ColourWellArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

I paid €4.50 for shipping which is more than I pay for most online orders,and expected my items to arrive safely. Instead, the package arrived completely broken and the inside covers of the product... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Colourwell is al jaren mijn redding. Ik kon mijn haren niet meer kleuren omdat ik allergisch was voor de chemische toevoegingen in de gangbare haarverf. Nu is mijn haar mooier en gezonder dan ooit. E... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

SUPER haarkleuringsproduct wel jammer dat het enkel in mild zwart te krijgen is ipv zwart of gifzwart. Ik kan eindelijk mijn haren weer een kleurtje geven na vele slechte ervaringen bij andere firma's... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Klantvriendelijke website, snelle bestelling zoals beloofd! Ik gebruik al jaren Colourwell Mild Zwart. Eindelijk geen giga-allergische reacties meer en dat minimale beetje jeuk behandel ik vooraf,... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Hyvinvointikeskus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

100% natural hair care and cosmetics

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Deze bio zonnecrème smeert goed in!

Dit is een fantastische bio zonnecrème!, smeert zalig goed in (wat dikwijls een probleem is met bio zonnecrèmes die of niet insmeren of veel te vettig zijn).

6. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor deze positieve woorden Hans! Fijn dat je zo tevreden bent over ColourWell natuurlijke zonnecrème

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb nog altijd niets ontvangen

Ik heb nog altijd niets ontvangen !
In het verleden was dit zelfs de volgende dag : dus neen, jullie hebben mijn geld maar ik heb niks .....

18. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä ColourWell

Dat vinden wij erg vervelend. Normaal gesproken heeft u het inderdaad snel in huis. Uw bestelling is meteen de dag van de bestelling al verzonden naar u. Waarschijnlijk ligt het nog bij de post wegens de Paasdrukte. Jammer dat u dit niet direct bij ons heeft aangegeven. Kunt u een mail sturen naar info@colourwell.com indien het nog altijd niet aan is gekomen dan kunnen wij een passende oplossing voor u vinden.

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Dekt prima grijze haren

27. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä ColourWell

Fijn om te horen Anita dat je zo tevreden bent over ColourWell 100% natuurlijke haarkleuring. Bedankt om een beoordeling achter te laten.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben al heel lang zeer tevreden

Ik ben al heel lang zeer tevreden! Omdat ik een vreselijke allergie heb dacht ik dat ik moest gaan wennen aan grijs haar. Gelukkig heb ik colorwell gevonden. Enige minpuntje vind ik dat ik te weinig plastic kapjes krijg. Ik kom ze er de laatste keer ook niet extra bij bestellen. Nu hannis ik met een ril plastic folie, niet handig . Verder een top haarverf.

15. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt Jacqueline voor je positieve woorden tav ColourWell natuurlijke haarkleuring. Extra kapjes kun je bijbestellen, ze staan bij de accessoires.

fantastisch!

fantastisch!! makkelijk in gebruik...perfekte grijsdekking...prachtige diepe kleur!!!

11. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä ColourWell

Fijn om te horen dat ColourWell 100% natuurlijke haarkleuring jou zo goed bevalt Gemmy! Bedankt voor je beoordeling.

Saanut 1/5 tähteä

Ik kan nog geen sterren uitdelen

Ik kan nog geen sterren uitdelen. Ik wil graag bestellen maar de pagina bestaat niet.

Kunt u mij het juiste adres url misschien geven.

Ik lees goede reacties dus ik wil graag de haarverf bestellen..

19. joulukuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä ColourWell

www.colourwell.com. Jammer dat u ons nu 1 ster geeft want dat haalt ons gemiddelde naar beneden. Zou fijn zijn als u dat aanpast.

Al jaren tevreden

Al jaren tevreden. Prima haarverf, snelle levering. Dekking voldoende. Leuk dat deze maand een keer korting werd gegeven. Zo’n actie mag best wel eens vaker

17. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor je positieve reactie Marieke. De korting wordt af en toe ook gegeven via onze ColourWell instagram of facebook pagina. Kleurrijke Feestdagen en een Gezond 2022!

Uitstekende grijsdekking

Uitstekende grijsdekking, makkelijk aan te brengen Ook voor mannen.

8. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Wij zijn blij te horen dat ColourWell natuurlijke haarkleuring ook een prima oplossing is voor mannen. Bedankt voor je positieve reactie Marcus!

Klantenservice top

Ik ben nog druk aan het testen met de verf. Dat verloopt nog niet helemaal soepel. Maar qua klantenservice en snelheid van beantwoorden mails echt top.
Zondagochtend om half 11 een bestelling gedaan. Om half 4 lag het in de brievenbus!

8. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Het is de eerste keren inderdaad een kwestie van proberen wat het beste bij u past. Elk individu heeft zijn eigen haarstructuur en natuurlijke pigmentatie. De kleuring dient daarop afgestemd te worden. Daardoor maakt het de kleur wel eigen en uniek.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie natuurlijke haarkleuring zonder…

Mooie natuurlijke haarkleuring zonder je haar te beschadigen. Fijn om te weten en voelen dat het een natuurprodukt is, dus geen chemische bestanddelen. Makkelijk aan te brengen, moet uiteraard langer intrekken, maar vind dat geen probleem. De kleur blijft lang behouden en ziet er heel natuurlijk uit. De bijpassende shampoo is ook een aanrader. Voelt heel prettig aan.

19. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor je positieve beoordeling Marja! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de natuurlijke Shampoo van ColourWell als de natuurlijke haarkleuring.

Vastaus yritykseltä ColourWell

Het beste is om de witte haren nog een keer te kleuren binnen 48 uur. Een oranje ondergrond zorgt ervoor dat de kleuring de 2de keer beter pakt. Een andere tip is om voor de uitgroei een donkerdere kleur te kiezen dan voor de rest van het haar. Wij adviseren om telkens alleen de uitgroei te kleuren en een keer in de paar maanden het gehele kapsel als het weer wat glans kan gebruiken.

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb lichtblond voor het eerst…

Ik heb lichtblond voor het eerst geprobeerd. M'n haar is zacht en glanst mooi. Eerst een pakje verspeeld door het in z'n geheel aan te lengen en daarmee een proeflok te doen. Dus volgende keer beter lezen en maar een klein beetje aanmaken. Toen nieuwe aangemaakt. Het ruik naar spinazie. De kleur is mooi behalve in mijn punten waar nog een rest van balyage zat. Volgende keer beter lezen ( alweer) haha. Die zijn te geel. Nu wil ik het eigenlijk niet knippen is er nog een andere oplossing zoals met een iets donkerdere kleur alleen de punten behandelen? Of is dat niet mogelijk? Danielle.

9. lokakuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä ColourWell

Het is de eerste keren vaak een kwestie van uitproberen wat het beste bij je past. Fijn dat je haar weer mooi glanst. ColourWell bevat ook ingrediënten die het haar verzorgen en versterken waardoor je een volle gezonde bos haren krijgt. Je zou Natuurblond kunnen proberen voor de punten maar omdat er balyage op zit kan het een onverwachts kleurresultaat opleveren dus ook hiervoor is het een kwestie van uitproberen en eerst slechts een klein stukje testen.

Saanut 5/5 tähteä

Ik verf mijn grijze haar al maanden

Ik verf mijn grijze haar al maanden met ColourWell. Als je goed de gebruiksaanwijzing doorleest, komt het helemaal goed en heb je geen peenoranje haar. Ik laat het wel veel langer intrekken dan 'gewone' verf.

30. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä ColourWell

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ColourWell 100% natuurlijke haarkleuring Sandra. We hopen dat je er nog jarenlang plezier van hebt.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin