Goede aanbiedingen. Heb een Lenovo laptop gekocht. Nergens goedkoper. Op zaterdag avond besteld en op maandag middag al geleverd. Alles voldoet aan mijn verwachtingen. Ook in het verleden mee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Had een externe dvd brander besteld Zou afgeleverd worden door DHL. Niet ontvangen en bezorger heeft zelf een handtekening gezet.Paradigit heeft contact gehad met DHL en die zeggen weer dat alles... Näytä lisää
Helaas niets ontvangen, mijn achternaam is neergezet door de bezorger. Handtekening is vervalst, laptop is weg! Meermaals aangegeven haast te hebben, inmiddels 3 weken verder maar niets gehoord... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Paradigit is in 2009 voor het vierde jaar op rij door Elsevier Retail uitgeroepen tot beste computerwinkel. Paradigit Computers verkoopt notebooks, desktop computers, computeronderdelen en accessoires in 4 winkels door Nederland.
Hollanti
- www.paradigit.nl
On vastannut 18 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
snelle levering
snelle levering, netjes verpakt. Enig minpunt was de gescheurde verpakking van de videokaart.
Duidelijke website
Duidelijke website
Product werkt zoals beloofd.
Hele fijne (online) winkel
Goede aanbiedingen. Heb een Lenovo laptop gekocht. Nergens goedkoper.
Op zaterdag avond besteld en op maandag middag al geleverd.
Alles voldoet aan mijn verwachtingen.
Ook in het verleden meerdere malen besteld bij Paradigit en nooit problemen ondervonden.
Enige minpuntje vind ik dat bij het online bestellen geen mogelijkheid is om zelf de bestelling af te halen.
Snel geleverd
Snel geleverd, en alles in orde.
Al meerdere keren wat besteld maar tot nu toe geen problemen gehad, ga zo door.
Next day delivery and ordering the msi…
Next day delivery and ordering the msi vector 5070ti was the best decision EVER!
hoge kwaliteit
Snel geleverd. Zeer goed product. Hoge kwaliteit
Quick delivery
Quick delivery and reasonable price, all very good. I ordered a Samsung 9100 pro on the 3rd of March, it arrived on the 10th. It was well packaged and everything was in perfect condition. Very good, thanks.
ik wou mijn bestelling gedeeltelijk…
ik wou mijn bestelling gedeeltelijk terug sturen retour maar dat lukte niet ,gebeld naar klanten service retour hier kreeg ik een meneer aan de lijn ,en vertelde mijn klacht hij wou mijn nog niet helpen ,ja dat kan dan alles maar retour ,en nooit meer iets bestellen wat een naar bedrijf ,en zeker bij united consumers daar had ik het artikel bestel bij de kado shop dus nooit meer een bestelling

Vastaus yritykseltä Paradigit
Via het spaarsysteem kan je nu…
Via het spaarsysteem kan je nu makkelijk leuke kado,s bestellen !
Volgende dag geleverd, maar ik wacht nog steeds.....
Op de website een printer besteld die de volgende dag geleverd zou worden. Vervolgens duurt het enkele dagen voordat uberhaubt duidelijk wordt wanneer de printer geleverd wordt. Er komt telkens een dag bij, steeds een andere reden. Het frustrerende met webshops is de complete anonieme 'klantenservice'. Nooit meer Paradigit of DHL.

Vastaus yritykseltä Paradigit
Koop hier nooit een laptop!!
Koop hier nooit een laptop!!! Mensen let a.u.b. op en kijk verder !!! zeer slechte en onvriendelijke klantenservice !!! Laptop besteld gekregen, hij was helaas niet naar wens alle retour instructies gevolgd netjes terug gestuurd is dhl het pakket kwijt geraakt je zou dan verwachten dat Paradigit je dan zou helpen totaal niet ?? de telefoon word gewoon opgehangen midden in een gesprek mails worden niet beantwoord ze gaan om met je als of je een stuk vuil bent !! Ik heb 900 euro moeten betalen voor iets wat ik niet heb en er word vanuit hun kant alleen maar gezegd eigen risico, ze zijn gewoon asociaal ik heb nog nooit zo n waardeloos bedrijf meegemaakt mensen kijk verder het zou je maar eens gebeuren dat dhl iets kwijtraakt !!!

Grote tevredenheid!
Een TP Link TL-SF1005D gekocht bij Paradigit. Niet duur en razendsnelle levering binnen 20 uur na bestelling. Product werkt perfect en daarom zeer tevreden over dit bedrijf!
Snelle levering goede prijs goed…
Snelle levering goede prijs goed product
Beste keyboard voor de mooiste prijs
Samsun Tablet
Bought a Samsung Tablet. Paradigit had the best price and delivery next day as promised. Great experience.
PC op 19 November gekocht "morgen in…
PC op 19 November gekocht "morgen in huis" 10 dagen later wordt hij beschadigd geleverd. Eer het is opgelost ben je 6 weken verder de onderdelen zijn niet op voorraad. Ergens begin januari eindelijk mijn pc terug wederom beschadigd behuizing voornamelijk van glas is aan de binnenkant beschadigd. Mail duur dagen tot een week eer je antwoord hebt en sommige mails is niet eens op geantwoord. Het is nu 8 februari en ik zit nog steeds te wachten op een nieuwe behuizing die ik dan maar zelf overbouw als hij ooit komt.... waardeloos deze "service"
Delivery on time and product good…
Delivery on time and product good kwality as discribet
Fast delivery no isses would reccomend✌
Perfect
Snelle levering en de laptop voldoet aan alle verwachtingen en meer. Wel even een overgang van Windows 8 naar Windows 11, maar oké met wat hulp van Help ook daar al aan gewend.
Droevige postorder
Droevig van vakkundige winkelketen , naar een slecht functionerende , gedemotiveerde postorderbedrijf .
Niet leuk om te bestellen , Lijkt me een hel om te mogen werken .

Vastaus yritykseltä Paradigit
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.