ColourWellArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

I paid €4.50 for shipping which is more than I pay for most online orders,and expected my items to arrive safely. Instead, the package arrived completely broken and the inside covers of the product... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Colourwell is al jaren mijn redding. Ik kon mijn haren niet meer kleuren omdat ik allergisch was voor de chemische toevoegingen in de gangbare haarverf. Nu is mijn haar mooier en gezonder dan ooit. E... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

SUPER haarkleuringsproduct wel jammer dat het enkel in mild zwart te krijgen is ipv zwart of gifzwart. Ik kan eindelijk mijn haren weer een kleurtje geven na vele slechte ervaringen bij andere firma's... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Klantvriendelijke website, snelle bestelling zoals beloofd! Ik gebruik al jaren Colourwell Mild Zwart. Eindelijk geen giga-allergische reacties meer en dat minimale beetje jeuk behandel ik vooraf,... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Hyvinvointikeskus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

100% natural hair care and cosmetics

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, geweldig product. Erg blij met het resultaat.

23. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor deze positieve woorden!

Saanut 3/5 tähteä

Verf is goed, alleen geen reactie op vraag

Verf is goed, alleen heb ik een week geleden via de website vragen gesteld maar daar nooit antwoord op gehad. Dat is dan weer jammer.

21. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Beste Sonja, bedankt voor je review. Zou je de vraag nog eens willen sturen naar info@colourwell.com want deze hebben wij niet ontvangen? Gewoonlijk geven wij binnen 1 werkdag antwoord. Fijn om te horen dat de kleuring je goed bevalt.

Zeer tevreden!

Na verschillende soorten zonnebrand uitgeprobeerd te hebben die niet werkte voor mijn huid, ben ik bij de zonnebrand van colourwell terecht gekomen. Deze zonnebrand trekt snel in, laat geen witte was achter en verzorgt meteen de droge huid. Daarnaast irriteert en plakt die ook niet. Heel tevreden over!

20. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor je positieve reactie Myrthe! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de natuurlijke zonnecrème van ColourWell.

Saanut 5/5 tähteä

I love using Colourwell hair colour

I love using Colourwell hair colour - it's so gentle, nourishing for my dry hair and the result is always natural and glossy.

17. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Thank you Yasmin for your positive feedback! Happy to hear that you like our 100% natural hair colouring. Indeed ColourWell not only colours your hair but it also nurishes your hair. It is a real hair treatment!

Saanut 5/5 tähteä

Na een allergische reactie op andere…

Na een allergische reactie op andere kleuring producten ben ik overgestapt op Colourwell om mijn grijze haren bij te kleuren .
Mijn haar en hoofdhuid is super gezond mijn haar breekt nooit meer af heeft een mooie glanzende kleur wordt nooit meer dof . Ik hoef niet continue mijn haar bij te knippen ....heel tevreden .
Bedankt

8. maaliskuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Dat is nu eens leuk om te horen! Fijn dat de 100% natuurlijke haarkleuring van ColourWell je zo goed bevalt Sibylle. Hoe vaker je je haar kleurt met ColourWell hoe gezonder en mooier het wordt! Naast het kleuren bevat ColourWell ingrediënten die niet alleen het haar verzorgen maar ook de hoofhuid. De haarwortels worden versterkt waardoor je een vollere en mooiere haarbos krijgt.

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden, alleen moet ik wennen, dat de werkwijze best bewerkelijk is. Ik heb heb voor het eerst gebruikt en voel gelijk geen hoofdirritatie, dat is heel erg fijn. Ik wacht het verder af, naarmate ik het in de toekomst vaker ga gebruiken.

27. helmikuuta 2021
Saanut 3/5 tähteä

Het product gebruik ik al jaren

Het product gebruik ik al jaren, echter hoe het verzonden word vind ik minder de omdoos word platgevouwen en de zakjes erbij en komt het aan in een envelop. Maar het gaat om de inhoud zullen we maar zeggen ja en die is goed

26. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor je beoordeling Caroline! We begrijpen je reactie heel goed. Vroeger verstuurden we alles in een doosje maar veel mensen vonden dat niet praktisch omdat ze dan thuis moesten zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Daarom zijn we destijds overgegaan naar het verzenden per envelop. We merken dat de meeste mensen het juist waarderen dat het door de brievenbus kan. Je hoeft niet thuis te blijven of naar het postkantoor te gaan om het op te halen. Mocht je toch liever een pakketje ontvangen dan kan dat natuurlijk. Je kunt dit dan aangeven bij de opmerkingen tijdens de bestelling. Gelukkig ben je meer tevreden over de kwaliteit van de ColourWell haarkleuring. Dat vinden wij prettig om te horen.

as good as always

as good as always. love your products. greetings from germany.

14. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Hallo Jana, vielen Dank für diese positiven Worte!

Saanut 4/5 tähteä

Ik had mild zwart besteld en heb het…

Ik had mild zwart besteld en heb het product nu twee keer gebruikt. Mijn haar is zwart en heb helaas last van grijs haar. Dit product pakt het grijs haar niet heel erg goed en kleurt het grijze gebied bruin, helaas niet zwart. Ik begrijp dat het misschien door het pigment van grijs haar komt. Het is niet heel erg storend, alleen zijn de grijze gebieden bruin en de rest zwart.
Voor de rest voelt mijn haar wel wat gezonder aan vergeleken met verf. Ik ga het misschien een paar keer blijven proberen voor wat meer betere resultaat ivm het grijs haar. Bedankt!

12. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor de reactie! Je zou eens kunnen proberen om binnen 48 uur het bruine gedeelte nog een keer te kleuren. Vaak dekt het dan beter. Wat ook bijdraagt aan een betere dekking is om het haar eerst met Koper Rood of Mahonie te kleuren en daaroverheen Mild zwart. De kleur rood werkt als een soort primer waardoor de kleuring beter hecht. Mocht u een intensere/diepere kleur zwart willen dan hebben wij ook een zwart supplement. Dit kunt u aanvragen door een mail te sturen naar info@colourwell.com

Super

Helemaal tevreden

9. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Fijn om te horen Wanda dat je zo tevreden bent over ColourWell

Snel geleverd

Snel geleverd. Product is fantastisch!

2. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Nel! Bedankt voor je feedback

Warm aanbevolen!

Ben zeer allergisch aan normale haarverf. Ik gebruik nu al een paar jaar Colourwell en ben hier zeer tevreden over. Nul allergische reactie en mooi kleurresultaat. Het aanbrengen en laten intrekken is wel wat gedoe, maar dat is nu eenmaal eigen aan het kleuren met henna. Heb ik het verleden ook andere merken henna geprobeerd, maar die waren minder handig in het gebruik en gaven een minder mooi resultaat. Verzending bij Colourwell is ook altijd zeer snel. Heb één keer een verkeerde kleur ontvangen, maar kreeg toen zonder problemen meteen de juiste kleur nagestuurd.

1. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Fijn Eva om te horen dat je zo tevreden bent over de ColourWell 100% natuurlijke haarkleuring!

Saanut 5/5 tähteä

Fijn van mijn coleurwell doos een…

Fijn van mijn coleurwell doos een brievenbus pakketje van gemaakt zodoende hoef je niet thuis te blijven

27. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor je positieve reactie over ColourWell Hannie! Inderdaad wij maken de pakketjes dusdanig klein indien mogelijk zodat je niet thuis hoeft te blijven voor de bezorging, wel zo makkelijk.

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel al langer bij Colourwell en…

Ik bestel al langer bij Colourwell en de levering gaat altijd vlot. Als er iets niet in orde is, komen ze met een oplossing. Ik ben heel tevreden over Colourwell!

23. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt Angela voor dit positieve bericht! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ColourWell.

Saanut 5/5 tähteä

Na heel veel kleuren geprobeerd te…

Na heel veel kleuren geprobeerd te hebben kwam ik uit op we color. Met één verpakking twee keer mijn haar gekleurd zonder warme tinten. De kleur houd ook lang zonder bij te hoeven kleuren. Het advies om eerst de ontwikkelvloeistof aan te brengen tegen snelle grijsvorming is top! Ik blijf klant! Groet van een ouwe man die geen raad meer wist met zijn grijze haren! Aanrader!!!

27. elokuuta 2020

Wat een waardeloos product

Wat een waardeloos product. Mijn haar had kastanjebruin moeten worden maar is rood en zelfs bijna oranje uitgevallen. Na contact met colourwell werd er door de klantenservice van colourwell gedaan alsof dit volkomen normaal was. Ik citeer ' de eerste keer kan het haar rood uitvallen'. Heb aangegeven dat dit dan wel gemeld kan worden, mijn haar was echt rood. Een rode gloed had ik beter begrepen. Vervolgens wees colourwell naar de handleiding, waarin staat dat de eerste keer kleuren een onverwachts resultaat kan geven. Knalrood wat neigt naar oranje haar terwijl het kastanjebruin had moeten worden is nogal onverwachts ja. Colourwell lijkt zich te verschuilen achter de handleiding en heeft alleen als oplossing het sturen van een donkerdere kleur aangeboden. Het lijkt me duidelijk dat ik dit nooit meer ga proberen.

15. heinäkuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Dit is inderdaad gewoon henna

Dit is inderdaad gewoon henna. Ik heb zelfs de zwarte verf op mijn haren aangebracht, herhaald en mijn haar werd oranje en het dekt de grijze haren niet!

Ik heb contact opgezocht met het bedrijf, na een aantal mails, krijg ik nog steeds mijn geld niet terug.

Heel jammer!

14. toukokuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin