Ik haal hier mijn olie en oliefilter altijd net voordat ik op vakantie ga met de auto. Altijd netjes op tijd en nooit geen problemen gehad. Voor mij reden genoeg om hier te blijven kopen.
Zeer tevreden over deze bedrijf! Heel snelle levering van Nederland naar België en uitstekende service. Ze reageren ook zeer snel via mail om vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn hun prijzen goe... Näytä lisää
Levering twee dagen, oke. Kreeg wel heel snel bericht van pakket verzonden , tracking ging na 17h00 komen. Dag erna moeten mailen om tracking te krijgen. Ook te omslachtig bij DPD om info te... Näytä lisää
Alle mogelijke producten, originele oliën en supersnel geleverd. Wat wil je nog meer. Al jaren klant.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
bonjour
bonjour, je devais recevoir ma commande ce 10/05. Le livreur a dévier ma commande vers un point relais dont j'ignore les coordonnées et en me prévenant 1/2 heure avant l'heure extrême de livraison. Ce n'est pas la 1ère fois que cela arrive avec ce livreur et je préconise à l'avenir de ne plus faire appel à ses services. Votre responsabilité n'est pas engagée pour ce désagrément
Een dikke 10
Hele goeie ervaring goed mailverkeer en 3 mei besteld op zaterdag 4 mei goederen al binnen een dikke 👍🏻
2 Mei besteld en 3 Mei in goede staat…
2 Mei besteld en 3 Mei in goede staat geleverd!
binnen 24 uur geleverd en netjes…
binnen 24 uur geleverd en netjes verpakt.top
Snel geleverd!
Castrol 0W30 a5/b5
Snelle levering en het juiste adres voor specifieke oliën en andere smeermiddelen.
Speciale olie voor oldtimer motorfiets…
Speciale olie voor oldtimer motorfiets gewoon op voorraad en supersnelle levering.
Prima contact en scherpe prijzen en…
Prima contact en scherpe prijzen en vlotte levering.
Op zoek naar nogal specifieke olie voor mijn Harley
Op zoek naar een (nogal) specifieke olie voor mijn motor kwam ik deze bij De Olieconcurrent tegen. Toch even gebeld met de klantenservice (ja, je krijgt een echt persoon aan de lijn, geen AI chatbot). Goede, klantvriendelijke beantwoording van de vragen en gewoon zoals het hoort. Bestelling geplaatst, (orderno. 272900) Verzending ging prima, service is ook ver boven gemiddeld; ik koop niet voor niets al jaren hier. Ga zo door aub
Groot assortiment
Groot assortiment.
Dag later werd mijn bestelling al geleverd!
Alles weer prima en snel geleverd.
Goed meedenk werk en top klant gericht…
Goed meedenk werk en top klant gericht . Ik had wat besteld dat beperkt op voorraad was. Ik werd meteen gebeld met een alternatief en kreeg beter voorstel voor dezelfde prijs. Volgende dag al in huis.
doos al met lekkage ontvangen
doos al met lekkage ontvangen. blikken aan barrels.
fout duidelijk bij de verzender, is nml niet goed ingepakt
Zeer snelle levering en zeer voordelig
Ruim assortiment
Ruim assortiment. Zocht een speciale olie kon hem nergens anders vinden dan hier. En ook nog eens supersnel geleverd.
Zéér snel
Bestelling 271778 (1ste bestelling) Dit was meer dan snel, vrijdag besteld en zaterdag in huis. Perfect. Score 10+
Altijd goed👍
Besteld en de dag nadien was de…
Besteld en de dag nadien was de bestelde olie en oliefilter al afgeleverd, de auto dezelfde dag nog zijn service beurt kunnen geven. Prima service en goeie prijzen wat wil je nog meer.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.