Cafekik Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,9

Kan klart anbefale denne café, som jeg egentlig synes det er mere end restaurant. Kæmpe ros for service og betjening, fra bestilling af mad og drikke til det landede på bordet gik der cirka 15 minut... Näytä lisää

Uacceptabel oplevelse: Jeg besøgte restaurant Café Kik i Silkeborg og bestilte en wienerschnitzel. ( som var friturestegt, fortalte de) Men det noget af en skuffelse.Først sad vi og ventede... Näytä lisää

Betjening fin Burger dybt skuffende Gennemstegt kød( oksemørbrad var det ikke) Kedelig tør briochebolle Lignede en kedelig thebolle Pommes frites ikke lækre hjemmelavede Noget frost li... Näytä lisää

Servitricerne blev sure på mig, da jeg bad om at betale. Der var ikke noget bordnummer, de spurgte mig om et bordnummer. De spurgte om jeg sad oppe eller nede, og jeg fortalte hvor jeg sad og hva... Näytä lisää

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

35 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vi var i dag på cafekik og fik en…

Vi var i dag på cafekik i Hillerød og fik en suveræn dejlig frokost. Vi prøvede Penne Oxe, Ribeye og Mørbrad frokost bøffen. Alt var dejlig velsmagende, betjeningen super fin og venlig. Vi fik maden forholdsvis hurtig, vi havde ikke travlt. Der var god stemning og restauranten fyldt. Cafekik kan varmt anbefales og er man heldig at sidde korrekt er der kik til slotssøen.

4. maaliskuuta 2023

Cafe Kik - Silkeborg Maden var god jeg bestilte en pasta ret…

Maden var god jeg bestilte en pasta ret med rejer og damen en pasta ret med mørbrad, champignon.

Stedet fremstod ren og pæn og betjeningen var i top.

Det eneste jeg kan sætte en finger på er pladsen, blev sat tæt på en væg og kunne derfor hverken nyde den gode udsigt eller den ellers dekorative restaurant.

Det er selvfølgelig svært at helt at undgå 4.5 stjerne hvis dette var muligt.

19. helmikuuta 2023

Café Kiks (Hillerød)

Brunch på Café Kik kan på ingen måde anbefales, og den enlige stjerne er med pil nedad. Bevares, et par af elementerne var godkendte, men en Chicken McNugget, lidt chokolademousse fra Dr. Oetker og en rösti med avocado og ende stykket fra en røget ørred var malplaceret. Alle tre dele kunne med fordel være skiftet ud med et enkelt stykke god ost i stedet for den ligegyldige brie, der kæmpede forgæves med at aktivere vores smagsløg. Sammen med en skive meningsløs salami fra januarudsalget hos den lokale kødgrossist i øvrigt. Udsigten til sø og slot kunne have givet en ekstra stjerne, men den bliver neutraliseret af den udrikkelige "Appelsin Juice", som intet havde med appelsin at gøre, men smagte af børnevitaminpiller og kunstige sødestoffer som de små papbrikker med navnet "Suntop Orange". At sælge den slags i et glas til 45 kr. er både åger og falsk varebetegnelse, og den bedste oplevelse på et besøg på Café Kik er, når du går ud ad døren igen. Café Kik(s) bliver ikke drevet af mennesker, som har nogen som helst forstand på mad, hvilket et opslag i CVR-registret i øvrigt bekræfter. Hold jer langt væk.

15. helmikuuta 2023

God Brunch oplevelse

Cafe Kik Hillerød torvet

Ville have været på Vivaldi det runde hus på torvet for at få en brunch tallerken men der var desværre lukket så vi gik på Cafe Kik istedet med sttor spænding (havde kun været der een gg tidligere for 4-5 år siden med rimelig ringe brunch), så de skulle have en ny chance
Ind kom efter kort tid en lækker brunch tallerken med som var fuldt tilfredsstillende mend varieret indhold
Vi skal prøve den igen henad vejen :-)

4. helmikuuta 2023

Hvor er kokken?

Frokosttallerken en stor skuffelse. Frikadeller med smag af gris, hønsesalaten smagte som købt i et supermarked og den uspiselige fiskefilet m.m. vakte ingen begejstring - spild af penge.

14. tammikuuta 2023

Virkelig dårlig betjening

Virkelig dårlig betjening ved Cafe kik i Silkeborg. En tjener som var sur, virkede meget irriteret og udstrålet at hun slet ikke gad at være der. Sad da også med hendes mobil i en stol meget af tiden. Ingen smil eller øjenkontakt.
Udstrålet irritation da vi lige skulle bruge lidt mere tid til at bestemme os. Intet “farvel og tak, eller forsat aften” da vi betalte.
Desuden små portioner ift. pris (burger)
Virkelig en dårlig oplevelse. Vi var der fra kl. 15–18

30. syyskuuta 2022

Er der ikke en kok tilstede?

Har spist på Cafe Kik flere gange, og hver gang er vi gået skuffede derfra. Desværre også i dag. Råvarerne er sikkert i orden, men tilberedningen er sjusket og når maden kommer på bordet ligner den noget der er til overs fra igår. Tør og kedelig. Tredie rangs cafeteria mad.
Hermed en opfordring til Cafe Kik om at ansætte en kok med respekt for faget. Så slipper I sikkert for at 57% af jeres kunder synes at maden er dårlig.
Prisniveauet er i orden og udsigten fremragende.

26. elokuuta 2022

Vi har lige været der

Vi har lige været der, det var super lækkert mad og god betjening, og selvom der var meget travlt gik det alligevel rimeligt hurtigt med at få maden af den søde og smilende tjener

26. elokuuta 2022

Dårlig service

Cafe KIK Hillerød
På et besøg med min veninde 16.aug 2022 oplevede vi meget dårlig service. Ingen smil eller velkommen. Maden var virkelig dårlig Cæsar salat til min veninde og jeg overdynget med dressing på den ene portion,& min overdynget med ost. Meget sjusket anrettet og uappetitligt at se på /( klasket op på tallerkenerne).
Det er desværre kun udsigten til slottet der er god.

18. elokuuta 2022

Jeg købte en laks

Jeg købte en laks, der var overstegt og helt tør. Risene var hårde at tykke i og overkogte. Skinnet var helt blødt og burde have været sprødt. Grøntsagerne var smagsløse. Jeg kunne have lavet det bedre selv. Under standard

7. elokuuta 2022

Nemt og lækkert

Hyggelig cafe med udeservering.

Fik hurtigt vores bord og menukort, bestilt brunch og drikkevarer, drikke varer kom hurtigt.

Lækker brunchtallerken med mange små retter og bredt udvalg.

Høflig og hurtig betjening, kommer igen

31. heinäkuuta 2022

Vi havde bestilt bord og vi ventede i…

Vi havde bestilt bord og vi ventede i 30 minutter inden personalet kom og spurgte hvad vi ville drikke og spise. Så gik der yderligere 10 minutter før vi fik drikkevarer. 40 minutter sad vi med tør hals uden vand eller vin/ sodavand og skulle have god stemning og det får man ikke med den venten. Der var ikke mange gæster og heller ikke travlt. Vi så bare personalet gå langsomt rundt mens vi ventede på at vi kunne bestille. Vi sad og tænkte : hvad sker der??? Virkelig ringe.
Maden var ikke noget særligt heller. Klart at vi ikke vil komme der igen.

26. heinäkuuta 2022

Cafe kik Silkeborg

Cafe kik Silkeborg, deres snitzel var tør og kedelig, smørsovsen smagte af margarine, bestilte burger uden relish, den kom med relish, gik tilbage, det tog 20min af få en ny, men pomefritterne var de samme, dvs lunken fritter, og vi spiste ikke sammen, vi ville gerne have haft mørbradgryde med ris, men de havde udsolgt af ris, kl. Var 18.00 en tirsdag aften, aldrig mere kik til aften 👎👎👎

21. kesäkuuta 2022

Et besøg værd!

Som turist i Silkeborg, var det en fornøjelse at besøge Cafe Kik.
Maden var superb, og vores tjener, med det flotte overskæg, så engageret, at vi kunne have ham mistænkt for at være ejer af biksen.
Vi kommer gerne igen!

18. kesäkuuta 2022