Comwell Club Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,3

Vi overnattede på Comwell Borupgaard i forbindelse med et bryllup og havde booket værelse til to voksne og to små børn. Desværre var vi meget skuffede over rengøringen og værelsets generelle stand... Näytä lisää

Vi har lige haft et fantastisk ophold på Comwell Borupgaard, som fortjener alle fem stjerner! Hotellet er skønt og indbydende, og spa-oplevelserne var intet mindre end perfekte. Vi nød dejlige drinks... Näytä lisää

Vi bookede et twin double, da receptionisten lovede strips så sengene ville kunne fungere som dobbeltseng. Det viste sig at være helt håbløst, da de store madrasser på kontinental sengene bare gl... Näytä lisää

Var i Snekkersten, 4 overnatninger uden søvn. 4. sal var hedt som i en sauna, burde ikke benyttes om sommeren. Virkelig slidt og klamt med tæpper på gulve. Beholdere med sæbe blev ikke fyldt automatis... Näytä lisää

1. Hotelli

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Spa- og konference hotel i Snekkersten

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bed bugs and a dirty room

Jeg kan sige flere gode ting om dette ophold, venligt personale, fin restaurant, dejlige omgivelser. MEN altoverskyggende er dog at værelset vi fik ikke levede op til nogen form for standard ift. renlighed. Der var så meget støv under sengen at det var ubehageligt, der lignede der var skimmel på badeværelset og gulvtæppet var plettet med store mørke plamager. Udover det er vi ret sikre på at vi har fået væglus med hjem fra opholdet, vi havde dem i hvert fald ikke før og ved ikke hvor de ellers skulle komme fra.

19. lokakuuta 2022

Dejligt ophold

Min kæreste og jeg har været på ophold fra fredag til søndag, og vi har virkelig haft en god oplevelse.

Vi blev mødt af smilende personale som altid var klar til at hjælpe. Især i restauranten blev vi vartet godt op og fik fantastisk god mad.

Det er et sted vi godt kunne finde på at besøge igen.

20. marraskuuta 2022

Min kæreste og jeg besøgte Comwell…

Min kæreste og jeg besøgte Comwell Borupgård i sommers.

Vi var utrolig skeptiske på baggrund af alle de anmeldelser vi havde læst. Vi tog nu alligevel afsted, og havde en fremragende oplevelsen. Dejligt hotel, flot værelse, gode faciliteter, flinke personalemedarbejdere.

Kun ros her fra :-)

4. heinäkuuta 2022

Lad hunden blive hjemme

Når man medbringer hund til Borupgaard, bliver man indlogeret på et hundeværelse - hvilket er fair. Værelset lugtede dog som om, der var blevet avlet rottweilere (måske løver) gennem 3 årtier - non stop, morgen til aften. Ork sateme en dunst. Vi luftede ud i 4 timer til ingen nytte. Gulvtæppet havde vundet kampen for længst.

Badeværelset var slidt - med spor af diverse svampeinfektioner, og der var ingen små hotelflasker med lotion mm. Ret fattigt for et spahotel. Vandet i bruseren er i øvrigt koldt. Vinduerne var angrebet af spindelvæv, og rummet virkede overordnet uhygiejnisk - og meget fugtigt.

Receptionisterne er trætte af deres job (eller livet generelt), men baren er god, bartenderen er sød, og morgenmaden spiller.

Smid 100 millioner i de ellers fantastiske omgivelser, så kommer vi igen.

PS: Hvorfor sætter I jeres rengøringspersonale til at støvsuge gangarealerne kl. 01.00 om natten?

12. syyskuuta 2022

Bedrager og snyder kunder

Ved vores ophold blev vi mundtligt tilbudt rabat på behandling, hvilket kun var rimelig da behandlingerne var forsinket og færdige før tid, samt det var den enes første gang at udføre behandlingen. Efterfølgende blev vi oplyst at de havde rabat på udvalgte mærker i deres lille shop. "Desværre" var systemet nede så vi kunne ikke betale for hverken behandlingerne eller varene i shoppen, derfor blev det skrevet på vores værelse. Vi kunne heller ikke få en kvittering. Så vi havde kun deres ord for priserne.
Da vi skal tjekke ud den efterfølgende dag, kan vi heller ikke få noget på skrift, medarbejderen kan ikke oplyse om der er fratrukket de rabat. Istedet får vi at vide at vi får regningen på mail.
Da vi modtager regningen er INGEN rabatter fratrukket, vi har efterfølgende skrevet til deres kundeservice, men ikke modtaget svar!
Vores ophold var i februar måned. Så den har været en lang kamp, der ikke er slut.

12. helmikuuta 2022

Dyrt men dårligt

Jeg har bestilt 2 værelser på comwell. Den ene værelser har pletter på gulvet, der ligner blod eller tyndskid. Ligeledes pletter på sengetøj og sofa. Iøvrigt et defekt tv
Nr 2 værelse har skimmelsvamp i brusekabine - som også er særdeles slidt.

Værelserne er ulideligt varme, men der er ikke skyggen af aircondition eller minibar.

Jeg har været på uspecificeret mobilehomes i Østeuropa, som havde en højere standarder end dette.

18. elokuuta 2022

En oase fyldt af god service

Da vi pludselig stod, en stor familie på 6 voksne, 3 børn og en hund og måtte flygte fra det sommerhus, vi havde lejet bookede vi os alle ind på Borupgård.

Først og fremmest blev vi mødt af meget venligt og service-minded personale i receptionen, hvilket betød meget efter et hårdt døgn uden søvn mm
Værelserne er store og rummelige
Hotellet ligger i den smukkeste park og tæt på mange mulige udflugtsmål.
Der er en afslappet stemning og vi er blevet mødt af smilende og venligt personale alle steder.
En kæmpe tak skal gå til personalet i køkken og morgenrestauranten!!! Dels er der en rigtig god, alsidig morgenbuffet
Og helt i top er den ekstra service I ydede til vores børnebørn. 2 tvillinger på 8 måneder, hvor I lavede den grød, de skulle have, selvom det ikke er en del af buffeten, ja endda selv kom og spurgte, når vi kom efter den første morgen. I tog svineriet, når 2 babyer øver sig i at spise, med smil og hjælpsomhed. I kom med juice, der heller ikke var med til jeres buffet, til vores barnebarn på 3 år, igen som en selvfølge og en ekstra service.

Det der begyndte som en rystende familieferie i et møgbeskidt sommerhus, blev til nogle dejlige dage hos jer
Tusind tak for det!!!!

30. heinäkuuta 2022

SERVICE COMWELL PORTSIDE COPENHAGEN

I particularly want to focus on the service. I had multiple questions related to occupancy by a family member who is disabled. Ole from the customer service department went out of his way to answer my questions, in a patient, friendly and professional manner. For this and other reasons I would definitely recommend the Comwell Portside in Copenhagen.

27. heinäkuuta 2022

Service ikke helt OK

Vi skulle betale for 5 flasker vin i stedet for 5 glas.
Vi skulle desuden betale for 12x saunagus i stedet for 6x saunagus.
Personalet var søde at rette det og pengene kom også retur.
Morgenmaden og middagen var helt i top ellers.

26. toukokuuta 2022

fup og fidus køber gavekort hos…

fup og fidus køber gavekort hos gavefabrikken til Comwell for 2 personer incl morgen mad
glæder os til så også at kunne tilvælge spa ( hvorfor ellers overhovedet vælge en overnatning der )
men hov gavekortet gælder ikke til hoteller hvor spa kan tilkøbes ?? det var ikke noget de gjorde et nummer ud af at reklamere med
SÅ ALDRIG MERE COMWELL

23. huhtikuuta 2022

Gavekort / Bondefanget

Jeg har fået et Gavekort som jeg har valgt at bruge på Comwell Boorupgaard.

Jeg finder et ophold på deres hjemmeside som jeg gerne vil bruge gavekortet på og er i den forbindelse usikker på om det kan bruges der står at "det ikke kan benyttes til forubetalte ophold".

Tilbuddet et ikke refunderbart ophold.

Jeg ringer til Boorupgaard og siger at jeg gerne vil benytte mit gavekort til opholdet men at mit dankort skal bruges under bookningen, hvordan kan jeg så i den forbindelse bruge mit gavekort? Jeg får at vide det er ikke noget problem mit kort kun bruges som reservertion.!

Det var så ikke sandt! under udtjekningen føler jeg mig pænt bondefanget, havde jo prøvet at sikre mig.

Receptionisten er skyld i den ene stjerne!
Ifølge hende var det jo påstand mod påstand der stod jo på gave kortet at det ikke kan benyttes til forudbetalte ophold. Hvordan skal jeg vide at et ikke refunderbart ophold er forudbetalt???

DET VAR JO NETOP DERFOR JEG RINGEDE.

Badet er ulækkert med rigtig meget mug/skimmel i fuger.
Brusehoved kunne ikke justeres i højden, sad fast.
Sæbe dispenser sidder løst og dingler.
Vand løber trægt ud af afløb i håndvask.
Og Hårdtørrer virker ikke.

Resten af værelset var fint!

Jeg har kigget på de andre anmeldelser og ser at der er mange sammenfald. og forventer ikke at få respons.

Værelse 316

15. huhtikuuta 2022

God mad, men toiletter i uorden og virkelig elendig kundeservice.

Hotel Borupgaard. Spaophold 20-22 marts. God mad og service i restauranten. Dejlige spa faciliteter og behandlinger.
Elendig service i receptionen. Decideret ubehøvlet receptionist da vi tjekker ud og ikke har fået tilkøbt ekstra tid til at gå i spa ved udtjekning. Toiletterne virker ikke ordentligt og ingen anden mulighed.
Vi bad om nyt værelse da knappen til skyl virkede dårligt men fik at vide at det gjaldt alle værelser.
Ved udtjeknkng havde vi forstået vi kunne gå i spaen efter udtjek tidspunkt og vi stod i morgenkåber - og så var det noget vi skulle have klikket af på websiden ved booking. Ingen fleksibilitet da vi spørger om der er nogen mulighed for at vi kan benytte spaen en sidste gang og skifte tøj. Dette imødekommes ikke men begge receptionister forklarer meget køligt hvordan det skulle være gjort på forhånd og de ikke kan gøre noget ved det. Der var ikke ret mange gæster på hotellet så det må være princip at være ufleksibel og ikke-serviceminded overfor gæster der desværre ikke har fået gjort det rigtigt - ikke af pladshensyn. Det ender simpelthen med at vi 3 kvinder må gå på toiletterne ved receptionen og skifte. Hvordan kan man som receptionist og som hotel synes det er i orden at byde gæster?
Den ekstra tid til udtjekning koster 200 kr og som vi diskuterede med receptionen var det jo på ingen måde de 200 kr ud af et ophold på 14.000 kroner - vi havde simpelthen ikke fået klikket det af og var ikke ved indtjekning blevet gjort opmærksom på denne mulighed.
Elendig service at lade gæster i badekåber gå på toilettet og skifte i stedet for at charge de 200 kr selvom det skulle være gjort ved booking!!

22. maaliskuuta 2022

Den eneste gode grund til at tage på…

Den eneste gode grund til at tage på ethvert Comwell hotel er hvis du har fået et gavekort, og den eneste måde du kan komme af med det, er ved at bruge det. Eeeeeekstremt ringe, hele vejen igennem. Falsk markedsføring. Dårlig booking forløb på hjemmesiden. Pas på hvordan du bestiller dit ophold... Der er forskel på prisen alt efter hvordan du booker på hjemmesiden.

22. maaliskuuta 2022

Lækreste Skaldyrsophold

Vi prøvede for første gang deres Skaldyrsophold d. 5 marts og det var over alt forventning. Servicen var i top, tjenerne meget opmærksomme, kokke ved buffeten, der stod og kunne forklare og maden var Fantastisk. Der er allerede booket et nyt ophold til oktober.

Det eneste minus var en defekt skraldespand på badeværelset og normalt slid på værelset. Men absolut ikke noget vi ikke kunne se ud over.

Morgenbuffeten også helt i orden, med et godt udvalg

9. maaliskuuta 2022

En blandet oplevelse -

Comwell - Borupgaard - Snekkersten

Først: Vores ophold var tænkt som rekreation, så vi var meget på værelset.

DET NEGATIVE
Det er dejligt, at der er plads til fir-benede venner på hotellet, men det var ret trælst at bo ved siden af en hund, der gøede to dage i træk på et nærliggende værelse :-(

Den kunne tydeligvis ikke være alene - synd for hunden og træls for os andre. - Comwell: hvordan vil I løse det problem?

Kun lunkent vand i bruseren
tilstoppet håndvask.

Der reklameres med hovedpude-menu, at man kan vælge mellem 5-6 forskellige hovedpuder, der kunne udleveres i receptionen. Det viste sig i praksis at der kun var to at vælge imellem. - så Comwell: drop det som salgsargument/service.

Jeg ville helst gå direkte til Comwell med mine ankepunkter, men har ikke kunnet finde en mailadresse eller andet, hvor jeg kan skrive til. Det ser heller ikke ud til, at Comwell svarer på kritik der skrives på f.eks Trustpilot. - så Hm…..er Comwell mon interesserede i feedback og dialog med deres kunder?

DET POSITIVE
De fleste personaler var venlige og imødekommende, - desværre var der en enkelt kvindelig receptionist, der ved udtjekningen ikke helt levede op til de andres venlige og imødekommende standard.

Fin morgenmad, rent og pænt på hotellet.

19. helmikuuta 2022

Af hjertet tak og på gensyn ❤️

Vi fik den bedste opnåelige menneskelige service hele vejen igennem. Fra smilende og varm velkomst til fuldstændig 6 ud af 5 stjerner håndtering, forståelse og fuldkommen håndgribelig hjertevarm service af især Steven i deres restaurant til bartenderen Christian i deres hyggelige og dejlige omgivelser. Vi vil især fremhæve Steven for han ekstra ordinære service. Som i vores øjne ligger på et så højt niveau, at vi følte os hjemme. Tusind tak for følelsen af at vi nærmest besøgte vores kæreste familie. 🙏🏻❤️⭐⭐⭐⭐⭐⭐

13. helmikuuta 2022

Ikke et sted vi vil anbefale :(

Vi er netop kommet hjem fra et spaophold fra fredag til lørdag og vi må bare sige at det ikke levede op til vores forventning. Vi har før været hos Comwell i Korsør som vi altid har været glade for. De er nu lukket og derfor valgte vi Borupgaard i Snekkersten. Prisen for opholdet var 40 % dyre end vi plejer at give så vi forventede at få en god oplevelse. Da vi ankom fik vi henvist vores værelse og blev bedt om tage stilling til hvornår vi ville i spa og hvornår vi ville spise.
Da vi kommer op på værelset er der beskidt på toilettet og der sidder døde fluger fast i rulle gardinet og så var der støvet på mange af overfladerne. Da vi kom ned i spaen var der utrolig ulækkert på toilettet i dameomklædningen.
Der var ikke nogen lounge som i Korsør hvor du kunne få kaffe/juice nødder og frugt. Her kunne du få en kop kold vand fra hanen.
Da vi kom ud i udendørs spaen måtte vi ikke gå ind i saunaen for der blev afholdt saunagus. Det var vi ikke blevet informeret om at vi skulle bestille når vi kom og da vi nævnte det for receptionisten nævnte hun blot at det stod i velkomstmailen og at det desuden var et tilkøb. Der var absolut ingen følelse af service.
Tilgengæld var middagen en god oplevelse, især middagen om aftenen havde nogle rigtig dygtige tjenere og morgen buffén var der et udemærket udvalg.
Vi er meget kede af at have haft sådan en generel dårlig oplevelse når vi kommer for noget som var langt bedre og meget billigere.

6. helmikuuta 2022

Dårlig service

Vi ankom fredag og havde glædet os til vores sparetreat ophold på Borupgaard. Vi blev modtaget af en tom reception og da der endelig kom en receptionist havde hun meget travlt med at ekspedere os. Vi fik intet information om hvor finder vi værelserne, hvor er restauranten eller spaen? Som om det er en selvfølge at gæsterne kender hotellet. Efter en tur i deres ellers dejlige spa gik vi på vi vores værelse og så at der i brusebadet var mug/sort svamp flere steder. Der var ikke gjort særligt grundigt rent på døre og vægge hvor vi fandt snavs. Vi gik ned og gjorde opmærksom på det og fik et nyt værelse med lovning på at det var i orden. Vi gik op på det nye værelse og konstateret at det slet ikke var bedre. Nu var der en ny receptionist og hun sagde at de godt var klar over problemet pga. manglende udsugning. Vi fik et tredje værelse på 2 sal og her var badet meget pænere. Der manglede dog toiletpapir.
Vi gik desværre glip af en drink i baren (lukker kl 22 pga. corona ) pga. vi skulle flytte værelse. Øv.
Da vi skulle sove så vi, at det var 2 enkelte senge som var sammensat. ( Vi havde bestilt en dobbeltseng) og
Så opdagede vi at vasken var stoppet. Vi sagde det næste morgen og fik lovning på at de vil kigge på det. Der kom aldrig nogen for at fikse det og Stuepigen sagde at det var teknik der stod for dette. Da vi gik i seng havde der stadig ikke været nogen. Næste morgen ved udtjekning gjorde vi opmærksom på vores utilfredshed med den stoppede vask og sagede at vi var skuffet over vores oplevelse. Vi havde jo trods alt spenderet på et lækkert ophold og så forventer man også at det er lækket. Receptionisten bilagde blot at vi havde haft denne kedelige oplevelse. Vi savnede virkelig at blive mødt med forståelse fra personalet og plaster på såret. Men nej vi skulle jo nødig få lyst til at komne tilbage en anden gang.

Restauranten og spa var fantastisk derfor 2 stjerner. Savnede måske lidt guidening i forhold til brug af de forskellige faciliteter men det gik.

Hanne og Carsten

31. tammikuuta 2022