Prezzi super e assistenza clienti al top. E' il mio primo ordine e aggiornerò la recensione dopo aver testato la loro lucidatrice. Tuttavia l'assistenza è stata efficientissima nel rispondere a tutt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ordered a special primer at a great price, unfortunately it didn't come in time but when I emailed the customer service about it, they refunded me the same day. I will order again if I ever need anyth... Näytä lisää
Yritys on vastannut
CROP; dé Paint & NonPaint specialist van Europa met het grootste assortiment. NonPaint en Paint producten van profesisonele kwaliteit van bekende merken voor de beste prijs!
Singerstraat 4, 2652 XC, Berkel en Rodenrijs, Hollanti
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Na wat gedoe om levertijd en wat bellen met medewerkers werd mijn bestelling zo snel mogelijk geleverd. Na nog een keer bellen heb ik ook mijn compensatie ontvangen. De eerste indruk die ik van “crop” kreeg was teleurstellend aangezien ik 2 dagen niks van ze gehoord had en de compensatie niet bij de levering zat, maar na nog een telefoongesprek (en een compensatie achteraf) hebben de medewerkers mijn teleurstelling verandert in een positieve eerste ervaring.
Bedankt!
Trap er niet in: Ik ben de zoveelste die wordt opgelicht met 'snelle levertijden'
"Ik schrijf deze recensie om anderen te waarschuwen: lees de ervaringen hieronder, want ik ben helaas de volgende in de rij die door Crop.nl aan het lijntje wordt gehouden.
Net als bij vele andere klanten beloven ze 'voor 23:59 besteld, morgen in huis'. De realiteit? Het pakket wordt alleen digitaal aangemeld bij PostNL, maar nooit fysiek overgedragen. En dan begint het getouwtrek: Crop schuift de schuld direct af op de bezorger, terwijl ze zelf het pakket niet eens hebben meegegeven.
Het meest schandalige:
Ze weigeren mijn geld terug te storten. De klantenservice komt met de absurde eis dat het (door hen nooit verzonden) pakket eerst 'retour' moet zijn voordat ik mijn geld terugkrijg. Hoe kan een vermist pakket retour komen? Ze nemen totaal geen verantwoordelijkheid voor hun eigen wanprestatie en gijzelen gewoon je geld.
Gelukkig zie ik nu dat ik niet de enige ben met dit verhaal. Het is een standaard trucje geworden: klanten lokken met mooie levertijden en ze daarna negeren als het misgaat. Bespaar jezelf de hoofdpijn en bestel hier NIET. Je bent gewaarschuwd!
Wetgeving: Volgens de wet is de verkoper verantwoordelijk voor de zending totdat jij het pakket fysiek in handen hebt. "Het pakket moet eerst terug zijn" is juridisch gezien geen geldig excuus om een terugbetaling te weigeren.
Had nog nooit gehoord van Crop maar door dreame robotstofzuiger kwam
Ik daar mee in aanraking super goede ervaring en een gied aanvulling op je bestelling
Zou het iedereen aanbevelen
Besteld bij Crop vanwege hun mooie praatje: voor 23:59 besteld, morgen bezorgd. Dat bleek misleidend. Drie dagen later is er nog steeds niets geleverd. En dan wordt het pas echt treurig: zodra je contact opneemt, probeert Crop de verantwoordelijkheid af te schuiven op PostNL. Alleen klopt dat verhaal niet, want PostNL heeft alleen een digitale aanmelding ontvangen. Het pakket is nooit verzonden of overgedragen (en nog steeds niet trouwens). Dus nee, dit ligt niet aan PostNL, dit ligt aan Crop. Grote beloftes doen om klanten binnen te halen en je er daarna laf vanaf maken zodra je wordt aangesproken. Dat is niet alleen slecht, dat is gewoon beschamend.
Kom je beloftes na, of stop met klanten lokken met levertijden die je niet kunt waarmaken. En anderen de schuld geven voor je eigen falen is echt beneden niveau. Probleem is nu wel; wanneer gaat er ooit iets komen? Crop geeft niet thuis en PostNL heeft geen pakket. Zo jammer dit

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
Parfait ! Envoi rapide (commande le samedi soir, expédition le lundi après midi pour un article avec "expédition demain"), livraison par UPS et colis reçu le jeudi en fin de matinée. Colis bien emballé Prix très compétitifs Je recommanderai chez eux sans soucis si besoin !

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
Producten werken zoals ze horen te werken!

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
First class service from start to finish and that's why I used them a second and will be using them a third time, so easy to order and the delivery was super quick, the products were unbelievable and they had instructions to hand, will definitely use again and highly recommend

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
Ordered a special primer at a great price, unfortunately it didn't come in time but when I emailed the customer service about it, they refunded me the same day. I will order again if I ever need anything.

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
Mooie producten , veel keuze , goede prijs kwaliteit verhouding , snelle en goede afhandeling en verzending.
Hartelijk dank.

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
Snel geleverd en top kwaliteit.

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
My products were delivered in a timely fashion and arrived in very good condition!

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
La gestión y trato de atención al cliente es excelente.
Profesionales 100%

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
Molto professionali e veloci nella spedizione …. Il pacco non è arrivato del tutto intero ma il materiale era a posto .

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
Goeie producten en een vriendelijke service

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
Ruim assortiment , veel advies bij de producten welke te combineren zijn , makelijk te bestellen en te betalen en snelle levering. Zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
Catalogo completo di moltissimi prodotti per verniciatura e accessori, qualità prodotti,precisione, rapidità e consigli sull'uso dei prodotti. Buona esperienza in occasione di diversi acquisti che consiglio volentieri . Grande azienda che anche se all' estero e lontana molti km in pochi giorni consegna tutto precisamente.

Supersnelle levering, stevig verpakt
Een aanrader!

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
Van mijn hand dragende compressor waren de voetjes niet goed. Deze defecte voetjes zijn getoond aan de leverancier die de compressor aan Crop had geleverd. Deze leverancier weigerde deze defecte voetjes opnieuw te leveren. Crop heeft op eigen initiatief deze voetjes zelf besteld en vlot geleverd. Dat betekend dat Crop een zeer klantgericht leverancier is. Tevens concurrerend t.o.v. andere leveranciers.

Vastaus yritykseltä CROP - nonpaints.com
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.