Jag vill gärna uttrycka min uppskattning för den fantastiska upplevelsen jag hade på Akademikliniken i samband med min operation. Allt fungerade väldigt bra från början till slut. Personalen va... Näytä lisää
Den är bästa akademikliniken i Göteborg som jag vet nu. Rekommenderar för alla . Tar hand om dig på bästa sätt. Nu har de flyttat in i en helt ny byggnad. Jag hade jättekul, jag ville inte åka därif... Näytä lisää
Trevlig och kompetent personal som gjorde min upplevelse trygg och bekväm. Snabb och effektiv hantering av mig på operationsdagen vilket uppskattas när man är fastande och lite nervös.
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Akademikliniken är Nordens ledande privata klinikkoncern. Med omfattande erfarenhet och hög nivå av expertis erbjuder vi estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiska injektionsbehandlingar och avancerad hudvård. Med bas i Sverige och verksamhet i Norge och Danmark utför vi mer än 60 000 estetiska behandlingar per år. Vår storlek samt breda expertis och utbud är din säkerhet. Hos Akademikliniken möter du alltid legitimerad, certifierad och auktoriserad personal. Vårt team av plastikkirurger i nära samarbete med hudläkare, sjuksköterskor, hudterapeuter och tandläkare, gör att vi erbjuda dig som kund en skräddarsydd helhetslösning för din skönhet och välbefinnande.
Storängsvägen 10, 115 42, Stockholm, Ruotsi
- 08-6145400
- info@ak.se
- www.ak.se
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Stor tack till doktorn Selçuk och teamet
Personalen var otroligt trevlig och jag möttes av ett professionellt och varmt bemötande genom hela processen, vilket fick mig att känna mig trygg och väl omhändertagen.
Jag vill särskilt lyfta fram doktor Selçuk, som är mycket professionell och skicklig i sitt arbete. Han inger förtroende och tar sig tid att förklara på ett lugnt och tydligt sätt, vilket uppskattas enormt.
Jag har bara fina ord att säga och kan varmt rekommendera Akademikliniken till alla som överväger en liknande behandling.
Trevlig och kompetent personal som…
Den är bästa akademikliniken i Göteborg…
Tar hand om dig på bästa sätt. Nu har de flyttat in i en helt ny byggnad. Jag hade jättekul, jag ville inte åka därifrån.👍💝
Är absolut bäst av alla på att undvika…
Är absolut bäst av alla på att undvika nerver, när de opererar!! Väljer ni nån annan får ni skylla er själva! Dyra nen bäst (jag har andra att jämföra med).
Fik i 2014 lavet brystløft der gik…
Fik i 2014 lavet brystløft der gik fint. Aftalen var 6 mdr efter bfo. 6 mdr efter det nyt løft fordi det ikke holdt. 6 mdr efter igen endnu et løft og implantater der sad meget skævt og det ene højt. Opgav derefter Flemming Lauritsen på klinikken. I dag er jeg re op på anden klinik efter 8 års indvendig kløe og skæve hængende bryster. I dag ser de et flækket implantat som jeg har vidst det var de sidste 4 år. Og det viser sig der er skåret i det…… fra fl’s side ved en af re op i 2017……… aldrig har jeg fået så dårlig service og de kunne heller ik finde min journal da jeg skulle vide hvad implantaterne hed. Og da de fandt den stod der at de var fjernet ud….. og okay hvad er det så jeg har gået rundt med i 8 uger år?????
Hemsk upplevelse och ännu hemskare…
Hemsk upplevelse och ännu hemskare resultat som jag får leva med resten av livet!!!
10/10 i alla bemötanden
10/10 i alla bemötanden, situationer och kontakt som jag hade med dom! Rekommenderar verkligen
Mycket bra information inför ingreppet
Mycket bra information inför ingreppet. Inga väntetider, vänligt bemötande. Lyssnade in och anpassade efter mina behov - bra närvaro.
Genuina
Genuina, professionella och värnar om kvalitet och långsiktiga resultat💫
Går inte jämföra med andra kliniker, högsta betyg på alla plan!
Väldigt bra bemötande
Väldigt bra bemötande, jag har varit hos Tomaso, han Väldigt profesionel och trevligt
Kunnig och lyhörd kirurg som fick mig…
Kunnig och lyhörd kirurg som fick mig att känna mig trygg inför att operera mig på Akademikliniken
Kan varmt rekommendera!
Har hela mitt liv velat göra en näsoperation efter att ha levt med komplex. När jag kände att det var dags kom jag snabbt fram till beslutet att jag ville genomföra operationen hos dr Selcuk på Akademikliniken och bokade en konsultation hos honom och uteslöt alla andra alternativ. Jag blev bemött av en otrolig expertis och en mycket erfaren kirurg som har öga för detaljer. Selcuk visste vad jag ville ha innan jag hann berätta det. Han upptäckte även att min näsa var sne vilket jag inte ens visste. Hela processen var enkel och bekymmersfri och alla på kliniken har varit så omhändertagande och trevliga. Operationen gick smidigt och min läkningsprocess likaså. Narkossköterskorna såg verkligen till att jag var bekväm innan narkosen och fick mig att skratta och glömma bort operationen helt. Jag hade så mycket tillit till de Selcuk och sa till honom att göra min näsa precis som han vill eftersom jag vet att han kommer göra det bästa. Och det bästa fick jag verkligen! Jag är så nöjd med min näsa, har fortfarande en del svullnad men trots det är jag redan så nöjd och lycklig. Det har varit lätt att ta kontakt med dr Selcuk under processen eftersom han svarar omgående på frågor som kan dyka upp. Fick även med ett kit med post-op hudvård som var otrolig och välbehövlig, det tackar jag för!
Vill rikta ett stort tack till alla som varit med för att ge mig en så bra upplevelse som möjligt, från kirurgen, narkossköterskorna, sjuksköterskorna och receptionisterna! Kan varmt rekommendera denna klinik och dr Selcuk som er kirurg för näsplastik.

OP på AK Sthlm
Detta är min andra operation på AK Stockholm. Så himla nöjd båda gångerna! Proffsiga kirurger och omhändertagande personal rakt igenom. Inget svårt val att välja AK i fortsättningen också!

Vastaus yritykseltä Akademikliniken
Professionellt bemötande och stor trygghet tack vare kirurg Tyge
Jag valde Akademikliniken för min operation och min upplevelse är mycket positiv, framför allt tack vare människorna som arbetar där.
Min kirurg Tyge Tindholdt var helt avgörande för min upplevelse. Från första mötet upplevde jag honom som otroligt kompetent, lugn och ärlig. Han tog sig tid att lyssna, förklara och ge realistiska rekommendationer, vilket gjorde att jag kände mig väldigt trygg i mitt beslut. Det märks att han har stor erfarenhet och ett genuint engagemang för sina patienter.
Jag vill också lyfta narkosläkare Per och sjuksköterska Anna, som båda var fantastiska. De skapade en varm och trygg atmosfär under en situation som annars kan kännas sårbar.
Det enda jag möjligen hade önskat lite mer av är den där lilla extra ompysslande känslan i vissa delar av upplevelsen, till exempel mer avskildhet eller eget rum. Samtidigt vägdes detta i stor utsträckning upp av den fina personalen.
Jag är jag väldigt tacksam för det professionella bemötande, och särskilt för Tyge, som jag varmt kan rekommendera.

Vastaus yritykseltä Akademikliniken
Tryggt, trevligt och vänligt!
Trevligt bemötande, snabba svar via mail och känner sig sedd och trygg väl på plats.
Rekommenderar denna kliniken
Är bara 2 dagar efter operation men får ge betyg efter upplevelsen hittills. Är så otroligt nöjd att jag valde Akademikliniken i Göteborg, även med Giovanni som utförde operationen. Bukplastik och bröstlyft med implantat. Är jättenöjd med allt från konsultation till operationsdagen och tiden efter. De tog väl hand om en och jag kände stort förtroende för dem. Rekommenderar dem starkt och hoppas mina resultat och fortsatta kontakter känns lika bra sen.