Saanut 1/5 tähteä

AFSCHUWELIJK ,ram lang moeten wachten . doet die pc het niet eens fatsoenlijk meerdere malen geprobeert contact te zoeken maar alleen maar in wacht rijen gezeten. PC is slecht hang alleen maar... Näytä lisää

1. Tietokonekauppa

Yrityksen kirjoittama

Ons bedrijf bestaat sinds 30.10.2005. Sinds die tijd hebben wij enorm ons best gedaan om elke klant zo goed mogelijk te helpen bij zijn/haar wensen. Wij werken hier met 5 vaste fulltime medewerkers en 2 stagiairs die ieder voor zich gespecialiseerd zijn in het configureren van computer systemen. Of dit nu een basis systeem is voor gemiddeld thuis gebruik, of op maat gemaakte high-end systemen om bijvoorbeeld te gamen, of om mee te werken. Verder zijn wij door de stichting Ecabo erkend als leerbedrijf. Sinds 2006 is ons bedrijf enorm gegroeid en zijn wij uitgegroeid tot een gerespecteerd bedrijf/webshop met duizenden tevreden klanten. Deze klanten hebben er mede ook voor gezorgd dat wij zo konden groeien, zonder goede recensies zouden wij er al niet meer zijn. Wij verkopen systemen voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, maar ook andere landen zijn mogelijk. Wij verzenden per jaar meer dan 10000 computers met PostNL, rond de 10000 computers worden in onze winkel in Kerkrade door klanten zelf afgehaald. Alle computers (inclusief bijbehorende dozen) worden stevig in een extra verpakkingsdoos met behulp van luchtzaken gefixeerd.

4,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Echt een top bedrijf..

Echt een top bedrijf... Sowieso de beste game pc die ik ooit gehad heb.Begin vorige maand ging hij echt uit het niets stuk. Aantal malen contact gehad en gekeken of ik het hier thuis kon oplossen. Toen dat niet lukte ,hem opgestuurd. Helemaal weer met grote zorg gemaakt en opnde hoogte gehouden hoe en wat. Uiteindelijk netjes ( goed ingepakt)!retour gezonden. Nu kan ik er hopelijk weer tijden tegenaan...mocht er in de toekomst een nieuw komen dan komt hij hier vandaan opnieuw

18. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Contact bedrijf en kwaliteit pc

Toen ik de pc had besteld, had ik de optie "pc ophalen" nog aanstaan er hier kwam ik later pas achter, ik heb naar het bedrijf gemailed, en een dag later kreeg ik gelijk reactie dat ze de pc zouden brengen! In plaats van dat ik het zou moeten ophalen. De pc was er ook vrij snel. Binnen 3 weken had ik hem binnen en alles was goed verpakt. Ook de computer zelf werkte zonder problemen. De pc die ik had gekocht was goede kwaliteit. Alles verloopte dus soepel!

12. maaliskuuta 2026

Goed geholpen, ondanks RAM-crisis

Een high-end computer besteld, een week voordat RAMageddon toesloeg en Corsair op slot ging. Mijn PC had vertraging om geleverd te worden: de computer stond klaar om te verschepen, maar miste enkel de RAM. Ondanks dat ik de optie kreeg om mijn geld terug te krijgen, zei de klantenservice dat ik gek was als ik dat zou doen gezien de prijzen omhoog zouden schieten. Ik heb een week later mijn PC alsngo tiptop in orde ontvangen, en ben erg blij met zowel de info tijdens, als de hulp na ontvangst. 10/10, ik raad dragon computers zeker aan voor eerlijkheid en nette afhandeling.

10. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Scherpe prijzen die niet ten koste gaan van de kwaliteit

Scherpe prijzen die niet ten koste gaan van de kwaliteit. Deskundige partij. De bestelde gamecomputer wordt vlot samengesteld. In geval een onderdeel niet voorradig is wordt direct een goed alternatief voorgesteld zodat de bestelling geen vertraging krijgt. De computer wordt zeer goed verpakt en verzonden. Erg tevreden over Dragoncomputers.

3. joulukuuta 2025

Excellent After-Sales Service

I bought a computer last month. I had a small issue with it, but the customer service was excellent. They listened carefully and we quickly found a solution. Thank you so much! I highly recommend them.

1. tammikuuta 2026

PC aangekocht

PC aangekocht (4maanden geleden) alles correct behandeld en gekregen.
2x issues gehad (Lag niet aan de PC) door AMD Driver updates of bepaalde Game updates waardoor ik een e-mail heb gestuurd maar kreeg altijd goeie services en vlugge reacties van dragoncomputers met de nodige hulp.

Zeer tevreden ervan.

29. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Prettige winkel met goede aftercare!

Prettige winkel met goede aftercare!

Na ongeveer 1,5 jaar begon de game pc random uit te vallen en na het aanmelden bij Dragoncomputers werd er gelijk actie ondernomen.

Zonder problemen werden na analyse diverse componenten vervangen, en het bleek uiteindelijk de grafische kaart te zijn die het probleem veroorzaakte.

Ze hebben dit direct aangemeld via de leverancier bij de fabrikant (garantie) maar deze reageerde niet na een week. Toen heeft Dragoncomputers een net aanbod gedaan om de kaart 1:1 te vervangen door een iets beter soortgelijk model of voor een kleine vergoeding te upgraden naar een veel beter model die aanzienlijk duurder en betere performance had. Dit was echt heel netjes.

De computer draait nu weer super en geen uitval problemen meer.

Super goede support ondersteuning gekregen door Roa. Fijn dat er nog bedrijven zijn met goede klantenservice.

16. tammikuuta 2026

SCAM ALERT

Verkeerde onderdelen, onvolledige assemblage en wisselende smoesjes

Koop hier niet! Dragon Computers levert niet wat je bestelt en de klantenservice is een drama. Ik ontving een pc met goedkopere onderdelen en moest de assemblage zelf afmaken.
Het meest frustrerende is dat ze na elke mail van standpunt veranderen. Eerst is de afwijking "normaal", daarna mag ik slechts een paar onderdelen ruilen, en pas na 10 mails en dreigen met een review kan ik mijn originele setup krijgen—maar dan moet ik wel zelf de kosten en het risico voor verzekerd verzenden dragen voor hun fout!
Ik heb geprobeerd een redelijke oplossing te vinden (zoals een compensatie), maar men weigert elke verantwoordelijkheid. Ze zetten je klem en hopen dat je opgeeft. Een zeer onprofessioneel bedrijf met nul respect voor de consument of de wet. Wees gewaarschuwd!

7. tammikuuta 2026

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbaar. Heb net een 5090 systeem bij hen kunnen kopen voor 4150 euro, met zeven jaar carryin garantie en windows 11 licentie. Zeer tevreden. Ik vermoed dat ze hun onderdelen in Duitsland kopen en dat ze daarom zo een prijzen kunnen zetten. Laat je niet misleiden door hun gedateerde site. Ze zijn legitiem, ze zijn betrouwbaar en ze zijn ook gewoon goed!

19. lokakuuta 2025

Deskundig en behulpzaam

Deskundig en behulpzaam bij het samenstellen van de gamecomputer. Daarnaast ook zeer welwillend en meedenkend om telefonisch te helpen bij vragen/problemen. Wij zijn ontzettend tevreden en kunnen Dragoncomputers zeker aanbevelen.

3. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb voor de 2keer opnieuw gekozen…

Ik heb voor de 2keer opnieuw gekozen voor dragon computer heerlen. Ongeveer 7 geleden kocht ik ook een gaming pc rond prijsklasse van 700 euro 7 jaar later kocht ik nieuwe game pc van 900 euro wat super. Bedrijf. En goede service en snelle. Levering. Binnen 14 dagen had ik mijn nieuwe pc binnen

22. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

ik kocht 5 jaar geleden een pc bij…

ik kocht 5 jaar geleden een pc bij Dragon Computers. Kreeg nu voor het eerst een storing in de computer. Nadat ik het euvel had toegelicht kreeg ik een volledige toelichting en hulp om dit zelf te verhelpen en raad eens....probleem opgelost!! TOP

27. marraskuuta 2025

Pc besteld

Pc besteld, goed aangekomen en super goed verpakt. Net buiten een actie gekocht, maar toch nog de game key gekregen! Ze reageren supersnel en vriendelijk op vragen. Ik kan niet anders dan 5 sterren geven!

13. lokakuuta 2025

Black Friday deals misleidend

Vorige week gebeld voor een monster game computer. Medewerker adviseerde te wachten op Black Friday deals. Nu zie ik dat de black friday deals duurder zijn dan vorige week voor precies dezelfde computer. Wie houdt hier nu wie voor de gek. Hierdoor heb ik geen vertrouwen meer in dit bedrijf.

4. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Beste service die ik tot nu toe heb…

Beste service die ik tot nu toe heb gezien. Ze hebben mij geholpen op afstand. En het was ook opgelost. Ook snelle antwoord gekregen binnen de 24 uur om het op te lossen. Bedankt voor de snelle respons

13. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin