de-alliantie.nl Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Dit is overduidelijk een malafide bedrijf met vrij spel dmv regels/wetten/subsidies. Er zijn al vele duizenden, zo niet honderduizenden klachten die wettelijk opgelost moeten worden, maar sim... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Slechte coöperatie. sleutel overdracht woning was slecht geregeld, Nadat er na 3 maanden nog gebreken waren, een klacht ingediend. Dat is ondertussen ook al weer 2,5 maand geleden. En telkens als je c... Näytä lisää

Huono

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

slechte communicatie

Nadat ik een mail kreeg dat ik eerste kandidaat voor een woning was. Heb ik maandag 4 augustus aangegeven deze woning te willen accepteren. Vervolgens kreeg ik via de mail een link om mijn formulieren door te sturen. Na van alles te hebben geprobeerd mijn formulieren door te sturen naar de alliantie. Heb ik telefonisch contact gezocht om door te geven dat de link niet werkt. De mevrouw aan de telefoon gaf aan dat ik een nieuwe link toe gestuurd zou krijgen of dat ik gebeld zou worden. In de middag had ik nog steeds niets gehoord en heb ik weer gebeld. Weer werd er aangegeven dat het geregeld zou worden. Dinsdag nog steeds niets, geen mail en geen telefoontje. Ik heb uiteindelijk weer gebeld omdat je voor een bepaalde tijd je papieren door heb moeten geven voor de woning. De meneer die ik aan de telefoon kreeg was aardig en gaf aan dat hij het voor mij uit ging zoeken. Vervolgens kwam hij terug aan de telefoon en vertelde mij dat hij door moest geven dat ik niet moest bellen om te vragen of de papieren waren aangekomen. Ik gaf terug dat ik dit ook helemaal niet wilde, maar als ik niet de goede link kreeg ik niet wist of ze via de andere weg binnen waren gekomen. Ik moest maar weer afwachten. Vervolgens ben ik in de middag naar kantoor gegaan om te vragen of ze mij konden helpen met dit probleem. De mevrouw aan de balie was behulpzaam en gaf aan dat het niet nodig was om mij zo in het ongewisse te laten, omdat ze gewoon een nieuw mailtje hadden kunnen sturen. Deze mevrouw belde naar haar collega om te kijken of zij iets meer te weten kon komen. Haar collega gaf aan dat de papieren binnen waren en dat ze mij deze week nog iets terug zou laten weten. En weer bleef het stil. Geen mailtje dat de papieren in goede orde aangekomen waren of dat er nog toevoeging nodig was. Vandaag via de ap van de alliantie toch maar weer gevraagd of er wat duidelijkheid gegeven kon worden, omdat mij een aantal keer toezegging was gedaan dat er contact opgenomen zou worden. Na over en weer wat geapt te hebben. Werd er gezegd dat ik maar moest wachten tot volgende week, dan zou ik wel meer horen. De manier waarop de persoon die bij de alliantie werkt vind ik uitermate slecht. Het was een kleine moeite geweest om via mail of een telefoontje even te laten weten hoe of wat. Aangezien je ook allemaal documenten aan moet leveren, zou het wel zo netjes zijn geweest om mij te woord te staan/ mailen. Ik hoor gewoon de hele week al niets behalve als ik zelf opbel en dan moet de telefoniste het maar doorgeven, de persoon zelf laat niets van zich horen. Ik vraag mij af of ze bij de alliantie mensen hebben werken die medemenselijkheid kennen? De communicatie vind ik zeer slecht bij sommige medewerkers. Inmiddels heb ik een klacht ingediend!

4. elokuuta 2025

Beste Pedra,

Bedankt voor uw review. Ik kan me voorstellen dat het heel frustrerend is om constant wat anders te horen en geen duidelijkheid te krijgen.

Er was in dit geval helaas een verandering in de manier van het aanleveren van de documenten. Dit was intern niet goed gecommuniceerd waardoor u verkeerde informatie van ons had gekregen. Dit is slordig en uiteraard niet onze bedoeling, mijn excuses hiervoor.

We zullen uw klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en ik hoop dat we u in de toekomst beter kunnen helpen. Nogmaals mijn excuses dat alles zo slordig is verlopen, en mochten we nog ergens mee kunnen helpen dan kan u ons bereiken via 088 00 232 00.

Klantenservice

Slecht klantenservice

1. heinäkuuta 2025

Beste Napel,

Onprettig om te lezen dat je niet tevereden bent over onze service.
Wil je met ons contact opnemen? We kijken graag hoe we kunnen helpen.
Je kan ons bereiken via: 088-0023200.

Groet Frank.

Ik heb net gebeld

Ik heb net gebeld met de Alliantie spied lijn om aan te geven dat we geen warm water hebben. De medewerker met een duidelijke surinaamse accent, duidelijk uit een klanten service uit Suriname zegt doodleuk dat het geen spoed is. We kunnen gewoon douchen met loud water. Ik Kon niet geloven wat ik hoorde en gaf aan dat zij niet voor ons kan beslissen war normaal is. Koud douchen een heel weekend is niet normaal. En ze gooit de hoor erop. Dit is toch niet normaal, wat voor mensen nemen Jullie aan alliantie, we moeten toen weer bellen en gelukkig was deze dame behulpzamer. Screen Jullie personeel want Jullie service is waarde loos.

26. heinäkuuta 2025

Beste Mina,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat uw contact met onze klantenservice niet naar wens was en dat u het gevoel had dat er geen passende hulp werd geboden. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Fijn om te horen dat het uiteindelijk wel goed is opgelost, mocht er toch nog iets zijn dan helpen we u graag verder. We zijn goed bereikbaar via 088 00 232 00.

Onbruikbaar

Ik kan niet naar mijn gegevens op de website en op de app. Ik krijg op beide al maandenlang een error. Op whatsapp reageren ze niet, noch op de webchat. Via de telefoon onbereikbaar. Hallo???

3. heinäkuuta 2025

Beste Ramon,

Wat naar dat u al maandenlang niet bij uw gegevens kan komen. Het kan op onze chat en bij de klantenservice soms wat drukker zijn. Wel is er bij drukte de optie om uw telefoonnummer achter te
Laten en dan wordt er door ons teruggebeld, zo hoeft u niet zolang in de wacht te staan.
Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 088 00 232 00, als u met ons contact opneemt kunnen we
nagaan waarom u niet bij uw gegevens kan komen.

Groet, Robin

Saanut 1/5 tähteä

Ik huur bij De Alliantie en ervaar al…

Mijn moeder van 73 jaar huurt bij De Alliantie en ervaar al weken een serieus probleem met mijn balkondeur, die niet meer dicht kan. Ondanks meerdere telefoontjes en een bezoek van een monteur op 12 juni is het probleem niet opgelost. Er is toegezegd dat het zou worden opgepakt, maar ik hoor niets meer.

Ik heb meerdere keren gebeld (ook op 17 en 18 juni) en aangegeven dat het om spoed gaat. De deur staat nog steeds open. Dit is gevaarlijk, inbraakgevoelig én zijn hierdoor niet verzekerd bij schade.

Onacceptabel dat je als huurder zo lang moet wachten op een simpele maar urgente reparatie. Slechte communicatie en geen enkele opvolging.

12. kesäkuuta 2025

Beste Sevinc,

Heel begrijpelijk dat je de balkondeur bij moeder thuis zo snel mogelijk wenst te laten repareren.
Erg naar dat het langer duurt dan toegezegd.

Zou je ons willen bellen? Dan zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk een aannemer bij moeder langs gaat.

Groet Frank.

Saanut 1/5 tähteä

onderhoud? DOEN ZE NIET AAN.......

zoveel keren al gemaild omtrend achterstallig onderhoud in onze flat met foto en al....Gebeurd NIKS....Nu lopen de ratten al rond in de boxgang...volgens mij zijn zij ook op zoek naar de......Alliantie?.

27. toukokuuta 2025

Beste Rob

Hartelijk dank voor uw bericht. Ik begrijp dat de situatie voor u erg naar is en dat het lange wachten op onderhoud in het gebouw moeilijk voor u is geweest. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen en de juiste stappen te zetten, adviseer ik u contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kunnen uw melding in detail bekijken en samen met u naar een oplossing zoeken.

U kunt ons bereiken via 088 00 232 00. Nogmaals bedankt voor uw geduld en begrip.

Saanut 4/5 tähteä

Huurders mogen hun verhaal kwijt bij woningen bouw vereniging De Alliantie .

Gisteravond 08-05-2025 een huurders overleg voor het eerst bijgewoond . Er waren acht huurders en een aantal werknemers van de Alliantie aanwezig . Uberhaupt een huurders overleg , ik heb dit als zeer positief ervaren . De meeste gesprekken , bevindingen , en natuurlijk ook frustraties kwamen aan bod . Het bedrijf wat in was gehuurd door de Alliantie om de avond “in goede banen te leiden”
TOTE-M kwam op mij zeer professioneel over . Het was een constructieve bijeenkomst met hoor en wederhoor , mijn COMPLIMENTEN voor alle betrokkenen die deze avond mogelijk hebben gemaakt ! ! !
De huurders waren ook volgens mij doordacht geselecteerd , ik bedoel hiermee uit verschillende huur woningen , huurders die al lang van de Alliantie huren , nood huisvesting , appartementen complexen , renovatie hebben mee gemaakt . Ik vertrok met een zeer voldaan gevoel .
En als klap op de vuurpijl , twee VVV bonnen ter waarde van €25,00 elk als blijk van waardering voor het deelnemen aan .
Een hele dikke voldoende .
Groet Maurice .
Woonachtig in de wijk Schuilenburg te Amersfoort .

9. toukokuuta 2025

Beste Maurice,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. We vinden het ontzettend waardevol om te horen dat u het huurdersoverleg als positief hebt ervaren en dat u zich gehoord voelde. Het is voor ons belangrijk om open en constructieve gesprekken te voeren, en we zijn blij dat dit gesprek zo goed is verlopen.

Ook waarderen we uw complimenten over de professionele begeleiding en de selectie van deelnemers. Uw feedback en betrokkenheid maken echt het verschil. We hopen dat u na deze bijeenkomst zich nog meer betrokken voelt bij de wijk en dat we samen blijven werken aan een goede woonomgeving.

Nogmaals dank voor uw vriendelijke woorden en deelname aan de bijeenkomst. We kijken uit naar toekomstige gesprekken!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden! Vriendelijke personeel en begripvolle bedrijf.

3. maaliskuuta 2025

Beste Gen,

Dankjewel voor je review! Dat is een mooi compliment,
daar zijn we erg blij mee. Voor nu nog een zonnige dag gewenst!

Groet Robin

Saanut 1/5 tähteä

De alliantie staat klaar voor zijn huurders 😡

Het is dat je minimaal één ster moet geven maar dat is nog te veel !
Ik heb een aanvraag gedaan betreffende het mogen installeren van een vaste airco . In het reglement is te lezen dat dit niet wordt toegestaan maar , er zijn uitzonderingen , zijnde o.a. vanwege ziekte . Laat dit nu net bij mij het geval zijn .
Aanvraag ingezonden en bericht ontvangen dat dit niet is toegestaan punt .
De alliantie telefonisch benaderd en te horen gekregen dat ik via contact formulier weer de aanvraag in moet dienen met toelichting .
Terwijl ik dit type gonst er door mijn hoofd de slogan , de alliantie staat klaar voor z’n huurders ! ! !
De Efteling heeft leukere sprookjes !
Groet M.H U A R T

20. helmikuuta 2025

“Beste M.H. U A R T,

Bedankt voor uw reactie. Wij snappen dat het vervelend is dat uw aanvraag is afgewezen.

Ons beleid voor het installeren van airco's is er om te zorgen dat alles veilig en zonder overlast gebeurt. U heeft gelijk dat er soms een uitzondering is bij medische redenen. U kunt via het contactformulier op onze website laten weten waarom u om medische redenen een airco nodig heeft. Wij bekijken elke situatie apart en zoeken graag samen naar een goede oplossing.

Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft, mag u altijd contact met ons opnemen!

Groetjes, Robin”

Bedenkelijke organisatie

Bedenkelijke organisatie.
Het schijnt of woningen te verhuren danwel rijk re worden van meewerken aan " sociale zekerheidsfraude "

Wat houdt bijstandsfraude in? Bijstandsfraude betekent dat u tegen de gemeente niet eerlijk bent over uw (financiële) situatie. En hierdoor onterecht (teveel) geld krijgt.

Als je de vermeende fraude niet onderzoekt...tja, wat is je activiteit dan.

Laat de FIOD en/of ministerie dit maar onderzoeken ...van deze woningcorporatie moet je het niet hebben.
Zo lang ze maar geld kunnen "aftroggelen" en het maakt deze organisatie niet uit hoe en via welke wegen dat geld binnen komt.

15. tammikuuta 2024

Beste Mike,

Dank voor uw bericht. We begrijpen dat dit een onderwerp is dat veel emoties oproept. Iedereen wil dat sociale voorzieningen eerlijk worden gebruikt.

Als woningcorporatie zetten wij ons in voor een passend thuis voor zoveel mogelijk mensen. Wij gaan echter niet over het controleren of handhaven van bijstandsfraude; dat is een taak van de gemeente. Mocht u een vermoeden van fraude hebben, dan raden wij u aan dit bij de gemeente te melden.

We vinden het belangrijk dat er vertrouwen is in hoe wij werken. Mocht u vragen hebben over ons beleid of hoe wij te werk gaan, dan horen we dit graag.

Robin

Saanut 1/5 tähteä

De Alliantie is slecht en onbehulpzaam, chat werkt niet!!!!!

Zeer slechte, amateuristische en arrogante medewerkers heeft de Alliantie in dienst!! 0% behulpzaam en enkel doorsturen van het kastje naar de muur!

Waarom maakt de corrupte Alliantie gebruik van chat als toch nooit iemand reageert en/of een irritante chatbot doorverwijst naar bellen?! Ik wil chatten en heb daar als huurder recht op!!!!!!

Zet chat dan uit als jullie niet via de chat de klant willen helpen!!!

En als je eenmaal iemand te spreken krijgt via de chat, is diegene laf genoeg om niet haar/zijn naam te geven!!!

14. tammikuuta 2025

Beste A.S. Vermaire,

Wat vervelend om te horen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. Ik begrijp dat het frustrerend is als je niet goed geholpen wordt en het gevoel hebt van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Dat is natuurlijk niet hoe we het willen, en het spijt me dat je dit zo hebt ervaren.

Onze chat is bedoeld om snel en efficiënt ondersteuning te bieden. De chat moet elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 goed bereikbaar zijn. Mijn excuses als dit in het verleden niet goed is gegaan. We doen ons uiterste best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen en nemen je feedback mee om onze service te verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Niet beteikbaar

Ben vanochtend om 10.30 gebeld .
Ik was er niet..
Om 11 30 teruggebeld, niemand te bereiken.
Om 14.00 uur nog 1x gebeld en 2 mails gestuurd naar de desbetreffende afdeling.
Nog niets.
Zo gaat het altijd! De telefoniste stuurt een terugbelverzoek,moet je 3 dagen wachten of langer.
Ze bellen op een tijd waarin je net niet bereikbaar bent.
Ze zijn er wel,maar nemen niet op..
Volgens de telefoniste ..
Ik ben iemand die de dingen snel wil afhandelen ,maar dat lukt met de Alliantie op de 1 of andere manier niet..
Kost veel energie en stress voor mij

3. tammikuuta 2025

Beste Ingrid,

Bedankt voor je bericht! Ik kan me goed voorstellen dat je een probleem snel wilt afhandelen en dat het energie en stress kost wanneer dit niet lukt.

Bij de Alliantie doen we ons best om vragen zo snel en soepel mogelijk af te handelen. Het spijt me dat je hierin een andere ervaring hebt gehad en dat we elkaar een paar keer net misgelopen zijn. Dat is zeker niet hoe we het willen. We nemen je feedback mee om te kijken hoe we onze bereikbaarheid kunnen verbeteren.

Ik hoop dat je vraag inmiddels is opgelost. Zo niet, laat het ons dan alsjeblieft weten, dan zorgen we dat je alsnog geholpen wordt.

Groet, Joep

contactgestoorde organisatie

Van deze organisatie is alleen de klantenservice direct bereikbaar (via bellen of appen ). Verder kun je online een contact formulier invullen. De medewerkers van de klantenservice beloven steeds dat je wordt teruggebeld door iemand van de organisatie, maar dat gebeurt nooit. En iedere keer dat je opnieuw belt doen zij opnieuw een terugbelverzoek, en daaar blijft het dan bij. Je kunt ook een klacht indienen of een aangetekende brief sturen. Maar je kunt het net zo goed laten want ook daar reageert niemand op. Onbegrijpelijk. Ik probeer het al meer dan twee maanden.

27. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Wilt Denise op straat zetten nadat haar…

Wilt Denise op straat zetten nadat haar vader is overleden om 0,2m2. Woning zou naar een gezin moeten gaan. Schaam je diep Alliantie. Alleen die naam al, alliantie, waar is die alliantie te vinden wanneer je iemand zonder pardon op straat zet alleen omdat ze niet bij haar overleden vader op het huurcontract stond!?

24. marraskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Ik wil graag verduurzamen

Ik wil graag verduurzamen. Meer zonnepanelen (er liggen er nu 9 van de Alliantie zelf), rolluiken en een thuisbatterij (alle kosten voor uitbreiding groepenkast zijn voor mij). Dit wordt geweigerd met argumenten als de dakconstructie kan het mogelijk niet aan, de elektrische infrastructuur is niet geschikt voor een thuisbatterij én het is brandgevaarlijk, terwijl de thuisbatterij zelfs door mijn inboedelverzekeraar wordt gepromoot (Centraal Beheer). Brandrisico vaatwasser is 0,1% en van een moderne thuisbatterij 0,01%. Dus, 10 keer veiliger dan een vaatwasser of droger. Bovendien wordt de batterij ook nog eens buiten geplaatst.
De Overheid doet oproepen om te verduurzamen, maar De Alliantie wil daar dus niet aan meewerken. Ook de Gemeente Amersfoort heeft hier ook nog geen standpunt over ingenomen, wat op zich zeer teleurstellend is voor een Raad met Groen Links en D66 als grootste partijen (50%> links georiënteerd). Als datum van ervaring vandaag geplaatst, maar dit speelt al vanaf 2022

11. marraskuuta 2024

Zeer slecht

Zeer slecht! Als je belt krijg je altijd iemand aan de telefoon die er niets van begrijpt. Er wordt dan beloofd dat je terug gebeld wordt, dat moet ook nog steeds gebeuren. De communicatie is echt om te janken. De service ook ver te zoeken. Helaas zijn mensen binnen de sociale huur in deze regio afhankelijk van deze organisatie maar het is meer dan waardeloos georganiseerd. Het duurt maanden om een antwoord te krijgen of iets geregeld te krijgen.

7. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Nog steeds geen reactie op woningruil

Ik woon momenteel in een appartement van slechts 34m² met mijn dochtertje van 1,2 jaar. Ondanks onze precaire woonsituatie, lukt het me niet om via De Alliantie een andere woning te krijgen. Om toch iets te veranderen, heb ik een aanvraag voor woningruil ingediend. Zowel ik als de persoon met wie ik wil ruilen, huren binnen De Alliantie, dus je zou denken dat het snel geregeld kan worden. Helaas heb ik tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Het is ontzettend frustrerend om te blijven wachten zonder enige terugkoppeling, terwijl ik hoop voor de kerst te kunnen verhuizen. De communicatie en snelheid van de dienstverlening kunnen echt beter.

7. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Is dit bedrijf geldgierig of in…

Is dit bedrijf geldgierig of in geldnood?

Op hun eigen website staat 'We willen zoveel mogelijk mensen een betaalbare en passende woning bieden'...nou...de huurprijs is nu dik richting de vrije sector prijzen gestegen. En als je als huurder er daar niet mee eens bent en er bezwaar van maakt krijg je ook nog eens een rekening thuis gestuurd...alleen omdat je een bezwaar heb aangemaakt? Zo zielig ook nog dat het gaat om een bedrag van €25. Wel neem het maar want jullie zullen het vast héél hard nodig hebben en of het is een tactiek van jullie om huurders af te schrikken die een bezwaar willen maken. Deze negatieve review krijgen jullie extra. En als ik kijk naar de overige reviews zie ik alleen maar trieste en treurige slechte reviews over jullie met allerlei andere soorten zaken. Schaamteloze geldwolven.

15. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Lekkende en verzakte rioolpijp maar…

Lekkende en verzakte rioolpijp maar dat kon ik niet weten toen ik huurcontract tekende want ik zag alleen wat kleine vliegjes, de rioolpijp zit namelijk in keukenschacht. Die vliegjes bleken uiteindelijk rioolvliegen te zijn in de keuken. Idd onderaannemers spelen onder 1 hoedje met de Alliantie want dat is hun opdrachtgever. Je krijgt ook geen rapportages of schriftelijke info over de oorzaak ondanks aangetekende brieven naar hun kantoor in Hilversum. Er wordt gewoon niet op gereageerd. 1e melding deed ik in september 2023 het is nu bijna oktober 2024. Die pijp is nu pas vastgezet en vernieuwd maar de 3 soorten schimmels en veel te hoge luchtvochtigheid van 83, 6 is er nog steeds wat niet zo gek is als de muren verzadigd zijn van vocht en dit vocht mogelijk ook onder de vloer is gaan zitten. Tenslotte lekt die pijp al vijf jaar of nog langer. Ja het dossier wordt steeds dikker maar we laten het er niet bij zitten. Stuur je verhaal ook naar de SP in Amersfoort die is er ook mee bezig omdat teveel mensen dit soort problemmen hebben met De Alliantie.

29. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Datum van ervaring ?.sinds laaste week…

Datum van ervaring ?.sinds laaste week van september 2021 tot september 2024

hallo ik ben naci can uit amersfoort.
ik woon in een flat 3de etage had nooit gezeik nooit schulden.zelf afkeurde persoon alles ging echt goed therapy ging goed alles ging op zijn gangetje.
ik ben naci heb PDNOs met argesie problem.
kan snel boos worden als het te onduidelijk word of ik word niet gehoort.

zoals ik zij ik woon in amersfoort ik heb dit nog nooit mee gemaak met een bedrijf zoals de allientie.

laaste week van september 2021 kwam ik terug van turkye.terug in nederland doe me best.de zelfde dag werd mij gevraagt om me meter stand te checken.
ik liep de garage in merkte dat me meterkast sleutel niet paste dus belde de allientie.ik kwam dan pas achter ze hebben geen email of briev gestuurt met nieuwe sleutel met exuse for ongemak.nee ik moest het zelf oplossen.de ene keer word ik beschuldig van dat ik me sleutel kwijt raakte.terwijl ik het gewoon heb.ten 2de word tegen mij gezegt dat ik zelf moet regelen.de sleutel maker zeg dat moet hun doen.ik heb dagelijk wekelijks moeten bellen.ik kon me meter standen niet door geven.ik ben eind september 2021 tot mei 13 2023 toen kreeg ik mij sleutel.ze hebben er 2 & half jaar overgedaan.ik moest eve wachten tot eind van de jaar.
boor nieuw jaar heb ik me meter standen eindelijk door kunnen geven.

14 jan 2024.ik kreeg ik bericht dat ik 1330.30 moest betalen me hart zakte mallen keren gebelt met de klachtencordinator heb 4 netjes mailen gestuurt.
enige wat ik krijg is je heb je sleutel zaak gesloten.
ik werd gewoon aan de kant gegooid.de klanteservice begrepen ze kregen hem nooit te paken of hij was eve weg.belofte werden gemaak hij zou me bellen zelf beloftes werden gedaan.zelf hun stonden gewoon waarom woord de heer can niet geholpen of gehoort?.zelf paar medewerker gelukig met opname via pc heeft 3 dames hem uitgelegt dat meneer can geholpen meot worde dit loop uit de hand.dame legt uit dat hij mij niet te woord wil staan.

de klachtencordinator wil me niet te word staan ik werd zelf als stalker gezien dat ik wilde een ding oplossen nu komende 2 jaar moets ik totaal 1500 euro betalen.

sinds vorige jaar is er een storing in me verwarming zelf double stoke werkte niet maar had geen keuze ijs ijs koud.ben sinds jan met de allientie bezig nog steeds na maaden niks.niks is gemaak of opgelost.maar moet wel 350 euro betalen krijg het eerder niet terug van eteck die zij moeten regelen.

energywacht & eteck zeggen de allientie moet dit oplossen staat in de rapotage.het is 17 september malen keren gebelt ik word maar niet gebelt.

dus 1500 euro aan electra.
360 euro verwarming

we hebben drug verslaafde in onze flat eerste verdieping.dingen gaat kapot of ze gooi gasflas op hub BBQ of ze maken sloten en stelen auto onderdelen of ze late drug jongere binne fietse inbraak in het gebouw.4 jaar later nog niks gedaan.

ze willen dat ik hun 130 euro service koste ga betalen voor electra lichten die meestal aanblijven

dus 1500 + 350 + 130 = 1980.
ik word in de steek gelate de klachten cordinator zit verhalen te verzinnen dat ik heb uitscheld ja dat dee ik na de 5de

ik heb dit nog nooit mee gemaakt.
gelukig de 19 moet ik naar de rechten die over me bewind gaat ze willen weten wat er aan de hand is met mij & de allientie.ik heb nog nooit in schulden gezeten nog nooit.

gelukig word ik opgeroepen september 19de.
ze willen weten hoe & wat ik neem bewijze mee.ben zo druk geweest met de allienite.3 x door stress aanvalen ziekenhuis opgehaald.

gelukig heeft me bewind iemand kunnen langs komen.heb me verhaal gedaan ik merk dat ik werd geluisterd.

enige wat ik vraag dat ze mee betalen.
aan de energy van 1500 euro.ik zit al te krap.
duurt alleen maar langer toch bang dat ze ja zeggen toch niks laat horen

in een maand tijd regel ik alles.ik los dingen op.

jaar zonder verwaring.nog steeds niet vorige week 3x gebelt zou gebelt worden mmm nog steeds niks.

ik word als stalker gezien dat ik ze door een klachten Cordinator ik word zwart gemaak ik lieg ik stalk

maanden lang als ik bel werd gewoon opgehangen.
ik heb nog nooti in mij leven zo kt gevoelt zo aan de kant gegooid in de hoek gedreven.

(voor de zekkerheid voor aanstaande 19 september )bewijs Stuk 6 )Naci can

1. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin