Ik haal hier mijn olie en oliefilter altijd net voordat ik op vakantie ga met de auto. Altijd netjes op tijd en nooit geen problemen gehad. Voor mij reden genoeg om hier te blijven kopen.
Zeer tevreden over deze bedrijf! Heel snelle levering van Nederland naar België en uitstekende service. Ze reageren ook zeer snel via mail om vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn hun prijzen goe... Näytä lisää
Levering twee dagen, oke. Kreeg wel heel snel bericht van pakket verzonden , tracking ging na 17h00 komen. Dag erna moeten mailen om tracking te krijgen. Ook te omslachtig bij DPD om info te... Näytä lisää
Alle mogelijke producten, originele oliën en supersnel geleverd. Wat wil je nog meer. Al jaren klant.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
goede klantenservice!
Bestel al langer olie en auto/motor gerelateerde smeer/schoonmaakmiddelen bij de Olieconcurrent.
DPD laat helaas nog al eens een steekje vallen.
Dit keer leek het of de doos van een brug was afgegooid, en niet alles zat er meer in.
klantenservice heeft snel de resterende spullen gestuurd en gedeeltelijk gecrediteerd.
top!
Goede prijs, snelle levering
Goede prijs, snelle levering.
Ga zo door.
Goede Olie!
Goede prijzen, slechte trage levering! Jammer enkel keuze door DPD!
Ik ben dankbaar dat ik deze site heb…
Ik ben dankbaar dat ik deze site heb gevonden om de olie voor mijn auto te kopen.
De prijs en de aandacht met de levering de volgende dag was fantastisch.
De prijs bij andere bedrijven was duurder en het duurde 3 dagen om te verzenden.
De volgende dag al in huis
De volgende dag al in huis. Netjes ingepakt.
Snelle levering, zeer correcte prijzen.
Enig minpunt: betaling kon niet met de Mister Cash app dus verplicht PayPal te gebruiken om alles snel rond te krijgen.
99% dat het volgende dag word geleverd…
99% dat het volgende dag word geleverd staat op de site.. donderdag besteld. Maandag thuis gebleven voor de bezorger. Niet gezien wel een niet thuis melding en op vrijdag krijg ik een melding dat het naar een dpd punt is gebracht en als ik het niet vandaag haal word het terug gestuurd.
Lang verhaal kort. Kan je beter bij bol . Com bestellen. Wat een hoofdpijn
Betrouwbaarheid
Op de site aangegeven vandaag besteld binnen 24 uur in huis. Afgelopen vrijdag besteld. Verwachte maandag of dinsdag een pakket of op zijn minst een melding.
Nu is het donderdag en is het pakket pas verzonden. En ik wachten tot ik verder kan met mijn klus, waardeloos! Naar mijn mening geen betrouwbare belofte dus!
Goede communicatie, snelle levering, prima zo!
Er was wat onduidelijkheid over een oliefilter, maar heel snel een email terug met goede informatie. Na bestelling, zeer snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden!
Bestelling: #278169
Vraiment rapide et serieux.Je…
Vraiment rapide et serieux.Je recommande sans problème...
Kwalitatief hoogwaardige…
Kwalitatief hoogwaardige stootkleppenreiniger. Goede service en snel geleverd. Een groot verschil met voor en na. 5 sterren
Snel geleverd
Prima
Duidelijke website waardoor je het product makkelijk kan vinden. Daarna volgt een prima levering, snel en via de bezorgdienst goed te volgen wanneer het komt.
Altijd dik in orde !!
Correcte prijs en heel vlugge levering !! 👍👍👍
Uitstekende prijs-prestatie verhouding
Uitstekende prijs-prestatie verhouding. Vloeistoffen nodig voor hydrauliek en transmissie. Makkelijk te selecteren via de website. Uitstekend geprijsd. Verzendkosten alleszins redelijk. En de volgende dag al geleverd, netjes verpakt en bezorging via live-tracking via DPD binnen een venster van een uur te volgen. Zo kan het dus ook.
Weer dezelfde bestelling geplaatst
Weer dezelfde bestelling geplaatst, snelle afhandeling en levering, Top 👌🏻
Zoals het hoort
Zoals het hoort. Eenvoudig en snel bestellen. Uitgebreide keuze, overzichtelijke website, goede prijzen. Snelle levering. Order #276756
Levering incompleet!!!!
4 x 5 liter Castrol Edge besteld en betaald en slechts 3 x 5 liter ontvangen! Klantenservice op vrijdagmiddag niet meer bereikbaar. Al met al een zeer negatieve (en dure) ervaring.
Super webshop!
Super webshop!
Veel keuze, goede prijzen en snelle levering. Wat wil je nog meer?
Top producten voor eTop productenen betaalbare…
Top producten voor een betaalbare prijs,snel geleverd!!!!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.