Saanut 5/5 tähteä

Na lang wachten (naar mijn idee) gelukkig antwoord gehad. Daarna ging alles wel goed in communicatie. Bravo, houden zo! Pc gisteren afgeleverd gekregen en 1belletje ( wat uiteindelijk niet hoefde, eig... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Onlangs PC gekocht maar bij ontvangst bleef deze in standby staan en is het aanzetten mogelijk door het toetsenbord of muis te bewegen. Meerdere malen contact verzocht en in eerste instantie wist me... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Tapahtumat & Viihde

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Al ruim 10 jaar de desktop en game pc specialist.

4,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Prima service, goede prijs.

Het hele internet afgezocht en uiteindelijk bij Computergalaxy terecht gekomen. Voor advies ben ik naar de fysieke winkel gegaan. Uitgebreid de vele opties doorgenomen en uiteindelijk een gaming pc besteld. De pc is volgens specificaties geleverd. Thuis de stekker in het stopcontact en alles werkt perfect. Goed advies en een snelle levering

1. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Avoid this shop

Avoid this shop. They don’t know how to repair anything themselvesthey outsource the work to other shops and then overcharge you. Be cautious: it’s a junk shop pretending to be busy by piling random clutter on the counter. Absolute chaos.”

31. heinäkuuta 2025
Computergalaxy-logo

Vastaus yritykseltä Computergalaxy

Beste Happy Time,

Helaas weten we niet wie je bent en kunnen we dit ook niet achterhalen. Daarnaast willen we graag benadrukken dat wij geen reparaties uitbesteden.

Heb je daadwerkelijk een ervaring gehad met onze winkel in Zutphen? Laat het ons dan weten, zodat we je alsnog kunnen helpen.

Constantin van ComputerGalaxy

—————————-

Dear Happy Time,

Unfortunately, we don't know who you are and we are unable to determine this. Additionally, we would like to clarify that we do not outsource repairs.

Did you have an experience with our store in Zutphen? Please let us know, so we can still assist you.

Best regards,

Constantin

Saanut 5/5 tähteä

Keuze Motherboard: MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI (MS-7E51).

Geweldig dat je PC gebouwd wordt door een pro want dan is alles 100% in orde. Vooral de uitgebreide keuzes op ComputerGalaxy beviel mij zeer.
Ik koos voor een geweldige Motherboard, de: MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI (MS-7E51). Ik zal jaren lang veel vertier hebben van mijn nieuwe (PC) speeltje (verder).

6. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs, hele goede service!

Zeker aan te raden om hier je spullen te bestellen. Reageerde direct op berichten. Ook toen ik belde werd er gelijk opgenomen en met kennis van zaken advies verstrekt. Hij bood niet direct de duurste optie maar wel de beste optie. Ik kijk normaal niet zo naar de looks van de pc maar deze is erg mooi. Meneer gaf aan dat als ik voor 2u bestelde dat hij mogelijk het die dag nog kon opsturen. Ook die afspraak is netjes nagekomen. De PC was aansluiten en gaan. Kreeg nog een bericht dat als ik vragen had ik altijd contact op kan nemen. Deze manier van klantenservice kom ik tegenwoordig weinig tegen. Mijn complimenten!

21. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Had wat opstart problemen met game pc

Had wat opstart problemen met game pc. Dit lag niet aan de pc, maar aan mijn gebrekkige kennis.:-). Stuurde op zaterdagochtend een mail, binnen 10!!!! Minuten zochten ze al contact met mij en na een korte uitleg, wist ik hoe alles werkte. Service is dus TOP

19. huhtikuuta 2025

Top service

Denken mee met de klant en zijn oplossingsgericht. Had last van een storing en de eigenaar belt mij in zijn vrije tijd netjes op om te vragen wat er aan de hand is en heeft uiteindelijk de storing voor mij opgelost. Gewoon vriendelijke mensen waar de service goed is.

9. huhtikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

1 Ster niet meer!

Hallo,

Ik heb mijn PC bij hun gebracht voor een onderzoek op Dinsdag 25 Februari.

Heb meerdere keren een Bericht gedaan voor updates via hun whatsapp en hebben het gelezen maar niet gereageerd.
Heb hun vervolgens gebeld met het antwoord we bellen u met een paar minuutjes terug...
2uur later hebben ze nog niet terug gebeld!!

Ze hebben er 9 dagen over gedaan om mijn PC NIET TE KUNNEN MAKEN!!

Al hebben ze zelf gezegd van wel ik heb 100euro moeten betalen voor wat volgens hun de oorzaak was een kapotte CPU FAN.

Ik heb de nieuwe CPU FAN vervangen met me oude en de PC valt nog steeds uit!!

Heb hun de Windows Logs gestuurd via whatsapp hebben het gelezen maar er word niet gereageerd ik word gewoon genegeerd!!

Hele slechte communicatie en beloven dingen wat ze NIET Nakomen
Denk na voordat je hier iets koopt of als je je PC hier heen brengt voor een reperatie

**UPDATE**
Ik heb Computergalaxy nog een bericht gestuurd en gaven toe dat ze mijn eerdere berichten gemist hadden.
Hebben geprobeert me te helpen De error wat mijn Windows gaf hadden ze nog nooit eerder gezien.

Heb naderhand zelf wat testen gedaan en er achter gekomen dat het of me PSU was of me CPU heb beide zelf vervangen en de PC is niet meer uitgevallen.

6. maaliskuuta 2025
Computergalaxy-logo

Vastaus yritykseltä Computergalaxy

Beste Armian,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat u teleurgesteld bent over uw ervaring en willen dit graag verduidelijken.

Bij het onderzoek van uw PC constateerden wij dat de CPU-temperatuur opliep tot 97 graden door een defecte koeler. Dit hebben wij met u gecommuniceerd via WhatsApp en foto’s verstuurd. Na vervanging en een uitgebreide test van vier uur functioneerde de PC zonder opnieuw uit te vallen en bleef de temperatuur stabiel. Op basis daarvan gingen wij ervan uit dat het probleem was opgelost.

Wat betreft de communicatie: we doen ons best om alle berichten en oproepen zo snel mogelijk te beantwoorden, maar door de drukte kan dit soms langer duren dan gewenst. Onze huidige reparatietijd bedraagt ongeveer een week, wat we ook aangeven bij inname van een apparaat.

We willen uiteraard graag met u meekijken om tot een passende oplossing te komen. U bent altijd welkom om langs te komen, zodat we samen verder kunnen kijken. Uiteraard hoeft u niet opnieuw onderzoekskosten te betalen. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Constantin van ComputerGalaxy

Saanut 5/5 tähteä

Tussen kerst 2024 en oud/nieuw een PC…

Tussen kerst 2024 en oud/nieuw een PC aangeschaft [ULTIMATE GAME PC Intel I7 14700 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2 / RTX 4070 Super 12GB / Windows 11 PRO]. Ik kende het bedrijf niet, maar via Facebook kwam het onder mijn aandacht. Zeer scherpe prijs, zelfs na lichte upgrade. Ik heb de snelle en persoonlijke service van Constantin zeer gewaardeerd. De eenvoudig ingerichte winkel vertaalt zich in zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Als ik het pc-systeem zelf had geconfigureerd, door de onderdelen bij de goedkoopste aanbieders te bestellen, had mij dit hooguit € 50 korting gescheeld. Naast echter langere wachttijden voor levering, zou ik alleen garantie hebben gehad op de afzonderlijke onderdelen. Computer Galaxy geeft echter garantie op (de werking van) het gehele systeem. Bovendien goed advies. In het willen hebben van een goede PC kun je een overkill aan specs inzetten. ComputerGalaxy behoedde mij voor daarvoor en adviseerde om de juiste onderdelen te kiezen zodat het systeem goed was afgestemd waarvoor ik het wilde gebruiken (niet zozeer gaming, maar videobewerking). Ook werd de PC met Windows geïnstalleerd (je krijgt op nota de licentie-code mee), en ik kon gelijk aan de slag. Extra service, de zoon van Constatin tilde voor mij de net aangeschafte PC naar m'n auto, aan het overigens direct aangrenzende grote parkeerterrein.

28. joulukuuta 2024

Super service!

Mijn neefje Cody had voor zijn verjaardag een mega gave gaming pc gekregen van CG. Helaas maakte de videokaart na uitpakken en installeren lawaai als een stofzuiger. Via internet contact gezocht met computergalaxy. We konden direct via WhatsApp contact krijgen en we werden super snel stap voor stap geholpen. Probleem werd heel vakkundig uitgezocht en aangepakt. Super dik tevreden over de pc maar dubbel en dwars over de snelle service! Als ik zelf weer een nieuwe pc nodig ga hebben is dit the place to be for me!

29. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Uiterste betrouwbare zaak, staan direct klaar.

Het leek een groot probleem te zijn met mijn PC, maar ben langs gekomen en een half uur gewacht, toen was het opgelost. Kosten:?? Nee 0,0. Grote klasse deze zaak, en stuk goedkoper met de hardware. Bedankt Computer Galaxy!!

11. heinäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Geweldige computer en een goede service.

Graag wil ik jullie mijn ervaring delen over ComputerGalaxy. Ik heb mijn computer online besteld en zelf opgehaald. De computer is een i7-13700 met een Gigabyte b760m ds3h ddr4 ook had ik gekozen voor een samsung 980 PRO PCle 4.0 NVMe™ M.2 SSD. Toen ik de computer ophaalde kwam ik er achter dat er een beter samsung in zat de 990 PRO mijn dank hier voor. Ik kan alleen maar lof uitspreken over ComputerGalaxy. 12 Jaar geleden heb ik hier ook mijn computer gekocht vandaar dat ik hier weer terecht kwam. Ik Ron uit Zwolle wens jullie dan ook heel veel succes met jullie winkel en ik wens jullie dan ook prettige feestdagen. Top ik ben erg blij.

13. marraskuuta 2023

na 12 jaar weer een pc van ComputerGalaxy

In 2011 al mijn pc hier gehaald, pc draait nog steeds maar ging nu toch vervangen worden.
Via email mijn specifieke wensen doorgegeven.
Winkel kwam meteen met verbeteringen zodat het beter zou werken, zoals een andere kast, andere voeding en andere videokaart.
Afleverdatum afgesproken wanneer ik de pc in de winkel kon ophalen.
Pc stond klaar in de doos, thuis meteen aangesloten en heb ik de verdere software geïnstalleerd.
Blij verrast met het resultaat, pc is supersnel en zeer stil.
Zeer goede aflevering door ComputerGalaxy!

4. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk, bekwaam en denken met je mee

Ik was niet de makkelijkste klant omdat ik van ver moest komen maar ik ben super vriendelijk en goed geholpen. Bij computergalaxy denken ze in oplossingen en weten waar ze het over hebben . Aanrader. Bedankt heren!

4. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin