Cewe.noArvostelua

9 438
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Jeg er kjempefornøyd! Jeg bestilte en termoflaske og to puter. Kvaliteten er utmerket i begge tilfeller. Varm anbefaling til beste Cewe. Putene har virkelig begeistret meg ♥️ Takk!

Lagde en bok til en konfirmant og produktet var absolutt bra og konfirmant og gjestene syntes godt om resultatet. Benyttet online versjonen som fungerte godt. Hadde ønsket noe mer flexibilitet på inns... Näytä lisää

God kvalitet, rask levering og veldig gode tilbud. Tusen takk for at dere hjelper med å skape så fine minner om livets viktigste øyeblikk. Det betyr mye. Anbefales varmt!

Min kone og jeg har nettopp fylt 80 år, og jeg har lagd ei bok med tilbakeblikk i vårt liv - fra skolealder til i dag. Er veldig godt fornøyd med resultatet. Dette er den 10. fotoboka jeg har lagd -... Näytä lisää

1. Valokuvien tulostuspalvelu

Tietoja yrityksestä Cewe.no

Om cewe.no

Få mer ut av bildene dine! Hos Cewe.no finner du et stort utvalg av produkter, som du selv kan designe med egne bilder: Lag en CEWE FOTOBOK - ditt eget personlige fotoalbum, bestill invitasjoner, takkekort og julekort, design en fotokalender, få en unik veggdekorasjon til hjemmet, fremkall dine beste bilder eller design din egen kopp, en musematte til kontoret eller en av våre mange andre fotogaver.

Har du spørsmål kan du kontakte vår kundeservice på telefon 66 82 26 60 eller på e-post til support@cewe.no. Vi er klare til å hjelpe deg mandag til fredag 09:00 til 20.00, og søndag 14:00 til 20:00.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

9 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

(9 438)

558 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Produkter hadde veldig dårlig kvalitet…

Produkter hadde veldig dårlig kvalitet i forhold til pris.

20. tammikuuta 2026

Hei Victor

Takk for at du deler din erfaring med oss. Det er leit å høre at du opplevde at produktkvaliteten ikke sto til forventingene i forhold til prisen, og dette er selvfølgelig ikke den standarden vi ønsker å levere.

Vi setter stor pris på slike tilbakemeldinger, da de hjelper oss med å forbedre både produktene våre og kundeopplevelsen. Dersom du ønsker det, er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@japanphoto.no med mer informasjon om bestillingen, slik at vi kan se nærmere på saken og finne en god løsning.

Mvh Rehman - Kundeservice

Enkelt å raskt levert rett i postkassen

Enkelt, rask levering rett i postkassen. Rimelige priser. Tommel opp.

20. tammikuuta 2026

Hei Bjørn,

Takk for at du gir oss full pott og at du er så fornøyd med både pris og leveringstider hos oss. Vi håper også at du er like fornøyd med kvaliteten på produktet(ene).

Rask levering

Veldig fornøyd med boka jeg kjøpte. Har allerede bestilt en til og en foto gave. Eneste som trekker ned er at bøkene er ganske dyre og det koster mye for ekstra sider. Kvaliteten virker god. Rask levering.

30. tammikuuta 2026

Hei,

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med fotoboken du har bestilt hos oss, og setter stor pris på at du har valgt å bestille flere produkter. Vi håper og tror at disse vil gi deg like stor glede. Vi har forståelse for at dette kan oppleves som en litt dyrt, men vi er stolte av å kunne tilby produkter av svært høy kvalitet – laget for å vare og skape glede i mange år fremover.

Mvh Rehman - Kundeservice

Bildet var som forventet.

17. tammikuuta 2026

Hei Geir,

Tusen takk for tilbakemeldingen på at bildet var som forventet. Gjerne kontakt oss hvis det skulle være noe mer.

Mvh Rehman - Kundeservice

Boka ble helt som forventet og det var…

Boka ble helt som forventet og det var rask levering

Hei Egil,

Vi er veldig glade for å høre at boken du bestilte fra oss sto til dine forventinger og at du er fornøyd med leveringstiden hos oss.

Kjempefornøyd!

Hei Kristine,

Vi er veldig glade for at du er fornøyd med oss og at du gir oss en tilbakemelding på dette. Tusen takk.

Mvh Rehman - Kundeservice

Meget bra kvalitet på store veggbilder…

Meget bra kvalitet på store veggbilder i lerret, og perfekt levering til tiden.

Hei Hans,

Vi er veldig fornøyde med å høre at du er så fornøyd med kvaliteten på store veggbilder fra oss. Også setter vi pris på at du er fornøyd med leveringstiden også.

Flotte album

Lettvint program for å designe min egen fotobok. Solid bok med gode farger på bildene. Minus for pris. Albummene er blitt for dyre

Hei Janne.

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din fine tilbakemelding. Så godt å høre at du synes CEWE Fotoverden er et lettvint program å bruke, samtidig med at kvalitet av CEWE fotoboken er god.

Vi er stolte av å levere et premium produkt til en god pris. Dersom du sammenligner prisene inkludert frakt og tillegg hos våre konkurrenter, vil du se et mer nyansert bilde av hvordan prisene våre oppleves

Supert program og høy kvalitet

Supert program og høy kvalitet

Hei Marit.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplever CEWE Fotoverden som et flott program, og at du er fornøyd med kvaliteten på produktene våre. Vi legger stor vekt på nettopp kvalitet, så det betyr mye for oss å høre at det blir satt pris på.

CEWE kundeservice

20 år med fotobok fra Cewe!

Jeg har laget en fotobok for hvert år siden 2006!

Bok nummer 20 (!) med bilder fra 2025 kom nylig i postkassen. Rask levering og god kvalitet som på alle foregående fotobøker!

Hei Mette.

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding – og for 20 år med fotobøker fra CEWE!

Det betyr utrolig mye for oss at du har valgt å dokumentere minnene dine med våre produkter helt siden 2006. Det er en stor tillitserklæring.

Vi er veldig glade for å høre at både kvaliteten og leveringstiden fortsatt står til forventningene. Vi håper vi får være med videre også på de neste kapitlene.

Tusen takk igjen for at du deler opplevelsen din med oss!

Fine bilder, 😊😊😊😊

Fine bilder

Hei.

Tusen takk for de fem flotte stjerner du har valgt å gi oss.
Vi er glad for å høre at dine biler ble fine.

Hei Lars Einar.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er flott å høre at du er fornøyd med kvaliteten på våre CEWE produkter, den raske leveringen og prisen. Det setter vi stor pris på!

CEWE kundeservice

Program som er enkelt å bruke og som…

Program som er enkelt å bruke og som gir veldig gode resultat.

Hei Geir.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du opplever CEWE Fotoverden programmet som enkelt å bruke og at du får veldig gode resultater. Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være!

Ikke fornøyd med kvaliteten

Jeg bestilte 3 kalendere ,som jeg syntes kom i dårlig kvalitet og' liten str. Endte opp med og' bestille de på nytt ,hos Foto Knutsen som har mye finere kvalitet og' store blanke bilder.
Bestilte også julekuler med bilder av dyrene , de syntes jeg heller ikke var fint nok. Så derfor blir det siste gang jeg bruker dere desverre.

Hei Maiken.

Tusen takk for at du deler tilbakemeldingen din – det setter vi stor pris på, selv om vi selvfølgelig skulle ønske at opplevelsen din hadde vært bedre.

Det er veldig synd å høre at kalenderne og julekulene ikke levde opp til forventningene dine. Vi ønsker alltid å levere produkter av høy kvalitet, og når vi ikke får det til, vil vi gjerne rette opp. Vi skulle gjerne fått muligheten til å se nærmere på bestillingen din og finne en god løsning for deg, enten det gjelder ny produksjon eller en kompensasjon.

Hvis du har anledning, setter vi stor pris på om du kontakter oss direkte enten på mail support@cewe.no med ordrenummer og gjerne bilder av produktene, slik at vi kan undersøke hva som har skjedd og hjelpe deg videre. Det er selvfølgelig helt i orden at du velger andre leverandører, men vi håper at du vil gi oss muligheten til å rette opp inntrykket.

CEWE kundeservice

Rask levering og fine plakater

Super rask levering - tror det tok under 48t. Plakatene ble kjempe fine og med god kvalitet selv i stort format med bilder fra mobilkamera tatt for mange år siden. Super fornøyd! Kommer absolutt til å bestille mer i fremtiden.

Hei Vilde.

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at plakatene kom så raskt frem, og at du er fornøyd med kvaliteten – selv i stort format og med eldre mobilbilder. Det setter vi virkelig pris på.

At du ønsker å bestille mer i fremtiden betyr mye for oss. Velkommen tilbake når som helst!

Kjapt og enkelt!

Hei Gunn.

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du opplevde det som kjapt og enkelt – akkurat slik det skal være.

MEd vennlig hilsen
CEWE kundeservice

Lett å lage og rask levering

Lett å lage og rask levering. Veldig fornøyd med kalenderen.

Hei Bjørn.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så fint å høre at CEWE Fotokalenderen var enkel å lage og kom raskt frem – og ikke minst at du er veldig fornøyd med resultatet. Det setter vi stor pris på!

God kvalitet

God kvalitet - rimelig, og rask levering

Hei Per.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du synes CEWE‑produktet holder god kvalitet, er rimelig i pris og ble levert raskt. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være.

Vi setter stor pris på at du valgte CEWE!

CEWE kundeservice

Enkelt å bestille gode bildekopier

Enkelt å bestille gode bildekopier til en ikke for høy pris.Rask leveringstid og god informasjon til bildene ble levert.

Hei Geír.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at det var enkelt å bestille bilder fra CEWE, og at du er fornøyd både med kvaliteten, prisen og den raske leveringstiden. Det er også godt å høre at informasjonen underveis fungerte som den skulle.