Department-M Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bij een bestelling waren er een paar verf deeltjes niet goed op een bloemenmeisje.Kreeg direct reactie en krijg zsm n nieuwe ,zelfde dag nog opgestuurd.Daarbij keurig verpakt en leuk met n kaartje... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Heb per toeval deze website gevonden. Wat een leuke originele artikelen verkopen ze. Ik had de bestelling echt heel snel in huis. Met bovendien een hartelijk handgeschreven kaartje erbij en ook no... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een bestelling geplaatst an 3 artikelen waarvan er bij aankomst van 1 een stukje afgebroken was. Zonder probleem werd er een nieuw exemplaar opgestuurd. Echt hele fijne service!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige keramieken bloemen gekocht!! Voor een item dat er niet meer was werd een hele fijne oplossing bedacht. Zal deze site zeker in mijn gedachten houden..niet alleen voor kadootjes voor anderen... Näytä lisää

1. Kodintarvikeliike

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Artikel was schitterend en het…

Artikel was schitterend en het handgeschreven kaartje met extra presentje overtroffen mijn verwachting.

10. syyskuuta 2021

Beste Floor,
Dank voor uw mooie review!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel tevreden over Department-M.

Ik ben heel tevreden over Department-M.
Over het artikel wat ik besteld heb ben ik tevreden.
Wat heel leuk is is dat zij er nog een geurzakje bij gedaan hebben en een ansichtkaart met een handgeschreven berichtje.
Ik heb nog een mailtje gestuurd om ze te bedanken daarvoor en ook waar ik het artikel voor gebruikt heb en ik kreeg een heel aardig antwoord terug.

7. syyskuuta 2021

Beste Liesbeth,
Hartelijk bedankt voor uw mooie review en wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Tot gauw

Saanut 4/5 tähteä

Mooie broche

Mooie broche, netjes op tijd geleverd.

14. elokuuta 2021

Geachte A. van Dijk,

Dank voor uw mooie review en wij wensen u veel plezier van uw aankoop.

Saanut 3/5 tähteä

De levering en dergelijke was prima…

De levering en dergelijke was prima maar ik vind de kwaliteit-/prijsverhouding niet in balans.
Jammer; het zag er op de site leuker uit dan in het echt

23. kesäkuuta 2021

Beste Ingrid,
Wat jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. Je kunt de producten bij ons altijd kosteloos retourneren, want we willen niet dat je iets koopt waar je niet tevreden over bent. Neem gerust contact met ons op.
Hartelijke groet,
Marije

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Heel leuke producten. Bij bestelling attentie. Ga zeker vaker bestellen!

12. kesäkuuta 2021

Beste j.B.
Dank voor uw mooie review, wij hopen u snel terug te zien!

Saanut 5/5 tähteä

Hartelijk dank voor de snelle…

Hartelijk dank voor de snelle verzending, de lieve kaart en het geurzakje.
Ik ben heel blij met mijn bloemenmeisjes!
Metvriendelijke groet, Karin Plesman

6. kesäkuuta 2021

Beste Karin,

Fijn om te horen dat u zo blij met uw aankoop bent!

Saanut 4/5 tähteä

Mooi product, goede, nette verpakking (met persoonlijke touch)

Qua product, verpakking (incl. heel persoonlijke touch!) super tevreden.
Eigenlijk wel 5 sterren. Helaas liet de bezorging wat te wensen over; hoogstwaarschijnlijk als gevolg van drukte bij de bezorgende partij, maar daarom als totaal toch één ster minder.

2. kesäkuuta 2021

Beste Tevreden klant,
Dank voor uw mooie review, wij zijn voor onze verzending afhankelijk van pakket diensten.
Tijdens drukke periodes gaat dat soms iets langer duren.
Veel plezier van uw aankoop.

Saanut 5/5 tähteä

Zelfde als op foto. Maten kloppen. Goed verpakt!

Het werd snel verzonden en het kwam heel goed ingepakt over. Het zag eruit zoals op de foto stond en de maten klopten. Tevens kreeg ik er een leuke kaart van een teckel bij, net zo één als we hebben. Ook zat er nog een lekker geurzakje bij. Top!

29. toukokuuta 2021

Beste Egberts,

Dank voor uw mooie review, fijn om te horen.

Wat een leuke spullen

Wat een leuke spullen. Goed verpakt en netjes op tijd geleverd!

28. toukokuuta 2021

Beste J. Groen,

Dank voor uw mooie review en veel plezier met uw aankoop.

Snelle service, prima product

Heldere website, snelle service en prima product.

17. toukokuuta 2021

Beste Vliet,

Dank voor uw mooie review en veel plezier van uw aankoop.

Fantastisch!

Helemaal tevreden over onze bestelde onderzetters!
Zo goed verpakt ook met een attentie erbij en een persoonlijke notitie. Echt goed gedaan, dankjewel!

16. toukokuuta 2021

Beste Jolanda,

Dank voor uw mooie review en fijn om te horen dat de onderzetters bevallen.

Super leuke website

Ziet er allemaal heel leuk uit. Prima service en snelle levering. Aantal keren al een bestelling geplaatst.
Groetjes Stieneke

14. toukokuuta 2021

Beste Stieneke,

Dank voor uw mooie review en fijn dat uwe u als vaste klant hebben.
Maurice

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin