Department-M Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Heb per toeval deze website gevonden. Wat een leuke originele artikelen verkopen ze. Ik had de bestelling echt heel snel in huis. Met bovendien een hartelijk handgeschreven kaartje erbij en ook no... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een bestelling geplaatst an 3 artikelen waarvan er bij aankomst van 1 een stukje afgebroken was. Zonder probleem werd er een nieuw exemplaar opgestuurd. Echt hele fijne service!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige keramieken bloemen gekocht!! Voor een item dat er niet meer was werd een hele fijne oplossing bedacht. Zal deze site zeker in mijn gedachten houden..niet alleen voor kadootjes voor anderen... Näytä lisää

1. Kodintarvikeliike

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Klaproos

Super gaaf 🤩deze keramieken klaprozen , snelle levering en leuke attentie erbij wordt enorm gewaardeerd

Beste mevrouw van Wezel,

Goed om te horen dat de klaprozen in de smaak zijn gevallen, dank voor uw mooie review.

Vlot bezorgd

Vlot bezorgd. Voldoet aan verwachting. Leuk met kaart en geurzakje erbij, dat maakt het wel extra attent!

Beste J, van der Burgh,

Dank voor uw mooie review en veel plezier met uw aankoop.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige spullen bij deze webwinkel.

3 Blikken besteld en snel gekregen. In het echt waren de blikken net zo mooi als op de website. Bovendien nog een heerlijk geurzakje erbij cadeau, dat nu in de garderobekast hangt. Ben dus heel erg tevreden over deze webwinkel.

Beste Mirjam,

Dank voor uw mooie review en veel plezier met uw blikken.

Wouw!!

Prima verpakking, met lief presentje. Artikelen zien er geweldig uit. Word je op een druilerige dag heel vrolijk van!!

30. huhtikuuta 2021

Beste T.M. van Bruggen,
Dank voor uw mooie review! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.

Fijn bedrijf

Leuk bedrijf, persoonlijke benadering naar de consument. Aanrader

30. huhtikuuta 2021

Beste Diana,

Fijn om te horen en bedankt voor je mooie review!

Saanut 5/5 tähteä

Behulpzaam en vriendelijk aan de…

Behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon. Artikel is precies zoals om schreven. Heel goed verpakt met een leuke verrassing erbij. Een aanrader

29. huhtikuuta 2021

Beste Jacoba,

Dank voor uw mooie review en veel plezier met uw aankoop.

Feest kado.

Hallo mevr.M hartelijk bedankt voor bestelling. Het is een feestje om z,n doos te ontvangen .
Toen ik de doos opende leek het wel een koninklijk kado zo mooi ingepakt. En dan nog het leuke presentje in één woord geweldig. Bedankt liefs Afra.

15. huhtikuuta 2021

Beste Afra,

Dank voor uw mooie review en veel plezier met uw aankoop!

Department-m

Prachtige producten

Prachtige producten, goede service. Leuk verpakt! Toen bleek dat 1 product niet op voorraad was zijn we snel tot een goed alternatief gekomen. Ik kom hier zeker terug!!

14. huhtikuuta 2021

Beste Lotte,

Dank voor je mooie review.
We hope je snel weer terug te zien.
Marije

Aanrader!

Mooie producten en snelle levering. Zeer goed verpakt. Aanrader!

10. huhtikuuta 2021

Beste Carla,

Dank voor je mooie review en goed om te horen!
Departemnt-M

Saanut 5/5 tähteä

Prima prijs-kwaliteit en persoonlijke aandacht

Prima prijs-kwaliteit, en wat heel leuk was, was dat er een persoonlijk kaartje bij was geschreven waarin mij veel plezier met de aankoop werd gewenst, én er zat een lekker geurend zakje bij. Helemaal top dus!

9. huhtikuuta 2021

Beste Huub,

Dank voor uw mooie review, wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

prima service

1. huhtikuuta 2021

Beste Henk,

Saanut 5/5 tähteä

Bij een bestelling waren er een paar…

Bij een bestelling waren er een paar verf deeltjes niet goed op een bloemenmeisje.Kreeg direct reactie en krijg zsm n nieuwe ,zelfde dag nog opgestuurd.Daarbij keurig verpakt en leuk met n kaartje erbij en n heeerlijk geurzakje.Zeer attent.
Kunnen heel veel Bedrijven een voorbeeld aan nemen hoe keurig tot in de puntjes en t cijfer 10 verdienen.Daarbij zeer beeldige ,mooi handgemaakte artikelen.Beeeldig.

1. huhtikuuta 2021

Beste Debora,

Dank voor uw complimenten en mooie review.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, netjes verpakt.

31. maaliskuuta 2021

Beste Claartje

Leuke spullen

Mooie artikelen besteld met een snelle en goede afhandeling

29. maaliskuuta 2021

Beste Ada,

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met de mooie sneeuwklokjes.

Heel blij met de mooie sneeuwklokjes.
Keurig verpakt en snel geleverd.

29. maaliskuuta 2021

Beste Diana,

Goed om te horen dat de sneeuwklokjes in de smaak vallen!
Dank voor je mooie review.

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn blij met deze website

Wij zijn blij met deze website. Heel goede service van heel lieve mensen. Erg leuk!

24. maaliskuuta 2021

Beste Herman,

Hartelijk dank voor uw mooie review en heel fijn om te horen.
Wij zijn blij met klanten als u!
Marije

Prima zaak!

Ik had al eerder een goede ervaring met deze firma en ook deze keer was de zending pico bello in orde: degelijke verpakking, een handgeschreven kaartje en een geurzakje cadeau. Het bestelde artikel(bloembolvaasje) is een hit in de familie, vandaar dat ik maar gelijk 3 exemplaren heb gekocht om cadeau te doen. Van harte aanbevolen, mooi assortiment en uitstekende verzorging van het verzenden.

15. maaliskuuta 2021

Beste E.C.,
Dank voor uw mooie review. En fijn om te horen dat de bloembolvaasjes goed bevallen.

Saanut 5/5 tähteä

I'm very satisfied from my shoping by…

I'm very satisfied from my shoping by Department-M. The order was very well packaged, there was a nice and kind note attached to the package. I highly recommand this site.

12. maaliskuuta 2021

Dear Client,

Thank you very much for you 5star review, good to hear that you are satisfied with your order.
With best regards,
Maurice

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin