Diabetes-Rådgivningen havde tid til at lytte på mine spørgsmål og tvivl ift. håndtering af et altfor stærkt svingende blodsukker-tal dagen igennem, som muligvis skyldtes en forkert medicin-dosis fra m... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
I var forstående over hvad jeg henvendte mig til jer og får klare svar der er til at forstå og en god service og behagelige medarbejdere
Super god og venlig hjælp. Giver sig god tid til at lytte, hvilket jeg har oplevet flere gange. Den absolut bedste anbefaling herfra. Det gælder både for social rådgiver sygeplejerske og diætist. Der... Näytä lisää
Mødte støttende, imødekommende og utrolig søde stemmer ved tlf opkald. Blev guidet på faglig og meget omsorgsfuld måde og følte mig meget tryg. Kan absolut anbefale kontakt, hvis du har undren eller... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
I Diabetesforeningen kæmper vi for at komme diabetes til livs. Opdage sygdommen i tide. Forebygge at den udvikler sig. På sigt at kunne helbrede den. Og hver evig eneste dag løfte livskvaliteten for dem med sygdommen inde på livet.
Yhteystiedot
stationsparken 24, 2600, Glostrup, Tanska
- info@diabetes.dk
- www.diabetes.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Konkret og troværdigt svar på mit…
Konkret og troværdigt svar på mit spørgsmål
God service, venlig betjening og løste mit problem
Tak til Isabel Christensen
Tak til Isabel Christensen for at hun hjalp mig så fint.
Nu er der ikke så meget at stille op med, her hvor jeg bor, POSTNUMMER 2770, men tak i allefald for at du gjorde hvad du kunne for at jeg skulle få en sensor.
Ernst i Kastrup
G
Diabetesforenings spam
Diabetesforeningen har lige ringet til mig 4 gangen indenfor 4 minutter. Jeg tog den ikke de første 3 gange, men besluttede at tage den den 4.. De ville bare lige informere mig om at de havde fået ny rammeaftale med GF forsikring, og at GF forsikring ville ringe omkring det på et tidspunkt. Han kendte selvfølgelig IKKE noget til at de havde ringet så meget indenfor så kort tid..
Jeg melder mig ud omgående.

Vastaus yritykseltä Diabetesforeningen
Diabetesforeningen kæmper for…
Diabetesforeningen kæmper for medlemmernes sag, således at det at have sygdommen bliver tåleligt.
De laver lobbyarbejde, forskning, vejledning til medlemmerne, diætforslag, opskriftsbøger og meget mere
Nylig udredt Diabetes 2 patient
Nylig udredt Diabetes 2
Jeg fik kontakt med en sygeplejeske, som henviste til en diætist. som ringede mig op næste dag. Hun gav mig svar og oplysning på sundheds tilbud, indkøbskort mm
diabetes-2 rådgivning
en person der kunne give et godt råd og oplysning om det at være diabetes-2 person.
God og kompetent rådgivning af…
God og kompetent rådgivning af socialrådgiver. Stor støtte og hjælp ift. klage til Ankestyrelsen.
Tak til Diabetesforeningen💐
Stor tak til Karsten Dyrebjerg der hjalp mig med et problem med Tårnby kommune, da Tårnby kommune ville reducere mit tilskud til FreeStyle Libre Nu hjalp det alligevel ikke, men tak alligevel, for forsøget. Venlig Ernst i Kastrup
Venlighed.
En behagelig og kompetent rettelse til en rykkerskrivelse.
Ville egentlig give nul stjerner
Ville egentlig give nul stjerner, men det kan man vist teknisk ikke. Diabetesforeningens samarbejde med Krifa gør foreningen dybt utroværdig og useriøs som interesseorganisation for diabetikere. Har været medlem i 49 år, men overvejer udmeldelse, da foreningen kommercialiseres mere og mere og mister karakter af uafhængig interesseorganisation
De støtter det uorganiserede Danmark
De støtter det uorganiserede Danmark, og arbejder direkte imod de danske model.
Medtronic manglende servicering af pumpe/ sencorer
Altid sensorer i restordre , vi er nødt til at låne af hinanden på nettet
god og hurtig service og svar.
Meget proffesionel og relevant rådgivning
Meget proffesionel og relevant rådgivning i forbindelse med ansøgning om glukosebaseret sensor hos kommunen. Meget hurtig respons ved alle henvendelser
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.