Cykelstyrken Arvostelua

1 517
TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Jeg fik kørt en elastiksnor ind i mit baghjul på min nye elcykel. Var både ærgerlig, ked af det og bekymret Heldigvis klarede min cykelhandler det super hurtigt, selv om de har travlt i denne t... Näytä lisää

Jeg kan kun meget varmt anbefale deres afd. i Holbæk. De er mega venlige og møder altid kunden med et smil. Da min minicrosser gik i stykker under et dækskifte, erstattede de den ødelagte del og... Näytä lisää

Super flink, venlig og kompetent rådgivning/betjening pr. telefon/mail i forbindelse med køb af EL-cykel👍. Hurtig levering af meget frisk og omhyggelig chauffør, som sikrede sig, at cyklen blev l... Näytä lisää

Hel fantastisk oplevelse med kundeservice, som ringede mig op kort tid efter jeg havde sendt dem en mail omkring pludselig ændrede priser på nettet. Jeg fik straks et godt tilbud som jeg accepterede... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Pyöräilytarvikkeet

Cykelstyrken blev grundlagt helt tilbage i 1977 og har mere end 40 års erfaring, som kommer dig til gode næste gang du skal have ny cykel. Cykelstyrken er Storkøbenhavns største kæde af cykelhandlere hvor god service og solid rådgivning er en selvfølgelighed. Hos Cykelstyrken møder du ikke ligegyldighed, men fagfolk som uddanner sig, og som hele tiden har fingeren på pulsen, og ved hvad der rører sig i branchen.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

2 t. arvostelua

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

(1 517)

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Meget hjælpsomme

Da der ikke skete noget med min ordre ringede jeg til Skovlunde. De var meget hjælpsomme og indenfor en time ringede de alt varen var fundet. Dagen efter kom pakken.

5. joulukuuta 2023

Jeg var en "pænt besværlig"/irriterende…

Jeg var en "pænt besværlig"/irriterende kunde, som skulle have en masse særbehandling på grund af tilbuddets karakter, afstand fra forretningen osv. Men de fantastiske mennesker i Cykelstyrken Roskilde gjorde det til en rigtig hyggelig og god oplevelse af købe cykel hos dem. Nu er jeg blevet kunde der - virkelig god betjening!

12. joulukuuta 2023

God service.

Jeg fik det jeg bestilte og de var super i forhold til kommunikation, og var tryg igennem hele oplevelsen 😊👍

Kan ihvertfald anbefale cykelstyrken i Roskilde. Da man kan være 100% sikker på at få en god service fra dem.

12. joulukuuta 2023

Ubehagelig medarbejder i Roskilde

Nu ved jeg ikke, om cykelstyrken og Roskilde Cykelcenter er det samme, men det ligger i hvert fald på samme adresse. Hvis ikke det er samme forretning, sletter jeg selvfølgelig min anmeldelse.

Jeg er en ung kvinde, der talte pænt til én mandlig medarbejder igår, fordi jeg er på udkig efter en elcykel eller almindelig cykel, og havde kigget på Winther. Jeg fik vist sagt voldemort til ham: “at, jeg gerne ville prøve Winther superbe 1”, hvilket resulterede i, at han blev meget ubehagelig og ubehøvlet. Jeg forstår udemærket godt hans pointe om, at han ikke gider bruge sin tid på folk, der ender med at købe på nettet - nu arbejder jeg jo så også selv i servicebranchen, og jeg ved, at der er mange måder, man kan sige det på - SÆRLIGT når kunden taler pænt hele vejen igennem. På mit arbejde sælger vi også produkter dyrere end andre steder, men sælger godt alligevel fordi vi lever af god service og vejledning, og det vil folk gerne betale for. Hvis ikke man har god service og ren og skær venlighed, har man bare dyre produkter, som folk ikke gider købe. Derudover kan man heller ikke regne med, at folk har købt cykel før de træder ind over dørtrinnet. Og at være ubehagelig sur sælger ikke cykler, andre produkter og da slet ikke god omtale. Når det er sagt, er jeg faktisk meget glad for, at jeg ikke endte med at købe cykel af ham.

Jeg fik ikke sagt noget til ham, fordi jeg var i chok over, at han synes hans opførsel var ok. Man burde tænke godt og grundigt over, hvad det siger om ens person, at man synes man kan opføre sig sådan over for andre mennesker, uagtet om man står i en købssituation eller ej. Det er simpelthen ikke i orden.

25. marraskuuta 2023

God service og hurtig levering men pas…

God service og hurtig levering men pas på når I sender varen retur med Cykelstyrkens egen returseddel det koster nemlig 65 kr for at bruge et stykke papir.

30. lokakuuta 2023
Cykelstyrken-logo

Vastaus yritykseltä Cykelstyrken

Hej Jakob.

Tak for din anmeldelse.

På den returseddel du udfyldte og sendte retur står der flg: Du kan gratis benytte vedlagte returlabel som er i forsendelseskassen hvis du bytter. Såfremt du ønsker penge tilbage for én eller flere varer, og du benytter den forudbetalte returlabel, så koster denne kr. 65,- som bliver modregnet i det beløb som tilbagebetales.

Det er ganske frivilligt om du ønsker at benytte den vedlagte returlabel eller selv stå for returforsendelsen.

Med venlig hilsen
Peter