Diabetes-Rådgivningen havde tid til at lytte på mine spørgsmål og tvivl ift. håndtering af et altfor stærkt svingende blodsukker-tal dagen igennem, som muligvis skyldtes en forkert medicin-dosis fra m... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
I var forstående over hvad jeg henvendte mig til jer og får klare svar der er til at forstå og en god service og behagelige medarbejdere
Super god og venlig hjælp. Giver sig god tid til at lytte, hvilket jeg har oplevet flere gange. Den absolut bedste anbefaling herfra. Det gælder både for social rådgiver sygeplejerske og diætist. Der... Näytä lisää
Mødte støttende, imødekommende og utrolig søde stemmer ved tlf opkald. Blev guidet på faglig og meget omsorgsfuld måde og følte mig meget tryg. Kan absolut anbefale kontakt, hvis du har undren eller... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
I Diabetesforeningen kæmper vi for at komme diabetes til livs. Opdage sygdommen i tide. Forebygge at den udvikler sig. På sigt at kunne helbrede den. Og hver evig eneste dag løfte livskvaliteten for dem med sygdommen inde på livet.
Yhteystiedot
stationsparken 24, 2600, Glostrup, Tanska
- info@diabetes.dk
- www.diabetes.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg fik muligheden for at prøve en…
Jeg fik muligheden for at prøve en sensor i 14 dage.
Min umiddelbart oplevelse at…
Min umiddelbart oplevelse at diabetesforeningen Er god, Men Klart Er der mere At arbejde på og med.
har gode vejledninger opskrifter og…
har gode vejledninger opskrifter og hjælp mod kommuner. kan kun sige det er i top også til at tabe sig
Jeg har modtaget god rådgivning
Hurtig og kompetent svar.
Medlemskabets goder.
Jeg vidste ikke at man kunne få så meget rådgivning for medlemskabet. Det var godt at blive hjulpet så meget. Tak for det.
Søde og venlig
Søde og venlig, og svare på mine spørgsmål, god snak
Deres arbejde er super vigtigt og til…
Deres arbejde er super vigtigt og til en lille medlems pris årligt er der adgang til både jusriter, socialrådgiver og ligesindede. Derudover presser de på ved politikerne osv. For at få fokus på ny lovgivning.
Kompetence og lydhørhed
Udvekslede erfaring med
kompetent sygeplejerske med besked om evt at vende tilbage senere
Kompetent medarbejder
At der var en person, der med det samme kunne svare på mit spørgsmål.
Tung opgave at udmelde sig af foreningen
Jeg blev medlem i den tro at jeg støttede et godt formål.
Allerede kort tid efter jeg blev indmeldt begyndte telefonen at kime med "gode" tilbud fra diverse firmaer. Min mail blev også spammet godt.
Efter en samtale med jer om at jeg IKKE vil tilbydes noget som helst lovede I at få det stoppet. Telefon opkaldene stoppede, men mails ikke.
Nuvel - i november fik jeg nok og ringede til jer og bad jer slette ALT information om mig efter jeg fik en bekræftelsesmail om at mit medlemsskab var ophørt, men nu ligger der et diabetes blad OG et giro kort på medlemsskab til betaling senest 1/6.
Hvordan kan i overhovedet sende noget til mig når jeg er udmeldt og bedt om at få slettet alt info. Jeg er ved at meget træt af bruge tid og energi på jer
Altid venlig betjening og hurtigt svar
Det kan ikke være rigtigt 🤬
Jeg er desværre nødt til at komme med et meget surt opstød.
Jeg sidder som nyindvalgt medlem af lokalforeningen Helsingør. Deltager sammen med vores formand Per Jensen til årsmøde, og opkræves nu 275.- for deltagelse samt selvdækket transport til og fra Fyn. Det er da helt ud af proportioner. Jeg skal erlægge s 1000.- for at deltage i et årsmøde. Et årsmøde, på en Lørdag, hvor jeg starter klokken 7 morgen og slutter klokken 18. Som frivillig, er jeg rystet. Det vil i alle fald betyde at jeg ikke kommer til at deltage i jeres arrangementer, fremadrettet. Mere end ærgerligt, da jeg på et tidspunkt måske overtager formandsposten, men ikke får mulighed for at lære om de nyeste forskningsresultater , og dermed medvirke til at skabe viden om vores forening.
Jeg er dybt skuffet, og at det er måden man tror man kan skabe innovation i medlemsskaren.
Idet jeg håber på seriøs respons på denne skrivelse
Ann-Charlott Walter
God tid til at vende mit problem
God tid til at vende mit problem med lavt blodsukker
Jeg fik gode råd og vejledninger.
Jeg fik gode råd og vejledninger til at løse mine problemer med vægt og blodsukker.
Folk var høflige i telefonen
En spændende og interessant forening.
Flink og hjælpsom rådgiver
Super fin rådgivning