Absolute aanrader! Inmiddels heb ik mijn pc nu ongeveer een maand in gebruik en ik ben er ontzettend tevreden over. Alles werkt perfect en de prestaties zijn echt top, precies wat ik ervan had g... Näytä lisää
Zopas mijn tweede pc game computer besteld. Online aankopen houd altijd beetje risico in maar deze website is zeer betrouwbaar. 6 jaar geleden een pc besteld en nu terug een nieuwe besteld. Alles was... Näytä lisää
Een jaar geleden mijn PC hier gekocht om thuis mee aan het werk te kunnen(en af en toe een spelletje te spelen). Allemaal dikke prima! Snel geleverd en veilig geleverd en super snel! Afgelopen week me... Näytä lisää
Pas op want als het hun niet zint trekken ze je garantie in. Ze prutsen daar maar wat en ze hebben geen kennis van custom build ook al beweren ze van wel. Hahaha Johan je moet zelf geen leug... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Jij regelt de games, wij regelen de rest!
Richterlaan 10-3, 9207JV, Drachten, Hollanti
- 0512-751264
- https://www.computer-bestel.nl
- www.computer-bestel.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Absolute aanrader
Absolute aanrader! Inmiddels heb ik mijn pc nu ongeveer een maand in gebruik en ik ben er ontzettend tevreden over. Alles werkt perfect en de prestaties zijn echt top, precies wat ik ervan had gehoopt.
Het samenstellen van de pc ging erg soepel en overzichtelijk. Ook de communicatie vond ik erg prettig, er werd snel gereageerd en goed meegedacht. Toen een onderdeel niet leverbaar bleek, werd er direct contact opgenomen en samen naar een passende oplossing gezocht. Dat gaf veel vertrouwen.
Uiteindelijk heb ik een prachtige pc ontvangen die niet alleen uitstekend presteert, maar er ook nog eens geweldig uitziet.
Ik ben er erg blij mee en zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden!
Geweldige service
Geweldige service. En pc-ondersteuning was geweldig. Geweldige pc.
Wimpelen je af als je PC met een defect wordt geleverd
Reactie van het bedrijf per mail;
Dat dit blijkbaar brandgevaarlijk is!
Super slecht dat zij mij dat nooit gezegd hebben, ze hebben me nooit verteld dat dit een gevaarlijk defect is en dat ik meteen moet komen. Als dit zo gevaarlijk is, dan bel je me meteen op en laat je me de boel toch meteen afkoppelen!
Bedrijf bouwt dus een PC met brandgevaarlijk defect en zegt dit niet tegen de klant na meerdere keren vragen om hulp bij het defect. Wat een bizar bedrijf, een heel gezin in gevaar brengen ipv correct informeren.
Alsjeblieft, blijf weg van dit bedrijf. Als je leven en je gezin je lief is.
Johan liegt en bedriegt de boel bij elkaar en verzint graag zelf regels die niet corresponderen met de consumentenwet en de rechten op garantie. Je hebt gewoon een kapot systeem geleverd, ik heb na leveren namelijk ook al contact gehad (dat heb ik je per mail ook gezegd) over dat er iets mis was (random reboots) en dat de usb overcurrent al langer liep dan wanneer ik het meldde (simpelweg omdat het even duurde voordat ik door had dat dit iets is wat blijvend zou zijn. Ik dacht eerst dat het door mijn LED toetsenbord kwam, maar uiteindelijk bleek het de LED strip).
En die strip ging vorige week stuk, dus niet vreemd dat ik nu weer mail, toch!
——-
Helaas een soortgelijke ervaring met anderen waarbij de PC met een defect geleverd is.
Bij het leveren van de PC een defect geconstateerd (USB overcurrent status). En op het gegeven moment ook constant random reboots. Ik doe mijn werk op dat ding en woon 3,5 u van ze vandaan. Ik mocht hem wel even opsturen. Dat vond ik geen goed idee, ik had geen verzenddoos meer en ik moest ook gewoon mijn aangenomen werk afmaken. Een videobelletje en op afstand meekijken zat er niet in.
Meerdere keren over gemaild. Dan geef je het maar op als ze je afwimpelen. Uiteindelijk na een jaar maar zelf op zoek gegaan en met wat hulp een bios update gedaan: reboot probleem gefixt! Een tijd later hield de ledstrip ermee op en ja hoor: usb overcurrent ook opgelost. Verkeerd aangesloten door hen of was in ieder geval duidelijk niet goed bij leveren.
Na weer een mail was het natuurlijk mijn schuld. En vinden ze een bios-update hetzelfde als ‘aan je computer sleutelen’. Hahahaha. Ik heb me nog nooit zo kapot gelachen om zo’n slechte klantenservice. Geen enkele ‘sorry’ of coulance voor de kapotte ledstrip. Die hadden ze minimaal kunnen vergoeden of een vervanging op kunnen sturen. Liever de weg van de meeste weerstand op en mij de schuld in de schoenen schuiven. Misselijk gedrag.
Constant afgewimpeld worden staat niet gelijk aan ‘mijn verantwoordelijkheid niet nemen voor het defect’. Asociaal bedrijf.

Fijne communicatie
De website werkt fijn en is duidelijk. Na 3 werkdagen kreeg ik een duidelijke e-mail dat het ramgeheugen nog niet afgeleverd was. Ik was toch benieuwd hoe lang dat zou duren. Op een later moment van de dag gebeld. Dit was een erg fijn gesprek. Na 6 werkdagen mijn nieuwe pc ontvangen en de pc draait fantastisch. Als je voor welke reden dan ook de pc zelf niet kan/wilt bouwen laat het door Computer-Bestel doen.
Prima product, uitstekende service.
Zware Game computer geconfigureerd en besteld bij Computer-Bestel.nl. Uitstekend begeleid door Marion Halff en collega's van customer care. Op mijn verzoek de door mij gekozen configuratie beoordeeld op samenhang van de componenten. Hierbij werd de combinatie nog wat aangepast voor betere prestaties. Waardoor bovendien de totaalprijs nog wat lager uitviel. Dus het belang van de klant staat hier wel bovenaan. De uitlevering was iets vertraagd door ontbrekende componenten. Na een telefoontje werd een oplossing gevonden om toch dezelfde dag nog te verzenden. De verpakking was prima, mede door extra ondersteuning van de grafische kaart met een voorgevormde steunvorm. Samengevat, mijn ervaring met Computer bestel is top.
Niet duur, fijne en snelle communicatie en goed verzorgt product
Ik vond het heel eng om een game computer online te bestellen, maar fysieke winkels zijn er bijna niet meer.
Of je betaalt de hoofdprijs en/of je ziet slechte service reviews.
Via een omweg kwam ik bij Computer-Bestel terecht en wat een geweldige ervaring!
Na een oriënterend gesprek op de chat waarin al mijn vragen snel en met geduld beantwoord werden besloot ik hier te bestellen.
Het is makkelijk om daar alles bij elkaar zoeken voor je game pc en belangrijker nog, heel snel hulp en suggesties voor goede configuratie via chat, top!! En dat voor de laagste prijs!
Plus 4 jaar garantie op hardware en bij een VIP garantie ook nog eens op de software met andere extra's.
Na 7 werkdagen werd de pc netjes en goed verpakt door post.nl geleverd.
En ben ik van te voren ook prima op de hoogte gehouden per email door Computer-Bestel dat er wat vertraging was omtrent onderdelen die wat langer op zich lieten wachten.
Ik ben heel tevreden, de pc draait als een zonnetje en ik kan iedereen Computer-Bestel aanraden!!
Mijn 2e pc bij computer-bestel.nl
Ik heb mijn pc inmiddels ontvangen en ben erg tevreden.
De pc is netjes gebouwd, kabelmanagement is strak en alles werkte direct bij het opstarten. De onderdelen zijn precies zoals besteld en de prestaties zijn top. De pc was ook goed verpakt en kwam veilig aan.
De levertijd duurde iets langer dan verwacht. Ik heb zelf meerdere keren contact opgenomen, vooral uit enthousiasme en omdat ik er erg naar uitkeek. De communicatie was steeds vriendelijk en behulpzaam.
Al met al ben ik blij met het eindresultaat. De kwaliteit van de pc maakt het wachten meer dan goed.
Zeker een aanrader als je een goed gebouwde pc zoekt bij computer-bestel.nl.
Edit: Dag 2 van het gebruiken van de PC, zodra de stekker in het stopcontact gaat slaan de stoppen door. Duid op een kortsluiting in de computer, zal morgen bedrijf even bellen om te kijken naar een oplossing..
Ik heb mezelf voorgenomen om NOOIT meer…
Ik heb mezelf voorgenomen om NOOIT meer naar dit bedrijf toe te gaan.
Op 01-08-2023 Heb ik daar een computer gekocht van € 1849.90 met 4 jaar garantie op de hardware. Toen de computer geleverd werd lagen er al onderdelen los in de kast. Ik ben terug gegaan en ze zouden het probleem verhelpen en daarom was ik mijn computer een week kwijt. Op 21 -08-2024 begaf mijn SSD schijf het en moest ik weer op en neer om hem te brengen en een week later weer ophalen. Op 22-08-2025 begaf mijn grafische kaart het en ook weer mijn SSD schijf. Hier heb ik 6 weken op moeten wachten omdat naar hun zeggen oude onderdelen moeilijk aan te komen zijn (nog geen 2 jaar oud) bij het ophalen van de computer krijg ik een rekening van €35.00 onderzoek kosten. Eenmaal thuis merkte ik dat de uitgang van de headset niet meer goed reageerde. op 31-12-2025 heb ik weer gechat omdat de uitgang helemaal niet meer reageerde en ik kon de computer alweer brengen voor € 35 onderzoekskosten en dan heb ik het nog niet eens gehad over de financiële schade. Ik ben er klaar mee en laat de computer ergens anders repareren omdat de garantie die ze beloven helemaal niets voorstelt en de reparatie ergens anders goedkoper is.

Vastaus yritykseltä Computer-Bestel.nl
Gemengde gevoelens over mijn ervaring…
Gemengde gevoelens over mijn ervaring met deze webshop.
De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk: een gaming PC configureren en bestellen gaat heel eenvoudig. Je kunt de configuratie ook naar jezelf mailen om later aan te passen – handig!
Ik had begin oktober een configuratie gemaakt en wilde hem tijdens Black Friday bestellen voor de korting. Helaas schoot de prijs in de weken ervoor flink omhoog, waardoor het voordeel grotendeels verdween. Ook miste ik dat de korting op Cyber Monday naar 17,5% ging (was 15% tijdens Black Friday) – dit was nergens duidelijk zichtbaar op de site.
Na bestelling bleek kort voor levering dat het gekozen werkgeheugen (Kingston Fury Beast RGB 32GB) niet op voorraad was. Ik kon wachten (met uitstel) of akkoord gaan met een door hun voorgesteld alternatief (Viper Venom 32GB zonder RGB, hetzelfde prestatieniveau, nauwelijks prijsverschil volgens het advies). Om niet langer te wachten, koos ik voor het alternatief.
De PC werd uiteindelijk 2 dagen later dan beloofd geleverd. Bij uitpakken bleek echter dat ik een standaard Be Quiet! Pure Base 501 kast had gekregen in plaats van de bestelde Pure Base 501 LX (met meer fans, ARGB en glazen deur). Dat was een flinke teleurstelling.
Na contact met de klantenservice (met foto's als bewijs) kreeg ik excuses en twee opties: retourneren + herbouwen (met langere wachttijd) of de PC houden en het prijsverschil terugkrijgen. Ik koos voor het laatste om verder uitstel (en gedoe) te voorkomen, maar of dit echt een goede deal voor mij was betwijfel ik.
Al met al gemengde gevoelens. De service is correct en oplossingsgericht, en ik heb nu een krachtige gaming PC die prima presteert. Maar ik kreeg niet exact de configuratie die ik zorgvuldig had samengesteld. en dat doet toch afbreuk aan de voorpret en het vertrouwen in deze webshop. Twijfel ook of ik geen spijt ga krijgen van mijn uiteindelijk eerdere beslissingen.
Hopelijk let de webshop in de toekomst beter op wat een koper besteld, hun voorraad, en exacte levering van gekozen componenten.

Fijne communicatie!
Het bedrijf heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. En ze houden je goed op de hoogte met de bestelling. Want mijn bestelling liep uit, maar ik kreeg steeds mails over hoe de situatie zit en wanneer het pakketje er is. Erg fijn!
Uitstekende service en geweldige hulp
Ik schrijf normaal gesproken geen reviews, maar dit keer is het echt noodzakelijk. Het is serieus een ontzettend geweldig bedrijf. De klantenservice en het reparatiebedrijf – iedereen is zo behulpzaam en begripvol. Bedankt aan het hele team voor het geweldige werk en de hulp, in het bijzonder Rowan.

Waarschuwing
Gevraagd voor witte koeler kreeg zwarte , gevraagd om mijn fans 1 bepaald kleur te zetten niet gebeurd , fans lichten blijven branden als pc uitgaat . Pc liep al vast na 1 dag . Overal krasjes binnekant case glas . Klantendienst reageer op niks , niet op mail en op messenger … koop hier nooit . Niet op voorhand afgesproken zeg je ???? Je reinste onzin ! Het stond zelfs in de de opmerking een witte case en witte koeler !! Want die witte case hebben jullie wel gedaan ! En waauw ik vroeg gewoon om de verlichting op een bepaald kleur te zette. , wat voor een zogenaamde expert mss een minuut werk is ! Lachwekkend… en nu plots als
Ik een slechte reactie plaats kunnen jullie wel
Reageren …. En ik ben blijkbaar niet de enige . En veel van gedacht verandert ???? Wat heb jij genomen gast ???? Ik heb jullie voorstel aanvaard en gewoon de rtx 5070ti verandert naar een 5070 kn

Vastaus yritykseltä Computer-Bestel.nl
Computer bestel nl is een top zaak
Computer bestel nl is een top zaak met mensen die passie hebben hardtube watergekoelde pc gekocht
werd zelfs langs gebracht en dit was niet dicht bij
zoek je een goede pc dat is deze zaak een aanrader

Vastaus yritykseltä Computer-Bestel.nl
super goede service en allemaal super…
super goede service en allemaal super geregeld 10/10

Vastaus yritykseltä Computer-Bestel.nl
Ik schrijf normaal nooit reviews
Ik schrijf normaal nooit reviews, maar dit bedrijf verdient er echt één. Ik heb ongeveer 3 jaar geleden een pc bij ze gekocht en tot nu toe nul problemen gehad. Alles wat ze erin hebben gezet is van goede kwaliteit en gaat duidelijk lang mee. Echt positief verrast.
Thanks en ga zo door!
dankjewel!

Vastaus yritykseltä Computer-Bestel.nl
Ik ben twee jaar geleden een game pc…
Ik ben twee jaar geleden een game pc gekocht, echter denk alles bij elkaar een maand gebruikt in dagen. De pc is drie keer voor garantie terug geweest. Hardware probleem met knopjes, cpu en koelunit vervangen want de koel unit was los geraakt waardoor de cpu niet koelde en nu de videokaart waarvan bleek dat de voeding kabel was gesmolten. Alles onder garantie gerepareerd waarbij ik zelf voor een zwaardere voeding heb gekozen. Benieuwd of nu alles is opgelost. Je hebt weinig invloed op hardware en de manier hoe zij handelen vind ik erg prettig. Geduldig, communiceren goed en tonen begrip voor de situatie. Meeste bedrijven wimpelen je af omdat het geld kost om hardware te vervangen en werk uren kost. Veel contact gehad met Rowan en ben erg tevreden hoe alles wordt aangepakt.

PC reparatie
Ik had een eigen PC gebouwd welke kuren begon te vertonen (file is corrupt, 7z crc error etc) en ik had computer-bestel gevraagd of zij de reparatie wilden uitvoeren ondanks dat de PC niet vanaf hen vandaan kwam.
Dit hebben zij voor mij gedaan en daarbij geconstateerd dat het defect lag bij de CPU. Inmiddels heb ik weer een correct werkende PC zonder dat ik zelf door de stress hoefde te gaan om uit te zoeken wat er precies niet werkte.
Heel erg bedankt computer-bestel en bedankt Rowan
Review over mijn ervaring met Computer Bestel
Ik heb in April 2024 een prebuild gaming-pc besteld bij Computer Bestel. Helaas is dit een van mijn slechtste aankoopervaringen tot nu toe geweest.
Vanaf het begin had ik problemen: de pc is twee keer teruggegaan vanwege schade aan de kast én functioneringsproblemen (zoals niet opstarten of resetten). Ondanks mijn duidelijke meldingen werd er niets structureel opgelost.
Omdat de klachten bleven aanhouden, heb ik mijn pc uiteindelijk laten testen door een onafhankelijke specialist. Wat bleek? De RAM-sticks die in het systeem zijn geplaatst, zijn helemaal niet compatibel met het moederbord (dit staat ook zo op de website van de fabrikant). Daarnaast was de BIOS niet geüpdatet, terwijl dat wel eerder beweerd werd.
Toen ik dit bij Computer Bestel aankaartte, was de enige reactie dat ik de pc maar weer moest opsturen – voor de derde keer. Op mijn voorstel om alleen de foute RAM te retourneren en correcte modules opgestuurd te krijgen, werd niet ingegaan. Sterker nog: men dreigde dat mijn garantie zou vervallen omdat ik de pc extern had laten controleren – iets wat juridisch nergens op slaat, zeker als er geen schade of aanpassing is verricht.
Kortom: ik heb een systeem ontvangen dat vanaf het begin niet correct geconfigureerd was, meerdere keren retour gestuurd zonder resultaat, en stuit op een bedrijf dat niet meedenkt en geen verantwoordelijkheid neemt. Ik kan deze partij dan ook helaas niet aanraden.

Vastaus yritykseltä Computer-Bestel.nl
Is alweer mijn tweede computer bij deze…
Is alweer mijn tweede computer bij deze firma. Geen klachten. Goede garantievoorwaarden en zeer bruikbare website met goede hulp bij het samenstellen...
Duidelijke website om (game/higher end)…
Duidelijke website om (game/higher end) PC zelf samen te stellen.
Goede opsomming alternatieven met prijzen per onderdeel. Heel prettig om budget en honger op elkaar af te stemmen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.