Kan klart anbefale denne café, som jeg egentlig synes det er mere end restaurant. Kæmpe ros for service og betjening, fra bestilling af mad og drikke til det landede på bordet gik der cirka 15 minut... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Uacceptabel oplevelse: Jeg besøgte restaurant Café Kik i Silkeborg og bestilte en wienerschnitzel. ( som var friturestegt, fortalte de) Men det noget af en skuffelse.Først sad vi og ventede... Näytä lisää
Betjening fin Burger dybt skuffende Gennemstegt kød( oksemørbrad var det ikke) Kedelig tør briochebolle Lignede en kedelig thebolle Pommes frites ikke lækre hjemmelavede Noget frost li... Näytä lisää
Servitricerne blev sure på mig, da jeg bad om at betale. Der var ikke noget bordnummer, de spurgte mig om et bordnummer. De spurgte om jeg sad oppe eller nede, og jeg fortalte hvor jeg sad og hva... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vældigt skuffende
To stjerner for søde tjenere og fin udsigt
Men man skal ikke komme her for en god madoplevelse. Brunch ligner noget sammensat af diverse færdigprodukter man selv kunne købe i nærmeste discount supermarked og smager derefter. Så er prisen på 165 kr for en tallerken ret absurd når man ser på hvad man får.
Ikke noget sted jeg nogensinde kommer igen.
Café Kik i Hillerød
Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse i forbindelse med en brunch. Vi blev taget imod af en ubehøvlet tjener, som havde en virkelig dårlig attitude. Jeg spurgte, om der var sol på terrassen, og svaret var: "Do I look like a god who can control the weather". Da jeg efterfølgende skrev til caféen og fortalte om oplevelsen, var svaret ubrugeligt, og de spurgte ikke ind til, hvem jeg havde snakket med. Jeg kommer der ikke igen.
Fremragende romkugle og chokolade
Fremragende romkugle og chokolade. Fremragende sted og god betjening
Var inde at spise på Cafe Kik i…
Var inde at spise på Cafe Kik i Silkeborg sammen med min kammerat bestilte et stjerneskud men spiste ikke det hele da jeg ikke syntes den ikke var god og vi fik begge dårlig mave af den
Vi fik idag frokostbøf med salat/…
Vi fik idag frokostbøf med salat/ pommes virkelig godt …når ja svampesovsen hmm - nok Hillerøds bedste bøf
Tak for dejlig mad
Var i dag på cafekik i Hillerød
Var i dag på cafekik i Hillerød, for FØRSTE, ENESTE og SIDSTE gang. Havde fået en SMARTBOX med brunch for 2. Et er at deres brunch var dyrere. Men ikke pengene vær. Det så lækkert ud. Men det havde været for meget i frituren. Så det var hårdt. Regnede med at 1 kop kaffe hørte med. Men nej. Ligeledes var betjeningen ikke for god, kunne ikke forstå eller tale dansk. Hun virkede irriteret ,da vi ikke kunne finde brunch på menukortet. Gitte Jensen
Cafe kik i Hillerød
Cafe kik i Hillerød
Super lækker frokost burger ( okse ) perfekt stegt , og lækker hjemmebagt bolle med ost / frugt smukt anrettet
Super betjening , klart et besøg værd med udsigt over slotsøen
Hyggelig atmosfære
Cafe KIK - Silkeborg
Hyggelig atmosfære, venlig og opmærksom betjening. Lækker mad med perfekt stegt oksemørbrad bøf.
En Sashimi salat smagte af ingenting
En Sashimi salat smagte af ingenting, serveret med to små skiver brød. En burger med ‘råstegte kartofler’ som viste sig at være tørre pommes. Pepsi Max uden brus og med for meget mix. Tvært personale som ikke kom og spurgte om vi manglede noget eller om maden var som den skulle være…
Ikke et besøg der bliver gentaget.
Café Kik. Silkeborg
Ved bestilling af 2 pariserbøf hos café kik Silkeborg bad vi om at de blev mediumstegt. Det blev den ene, men min var gennemstegt. Jeg fik en anden som så var rå. Prøvede at spise lidt af den, men måtte opgive da kødet ikke smagte af frisk oksekød. Dette gjaldt også den medium stegte. Så uden at være mætte fik vi 25% rabat på maden. Virkelig skuffede, sultne og 383 kr fattigere forlod vi café Kik for aldrig at komme igen. Dagen efter skulle jeg da lige prøve hvordan en pariserbøf skal smage, så jeg købte en pakke økologisk oksekød og lavede mig en pariser. Mediumstegt, saftig og velsmagende. Det er ikke svært og der er ikke os der er kræsne. Det er Café Kik der har et problem både med deres råvarer og deres personale. Synd. For jeg husker at have fået virkelig god mad der, men det ligger nogle år tilbage.
Et mega hyggeligt sted og venlig…
Et mega hyggeligt sted og venlig betjening, men der serveres ikke så meget mad på en brunchtallerken. Vi måtte hjem og spise mere mad efter besøget, da vi stadig var sultne. Syltetøjet på osten passede ikke rigtig til i smagen. Men der er en dejlig atmosfære og udsigt.
Cafe Kik, Silkeborg
Besøgte Kik, Silkeborg d.28.12.023. Fik en kalveculotte sandwich. Kød i en kold og klumpet sovs, hvilket den nederste skive brød var opløst i. Dertil råstegte kartofler der var skam-stegte. Virkelig dårlig mad! Desuden dårlig stil at "snige" de råstegte kartofler ind under overskriften på retten i menykortet når der skal betales ekstra for dem.
Vi bestilte nytårsmenu ud af huset til…
Vi bestilte nytårsmenu ud af huset til 4 personer. Maden var super lækker og meget nem at gå til, så tiden kunne bruges på andet. Tigerrejer skulle lige vendes på panden i den medfølgende lage af smør, hvidvin, chili og hvidløg. Ellers skulle alt andet bare i ovnen - og maden smagte perfekt og var perfekt tillavet. Virkelig en dejlig og nem oplevelse. Hele molevitten var pakket i en mælkekasse og i fine overskuelige bøtter, hertil en virkelig let instruktion i tilberedningen.
Godt nytår Café Kik Hillerød.
superoplevelse
vi besøgte stedet 18/11 kl 15:30.
Fik fantastisk betjening af den sødeste tjener. Lynhurtig servering af både drikkevarer og mad.
Trods sygdom var alle friske og hurtige og venlige.
vi anbefaler gerne stedet og kommer gerne igen.
Café Kik Hillerød, værste oplevelse nogensinde
I forbindelse med julefrokost fra mit arbejde, besøgte vi(mere end 60 personer) cafén kl.18. Kort efter ankomsten fik jeg hældt et fad fuld af drikkevare (Faxe Kondi) ud over mit hår og min festkjole af en uerfarene tjener. Hun sagde kort undskyld og forsvandt væk. Senere kom hun med nogle servietter uden at gøre rent eller ryde op. Efter et kvarter gik jeg selv op til tjernerne og bad dem om, at komme og gøre rent på hele gulvet under stolene. Der var sodavand og citronskiver udover det hele. Vi blev ikke taget seriøst og fik ingen ordentligt undskyldning eller hjælp. Jeg har aldrig oplevet en så uproffesionel adfærd fra en tjener.
Jeg kan slet ikke anbefale stedet.
Vi fik luksus brunch som var ret…
Vi fik luksus brunch som var ret kedelig. Lidt intetsigende yoghurt ( eller græsk yoghurt ) med syltetøj, boller som så ud til at være købt frosne i en stor kasse og smagte sådan, udover at være hårde, chokolade moussen lignede noget som et dyr havde efterladt da det besørgede i både farve og konsistens, dog smagte det ok. Deres jordbær shake var fin og værd at drikke.
Betjeningen var uden smil og gav ikke følelsen af at være der for kunden, nærmere fordi nu er jeg jo alligevel mødt. Hun havde selvfølgelig "travlt" for der var alligevel 2-3 borde med 2 personer ved hver, heldigvis fik hun tid til at læse avisen.
Nå, men i det mindste er det i den dyre ende af prisskalaen (165 kr ) for maden hos Kik i Silkeborg og slet ikke samme kvalitet som de billigere Caféer i Silkeborg.
Ærgerligt at Smartbox kun har Kik at vælge mellem i Silkeborg nu vi havde fået et gavekort som vi gerne ville bruge i Silkeborg!
Hyggeligt café med smuk udsigt til…
Hyggeligt café med smuk udsigt til slottet og søen.
Fin betjening
Store veltillavede portioner
Kom udenfor primetime
Kan anbefales
Kedelig mad, kedelig servive
Mig og min mor var dernede idag. Vi fik en burger og en pasta oxe. Pasta oxe var super velsmagende. Men burgeren var mega tør og havde absolut intet smag. Vi var få i restauranten 3 borde. Der stod et par tjenere i baren. Men tjeneren valgte at sidde på telefon i stedet for at servicere bordet ved siden af som ventede i knap 10 minutter (efter de havde besluttet sig)
Dermed var nogle af bordene stadig ikke ryddet af. Bl.a. det vi sad på🙈
Ikke den bedste oplevelse her
Ellers en super hyggelig restaurant. Dog halv mad og en halv sur tjener…
Hyggelig aften, der endte med madforgiftning
Denne oplevelse er fra 15. september. Vi har et selskab på 13 personer, der havde en hyggelig aften på Cafe Kig. Jeg havde fra starten informeret om, at jeg har cøliaki/glutenintolerance, og det kunne de sagtens håndtere.
Vi havde god tid, og jeg kan læse at andre klager over langsom servering. Det gjorde ikke så meget for os.
Maden blev serveret og alle fik hvad de skulle have, MEN jeg nåede kun lige hjem før min mave reagerede.
Jeg ringede retur til restautanten om tirsdagen efter at have ligget syg med mavekramper i tre dage. Restauranten ville undersøge sagen og en eventuel smutter med gluten og vende retur dagen efter. Dette skete desværre ikke, så jeg måtte selv rykke om torsdag. Her fik jeg besked på, at alt var uden gluten.
Efter at have konsulteret min læge har vi konstateret, at det heldigvis ikke var gluten, men bare en almindelig madgiftning fra min mad på cafeen.
Café kik Hillerød. Dårlig mad og ringe service.
Min mand og jeg var forbi og bestilte moules frites og hvidvin. Da maden kommer når jeg at tage en bid, retten smager kraftigt af hvidløg, muslingerne er halvkolde og ikke friske.
Jeg får fat i en tjener som henter en kollega, jeg fortæller hende det, men hun begynder at forklare mig at hun har spist det mange gange og at retten skal være sådan. Jeg svarer at vi ikke kan spise det og at det ikke er i orden. Hun siger at hun ikke kan gøre noget og går. Lidt efter vender hun tilbage og tilbyder os en dessert i stedet, jeg svarer at vi ikke ønsker dessert men frokost da vi er sultne. Vi ender med at må betale 600 kr for to glas hvidvin og gå fra maden som er uspiselig.
Vi kan ikke anbefale stedet på trods af den fine beliggenhed.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.