Roth har valgt ikke at ville servicere private. VVS vil ikke røre ved det, da de også er bange for garantien. Ringer man til Roth er henviser de til VVS-installatør. Termostater som er helt nye ka... Näytä lisää
Rumtermostaterne fungerer ikke optimalt. Og selve touch panelet er svært at få til at reagere. Har flere gange prøvet at komme hjem til 30 graders varme fordi termostaten af sig selv skruer op?! Det... Näytä lisää
Virkelig ringe løsning
Virkelig ringe løsning. Hvis man bruge batterier så skal de skiftes på et åbent PCB, hvilket er slet ikke designet til at være blotlagt. Batteri kontakterne er af så dårlig kvalitet så de knækker eller mister forbindelsen så let som ingenting. Samtidig er produktet ikke bagud kompatibel, så når en af termostaterne går i stykker, og det gør de hele tiden, så skal hele systemet skiftes af en VVS'er. Alt i alt virkelig årlig ingeniør arbejde der på ingen måde passer til anvendelsen af system - køb noget andet!
Ville ønske man kunne give 0 stjerner..
Ville ønske man kunne give 0 stjerner..
Ubrugelig hjemmeside, og support... Flabet og ubehjøvlet..
Hvis jeg kunne give minus stjerner…
Hvis jeg kunne give minus stjerner ville jeg gøre det!
For fem år siden opførte vi et spritnyt hus og fik Roth gulvvarmesystem installeret. Det skulle vi aldrig have gjort. I dag er styringspanelet allerede gået i stykker og gulvarmesystemet er tilmed udgået, så alle dele skal skiftes ud.
En ting er at kvaliteten er så dårlig at systemet går i stykker efter bare fem år, noget andet er at det ikke kan repareres og at en opgradering til deres nye system koster udskiftning af alle dele, herunder trådløse termostater mv.
Det svarer til at købe en bil hvor man efter fem år ikke kan få reservedele.
Jeg føler mig snydt og bedraget og er klar til at sende en klage til klagenævnet for elinstallationer og forbrugerombudsmanden.
Jeg håber at der er andre forbrugere der vil gøre det samme!
Og så en opfordring til at man køber et andet gulvvarmesystem hos en af konkurrenterne.
Roth looks good but the quality is bad
Roth look innovative and has the right components, but the quality is bottom. My second Roth floor heating control has now also broken down, and the support is useless. The wireless system was only 4 years old and there are no spare parts as another system has replaced it. I had to face another 12-14 kSEK investment, but decided to build it mayself with Arduino. It works now better, to less than 10% of the cost.
Køb gulvvarmeanlæg fra konkurrenten
Køb gulvvarmeanlæg fra konkurrenten
Roth Touchline styringsenhed brændt af indenfor 5 år. Ærgerlig over kvaliteten på produktet. Roth Kundeservice giver ret, at det er noget kortere tid end man burde kan forvente. Det ændrer ikke ved, at man selv står med aben og regningen. Ville vælge en konkurrent, hvis jeg skulle købe gulvvarmesystem igen.
Vi har fornylig fået renoveret…
Vi har fornylig fået renoveret badeværelse og anvendte Roth til gulvvarme.
Defekt enhed skiftet med det samme
Kontrol enheden brændte af efter Ca 3 år.
Jeg kontaktede Roth support som forklarede at de havde oplevet en svag termosikring i den pågældende model, og straks gav mig en ny enhed med forbedret sikring.
Top kundeservice.
Systemet var oppe og køre igen samme dag.
Tak 👍
Dagligt over 30-32 grader
Dagligt over 30-32 grader, selvom termostater er sat til 5 grader. Det er sgu lækkert at komme hjem til hver dag......................
Roth touchline is useless
Roth touchline is useless. They have totally failed on both hardware and software. Not user friendly at all, can’t understand it without googeling for 30 minutes. Let’s correct myself: I can’t even understand how it works after researching it. I can’t even change batteries without reading a 100 pages manual and having the exact equipment. I wonder who approved this for sales and thought “hey, I really like this product - let’s sell it”. An absolute no from me.
Elendigt!!
Elendigt!!!
Har det helt nye anlæg fra roth og har konstant vvs folk på besøg…. Følerne går med jævne mellem bare ud møg system!!!
Frustrerende oplevelse
Kan desværre se at mange andre har samme problem som os. Vi fik tilbygning i 2019 med helt nyt gulvvarmesystem med Roth Touchline. Vi har haft udfordringer med rækkevidden lige siden, men også alle de andre problemer som at det næsten er umuligt at åbne til batterierne uden at ødelægge enheden.
Nu er problemet hele sidste vinter og dette efterår stukket af, så rumføleren til to rum er nødt til at ligge i et andet rum for at have kontakt til styreenheden. Det betyder selvfølgelig at enheden enten slukker helt for varmen eller tænder helt uden at slukke igen. Det betyder at et af vores børn ofte vågner med ondt i hovedet i et 30 grader varmt værelse - eller vågner i et iskoldt værelse.
Det hele kan tilsyneladende løses med en antenne, men da jeg sidste år i 2022 kontaktede Roth DK var svaret at både antenne og repeater var udgået. Hvordan kan man 3 år efter man sælger et sådant anlæg - ovenikøbet med åbenlyse udfordringer med rækkevidden, lade disse nødvendige tilbehør udgå helt? Gulvvarme er en rimelig kritisk del af mange huse.
Jeg køber ikke Roth igen og vil ikke anbefale det til andre.
Dårlig investering.
Vi har haft Roth termostatsystem i 4 år og oplever jævnligt at en termostat falder ud - oftere og oftere og så går rumtemperaturen automatisk bare op. Det er uhensigtsmæssigt, men kan ikke ændres. Ringede til service, men de siger hos Roth, at der ikke er noget at gøre. Signalet er måske ikke stærkt nok, men de har ikke længere reservedele eller antenner, fordi der nu er en ny version ude. Den nye version har iøvrigt ikke en stærkere sender, så det ville ikke give mening at skifte. Super skuffende. Vil ikke vælge Roth igen.
Verdens ringeste produkt
Verdens ringeste produkt - gulvvarme anlæg med skod Touchline sensorer. Køb det aldrig!
Ringe produkt og elendig kundeservice
Købte for 3 år siden Roth Touchline 12 kreds inkl. rumtermostater og ekstra Roth Touchline 4 kanals kontrolenhed. Men allerede efter 2,5 år brændte styrenheden af og jeg kan se at jeg langt fra er den eneste der har oplevet dette. Roth ønskede hverken at hjælpe med at erstatte dere fejlbehæftede produkt eller lave en skarp pris på en ny enhed. Deres tilgang til kundeservice er med stor arrogance i svarene, de kunne benefitte ved at ansætte personale som ved hvordan man håndterer kundehenvendelser og reklamationer.
Til sidst i forløbet ønskede de at jeg sendte den defekte enhed retur med henblik på at skåne miljøet og bruge dele til andre kunder som stod i samme situation som mig?!? Jo tak men hvorfor skulle jeg hjælpe jer når I ikke vil hjælpe mig? Og hvis Roth havde lavet et kvalitets produkt fra starten af, ville naturen blive endnu mere skånet.
Kan ikke anbefale dette produkt!
De går i stykker når der skiftes…
De går i stykker når der skiftes batteri.
Elendigt produkt
Elendigt produkt. Efter kun knap 3 års brug forsvandt strømmen fra styreenheden til gulvvarmen i vores hus. Rådet fra Roth: Køb en nyt af vores opdaterede styreenheder (som i øvrigt også kræver nye rumfølere) til ca. 10.000 DKK. Vi har måtte købe helt nyt system, men har naturligvis ikke valgt Roth igen. Resten af det tidligere Roth system ligger nu på lossepladsen. KØB IKKE ROTH!!
Meget dyrt i varmespild
Hver gang en af mine 7 termostater går i error fordi den mister forbindelsen, hvilket sker et par gange om ugen, åbner den helt op for gulvvarmen i det pågældende rum og man riskerer at komme hjem til et meget varmt hjem. Det samme sker hvis de løber for batteri. Det hjælper ikke noget at skrue helt ned for temperaturen, som man typisk gør om sommeren eller når man tager på ferie. Har brugt det siden 2019 og har være lige upålideligt hele tiden
Ringe kvalitet
1. Hvorfor advarer termostaten ikke mod lav batteristand via appen ? Ved fejl åbner den for varmen på fuld tryk så man kommer hjem fra ferie til et 27 grader varmt hjem !!
2. Det er så noget af en udfordring at skifte batteri. Utroligt at man kan lave så elendigt design i 2020.
3. Fordeler rørene i vores seneste ejendom krakelerede efter 1-2 års brug og faldt fra hinanden bare ved berøring og var skyld i alvorlig vandskade i 3 lejligheder. Alle rør måtte skiftes. Ufattelig ringe kvalitet !
Elendigt produkt. Hold jer langt væk.
Elendigt produkt. Som andre skriver, så knækker batteriholderen bare man kigger på dem (er sket på 5 ud af vores 7 termostater og vi har måttet fikse dem med elastikker og sølvpapir) og deres app er det arveste bras.
Hold jer langt, langt væk fra dette mærke. Vi kommer aldrig til at købe et produkt fra dem igen.
HOLD JER VÆK!
HOLD JER VÆK!
Værste bunke ****
Appen er outdated - Appen lever i sin egen verden, og ødelægger indstillinger lige lavet.
Ingen Support fra Roth Danmark
Skulle aldrig havde valgt deres**** til gulvvarme system.