Scam virksomhed. "Imponerende at Danfoss kan præstere at lave en styring, hvor en gået sikring betyder, at man skal skrotte hele printet. 'Er Net' og 'nT' i displayet betyder i virkeligheden: 'Kære... Näytä lisää
Wir haben eine Fehlermeldung in unserem Link-Heizsystem am 10.11.2025 an Danvos gemeldet. Außer einer Eingangsbestätigung unserer E- Mail haben wir bisher keine Rückmeldung erhalten. Auch auf erneute... Näytä lisää
Har købt en Dabfoss Air v 1.60, som kom i en uåbnet kasse, dvs. helt ny. (Købt på DBA). Det er ingen styring med, men det er da Danfoss, må kunne købes...... Men nej. Og forespørgsel hos Danfoss kun... Näytä lisää
I'm just dumbfounded about how little the app can actually do. Not even individual temperature changes, nor grouping & creating Modes (like Work / Watching TV). Only thing you can do is set the Wee... Näytä lisää
Einfach nur ein schlechtes Produkt
2019 eine neue Sole-Wärmepumpe für unser Haus einbauen lassen. Seit dem jährliche Störungen mit Reparaturen meist immer in 3 stelliger Höhe. Aktuell ist unsere Anlage mal wieder defekt. Wir warten schon die 4. Woche auf eine Lösung unseres Monteurs, der auch 0 zuverlässig ist. Ich weiss mir bald keinen Rat mehr.
Hold jer fra Danfoss wifi termostat til…
Hold jer fra Danfoss wifi termostat til gulvvarme og radiatorer.
Det virker ikke og app er ikke opdateret de sidste 10år, så de gider heller ikke selv at investere i deres produkter
Danfoss yder ikke hjælp til private forbrugere
Har købt Danfoss ECO termostater til hele huset. Skal skifte adapter fra Ravl til Ra på termostaten. De kan ikke tages af og skiftes. Danfoss vil på ingen måder hjælpe forbrugeren. Du kan bare købe en ny, hvilket ikke er specielt miljøvenligt. Jeg har aldrig oplevet, så arrogante kundeservice eller manglende på samme.
Nemt at installere, og ser ud til at virke fint.
Nemt at installere i forhold til tidligere
modeller
Danfoss AllyTM såkaldt smarte ventiler - køb dem ikke!
September 2024 installerede vores VVS’er Danfoss AllyTM systemet i vores hus. Men straks efter var 2 af radiatorventilerne offline, og trods ihærdig søgning i brugsanvisning, videoer og nettet, kunne vi ikke gennemskue, hvordan vi skulle få dem online. Danfoss gør det ikke nemt for brugeren, deres instruktioner er ikke gode, og det er nærmest umuligt for en privat kunde at få fat i dem. VVS’en blev derfor kontaktet igen, han forsøgte uden held, og derefter blev opgaven uddelegeret til Danfoss STYREG. Efter 4 besøg og udskiftning af hhv en sensor, to radiatorventiler og sluttelig gatewayen er det langt om længe lykkedes at få alle dele af systemet til at ’snakke’ sammen. Hvad der præcis var årsagen til problemerne, hvor radiatorerne i stuen førte deres helt eget liv, er aldrig blevet klart. Efter at alle dele nu langt om længe snakker sammen, har vi så interesseret os lidt mere for detaljerne og kan konstatere, at ”registrering af åbent vindue”-funktionen enten ikke virker eller virker meget langsomt i ét af værelserne, mens den er ok i andre rum, og et par andre ventiler slår desuden ikke fra eller er meget, meget langsomme til det, når temperaturen i rummet ved solens hjælp, når over den i app’en valgte temperatur….
Hvor er det træls at bruge så mange penge på at få sat et såkaldt smart system op, der virker så dårligt. Køb det ikke!!!
Danfoss Ally - smukt og funktionelt
Har nu kørt med Danfoss Ally på 7 radiatorer i 2 1/2 år til fuld tilfredshed.
Har indstillet natsænkning på et par grader under dagtemperatur... det spiller bare :-)
Appen kører på Android - ligeledes uden bøvl - og med en grafisk flot og brugervenlig udformning.
Læs manual og se instruktionsvideoer før 'eksperimentering' ;-)
Jeg havde sådan håbet at jeg kunne…
Jeg havde sådan håbet at jeg kunne vælge et dansk brand. Jeg har Icon 2 til gulvarme i hele stueetagen, og trådløse Ally- termostater til radiatorer på første sal.
1. januar stod den første Ally-hub af, 25. februar stod den anden Ally-hub af. I mellemtiden har alt virket så dårligt, at jeg har brugt en mindre formue i varme, fordi systemet skruer helt op for varmen, når det igen igen igen mister forbindelsen.
Jeg har nu besluttet at skifte til et andet og mere pålideligt brand, øv hvor er det ærgerligt, at skulle bruge så mange penge på at få sat et system op, der virker så dårligt, for nu at skulle skifte alt ud - og betale en smed for det to gange. Pokkers.
Danfoss AllyT Icon 2 …
September 2023 fik vi installeret Danfoss AllyT systemet i vort hus. Med styring af varmen i radiatorerne og gulvarmen. Primo december 2024 gik styringsboksen Icon2 i "sort" og gulvvarmen forsvandt i 5 rum. Så oplevede vi, hvor ringe kunde servicen er hos Danfoss. Vi kunne ikke selv få nogen service hos Danfoss. Det skulle være et VVS firma. Det tog 3 timer, for vor regning, hvor der blev ringet frem og tilbage mellem Danfoss og VVS firmaet, imens det blev forsøgt at få styringsenheden til at fungere. Så måtte Danfoss endeligt medgive at der måtte være en fejl, på et leveret produkt, der havde 14 måneder på bagen. Så opstod et nyt problem, det var kun det VVS firma, der havde installeret anlægget, der kunne reklamere, og ikke ejeren eller VVS firmaet vi havde sat til at udbedre fejlen. Så stod vi med tre problemer, et defekt produkt, ejeren kunne ikke reklamere og et utroligt usmidigt Danfoss, der intet gjorde eller gør vor at få et godt kundeforhold, tværtimod, gør alt for at skræmme kunderne væk. Det blev en dyr historie, hvor Danfoss afviste alt.
En meget trist oplevelse.
Improve dunfoss
We encountered a problem with one of the Danfoss HIU units and, as professional heating engineers, we reached out to Danfoss for technical support. Unfortunately, we were told they couldn’t assist us directly and advised us to contact SAV Systems, who handle the UK market.
When we contacted SAV Systems, the experience was disappointing. They provided misleading information and appeared more focused on steering us towards booking one of their engineers for nearly £400 just to inspect the HIU, rather than offering clear and accurate guidance to resolve the issue.
As professionals in the field, we rely on manufacturers and their partners to provide reliable technical support. This experience has been frustrating and has made it unnecessarily difficult to address the problem efficiently.
We hope both Danfoss and SAV Systems improve their support processes to better assist engineers in the future
Danfoss Ally. KØB DEM IKKE!!
Danfoss Ally.
Har givet op.
Min første erfaring var med living connect, som jeg skrottede, da termostaterne udenvidere åbnede, og fyrede radiatorene fuldt op, og stoppede kun fordi jeg pausede dem på appen. Og heldigt jeg var hjemme og kunne høre at det susede i radiatoren, ellers kunne det blive en dyr fornøjelse.
Det skete adskillige gange, og en af mine faste rutiner var at checke appen flere gange om dagen.
Da den nye thermostat (Ally) så kom på markedet, valgte jeg at skifte til den, med forhåbning om at de børne sygdomme den første generation havde, var rettet i næste generation, men nej.....alt ved det gamle.
To af de nye thermostater stak pludselig også af, og blev med at varme sel om den valgte temperatur var nået
Jeg gav det en chance og skiftede ventilerne, prøvede med og uden rumføler og endda en ny thermistat, uden held
Så nu slutter mit eventyr med Danfoss, og jeg vender tilbage til de gamle manuelle thermostater.
Det har været dyre lærepenge😒
Σου πουλάνε ένα ακριβό σύστημα το οποίο…
Σου πουλάνε ένα ακριβό σύστημα το οποίο δεν υποστηρίζουν καθόλου. Έχω οικιακή ενδοδαπέδια θέρμανση από το 2010…από την πρώτη χρονιά δεν δούλευε σωστά….έγινα ο ίδιος τεχνικός για να μπορέσω να την λειτουργήσω. Απαράδεκτοι!
Danfoss eco 2 termostater er umulige
Danfoss eco termostater
Deres app og styring af de termostater er jo umulig at gennemskue selv for mig der lever af teknik og er maskinmester. Hvad er det Danfoss ikke forstår ???? Danfoss er en på “vej ud virksomhed” om de ikke gør noget dramatisk. Og de syntes selv de er guder - agggggg
Wärmepumpe mit Kompressor von Danfoss…
Wärmepumpe mit Kompressor von Danfoss :-( seid Ende 2018.
Modell VZA088CGAMA
Mittlerweile schon den 3ten.
Da er alle 3 Jahre kaputt geht.
Das wird teuer
Das kann doch nicht Qualität sein.
Wenn das im Winter passiert.
Horrorszenario.
AM BESTEN IST IMMER NOCH EINE TRADITIONELLE HEIZUNG.
Ersatzteile auch schneller verfügbar.
Først gik indblæsningsmotoren i foråret, så udblæsningsmotor i efteråret. Begge på et 4 år gammelt hus, dvs også Danfoss ventilationsanlæg. Ingen problemer overhovedet ift. til udskiftning, der er indenfor garantien på de fem år. Vi er meget glade og krydser fingre for at der ikke opstår yderligere. Men alt i alt en rigtig god oplevelse med Styreg som reparatør. Tak
Enu en 2017 eco termostat i…
Enu en 2017 eco termostat i skaldespanden. får du den først på radiatoeren, kommer den aldrig af igen… hel. Så stop dog med at lave sådan noget plastic skrammel.
Smart-TRVs (Ally) - pinlige fejl & mangler
Ally: Smart-Termostat/TRV løsning (GDS).
bl.a.: PRIVATE AFVISES - DER ER INGEN tlf-KUNDESERVICE !!!
Jeg skrev så en email, men fik som svar det, som jeg vil betragte som et arrogant & nedladende svar - som tilmed ikke gjorde mig klogere! /som ikke svarede på det jeg havde spurgt om!
Samtidig er dokumentationen overfladisk, og indeholder INTET ift. en essentielle "smarte" styring/regulering af nålen!
Og, implementeringen af Ally-løsningen, er HW- & SW-mæssigt = "pinlig /amatør-agtig!"
(min konklusion, efter at have set anmeldelser, og selv have rodet med jeres Ally-løsning).
Alt i alt - så står jeg og tænker:
- tror Danfoss, at vi køber deres produkter i blind tiltro/støtte til firmaet, fordi det er dansk?
- tror Danfoss, at deres vestlige mærke & geografi "bærer det hele oppe"?
På det store (internationale) marked - er der konkurrence.
- og, her klarer Danfoss Ally (etc.) sig IKKE godt!
- andre "spillere" har f.eks. bedre dokumentation, kan integreres bedre (i f.eks. Home-Assistant), har flere indstillinger, og er konstrueret bedre.
Eksempel på det pinlige (HW):
- en dansk anmelder (sjovt nok, er alle der anmelder, Danske /bor i Danmark!) .. man får oplevelsen af, at de arbejder på Danfoss, eller er lokal-patriotiske!
- ja, denne anmelder fortæller i hans Youtube-video, at han var nødt til at anvende sekundlim, til at fastgøre en monterings-adapterring (!!)
KONSTRUKTIVT:
- ekspertisen er klar ... Danfoss er en af de erfarne spillere på markedet - Danfoss har "analog styring-regulerings ekspertise"!
-dette var netop årsagen til, at jeg valgte at give Danfoss Ally en chance ... jeg tænkte, at Danfoss måtte byde på "den bedst mulige styring af Nålen"!
Jeg blev slemt skuffet ...
- jeg blev efterladt i "ingenmandsland"... det eneste jeg har at gå ud fra, er et meget uklart email-svar "1000 niveauer" (hvilket blot fortæller, hvor mange små trin, som stepmotoren kan have).
- jeg er blevet efterladt i et KÆMPE TOMRUM - ift. OM Danfoss's smart-trv's rent faktisk kan styre "analogt" (dvs. i stil med analoge termostater - med rigtigt mange trin, for at holde vand-flowet jævnt ..)!
- for bl.a. at sikre at returvandet til fjernvarme-værket ikke on-and-off bliver med en for høj temperatur! (straf-gebyr/betaling).
- men, også ift. at det ikke er sundt for det hele, at radiatorens temperatur går op og ned - det hele står og "svinger" udvider sig lidt, trækker sig sammen - mulig støj/lyde, etc.
Samtidig:
- firmwaopdatering af TRV'en kan jfr. Danfoss KUN ske, hvis man har deres "Ally-Gateway" ..
- så, en opdatering af TRV'en inde i Home-Assistant, gik aldrig igennem (firmware opdaterings-forsøget stod blot og hang ..).
Det hele, kan muligvis lade sig gøre - men, med Danfoss'es direkte afvisning af private (tlf-linjen), og "arrogante" email-kommunikation - ja, så er det "en chancetagning".
Samtidig - "Apple-parallel":
- designet, uden f.eks. en reset-knap, og med et minimalistisk app-design!
- ja, det hele minder for meget om Apple...
- blot det at resette TRV'en (som er ekstremt let, på andre mærkers TRVs), var en speget (og pinlig) affære !!!
OVERLEVELSE:
- jeg lægger mærke til, at det KUN er folk i Danmark, der på Youtube har anmeldt Danfoss Ally (+Eco)...
- og, jeg undrer mig ... for, der er en hel verden derude! .. et 100-1000 gange så stort opland/marked!
- og, der er ET STORT BEHOV for "analogt-fungerende smart-TRVs"!
- og, INGEN af de andre, går op i en fornuftig styrings-regulerings "styring af nålen"!
- her kunne Danfoss BRILLIERE ... og kunne vinde kunderne!
... men, Danfoss har desværre valgt "Apple-vejen" .. hvor mærke, tradition og design sælger..
DET ALLER-VIGTIGSTE:
- er styring-regulering ... en tour-de-force ud i dette! - en "TRV /radiatorhovedernes" Ferrari/BMV ...
- Dette er mit råd til Danfoss!
PLUS:
- det dummeste I kan gøre (og har valgt at gøre), er at lukke alle de private købere ude!
- især ift. smart radiatorvarme-styringen - for, dette er netop for GDS-folket !!
- OG, I skal have dokumenteret (nåle-styringen) og udbygget jeres App !!
- Ift. "Apple-simpliciteten" ... kunden skal kunne vælge "enkel" hhv. "avanceret" inde i App'en !!
- og, der skal dokumenteres ... det skal ikke være "jeg tror at dette vestlige/danske mærke er godt, det skal være klart/eksplicit, hvad der er godt /hvad jeres smart-termostater reelt kan (styrings-regulerings mæssigt) !!
1 stjerne - giver masser af rum for forbedring ...
Og, jeg vil løbende opdatere, når/hvis I kommer i gear - og lader jeres smart-ally/etc-trv løsninger afspejle dette!!
- og 1 stjerne, afspejler den barske virkelighed...
(jeg kan i øjeblikket lige så godt købe en anden mere Home-Assistant kombatibel, og generelt understøttet smart-TRV - som endda er fra et lyttende firma, der gerne vil kommunikere direkte med & lytte til private)
rubbish customer service
rubbish customer service
been trying to get in contact with with them for 3 days nobody answers the phone nobody answers emails tried the rep no answer bit of joke to be honest wouldn't have any of there products in the future if this is the level of non existent customer service
Hvorfor virker markedskræfterne ikke?
Hvert år sender jeg mine ondeste hilsner og tanker i retning af Nordborg/Als. Hvordan kan et firma blive så stort og succesfuldt ved at lave termostater af så ringe kvalitet? Andre producenter (vi har heldigvis andre termostater) virker hver gang og før hver fyringssæson, men Danfoss skal skrues af og masseres. Det er vi blevet så vandt til at vi ikke stiller spørgsmålstegn ved, hvor ringe det er.
Tænk hvis der fandtes Danfoss-biler. Så skulle man afmontere hjulene og hamre på hjulakslerne, hvis den havde stået stille mere end et par måneder.
Gå konkurs. Forsvind! Hvorfor virker markedskræfterne ikke??
Hvordan kan Danfoss overleve kun at få en stjerne, år efter år?
Det er 2 år siden, at jeg delte mine meget negative oplevelser med Danfoss Link her på Trustpilot. Det var chokerende at læse, at det vrimlede med andre købere, der havde nøjagtig samme dårlige erfaringer med Danfoss, som jeg ellers altid havde set op til, lige siden jeg var barn. Desværre var den eneste mulighed for at få pengene igen, at reklamere over min VVSer, som havde gjort alt hvad han kunne for at få braset til at virke. Jeg prøvede at få ham til at rejse en sag imod Danfoss sammen med sine kolleger gennem deres organisation Tekniq, men han slog syv kors for sig. Hvorfor mon? “Is something rotten in the State of Denmark?”
Jeg var derfor tvunget til at klage til Ankenævnet for VVS, hvor bl.a. Tænk sidder og vurderer klagesager sammen med branchen. Jeg vandt, så mere indflydelse har Danfoss trods alt ikke. 8.900 kr. Min VVSer blev desværre sur og bitter, men det var nemt at finde en anden og han satte Wavin fjernstyring på, som virker upåklageligt og som har et enkelt og logisk stykringssystem på telefonen. Samtlige VVSere jeg har talt med kan bekræfte, at det, som I skriver her desværre er reglen og ikke undtagelsen for Danfoss termostater.
Skriv om jeres erfaringer til Tænk, DRs Kontant og Tekniq.
Kundenservice gleich null
Eine einfache Frage zur App Danfoss Link wurde über WhatsApp gelesen, aber mehrfach ignoriert und ich habe bis heute vom Kundendienst keine Antwort erhalten - so kann man nicht mit Kunden umgehen - nie wieder Danfoss