Vi overnattede på Comwell Borupgaard i forbindelse med et bryllup og havde booket værelse til to voksne og to små børn. Desværre var vi meget skuffede over rengøringen og værelsets generelle stand... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi bookede et twin double, da receptionisten lovede strips så sengene ville kunne fungere som dobbeltseng. Det viste sig at være helt håbløst, da de store madrasser på kontinental sengene bare gl... Näytä lisää
Var i Snekkersten, 4 overnatninger uden søvn. 4. sal var hedt som i en sauna, burde ikke benyttes om sommeren. Virkelig slidt og klamt med tæpper på gulve. Beholdere med sæbe blev ikke fyldt automatis... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Spa- og konference hotel i Snekkersten
Yhteystiedot
Nørrevej 80, 3070, Snekkersten, Tanska
- hotel.borupgaard@comwell.dk
- www.comwellborupgaard.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Der var mega mørkt og støvet på…
Der var mega mørkt og støvet på værelset og der var skimmelsvamp på væggen i bruseren
Ikke en god oplevelse
Suiten er ik det værd
Mig og min mor havde glædet os til at komme på hotel, vi havde bestilt suiten og tænkte jo at der ville være pænt og rent.. men der var pletter over det hele krummer på gulvet støv og snavs ærligtalt ikke så rart at være på værelset. Vinduerne så ud til ikke at være renset i over 1-2 måneder helt beskidte så man ikke kunne se ud. Det ene toilet kunne man ikke skylde ud ved/det gjorde helt ondt og holde knappen inde, der var ikke nogen skralde spande udover 2 små til begge badeværelser. Da vi havde kigget og var rimelig skuffet prøvede sengene og de var sten hårde sofaen var også sten hård. Altanen var helt beskidt (hvilket er fint nok) men edderkopper over det hele og spindelvæv, man havde ikke så meget lyst til at sidde der ude. Udsigten var dårlig lige hen til et hus kunne kun se grus og et hus. Aftensmaden pænt dyr og ikke særlig lækker. Der var pænt mange mennesker ude foran som var fulde og sådan noget man kunne lugte de røg indenfor ikke særlig rart😐 Morgenmaden var fin nok men vaflerne var alt for søde brødet pænt tørt frugten så helt dårlig ud jord og orme huller i. Mig og min mor tog i spaen vi blev dog pænt skuffet da der var meget larm og mange mennesker, plastikkopper overalt der nede. Der var ingen der kom og ryddet op var helt rodet. Vi gik der ned senere der var kun cirka 5 mennesker vi gik i sauna den duftede vildt godt, vi gik så i en anden sauna hvor der var “party” lys fin, tog i poolen også helt fin og hyggeligt. Men der var bare så meget skrald det ødelagde det. Fluer overalt på værelset+ edderkopper ikke så lækkert at være der faktisk rimelig klamt gamle håndklæder hår på gulvet. Ikke lige os:( mange steder var malingen faldet af.. vi synes det var lidt underligt der var gardiner foran en væg så vi trækkede dem til side, der var en dør vi vælger at åbne den fordi vi tænker måske er det her også noget af suiten men hvad kommer vi ind til nogen andres værelse… pænt uhyggeligt vis du spørger mig at man bare kan åbne til hinanden. Nederen oplevelse kommer ikke igen
Min datter og jeg havde set meget frem…
Min datter og jeg havde set meget frem til et par afslappende dage på Comwell Borupgaard. Det har været et svært år for os, og vi besluttede at forkæle os selv med et spaophold som en måde at få en god oplevelse sammen på samt et pusterum.
Desværre blev vi skuffede. Vi bestilte en suite for at gøre opholdet særligt, men værelset var hverken rent eller indbydende. Der var støvet, hårnåle på gulvtæppet fra tidligere gæster, og en brugt vaskeklud lå stadig i brusenichen. Der duftede ikke rent, tværtimod. Sengene var meget hårde, og suiten fremstod generelt slidt og beskidt. Udsigten fra altanen var blot ind i en mur, hvilket også trak oplevelsen ned.
Vi havde især glædet os til spaområdet, da det var vigtigt, at min 12-årige datter kunne være med dér. Men også her blev vi skuffede: spaen virkede nusset, der stod plastikkrus alle vegne, og der var ikke personale til stede til at rydde op. Der var desuden meget larm, selvom området var markeret som stillezone – paradoksalt var min datter den, der viste mest hensyn.
Alt i alt levede opholdet på ingen måde op til forventningerne, og vi føler bestemt ikke, at to nætter til knapt 8.000 kr. (uden mad) var pengene værd. Vi havde håbet på en oplevelse med ro, velvære og kvalitet – men desværre rejste vi hjem skuffede og kommer ikke igen.
Waaauw, bare waauw! ✨
Jeg har netop haft fornøjelsen af at besøge Comwell Borupgaard i weekenden – og waauw, sikke en oplevelse! ✨
Tidligere har jeg været på spa-ophold i weekenden, hvor det desværre har føltes alt for fyldt med gæster, hvilket tog en del af den gode oplevelse væk. Derfor var jeg en smule bekymret for, om det ville blive det samme her – men tværtimod!
Allerede ved ankomst blev vi mødt af den smukkeste lokation med en stor, velholdt og frodig park. Hotellets områder fremstod overalt rene, indbydende og smukt indrettede. Vi havde booket et dobbeltværelse (sidste øjeblik) det var flot og rent.
Personalet, vi mødte under hele opholdet, var smilende, imødekommende og udstrålede en varme og energi, der gjorde oplevelsen særlig.
Morgenmadsbuffeten var super – alt hvad man kunne ønske sig. Vi spiste også middag i hotellets restaurant, og igen var både mad og service en fornøjelse.
Men det absolutte højdepunkt var uden tvivl spaen. WOW – bare wow. 🤍
En rolig og gennemført smuk indretning, rene og lækre faciliteter, og en fantastisk atmosfære både indendørs og udendørs. Den store jacuzzi med udsigt til den grønne park, hvor man kunne ligge og nyde morgensolen med en kop kaffe, var ren magi. Og jeres udendørs sauna satte prikken over i’et.
Tusind tak for en vidunderlig og uforglemmelig romatisk getaway – den vil jeg aldrig glemme ✨
Jeg plejer at elsker spaen og har ikke…
Jeg plejer at elsker spaen og har ikke kunne komme afsted siden jeg fik en baby. Men på min fødselsdag sørgede min mand for at baby blev passet og ville forkæle mig med en tur, med smerter i hoften og anbefaling af kuldebehandling havde jeg længe gået og glædet mig.
Da vi så ankommer er isbadet OUT of ORDER! Jeg ringer fra spaen og der er ingen der svarer, selv med en “efterlad en besked og vi ringer tilbage” er der intet opkald tilbage. Ved receptionen da vi ville smutte, siger receptionisten at det står på et skilt. Skiltet er tekst med småt og lang tekst, som man slet ikke er blevet bedt om at læse. Jeg er SÅ skuffet!! Virkelig ringe at bruge min dag på at køre hele vejen dertil
Virkelig en dårlig oplevelse
Virkelig en dårlig oplevelse, Borupgård fremstår misligholdt både ude og inde. Vi blev dybt skuffede over værelset og den manglende viden generelt i huset om hvad der foregår hvor og hvornår.
Slidt, beskidt og kun en stjerne værd.
Slidt, beskidt og kun en stjerne værd.
Til trods for en fantastisk beliggenhed og flotte omgivelser, bliver man hurtigt skuffet når man har tjekket ind. Det der virker indbydende når man ankommer, trækkes ned når man åbner døren til værelset. Rullegardin det er halvt i stykker, en halv solafskærmning der blafre foran vinduet sammen med resterne at metalstativet der engang holdt det. Et badeværelse med ledninger hængende ned ved vasken og en bruser der nok skulle have været afkalket siden sidst i 90'erne. Store skjolder og afskalninger på gulve og en rengøringsassistent der nok skulle have haft en bedre oplæring eller mere tid. Ledningerne ved vasken blev repareret efter henvendelse til reception, men et slidt værelse kunne de dog ikke rette op på. Morgenmaden var lidt under hvad jeg ville forvente på et hotel af den prisklasse, aften menuen var dog fantastisk og personalet i restauranten var super. Alt i alt, kommer der aldrig igen hvis ikke der sker en omfattende forandring.
Forventede en luksusoplevelse
Forventede en luksusoplevelse, men fik budget vibes fra start til slut. Spa-området var en blanding af beskidt, larmende, overfyldt og så kedeligt, at selv mine rynker blev skuffede.
Maden? Standard. Personalet? Standard. Værelset? Skuffende nok under standard.
Betalte overvejende fuld pris for hele opholdet, men får konstant tilbud på mail – desværre kunne de åbenbart ikke bruges her, ifølge personalet.
Alt i alt? En oplevelse, jeg kun ville ønske for min værste fjende – og selv dér ville jeg nok tøve.
Beskidt, ulækkert og larmende.
Ved ankomst torsdag aften, var der ingen parkeringspladser, på trods af der er lovet parkering på området. Vi måtte parkere ved Omo's pizzaria.
Da vi kommer op på værelset, er der et kæmpe støvlag alle vegne, skimmelsvamp i vinduet, manglende lys i loftet, store pletter på gulvet - mystisk karakteriseret: blod/afføring/chokolade?
Vi gør receptionen opmærksomme på dette og bliver kompenseret med en drink billet eller gratis dessert i restauranten. Da denne var total overfyldt, fik vi ikke mulighed for at indløse dette.
Der er spærring på internettet, så det ikke er muligt at tilknytte chromecast.
Badeværelse var voldsomt slidt, med vandskade omkring vandhane, gule skjolder på gulvet, gulvvarme termostaten var på vej ud af væggen, utæt bruser med så lavt tryk, at jeg ikke ville kunne skylde shampoo ud af håret.
Ingen minibar/køleskab, ingen skraldespand.
Virkelig larmende bar område, og lydhør værelser.
Morgenmaden var middelmådig, dog lignede det hjemmelavede marmelader - de var bare virkelig syrlige.
Absolut ikke pengene værd, og vi sætter aldrig vores ben der igen.
Lækkre faciliteter men træls spabehandling oplevelse
Gode faciliteter og dejligt spa dog er behandling/ude spa og inde spa sepereret så man skal gå igennem konferencer i kåbe.. super ubehgeligt..
Der var hår i bruseren da vi ankom, men blev fjernet af sødt personale
Da vi bookede spabehandlinger fik vi at vide at vi kunne komme ind lige efter hinanden(fik bare starttidspunkt) men den sidste i rækken var booket over en time efter den næstsidste og ventede i så lang tid at vi måtte droppe det for at nå aftensmad. Virkelig øv oplevelse da man så har brugt tid på at sidde og vente og fryse i sin våde kåbe og så ikke få behandling.. tid som kunne være brugt i spaen..
Lækker 3-retters og morgenbuffé
Dejlig nytårsaften med god mad og…
Dejlig nytårsaften med god mad og venligt personale. Men musikken var alt for høj så man ikke kunne føre en normal samtale, både DJ og orkester Hardy Christoffersen
Smukt hotel ved ankomst
Smukt hotel ved ankomst, dog blev glæden kort.. Spa delen af opholdet var intet værd! Saunaen var kold og varm vandbassinet føltes som et lunkent badekar. Drinks skulle der til, men dem henter man selv ovenpå ved hoved indgangen. Altså iført badekåbe og til vores store glæde også imellem en stor flok julefrokost gæster! Ikke super fedt!
Vi satte vores lid til at nyde udendørs spaen i stedet, men for at komme der ud skal man gå igennem en lang gang med gæster fra 2-3 festlige julefrokoster OG en stor buffet… og for at toppe det hele virkede kun den ene af de to spa.
Derfor var vi meget skuffet over spa delen!!
Dog skal det siges at morgenmaden var helt fantastisk.
Kæmpe fejl blev vores problem
Vi ankom kl 16 fredag og blev mødt i respetionen af en ung herre .. min kæreste har en firma aftale og derfor et årskort til comwell, vi afleverede dette ved ankomst og fik afvise at vi skulle afregne tilsidst i opholdet, hvor vi ville få.de aftale rabatten man får som ansat af Nic Christiansen gruppen 15 % på ledige behandlinger 10 % på drinks og 20 % på mad, så vi holdt os ikke tilbage med room service vi fik allernådigst lov at spise i restauranten fredag da denne var booket og man åbenbart skal bestille flere måneder i forvejen vi bliv sat kl 20:45 i vente tiden besøgte vi spa området i jkælenden og det var en skøn oplevelse.. vi bestilte drinks til spa området og tjeneren der kom med drinksne sagde igen at vi skulle vise årskortet til sidst i opholdet dette kom.på værelses regningen
Vi gik til middag og Min kæreste viste igen sit årskort lang tid inden vi fik regningen og vi blev henvist til reception der igen sagde at vi skulle afregne til sidst .. tjeneren var lidt smart i en fart attitude og det virkede til alle tjenere var travlt optaget af at fjolle rjndt med nogle yngre gæster ved bordet ved siden af os ....lørdag eftermiddag er vi til behandling hotstone og det var helt vidunderligt
..vi forsøgte at booke bord til lørdag aften i restauranten men dette blev blankt afvist og med lidt flabet kommentar blev vi henvist til burger fra baren hvilket var lidt skuffende.. hver gang vi bestiller ting viste vi årskort og alle sagde det samme ... vis det til sidst i dit ophold ..
Da det så blev søndag og vi skulle til at afregne blev vi mødt af den samme respecionist som nu aldrig havde hørt om at man skulle vise sit årskort til sidst men véd alle bestillinger og at rabatten skulle fratrækkes med det sammen inden de nåede at blive skrevet på værelset...
og at 3-4medarbejde godt viste at det ikke var proceduren...
Jeg mildest talt skuffet ..
Værelset bar præg af at der spares på rengøring .. gulvtæppet var slidt og beskidt dynen var plettet under betrækket og der var skimmelsvamp og fluer i bade værelset .. alt sammen til en samlet pris af 5056 kr...for 2 overnatninger mad og drinks spa og behandling...2 mennesker..
En lidt øv fornemmelse at sidde med her til aften selv om vi trods alt blev ønsket en rigtig god søndag da vi blev henvist med visit kort til hoved receptionisten hvor vi kunne klage ...
Opdatering følger
10.11. 2024
Rigtig god og imødekommende modtagelse.
Rigtig god og imødekommende modtagelse.
Værelset var pænt, rent og god størrelse.
Saunagus kan varmt anbefales, meget nærværende og forklarende oplevelse.
Service i bar og på restaurant var helt i top.
Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvordan giver man 6 stjerner?
Det er svært at vide, hvor vi skal starte anmeldelsen af Comwell Borupgaard. Vi har kun positivt at sige om vores oplevelse ifm. afholdelse af vores bryllupsmiddag og overnatning.
En stor del af vores ros skal gå direkte til vores hammer seje og super dygtige koordinator, Caroline, som har været en stor del af planlægningen af vores arrangement.
Allerede fra vi bookede datoen (to år før brylluppet skulle afholdes) var Caroline fantastisk serviceminded, skrev til os at vi til enhver tid kunne rette ethvert spørgsmål til hende. Da vi så efterfølgende gjorde det - med små og store spørgsmål - svarede hun altid lynhurtigt på vores henvendelser. Hun er topprofessionel, har altid styr på tingene og har hele tiden gjort sit bedste for at efterkomme ethvert ønske vi måtte have til vores arrangement. Det er så skønt når man ikke har planlagt “store arrangementer” før, at have sådan en erfaren medspiller.
På selve bryllupsdagen fungerede det hele simpelthen. Alt foregik på den måde, som vi havde ønsket det, og som vi havde aftalt det med Caroline. Personalet var søde, humoristiske og sørgede virkelig godt for os og vores gæster.
Skal du holde bryllup et sted, som har styr på tingene, så tøv ikke et sekund med at booke Comwell Borupgaard.
En perfekt rolig polterabend
Vi holdte en afslappende polterabend på Borupgaard, og servicen var verdens klasse! Den søde dame i baren var frisk og lavede vores lækre drinks. Men den mandlige tjener vi havde til vores middag fortjener al ros vi kan give. Han modtog os i højt humør og da han ser Bruden komme gående med et stort billede hun har fået, løber han pludselig væk fra os. Kort efter kommer han retur med et staffeli som han stiller for bordenden og sætter billedet op på, så vi alle kan se det. Maden var i top! Han fik os til at græde af grin flere gange og servicen var i top! Kæmpe tak til ham for at være med til at gøre hendes polterabend perfekt
Det er lidt en blandede følelse efter…
Det er lidt en blandede følelse efter dette ophold på Borupgård .
Personalet er super søde og meget hjælpsomme og imødekommende.
Da vi kom op på vores værelse på 3 sal blev vi noget overrasket over det mørke og triste udseende der var . Bedre blev det bestemt ikke da vi trådte ind på værelset . Der lugtede af død rotte og der var klamt spind , skimmelsvamp og store klumper støv og snavs i vinduet som ikke kun var et par dage gamle .
Vi tog billeder af værelset og viste dem det i receptionen hvorefter de straks lukkede værelset ned , og vi fik et nyt.
Denne gang mere lyst men stadig meget trist udsigt ( til en gård ) Værelserne virker slidte , mørke og deprimerende og kommer til at fremstå lidt ulækre med de mørke triste gulvtæpper som er allevegne.
Selv i elevatoren var der gulvtæpper som bar præg af man gerne må have hund med dette sted. Der lugtede virkelig af våd hund mange steder . Rigtig dejligt for dem der gerne vil have deres hund med på ophold , men så skal rengøringen være bedre så andre gæster ikke møder denne våde hund lugt mange steder.
Vi gik en tur i haven som var ok men ikke som vi havde håbet på. Billeder er taknemmelige . Vi havde tilgengæld mange hyggelige timer i Helsingør by som virkelig er en dejlig og fantastisk by.
Så blev det aften og vi glædet os til vores 3 retters menu . Igen var tjenerene meget søde og imødekommende . Forretten var fin og flot og smagte dejligt . Hovedretten var kalvespidsbryst , og må sige at der skal meget til før jeg ikke spiser det der blir serveret , men her måtte jeg springe over . Det var godt nok en tam og smags løs oplevelse så jeg måtte efterlade det meste på tallerken.
Desserten var lækker men vi gik ikke mætte derfra.
Vi sad ude og spiste og det var rigtig dejligt og hyggeligt.
Spaen udvendig er hyggelig og rigtig dejligt at sidde der om aften efter maden. Det indvendige spa område skal tilgengæld have stor ros. Dejligt og skønt område med flere saunaer og oplevelser .
Så det løfter stedet .
Morgenmaden fremstår utrolig flot og lækker og der var meget at vælge imellem. Det var kun deres rundstykker der var så hårde og tørre at de var svære at bide over . Ellers var alt til UG & + til morgenbordet. Og igen super sødt personale .
Jeg har været på forskellige Comwell ophold, men Borupgård kommer jeg desværre ikke til igen.
Men tusind tak for det fantastiske sødeste personale.
Meget Blandet Oplevelse af Comwell…
Meget Blandet Oplevelse af Comwell Borupgaard
Vi ankom til Comwell Borupgaard den 29. juli 2024 sammen med vores lille hund. Ved indtjekningen mødte vi en venlig og diskret receptionist, der gav os et drinkkort med tilbud om "køb 2 cocktails til prisen af 1", i bedste kædehotelstil. Hun bemærkede desuden, at min partner var gravid, og nævnte opmærksomt, at der også var alkoholfrie drikkevarer tilgængelige. Dette var en fin serviceorienteret detalje. Vi besluttede os for at reservere et bord i hotellets restaurant samt foretage et ekstra tilkøb til spaafdelingen, som jeg vil vende tilbage til senere.
Desværre faldt værelset langt fra vores forventninger. Vi havde bestilt et værelse med en stor dobbeltseng, men blev i stedet mødt af to enkeltsenge. Som om det ikke var nok, var der synlige gule pletter på lagenet, og vores hund fandt en brugt sok under sengen. Denne episode vidnede om en foruroligende grad af sjusk og uopmærksomhed fra rengøringens side.
Efter denne skuffende oplevelse med værelset besluttede vi os for at udforske spaafdelingen. Udendørsafdelingen var dog en skuffelse, da der var alt for få liggestole til rådighed, hvilket var særligt ærgerligt på en solrig mandag i højsæsonen. Spabadet var dog acceptabelt og levede op til forventningerne.
Indendørsafdelingen tilbød flere faciliteter såsom dampbad, sauna samt varme og kolde bade, men igen var der en mangel på liggestole. Det var en acceptabel oplevelse, men langt fra imponerende.
Efter en gåtur med hunden besluttede vi os for at spise i hotellets restaurant. Til vores store forundring var der ingen, der sad udenfor i det strålende solskinsvejr sidst i juli. Vi blev i stedet placeret i et indelukket lokale, der mindede om et trist konferencerum med væg-til-væg gulvtæpper og en alt for lav temperatur.
Da den midaldrende tjener med lange lyse krøller ankom med menukortet, spurgte vi forsigtigt, om vi kunne sidde udenfor. Hendes svar var chokerende: "Øøøh, nej, det kan I ikke ... Eller jo, men I får IKKE noget at spise. Vi gider simpelthen ikke stå ude og fryse. Skal vi stå derude i kulden og fryse? NEJ TAK." Hendes flabede og nedladende tone var helt uacceptabel og fuldstændig uforståelig. Vi var målløse over, at de ikke tilbød udeservering i højsommeren klokken 18:30 med en så smuk udsigt.
Dette fik os hurtigt til at beslutte, at vi ikke ville bruge vores penge på et sted med så elendig service. Vi takkede derfor nej til at spise der, og tjeneren trak blot på skuldrene og gik, helt uden at vise nogen form for engagement eller bekymring.
Heldigvis fandt vi en løsning ved hjælp af en hurtig Google-søgning. Vi opdagede Restaurant Vores Skotterup, blot 15 minutters gang fra Comwell Borupgaard. Uden bordbestilling blev vi hurtigt spurgt, om vi ønskede at sidde inde eller ude. Vi valgte gårdhaven med udsigt til vandet, hvor vi nød en sublim middag med tre retter, herunder kammuslinger, mør kalvefilet, pighvar og en lækker dessert med bær og creme anglaise. Betjeningen var yderst venlig og imødekommende.
Kontrasten mellem kæderestauranten Comwell og den selvstændige, lokale Restaurant Vores Skotterup var som nat og dag. Vi anbefaler derfor alle gæster på Comwell Borupgaard at undgå hotellets restaurant og i stedet vælge noget lokalt, som for eksempel Restaurant Vores Skotterup.
Til sidst vil jeg nævne, at vi fandt et hæfte på værelset om Comwell-koncernen. Her blev det fremhævet, at ældre tjenere bidrager med lang erhvervserfaring og stor kundeservice. Vores oplevelse var dog diametralt modsat. I stedet for at fokusere på god kundeservice valgte tjenerne at tale ned til os. Manglen på udeservering midt om sommeren er uforståelig, især når hotellet har en smuk have. Tjenernes ubehøvlede svar vidner om enten manglende uddannelse eller uegnethed til jobbet.
Sammenfattende var vores oplevelse af Comwell Borupgaard blandet. Receptionisterne var professionelle og venlige, og vi blev tilbudt tandpasta, da vi havde glemt vores. Vi fik også reduceret prisen for værelset, da der ikke var en dobbeltseng som bestilt, og tillægget for at have en hund bortfaldt på grund af booking gennem Booking.com. Vi var glade for receptionistens selvstændige tilgang til problemløsning, hvilket demonstrerede en beundringsværdig evne til at afhjælpe kunders problemer. Dog levede de øvrige aspekter af vores ophold desværre ikke op til forventningerne.
Absolut et topklasse ophold!
Vi bliver i receptionen mødt af meget dygtig ung mand, han viser interesse og gør sit arbejde til UG!
Vi havde booket en suite, som var pæn og velholdt, med dejlige senge, og god plads til at vores lille datter kunne lege.
Stedet er i særdeleshed autentisk og bestemt et sted vi vil besøge igen.
Men det bedste ved opholdet, var den måde personalet tog imod os på, især de to fantastiske personligheder, Allan og Morten, i restauranten.
Deres engagement og deres ro, gjorde stedet til en 5 stjernet oplevelse, aldrig er vi blevet taget så kærligt om, og følt os velkommen.
Tak for et dejligt ophold!
Hilsen Bord 63, hvor baby alarmen kunne række til, fra Hotelværelset ;-)
Skøn oplevelse på Comwell Borupgaard
Vi har lige haft et fantastisk ophold på Comwell Borupgaard, som fortjener alle fem stjerner! Hotellet er skønt og indbydende, og spa-oplevelserne var intet mindre end perfekte. Vi nød dejlige drinks og en udsøgt aftensmad bestående af en lækker 3-retters menu. Morgenmaden var også en stor fornøjelse med et bredt udvalg af lækre retter. Personalet var utroligt søde og super hjælpsomme gennem hele vores ophold. Vi kommer helt sikkert igen. Tak for en fantastisk oplevelse!
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.