varning

Varning!
Diamond kliniken har nyligen anställt Dr.JohanNordqvist.
Det var han som innan hade Bellakliniken i Helsingborg.
Han är ökänd i hela Sverige efter alla felaktiga operationer som han har utfört.
Han tar inget ansvar.
Efter ett flertal ivo o polis anmälningar så lade han hastigt ner sin klink och flydde uppåt landet.
Och nu tänker han fortsätta på en ny klinik med att utföra sina felaktiga behandlingar o operationer.
Han är totalt okunnig i sitt yrke.
Jag undrar hur han har kunnat få ett giltigt läkarlegitimation.
Nä undvik denna människan om ni vill ha ert utseende kvar.

28. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin