Cafekik Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,9

Kan klart anbefale denne café, som jeg egentlig synes det er mere end restaurant. Kæmpe ros for service og betjening, fra bestilling af mad og drikke til det landede på bordet gik der cirka 15 minut... Näytä lisää

Uacceptabel oplevelse: Jeg besøgte restaurant Café Kik i Silkeborg og bestilte en wienerschnitzel. ( som var friturestegt, fortalte de) Men det noget af en skuffelse.Først sad vi og ventede... Näytä lisää

Betjening fin Burger dybt skuffende Gennemstegt kød( oksemørbrad var det ikke) Kedelig tør briochebolle Lignede en kedelig thebolle Pommes frites ikke lækre hjemmelavede Noget frost li... Näytä lisää

Servitricerne blev sure på mig, da jeg bad om at betale. Der var ikke noget bordnummer, de spurgte mig om et bordnummer. De spurgte om jeg sad oppe eller nede, og jeg fortalte hvor jeg sad og hva... Näytä lisää

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

35 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super lækker mad

Maden var super lækker og så flot anrettet. Både oksekødet og fisken var så lækker tilberedt. Betjeningen var i top og udsigten smuk.
Det er bestemt et sted vi vil komme igen🤩

2. elokuuta 2025

Fantastisk oplevelse 🏆

Førstegangs-besøgende. Kan nærmest ikke få armene ned. Fantastisk personale. I den grad over middel. Super udsigt. Super flot anrettet mad, som indfriede alle forventninger og mere til.
Kan kun anbefale stedet. I vil ikke fortryde.
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

2. elokuuta 2025

Man kan ikke klage over servicen- for der var ingen !

En virkelig dårlig oplevelse. Der gik 15 min før drikkelsen kom, så gik der yderligere 3 kvarter inden maden kom. En burger hvor kødet var helt råt, den bad vi om og få en ny af. Der var skåret i kødet og tallerknen kom tilbage med det rå kødstykke og 2 nye klasket i burgeren.
Tjenere som kunne have været mere imødekommende.
Vi har spist der en gang før hvor oplevelsen var bedre end dette. Det så ikke ud til at der var proppet med mennesker men det er naturligvis svært at vurdere.
Det gør desværre at vi ikke spiser der igen!

30. heinäkuuta 2025

Rigtig lækker mad

Rigtig lækker mad, og fantastisk udsigt lige ud til slotssøen. Vi ventede max 30 min. På hovedretten. Fantastisk, sød og og rar betjening. Har været der 2 gange før, har aldrig haft det mindste at klage over. 😁👍

10. heinäkuuta 2025

Hold da kæft en en dårlig service

Hold da kæft en en dårlig service.
Vi sætter os “oppe” og får 2 øl i solen, da vi ønsker at gå neden under og få noget mad, kan vi ikke selvom der er helt tomt. De undersøger ikke engang om der er mulighed. De “afviser” bare! Det er sku amatøragtigt!!
Servitricen var ok sød, hende i baren var et hul i jorden.

27. kesäkuuta 2025

Forfærdelig service

Hvis man er til lunken kaffe, knastørre boller og hamrende elendig service til høje priser, er cafe kik på torvet i hillerød stedet at tage hen.

Var idag på café kik og har desværre ikke et eneste godt ord at sige om oplevelsen. Den mandlige tjener var fra starten ikke særlig indbydende, og valgte at præsenteret os for 2 kopper lunken kaffe, og en tør samt ikke særlig indbydende bolle. Vi kommenterede på dette og tjeneren valgte at kvittere vores kritik med at vi kunne finde et andet sted at gå hen. Vi endte med at betale for det hele og gå uden at få drukket alt kaffen eller spist noget af den uspiselig bolle og kommer med garanti ikke tilbage til dette sted.

5. kesäkuuta 2025

Kunne man give 0 stjerner gjorde jeg…

Kunne man give 0 stjerner gjorde jeg det.
Var i dag på café Kik i Hillerød og sikke en dårlig oplevelse.
Starter med at spørge om det er muligt at købe en bolle med smør og 2 kopper kaffe. Den mandlige tjener siger at de har bolle med smør, ost, marmelade og frugt.
Han forstår ikke spørgsmålet om en bolle med smør.
Kaffen kommer længe før bollen og er næsten kold da bollen endelig kommer.
Da den kommer er den smurt ind i en mørk syrlig masse og jeg spørger hvad det er. Det er balsamico eddike………. Jeg siger at det er uspiseligt og at man da ikke kommer balsamico eddike på en tallerken med en bolle med smør.
Den mandlige tjener er meget ubehagelig og siger at så må vi finde et andet sted at spise - dette siger han til os 2 gange.
Han virker meget uprofessionel og er rigtig ubehagelig over for gæster der vil komme og nyde kaffe på caféen.
Dette er bestemt ikke et sted jeg vil anbefale folk at gå hen medmindre man er til lunken kaffe, tørre balsamicoindsmurte boller og ubehagelig opførsel af personalet.

5. kesäkuuta 2025

En time spildt – og stadig regning på sodavand

Vi havde reserveret bord, men det virkede tydeligvis ligegyldigt for stedet. Vi sad i 45 minutter uden at nogen nævnte noget som helst om vores mad – intet “den er på vej”, intet “beklager ventetiden”, intet. Da vi endelig spurgte ind til det, gik der yderligere 15 minutter uden nogen form for opfølgning eller forklaring. Det virkede som om, vi bare var blevet glemt.

Vi valgte derfor at gå – og da vi nægtede at betale for mad, vi aldrig havde fået, fik vi at vide, at vi stadig skulle betale for sodavanden, selvom den blev serveret uden nogen som helst service eller information i 1 time. Helt absurd og dårlig kundeservice fra start til slut.

Vi kommer aldrig igen – og vi kan desværre heller ikke anbefale stedet til andre.

31. toukokuuta 2025

Uhøflig betjening

Maden var ok, men den mandlige tjeners fremtræden var alt andet end professionel. Han var uhøflig grænsende til uforskammet. Til gengæld var den unge kvindelige tjener venlig, smilende og imødekommende.

17. toukokuuta 2025

Vi har haft den skønneste start på mors…

Vi har haft den skønneste start på mors dag med brunch hos Cafekik i Hillerød. Skøn indretning med hyggelig baggrundsmusik, rigtig god, venlig og effektiv betjening og oven i det var vores brunch med mums smoothe og kaffe virkelig lækker. Det er ikke sidste gang vi kommer der. Kan virkelig anbefales.

11. toukokuuta 2025

Kedelig mad lang ventetid

Vi ventede i tre kvarter på maden, alt imens at vi kunne se at dem der kom efter os Blev betjent længe før os. Da maden endelig kom, efter et par rykkere, var den kedelig og halv kold.
Ikke skyggen af beklagelse fra personalet.
Vi er kommet der i en del år, men de er faldet meget af på den, så det er slut nu.

29. maaliskuuta 2025

En dyr og kedelig oplevelse

Vi var seks personer, vi havde bestilt bord til lørdag aften den 18. januar. Det var både en dyr dårlig oplevelse.
Efter at vi fik anvist vores bord skete intet, da vi efter en rum tid tilkaldte en en tjener, var hun længe om at forstå at vi ville starte med at få noget at drikke, at få serveret 2 kander vand med brus, virkede som en næsten uoverkommelig opgave for tjeneren. Selve maden, der kom forholdsvis hurtig efter vi havde bestilt den, var for de fleste af os også en kedelig oplevelse. Pastaretten var alt alt for saltet og til en ret med tatar var der et kedeligt og tørt stykke toastbrød, der var intet brød til laksesalaten.

Samlet set er det min vurdering at priserne er for høje, betjeningen er for uengageret og maden ligegyldig. Ret ærgeligt for et sted der ligger i smukke omgivelser.

18. tammikuuta 2025

Vi kommer igen

Vi har i dag besøg Cafe Kik i Hillerød. Det var en super oplevelse. Dejligt mad og en sød og hjælpsom tjener. Vi kommer igen.
Vivi Morbeck

18. tammikuuta 2025

God mad elendig service

Vi har lige været på Kik i Silkeborg. Det var vi også i November, Service niveauet er godt nok faldet.
Vi synes at maden er god. Kokken gør sit job, men det kan man ikke sige om tjenerne.
Man får et menukort fra start og bestiller hovedret og drikkelse. Derefter er de fuldstændigt ligeglade med deres kunder. I november kunne de have fået en ekstra bestilling på en dessert, hvis ikke det var fordi at tjenerne ikke kom ind i restauranten i omkring en halv time. Vi skulle se en film, så det havde vi ikke tid til at vente på så vi gik op at betale. De plejer at komme til bordet. Det har de gjort den gang de ikke var ligeglade med deres kunder.
I dag fik vi en dessert, men kun fordi vi nåede at stoppe tjeneren, da hun rydede af og så var det lidt ligesom "skal jeg virkeligt hente menukort igen". Ja det skal du. Man føler sig ikke velkommen og det er en kæmpe stor forskel på, hvordan det ihvertfald har været. Kik i Silkeborg har i mange år været vores yndlingsspisested, men det kan være vi skal til at finde et andet yndlingsspisested for den dårlige service trækker gevaldigt ned. Og vi har oplevet det flere gange. Det er blevet meget dårligere.

22. joulukuuta 2024

Meget dårlig service

Efter at have stået og ventet på en tjener i 10 min valgt vi at gå igen. 3 tjenere ved kassen havde set os men reagerede ikke. Der var få gæster i restauranten Kanon oplevelse til gengæld hos naboen Evald

25. marraskuuta 2024

Skuffende

Hurtig betjening til start. Maden middelmådig. Mange mennesker til at starte med, men da vi bestilte dessert, var der nærmest tomt og servitricerne virkede lettere ugidelige og informerede lidt ubehøvlet om, at de altså lukker kl. 22.15. På en lørdag. Derfor gik vi på Evald til imødekommende tjener - mange mennesker, hyggelig stemning.

16. marraskuuta 2024

Kedeligt mad

Virkelig dårlige wienerschnitzeler. Vi har lige været på Cafe Kik, i Hillerød og de wienerschnitzeler vi fik var så tørre at min mand og jeg næsten ikke kunne spise dem. Der blev ihvertfald efterladt en del på vores tallerkener. Vi gør flere gange tjeneren opmærksom på dette og beder om nedslag i regningen hvilket vi ikke kan få, da vi jo har spist noget af maden 😠 vi bliver dog tilbudt kaffe eller dessert som plaster på såret..nej tak det var ikke det vi bad om. Virkelig dårlig service.

10. marraskuuta 2024

Plastik i maden og dårlig service

Plastik i maden og dårlig service
Min bror fandt plastik i hans pasta kylling to gange, første gang et lille stykke (heldigt det blev opdaget) anden gang et stort stykke, som ikke kunne undgås. Han fik en nachos efter, og vi fik KUN 10% af vores regning. Simpelthen for dårligt, det er i hvert fald sidste gang vi kommer, det kan ikke anbefales…

10. marraskuuta 2024