Bestilte den ene dag om morgen og dagen efter havde jeg pakken, leveret med GLS. Betalte via bankoverførsel. Og så var produktet i øvrigt halvtreds procent billigere end alle andre steder og ikke en... Näytä lisää
Besøgte Egå Cykelcenter for at få vejledning omkring køb af cykel. Denne var så god at vi købte en Gazelle ElCykel. Dagen efter købet fik vi den leveret på vores privatadresse af cykelhandleren. Helt... Näytä lisää
Dejligt med god behandling hos Egå Cykelcenter. Kan altid komme forbi med jernhesten og hurtigt få fixet punkteringer og andre “småting”. Havde en episode med en cykel der fik skiftet slange. Få dage... Näytä lisää
Jeg har kun haft positive oplevelser med Rowi cykler! Har efterhånden købt 3 cykler i butikken i Århus C, og har hver gang fået god vejledning og fin service. Seneste køb, en "Giant roam disc 0",... Näytä lisää
Cykelgruppen er en samling af de to aarhusianske cykelforretninger: Rowi Cykler & Egå Cykelcenter. Cykelgruppen.dk er vores fælles hjemmeside.
Frederiksgade 75, 8000, Århus C, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet !!! Sjældent møder man så servicemindede folk !
Oveni det hurtig levering .

Vastaus yritykseltä Cykelgruppen
Bestilte en cykel torsdag aften på click and collect og kunne afhente allerede fredag middag i butikkenn i Aarhus. Cyklen var samlet med bestilt udstyr monteret.

Det hele spiller.
Let at bestille over nettet.
Hurtig levering.
God indpakning
Så det kan ikke være meget bedre
Jon

Vastaus yritykseltä Cykelgruppen
Har lige hentet min el-cykel og bliver glad i låget over deres nærværende ekspedition. Det er både i butikken og på værkstedet. Unge som ældre er de hjælpsomme og kommunikerende. TAK. Derfor handler jeg i butikken og ikke på web.

Vastaus yritykseltä Cykelgruppen
Jeg var for nylig inde i Rowi Cykler i Århus for at kigge på en elcykel. Jeg blev mødt af et utroligt smilende og hjælpsom personale som med det samme var klar til at vise det store udvalg de har i butikken. Efter at have kigget på lidt forskellige og prøvekørt to cykler så fandt jeg den helt rigtige. Jeg kan virkelig anbefale at besøge Rowi cykler hvis du står og mangler en cykel.

Vastaus yritykseltä Cykelgruppen
Opdatering: Jeg har nu været hos en ny cykelhandler med samme fejl, som Rowi har forsøgt at korrigere i løbet af de snart tre år, jeg har haft min elcykel. Hver gang Rowi har forsøgt at korrigere fejlen, har de haft min cykel i 1-2 uger. Alligevel er det ikke lykkedes dem at finde ud af, hvori fejlen bestod, hvorfor den blev ved med at vende tilbage. Og hver gang tog de mindst 500 kr. Jeg har nok brugt 3-4000 kr. på "fejludbedring" hos Rowi cykler. Den nye cykelhandler har haft cyklen i 24 timer, fundet fejlen og udbedret den. Jeg har haft min cykel i snart 4 måneder herefter, og den kører upåklageligt, uden nogen fejlmeldinger. De tog 250 kr. for deres arbejde. Synes egentlig, dette taler for sig selv. - Og Rowi, I behøves ikke svare mig, for jeg læser alligevel ikke jeres svar, da jeg ikke ønsker at blive svinet til, fordi jeg siger sandheden.

Vastaus yritykseltä Cykelgruppen
Jeg købte en gazelle elcykel hos Rowi cykler (cykelgruppen) i Aarhus C i foråret 2021.
Efterfølgende har cyklen været til 2 services og kører fortsat godt.
Jeg har været forbi med cyklen et par gange med skærm der rasler og gearkabel der sad løst. Alle tre gange blev det rettet på stedet og uden betaling.
De er super søde og meget serviceminded.

Vastaus yritykseltä Cykelgruppen
Jeg har ved ROWI i Aarhus C kun haft gode oplevelser. Personalet har altid været venlige og hjulpet med det der har været brug for alt efter om det har været service, reparation eller andet. Ligeledes har de et godt udvalg af cykler og tilbehør, så man ikke behøves gå andre steder hen for at finde de ting, som man har brug for.

Vastaus yritykseltä Cykelgruppen
Jeg har, af de 3 afdelinger, kun været hos Egå Cykelcenter. Mit indtryk af de ansatte, jeg har haft kontakt med, er at de er finke og kompetente mennesker, som yder en god service. Jeg har ikke meget at sammenligne deres priser med, men kvaliteten og hastigheden på deres reparation-arbejde, samt ovennævnte gode service, vil jeg gerne give dem alle 5 stjerner.

Vastaus yritykseltä Cykelgruppen
Købte en el-cykel for snart 6 mdr siden, Aarhus. Meget glad for min cykel som fungerer som lovet, idet vejledning og service. Fair priser. Ulrik

Vastaus yritykseltä Cykelgruppen
Ringede til Rowi cykler for at få sat Schwalpe punkterfri dæk på. I telefonen var der intet problem og jeg skulle bare kigge forbi. Ved indlevering sf cyklen havde de pludselig ingen Schwalpe dæk , men et andet ukendt mærke. Rowi cykler oplyste desuden at de ikke kunne skaffe Schwalpe dæk før november måned og de formentlig ikke kunne findes andre steder i Århus. Jeg fik sat dem på vej Rask cykler samme dag - de havde ingen problemer med at skaffe dem. Sætter ikke mine ben i Rowi cykler mere.

Vastaus yritykseltä Cykelgruppen
We rented some bikes here and really enjoyed it.

Vastaus yritykseltä Cykelgruppen
Jeg kan IKKE anbefale at handle hos ROWI cykler.
I dag gik min cykellås i baglås - jeg kunne ikke få den op. Da jeg afleverede min cykel hørte jeg ROWI-cykelreparation ville ordne mit problem - og jeg forstod det ville koste 25 kr. Hvilket jeg synes er fair pris for noget der tager ca 30 sekunder. Men prisen var ved afhentning 225 kr - for det tog tilsyneladende 25 minutter. Det synes jeg er urimelig pris og jeg fraråder derfor at handle hos ROWI.
Synes det er dårlig stil at oplyse arbejdstid - 25 minutter - som jeg hører som 25 kr. - og ikke den reelle pris. Havde jeg fået oplyst det koster 225 kr at klippe en defekt kædelås af - ville jeg have slæbt min cykel hjem - og fået en af mine venner til senere i dag klippe den defekte lås op.
Iøvrigt er det ikke tilladt blot at oplyse en serviceydelse i minutter - den reelle pris skal fremgå. Tjek forbruger,dk:
Virksomheder skal tydeligt oplyse dig om, hvad varen koster. Desuden skal priser til forbrugere altid være inklusive moms
/Per